- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.081
Sanslisin o zaman 250 km hemen gelemez oyle her istedigindeBilmiyorum ki öyle de düşünmedim. Ama elti fenaben de işte bunlar kesin konuştular bana gelme işini. Kızda şimdiden önlemini aldı diye düşündüm o kaynanamla aynı şehire evleniyor ben 250km uzaktayım
Kız akıllı zaten canım ona lafım yokKız sen hamile olunca yeri gelince söyliyim demiştir çok akıllıca bir davranış
Evvettt aynen öyle olduğunu düşünüyorum. Kızda bu fikri saçma bulduğu için kendi eşine hemen söylemiştir bize gelmesinler biz kendimiz halledelim diye.Ay dur jetonum yeni düştü kaynanan ben gideceğim mi dedi de sana öyle söyledi diyorsun yani sen
Kacinci haftadasin? O zaman normal. Ben daha once yasamamistim korktum o yuzdenBen tam vajinada hissediyorum iç dudaktan içeri doğru giden kısımda ve biraz daha ilerde içerde
Ben onu hala yapıyorumİlk aylar banyo çok komikti yaeşime kapının önünde otur şüpheli bir durum sezersen seslen diyordum
Ben kontrol et demiyorum ama mutlaka geliyor arada kontrole hatta tuvalette azicik fazla kalsam korkup kapiya geliyorBen onu hala yapıyorumbanyoya girerken beni dinle kulağın ben de olsun diye tembihliyorum
Evet çok şükürSanslisin o zaman 250 km hemen gelemez oyle her istediginde
30+5im bugün canım ben de iiki üç haftadır falan var . Gece dönerken çok oluyor bide bazen araba kullanırken pedala basmak için sol ayağımı kaldırdığımda hissediyorum .Kacinci haftadasin? O zaman normal. Ben daha once yasamamistim korktum o yuzden
Benimki olsa ben onu rüya sandım derdiBen kontrol et demiyorum ama mutlaka geliyor arada kontrole hatta tuvalette azicik fazla kalsam korkup kapiya geliyordun uykum kacti sabah 5 te. Uyuyamayinca onu da uyandirmayayim diye oturma odasina gectim. Sabah bi gelisi var korkulu bi sekilde bi sey oldu sanmis
Sıcak duş rahatlatır gevşetir ve Doğumu hızlandırırValla sancı hareket ettim gecmedı 10 15 dk hala varsa duşa giriyorum ben çokta beklemiyorum sağ sol 5 dk ole beş dk bole az oturup beklıyorum olmadı hoooop dujjdogurtur mu ki valla dayanamıyorum başka türkü o ağrıya
Akıllı kızmışEvvettt aynen öyle olduğunu düşünüyorum. Kızda bu fikri saçma bulduğu için kendi eşine hemen söylemiştir bize gelmesinler biz kendimiz halledelim diye.
Hastayım kupon takibinize yaKızlar yüzde 10 uç uç bugün son gün.
Ben neler aldım?
230 a vegan bulaşık deterjanı aldım kasım 50 ile .
180 e 60 tablet oldu.
Yerli malı.
18 de uç uç gelecek. 162 ye gelmiş oldu bana
Molfix aldım 20 deki kuponla. Yukarda yazdım.
Sleepy 100 lı aldım 2 tl de uç uç vardı onu kullandım. 57 tl hatta uç uç gelince 53 e gelmiş olacak
Valla canım en başından beri tek yıkanıyorum eşim başka ilde git gel yapıyor 2-3 günde bir. bende taburede oturuyorum ilk zamanlar çok hızlı çıkıyordum duştan. Hatta eşim süre tutuyordu düşünBen de sana bunu soracaktım. Duş alırken korkuyor musun diye. Seninde rahim boyu kısa benimki de öyle duşa girerken geriliyorum karnım taş gibi oluyor. Eşim yıkıyor ben saçımı yaparken o da vücudumu lifliyor. Hemen çıkmak istiyorum. Eski usul taburede oturarak yıkanıyorum. Sen nasıl hallediyorsun bu işi savaşçı?
İnan kahkaha attımBu arada Google haritalara baktım konum açıkmış gittim dediği yerlere de gitmiş ama hala çok ama çok saçma geliyor bana ordan oraya ordan oraya gitmeleri. Bi dinlenme tesisinde yemek yemişler ne alaka ne alaka anlamadım. Ankara merkezde yaşıyoruz biz yani yemeğe gitsen dinlenme tesisine mi gidersinhamama da cidden gitmişler şaka gibi olsa da….. hamamla tesisin arası da 1,5 saate yakın yani akıl işi değil Kumsari S Seray94
Neyse bugün baya mahcup yumuşadım biraz. Çay da demlerse barışcam
Evet düzenli kan aldırıyorum ya pzt yine gidicem, sürekli kan aldırmaktansa makine daha mı mantıklı diye düşündümÖlcüm mu ıstedı canım, benım bugun yıne bakıldı, dıyete devam yıne
Hangi yerli malı tablet dün benim aldığımdan mı? Tampa mı neKızlar yüzde 10 uç uç bugün son gün.
Ben neler aldım?
230 a vegan bulaşık deterjanı aldım kasım 50 ile .
180 e 60 tablet oldu.
Yerli malı.
18 de uç uç gelecek. 162 ye gelmiş oldu bana
Molfix aldım 20 deki kuponla. Yukarda yazdım.
Sleepy 100 lı aldım 2 tl de uç uç vardı onu kullandım. 57 tl hatta uç uç gelince 53 e gelmiş olacak
Yok ya ben korktuğun şeyleri okumadan hızlı hızlı geçiyorum görseli görünce gözüme sokulduBütün gruba korkuyu saldımşaka bir yana bu doğum öncesi açıklık çatı nasıl bakılıyor bilmiyorum doğum öncesi açıklık bakmak da pek acı vermiyormuş zaten. Korkuttuysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?