2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasına
Cok siddetli bi agri degil ama yururken vajinanin sag tarafindaki kemik aciyor. Cati agrisi degil o zaman. Bebegin kafasi asagida artik. Belki de o yuzden boyle oldu bilemedim

Mantar illa kaşıntılı olacak diye bişey yok canım. Benim de geliyor sabahları özellikle sarı renkte Akıntı. Hani grip oluruz da burnumuz akar ya kıvamı o şekilde.

Cok siddetli bi agri degil ama yururken vajinanin sag tarafindaki kemik aciyor. Cati agrisi degil o zaman. Bebegin kafasi asagida artik. Belki de o yuzden boyle oldu bilemedim
Benim de orası ağrıyor bazen ağrı gibi değil de değişik bir his. Bacağımla vajina birleşim yeri sağ taraf. Çok takılmadım çatı ağrısı mekanik bir ağrı diye dinlemiştim. Kağan kocatepe den. Doğumla alakası yok demişti

Kıs doğurmak mı istiyorsun hemen sancı varken duşa mı girilir
Valla sancı hareket ettim gecmedı 10 15 dk hala varsa duşa giriyorum ben çokta beklemiyorum sağ sol 5 dk ole beş dk bole az oturup beklıyorum olmadı hoooop dujj dogurtur mu ki valla dayanamıyorum başka türkü o ağrıya

Kızlar şeker ölçüm cihazını doktor yazıyor mu yoksa özel mi alıyoruz?

Demek ki olabiliyor. Bebek cok asagiya mi indi diye dusunmustum. Erken dogum korkusu olunca

İlk aylar banyo çok komikti ya eşime kapının önünde otur şüpheli bir durum sezersen seslen diyordum
Bızdede kapıda bekliyor bızdede oyun oynuyor. Alt katta duymaz diye
Hahaha valla sormamasına razıyım. Bızımkı bızden borç istemiş iki gün önce yüklü bir miktar sebep evini değiştirmek istemesi

Eltinden korktum canim.ilk gunden baslamis gibi mikserlige senin agzini ariyordur
Bilmiyorum ki öyle de düşünmedim. Ama elti fena ben de işte bunlar kesin konuştular bana gelme işini. Kızda şimdiden önlemini aldı diye düşündüm o kaynanamla aynı şehire evleniyor ben 250km uzaktayım

S saskito K Kaskade
Bez alacaksanız kızlar sarı molfix a101 fiyatına geliyor.
Sepete n11 e bebekten sarı molfix 4 numara atın.
304 tl
300 e 60 kuponu yükleyin şimdi yayınlandı.
245 e düşüyor. Satın alın.
Yüzde 10 da uç uç puan yükleyecek 15 gün sonra yani 25 tl
Ürün 220 ye geliyo a101 den de 219 a almıştım kaç ay önce.

Olmuyor diyemem zaten ama zaman biliyor regli olacağımı hormonlar yükleniyor diyor evet diyorum he de geç

Çatlıyor olabilir mi ast alt baktırdın mi
Yok baktırmadım dün gece başladı zaten eğer geçmezse yarın acilde baktırırım. Ya çatlıyor olsa nemlendirdşkten sonra rahatlamaz mı biraz. Bide ayakta ya da otururken sıkıntı yok yatınca sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…