2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Altınsa birşey arama hemen ya bende annemi istemiyorum mesela kocam olsun yeter diyorum annem evde çocuklara bakacak
İyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal mi ne çocuğu daha ilk günden ne kaynanası yavrum bu dur demezler mi adama

Enfeksiyon yoksa senin yerinde olsam Doktora kesinlikle sorardım senin sancında çıkmıştı tedbirli olmakta fayda var

İyi de pazar günü evlendiler pazartesi bunu demesi normal mi ne çocuğu daha ilk günden ne kaynanası yavrum bu dur demezler mi adama
Eltinden korktum canim.ilk gunden baslamis gibi mikserlige senin agzini ariyordur

Kizlar cati agrisini nerede hissediyorsunuz. Yurudukce alt taraftan bi agri var sag ic tarafta sabahtan beri

Çatlıyor olabilir mi ast alt baktırdın mi

Ahahahhaha ne kadarda ben mesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Ben de sana bunu soracaktım. Duş alırken korkuyor musun diye. Seninde rahim boyu kısa benimki de öyle duşa girerken geriliyorum karnım taş gibi oluyor. Eşim yıkıyor ben saçımı yaparken o da vücudumu lifliyor. Hemen çıkmak istiyorum. Eski usul taburede oturarak yıkanıyorum. Sen nasıl hallediyorsun bu işi savaşçı?

Kız sen hamile olunca yeri gelince söyliyim demiştir çok akıllıca bir davranış

Yok canım brnım 16.haftada baya bı kanama olmustu, 18.haftada bu kahverengı geldı meger 18de gelen tıkacmıs, 35mm dı serviks, 20 de detaylıya gıttım 11 mm, hemen yatıs yapıldı 10 gun de kasılmaları durdurmaya calıstık, maalesef basladı dogum, dogumun olcagı gunde az bı kanama geldı, ılacları kestık artık yapacak bısey yok dıye nıdıcardları 4er 4er ıcıyorudum maalesef olacaga care yok, tecrubesızlık kasılmayı bebek hareketı sanıyordum, hatta detaylıda bebek hareket ettı dedım doktor hemen dokundu kasılma bu dedı, acılen servıkse baktı, yarıda kestı detaylıyı bı de ıkızdı 3 saatın 1 saatını tamamlamıstık, maalesef olacaga care yok o kadar ılac durduramadı

Ulturasyon cihazı ve doktor değiştikce ölçüler değişiyor gittiğin doktora tekrar gidince o ölçüme güre kıyaslama yaparsın

Ay dur jetonum yeni düştü kaynanan ben gideceğim mi dedi de sana öyle söyledi diyorsun yani sen

İlk aylar banyo çok komikti ya eşime kapının önünde otur şüpheli bir durum sezersen seslen diyordum

Bızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun

Yapma yaaa ben bu konuyu ilklerde ciddiye alıp sonradan salmıştım ılık duşa geri döneyim

Ayy belki de akıntıdır ama hiç böylesini görmemiştim

Ahahahhaha ne kadarda ben mesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım

Of sorma ya kaynayıp ayaklarım kızarmazsa rahat edemiyordum ama ben korktum sohrab arkadaşımı dinlicem no sıcak duş

Nişanın Rengi pembe kahverengi kırmızı olur diye biliyorum. Sarıysa mantar yada enfeksiyon olabilir

Sapsarı değil canım ya inanılmaz hafif bir sarımsı renk var, saydam değil yani gerçi geçen haftalarda mantardan da şüphelenmiştim ama kaşıntım yok o zamandan beridir de

Enfeksiyon yoksa senin yerinde olsam Doktora kesinlikle sorardım senin sancında çıkmıştı tedbirli olmakta fayda var

Daha 2 gün önce 1 kutu antibiyotik bitirdim doktor hani ne olur ne olmaz vermişti, bir şey vardı da onu mu attım dersin? Kan testim temiz gelmişti ama idrar testi vs vermemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…