- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.061
Üüzülmek yok, vardır rabbımın bır bıldıgı
Benım agrıyor ya, catı agrısı varsa dogum yakın mı demek?Ayağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasına
Kız çaktırma 2 gündür ben de öyle yapıyorumBen artık son 2 sayfayı okuyorum, 10un uzerınde ıse
Cok siddetli bi agri degil ama yururken vajinanin sag tarafindaki kemik aciyor. Cati agrisi degil o zaman. Bebegin kafasi asagida artik. Belki de o yuzden boyle oldu bilemedimAyağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasına
Mantar illa kaşıntılı olacak diye bişey yok canım. Benim de geliyor sabahları özellikle sarı renkte Akıntı. Hani grip oluruz da burnumuz akar ya kıvamı o şekilde.Yapma yaaa ben bu konuyu ilklerde ciddiye alıp sonradan salmıştımılık duşa geri döneyim
Ayy belki de akıntıdır ama hiç böylesini görmemiştim
Of sorma yakaynayıp ayaklarım kızarmazsa rahat edemiyordum ama ben korktum sohrab arkadaşımı dinlicem no sıcak duş
Sapsarı değil canım ya inanılmaz hafif bir sarımsı renk var, saydam değil yanigerçi geçen haftalarda mantardan da şüphelenmiştim ama kaşıntım yok o zamandan beridir de
Daha 2 gün önce 1 kutu antibiyotik bitirdim doktor hani ne olur ne olmaz vermişti, bir şey vardı da onu mu attım dersin? Kan testim temiz gelmişti ama idrar testi vs vermemiştim
Benim de orası ağrıyor bazen ağrı gibi değil de değişik bir his. Bacağımla vajina birleşim yeri sağ taraf. Çok takılmadım çatı ağrısı mekanik bir ağrı diye dinlemiştim. Kağan kocatepe den. Doğumla alakası yok demiştiCok siddetli bi agri degil ama yururken vajinanin sag tarafindaki kemik aciyor. Cati agrisi degil o zaman. Bebegin kafasi asagida artik. Belki de o yuzden boyle oldu bilemedim
Çok teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun dikkat et bol su iç
Öyle yapıyorum kuzum çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canımbol su iç hemen gitsin vücudundan
Valla sancı hareket ettim gecmedı 10 15 dk hala varsa duşa giriyorum ben çokta beklemiyorum sağ sol 5 dk ole beş dk bole az oturup beklıyorum olmadı hoooop dujjKıs doğurmak mı istiyorsun hemen sancı varken duşa mı girilir
Demek ki olabiliyor. Bebek cok asagiya mi indi diye dusunmustum. Erken dogum korkusu oluncaBenim de orası ağrıyor bazen ağrı gibi değil de değişik bir his. Bacağımla vajina birleşim yeri sağ taraf. Çok takılmadım çatı ağrısı mekanik bir ağrı diye dinlemiştim. Kağan kocatepe den. Doğumla alakası yok demişti
Bızdede kapıda bekliyor bızdede oyun oynuyor. Alt katta duymaz diyeİlk aylar banyo çok komikti yaeşime kapının önünde otur şüpheli bir durum sezersen seslen diyordum
Hahaha valla sormamasına razıyım. Bızımkı bızden borç istemiş iki gün önce yüklü bir miktar sebep evini değiştirmek istemesiBu arada kaynana demişken benim kaynana da mesaj atmış bugün müsait misin diye geri döndüm. Nasılsın diye sordu. 7ay bitti şimdi dimi dedi. Bu kadar. Kapattık sonra. Hala bi ihtiyaç alınacak bir şey var mı diye sormadıtüm hamilelik boyunca halimi hatrımı da 3. Soruşu oldu sanırım anasına ayrı oğluna ayrı doluyum
Ölcüm mu ıstedı canım, benım bugun yıne bakıldı, dıyete devam yıneKızlar şeker ölçüm cihazını doktor yazıyor mu yoksa özel mi alıyoruz?
Bilmiyorum ki öyle de düşünmedim. Ama elti fenaEltinden korktum canim.ilk gunden baslamis gibi mikserligesenin agzini ariyordur
Olmuyor diyemem zaten ama zaman biliyor regli olacağımı hormonlar yükleniyor diyor evet diyorum he de geçAllah sabır versin bacım sana endişe etmekte haklısın gece işi zor bin türlü insan var
Öteki türlüyse insan iş olunca kıskanmıyor bizde eşimle bi ara bayan kuaförü olan eniştemin yanında çalıştık
Oraya gelen müşteriler de normal değil her yeri yapılı estetikli silikonlu süper açıklar falan yurt dışından geliyorlar
Kocam kaçıyordu hepsindenbazen ben takılırdım şunun saçını sen yıka kurut gibi çok kızardı bana
Bazen ayrı günler izin kullanırdık çalışanlar dalga geçerdi senin korkundan sen yokken kafasını bile çevirip bakmıyor diye sonra beni yalnız yakalayanlar ciddi ciddi derdi adam gibi adam diye
Yani sevgi varsa işin önemi yok haremde çalışsa aslında gözüm arkada kalmaz benimde ama bazen kafada kurmalar oluyor ya kıskançlık damarı tutuyor yoktan yere
Ben tam vajinada hissediyorum iç dudaktan içeri doğru giden kısımda ve biraz daha ilerde içerdeKizlar cati agrisini nerede hissediyorsunuz. Yurudukce alt taraftan bi agri var sag ic tarafta sabahtan beri
Yok baktırmadım dün gece başladı zaten eğer geçmezse yarın acilde baktırırım. Ya çatlıyor olsa nemlendirdşkten sonra rahatlamaz mı biraz. Bide ayakta ya da otururken sıkıntı yok yatınca sıkıntıÇatlıyor olabilir mi ast alt baktırdın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?