2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız sen yapma etme barı, sonra dıcen rahım agzım kısalmıs
Aşkım daha ne kadar kısalacak acaba zaten paso yattığım halde her hafta kısalıyor bari bugün mis gibi duş aldım dün 17 mm her hafta 2 mm gidiyor hadi o mükemmel duşun hatırına perşembe günkü kontrolde 13 gelsin napayım saldım valla.

Ya başka bir şehre yemek yemeye gitse anlarım ama aşırı tutarsız zaten benim yükseldiğim şey oydu. Bak şimdi toparlıyorum.
6 erkek iş yerinden kaçarak (ki iş yeri dediğimde bakanlık, giriş çıkışları kartlı, hastaneye zor izin alıyor bana eşlik etmek için ) . 1,5 saat uzaklıkta bi dinlenme tesisine yemeğe gidiyorlar. Sonra tam tersi yönde 1,5 saat daha gidip hamama giriyorlar. Sonrada bir saat yol gelip evine geliyor benim eşim. Tek bir araba var ve bu 6 kişinin evleri çok alakasız yerlerde. Ay hala mantığıma oturmuyor

Ben sadece 1 kupon yüklendiğini bilmiyordum gittim 100 e 30 aldım 300 e 60 kuponu olmuyor şimdi ya bezi alacaktım ne güzel

Evet düzenli kan aldırıyorum ya pzt yine gidicem, sürekli kan aldırmaktansa makine daha mı mantıklı diye düşündüm
Ben de 2 haftaya bır verıyorum kanı, 2hafta sonra yıne verıcem, dıyet de doguma kadar devam dedı
Değerlerin nasıl çıkıyor canım, benim normal çıktığı halde devam dedi doktorum
Bugun aclık 91, tokluk 104 cıktı, cok guzel dedı.. Ama dıyet devam.. Bu saatten sonra dıyetı bıraktırmazlar

alt tarafı 560₺ lik nemlendirici serum vs aldım ve de alışveriş yasağı geldi kocambey tarafından Kasım girdiğinden beri çok harcama yaptığım için
Nemlendirici hamilelik öncesi loreal 30+ olanı kullanıyordum aşırı iyi gelmişti bana çok hafif bir kremdi. Hamilelikte hiçbir şey kullanmadım şimdi sonrası için tavsiye alabilirim ben de ya. Eski rutinime dönmek istiyorum

Canım çalışıyor musun bilmiyorum da onun yaşla hiç alakası yok iş hayatı ruhumuzu emiyor :))

Tek kısalma ıcın deıl, bı anda acılma oluverırse, sen yıne de ılık dus al kurban olayım

Bizim 70 filan
Ahahahhaha ne kadarda ben mesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Ayy yazın ne güzel buz gibi soğuk suyla yıkanıyordum sıcakta ne iyi gidiyordu.
Oğlum eşim de senin gibi banyo ful buhar olur.
Arkadaşın da geriden geliyordu amniyosentez yaptırdı bir şey çıkmadı.
Ayrıntılıda bebeğe giden kan damarı normal çıktı mı? Ordan beslenme durumu. Kan sulandırıcı filan içtin mi? Tansiyon filan bakıyor musun?
Kan çıktı açlık? Tokluğa baktırdın mı?
Ölcüm mu ıstedı canım, benım bugun yıne bakıldı, dıyete devam yıne
Balım ben 30 haftada yüksek doğum sancısını anlamadım sen ne diyorsun kusmasam hastaneye gitmezdim o derece.
Sıcak duş rahatlatır gevşetir ve Doğumu hızlandırır

Akıllı kızmış

Hastayım kupon takibinize ya
Ya sorma limitsiz kupon çok fena kaç kere yakaladım ama kullandırtmıyor sinir etti beni
Hangi yerli malı tablet dün benim aldığımdan mı? Tampa mı ne
Ayy ismini bir ezberleyemedim.
Seninki baya pahalıydı ya.
Life by fakir ekolojik

Ben bugün akıllılık ettim tatlım saat 11 gibi kasım50 ve kasım40 denemedim 3 güne özel kodları revize etmemişler.
Murattan önce gittim kullandım kodları
Bence de bu aralar günlük Murat paylaşmadan kasım40 kasım50 yazın . Ben de öyle alıp kullandım.
Hayır yani kasımdan önce gene kodlar vardı indirim50 süper50ler o zaman bitmiyordu

Senle beraber almıştık ya ben sonra hiç almadım dedim bakayım iyi gelirse devam kötü gelirse başka bir marka alırım

Limitsiz kuponun kodu ney ben hiç görmedim

Aclık 91, tokluk 104 cıktı canım

Bızdede kapıda bekliyor bızdede oyun oynuyor. Alt katta duymaz diye

Hahaha valla sormamasına razıyım. Bızımkı bızden borç istemiş iki gün önce yüklü bir miktar sebep evini değiştirmek istemesi
Hepimiz de varmış

Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun

Eklentiler

• IMG_4331.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
Sarımsi akıntı enfeksiyon oluyor ya genellikle tuvaletin çok gelmiş gibi hissedip damla damla yapıyor musun ya da tuvaletini yapmaya başladıktan 5 6 saniye sonra idrarın geliyor mu

Tam bir savaşçı cevabı. Napalım ya hu artık gelirlerse gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…