2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sanslisin o zaman 250 km hemen gelemez oyle her istediginde

Mavi molfix alacaksanız n11 de mavi de sarı da az kalmış.
Önce ne alacağınıza karar verin.
Sonra ona göre kaç tl kupon ihtiyacı varsa onu yükleyin.
M maviiikelebekkk canım ihtiyacın varsa.
L Lmntbrdgi Sleepy de vardır belki baksana e bebeğe. Sen Sleepy den mi devam edeceksin?

Son düzenleme:
Ay dur jetonum yeni düştü kaynanan ben gideceğim mi dedi de sana öyle söyledi diyorsun yani sen
Evvettt aynen öyle olduğunu düşünüyorum. Kızda bu fikri saçma bulduğu için kendi eşine hemen söylemiştir bize gelmesinler biz kendimiz halledelim diye.

İlk aylar banyo çok komikti ya eşime kapının önünde otur şüpheli bir durum sezersen seslen diyordum
Ben onu hala yapıyorum banyoya girerken beni dinle kulağın ben de olsun diye tembihliyorum

Ben onu hala yapıyorum banyoya girerken beni dinle kulağın ben de olsun diye tembihliyorum
Ben kontrol et demiyorum ama mutlaka geliyor arada kontrole hatta tuvalette azicik fazla kalsam korkup kapiya geliyor dun uykum kacti sabah 5 te. Uyuyamayinca onu da uyandirmayayim diye oturma odasina gectim. Sabah bi gelisi var korkulu bi sekilde bi sey oldu sanmis

Kızlar yüzde 10 uç uç bugün son gün.

Ben neler aldım?
230 a vegan bulaşık deterjanı aldım kasım 50 ile .
180 e 60 tablet oldu.
Yerli malı.
18 de uç uç gelecek. 162 ye gelmiş oldu bana

Molfix aldım 20 deki kuponla. Yukarda yazdım.

Sleepy 100 lı aldım 2 tl de uç uç vardı onu kullandım. 57 tl hatta uç uç gelince 53 e gelmiş olacak

Kacinci haftadasin? O zaman normal. Ben daha once yasamamistim korktum o yuzden
30+5im bugün canım ben de iiki üç haftadır falan var . Gece dönerken çok oluyor bide bazen araba kullanırken pedala basmak için sol ayağımı kaldırdığımda hissediyorum .

Benimki olsa ben onu rüya sandım derdi

Sıcak duş rahatlatır gevşetir ve Doğumu hızlandırır
Evvettt aynen öyle olduğunu düşünüyorum. Kızda bu fikri saçma bulduğu için kendi eşine hemen söylemiştir bize gelmesinler biz kendimiz halledelim diye.
Akıllı kızmış
Hastayım kupon takibinize ya

Bu arada Google haritalara baktım konum açıkmış gittim dediği yerlere de gitmiş ama hala çok ama çok saçma geliyor bana ordan oraya ordan oraya gitmeleri. Bi dinlenme tesisinde yemek yemişler ne alaka ne alaka anlamadım. Ankara merkezde yaşıyoruz biz yani yemeğe gitsen dinlenme tesisine mi gidersin hamama da cidden gitmişler şaka gibi olsa da….. hamamla tesisin arası da 1,5 saate yakın yani akıl işi değil Kumsari S Seray94
Neyse bugün baya mahcup yumuşadım biraz. Çay da demlerse barışcam

Valla canım en başından beri tek yıkanıyorum eşim başka ilde git gel yapıyor 2-3 günde bir. bende taburede oturuyorum ilk zamanlar çok hızlı çıkıyordum duştan. Hatta eşim süre tutuyordu düşün telefonla arıyordu duştan çıktım mı diye artık eskisi gibi korkmuyorum ama ya bebeklerimiz yaşam sınırını çoktan geçti. Zaten bi yere gittiğimiz yok biz elimizden gelen her şeyi yaptık buna rağmen illa gelecem diyorlarsa gelsinler artık napalım kız

İnan kahkaha attım
Erkeklere akıl sır ermez bacım birbirilerini bi gaza getiriyorlar sorma
Bak bundan seneler önce abim eniştem ve arkadaş tayfası sık görüştükleri zamanlarda iki kere Bolu’ya gittiler gece yarısı gidelim mi gidelim yemek yiyip döndüler
Abimi gaza getir burdan Adana’ya gider o derece yani bize saçma gelen şeyler onlara normal oluyor arkadaşlar bir aradayken çocuk gibi oluyorlar

Hangi yerli malı tablet dün benim aldığımdan mı? Tampa mı ne

Yok ya ben korktuğun şeyleri okumadan hızlı hızlı geçiyorum görseli görünce gözüme sokuldu anlayışın için teşekkür sderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…