- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.041
Bakcam ona bi Açık mı diye merak ettimHaber et emi merak ettim konuma bakacak mısın
İyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal miAltınsa birşey arama hemen ya bende annemi istemiyorum mesela kocam olsun yeter diyorum annem evde çocuklara bakacak
Nişanın Rengi pembe kahverengi kırmızı olur diye biliyorum. Sarıysa mantar yada enfeksiyon olabilirBu Salı randevum az kaldı ama haftasonu renklenirse ya da artarak gelirse ararım diye düşündüm
Enfeksiyon yoksa senin yerinde olsam Doktora kesinlikle sorardım senin sancında çıkmıştı tedbirli olmakta fayda varŞimdilik normal doğum olarak gözüküyorbebiş de hala olabildiğine hareketli ve baş gelişli sürekli tuvalette takip ediyorum ama artış yok henüz. İnşallah böyle Salı’ya kadar sallanırız
Evet hafif sarımtrak kıvamlı nasıl desem jölemsi bi yapı. Hadi inşallah çok sıkıntı değil gibi sanki ama takip edeyim
Canım çok geçmiş olsunbağırsaklardan ötürü mü kasılıyordu karnın? İlaçsız nasıl geçecekmiş ki? Kendi doktorun ne diyor?
Eltinden korktum canim.ilk gunden baslamis gibi mikserligeİyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal mine çocuğu daha ilk günden ne kaynanası yavrum bu dur demezler mi adama
Çatlıyor olabilir mi ast alt baktırdın miKızlar ya ben otururken iyiyim ama uzansam bile kaşınmaya başlıyorum . Her yerime krem sürdüm ama bana mısın demedi en çok üst bacaklarımın arkası ve karnımın yanları kaşınıyor. Yatar yatmaz başlaması çok saçma değil mi
Ben de sana bunu soracaktım. Duş alırken korkuyor musun diye. Seninde rahim boyu kısa benimki de öyle duşa girerken geriliyorum karnım taş gibi oluyor. Eşim yıkıyor ben saçımı yaparken o da vücudumu lifliyor. Hemen çıkmak istiyorum. Eski usul taburede oturarak yıkanıyorum. Sen nasıl hallediyorsun bu işi savaşçı?Ahahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Kız sen hamile olunca yeri gelince söyliyim demiştir çok akıllıca bir davranışİyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal mine çocuğu daha ilk günden ne kaynanası yavrum bu dur demezler mi adama
Yok canım brnım 16.haftada baya bı kanama olmustu, 18.haftada bu kahverengı geldı meger 18de gelen tıkacmıs, 35mm dı serviks, 20 de detaylıya gıttım 11 mm, hemen yatıs yapıldı 10 gun de kasılmaları durdurmaya calıstık, maalesef basladı dogum, dogumun olcagı gunde az bı kanama geldı, ılacları kestık artık yapacak bısey yok dıye nıdıcardları 4er 4er ıcıyorudum maalesef olacaga care yok, tecrubesızlık kasılmayı bebek hareketı sanıyordum, hatta detaylıda bebek hareket ettı dedım doktor hemen dokundu kasılma bu dedı, acılen servıkse baktı, yarıda kestı detaylıyı bı de ıkızdı 3 saatın 1 saatını tamamlamıstık, maalesef olacaga care yok o kadar ılac durduramadıSana doktor bu tıkaç deyip herhangi bir önlem almış mıydı?
Benim 19+1’de kahverengi lekelenmem oldu. Tam bayram arefesiydi. Tatilde başka şehirdeydik. Doktor bi sebep bulamadı progestan verdi. Bir hafta sonra kontrole gittim. Lekelenmem çoğalmıştı. Rahim ağzı 4.9 cm’di. Tam üstünde kanama alanı var dedi. Alttan spekulumla muayene etti o sefer. Ondan sonra mukuslu pembe akıntım oldu ama ben bilemedim onu. 4 gün sonra istanbula geldik. O gün evde çok karnım ağrıyınca çapaya git dedi kendi doktorum gece yarısı. Oranın profesörü. Orda muayene için spekulumu soktukları an su kesem patladı. 6 cm açıklık var diye şok oldular. Su gelince sancım geçti ama nst’de çok sancım çıkıyordu ben hissetmiyordum. Ben hala anlam veremiyorum neden olduğuna. İlk gelen kahverengi de nişan mıydı? Neden durup dururken kanama alanı oldu? Rahim ağzında hiç sıkıntı yok demişlerdi.
Ulturasyon cihazı ve doktor değiştikce ölçüler değişiyor gittiğin doktora tekrar gidince o ölçüme güre kıyaslama yaparsınBir süredir giremedim pek siteye
Doğumlar olmuş Allah bağışlasın bütün minnoşları
Memelekete geldik uzuun bir yolculuktan geçtik
bir ayın sonumda kontrole gittim
34+4 olması gerekirken
32+0 çıktık yine gerideyiz
Ve doktor hiçbir bilgi vermedi bir ay sonra kontrole gelirsin dedi
Vay arkadaş bir ben düzgün bir doktora denk gelemedim
Çermen çeşit doktorlara gittiğim için mi böyle oluyor acaba
Ama bu benim elimde değilki her ay başka şehirde oluyoruz
Ay dur jetonum yeni düştü kaynanan ben gideceğim mi dedi de sana öyle söyledi diyorsun yani senİyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal mine çocuğu daha ilk günden ne kaynanası yavrum bu dur demezler mi adama
İlk aylar banyo çok komikti yaBen ilk hamile kalınca doktor çok sıcak suyla duş alma demişti. Birkaç hafta ılık suyla yıkandım ama olacak gibi değil. Bulantılarımın da çok olduğu bir gün duşun ortasına oturup ağlamıştım ben hiç sıcak suyla duş alamayacak mıyım diye
Kız sen yapma etme barı, sonra dıcen rahım agzım kısalmısAhahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Ben artık son 2 sayfayı okuyorum, 10un uzerınde ıseYaa biraz öyle olduo kadar çok yazmışsınız ki bir giriyorum 40 sayfa nevrim dönüyor o kadar sayfayı nasıl okuyayım diyorum
Ayağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasınaKizlar cati agrisini nerede hissediyorsunuz. Yurudukce alt taraftan bi agri var sag ic tarafta sabahtan beri
Bızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun
Ya benimde böyle bişey geldi ama ben umursamadım hiç böyle sarı yeşil arasıydı mukus gibiydi küçük bir parçaydı peçetede fark ettim devamı olmayınca umursamadımbu olayın ne zaman olduğunu kaç gün geçtiğinide hatırlamıyorum ama dünkü muayenede rahim kapalıydı.
Ahahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Nişanın Rengi pembe kahverengi kırmızı olur diye biliyorum. Sarıysa mantar yada enfeksiyon olabilir
Enfeksiyon yoksa senin yerinde olsam Doktora kesinlikle sorardım senin sancında çıkmıştı tedbirli olmakta fayda var
Yok canım brnım 16.haftada baya bı kanama olmustu, 18.haftada bu kahverengı geldı meger 18de gelen tıkacmıs, 35mm dı serviks, 20 de detaylıya gıttım 11 mm, hemen yatıs yapıldı 10 gun de kasılmaları durdurmaya calıstık, maalesef basladı dogum, dogumun olcagı gunde az bı kanama geldı, ılacları kestık artık yapacak bısey yok dıye nıdıcardları 4er 4er ıcıyorudum maalesef olacaga care yok, tecrubesızlık kasılmayı bebek hareketı sanıyordum, hatta detaylıda bebek hareket ettı dedım doktor hemen dokundu kasılma bu dedı, acılen servıkse baktı, yarıda kestı detaylıyı bı de ıkızdı 3 saatın 1 saatını tamamlamıstık, maalesef olacaga care yok o kadar ılac durduramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?