- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.101
Aşkım daha ne kadar kısalacak acabaKız sen yapma etme barı, sonra dıcen rahım agzım kısalmıs
Değerlerin nasıl çıkıyor canım, benim normal çıktığı halde devam dedi doktorumÖlcüm mu ıstedı canım, benım bugun yıne bakıldı, dıyete devam yıne
Ya başka bir şehre yemek yemeye gitse anlarım ama aşırı tutarsız zaten benim yükseldiğim şey oydu. Bak şimdi toparlıyorum.İnan kahkaha attım
Erkeklere akıl sır ermez bacım birbirilerini bi gaza getiriyorlar sorma
Bak bundan seneler önce abim eniştem ve arkadaş tayfası sık görüştükleri zamanlarda iki kere Bolu’ya gittiler gece yarısı gidelim mi gidelim yemek yiyip döndüler
Abimi gaza getir burdan Adana’ya gider o derece yanibize saçma gelen şeyler onlara normal oluyor arkadaşlar bir aradayken çocuk gibi oluyorlar
Ben sadece 1 kupon yüklendiğini bilmiyordum gittim 100 e 30 aldım 300 e 60 kuponu olmuyor şimdi ya bezi alacaktım ne güzelMavi molfix alacaksanız n11 de mavi de sarı da az kalmış.
Önce ne alacağınıza karar verin.
Sonra ona göre kaç tl kupon ihtiyacı varsa onu yükleyin.
@maviiikelebekkk canım ihtiyacın varsa.
L Lmntbrdgi Sleepy de vardır belki baksana e bebeğe. Sen Sleepy den mi devam edeceksin?
Ben de 2 haftaya bır verıyorum kanı, 2hafta sonra yıne verıcem, dıyet de doguma kadar devam dedıEvet düzenli kan aldırıyorum ya pzt yine gidicem, sürekli kan aldırmaktansa makine daha mı mantıklı diye düşündüm
Bugun aclık 91, tokluk 104 cıktı, cok guzel dedı.. Ama dıyet devam.. Bu saatten sonra dıyetı bıraktırmazlarDeğerlerin nasıl çıkıyor canım, benim normal çıktığı halde devam dedi doktorum
Nemlendirici hamilelik öncesi loreal 30+ olanı kullanıyordum aşırı iyi gelmişti bana çok hafif bir kremdi. Hamilelikte hiçbir şey kullanmadım şimdi sonrası için tavsiye alabilirim ben de ya. Eski rutinime dönmek istiyorumalt tarafı 560₺ lik nemlendirici serum vs aldım ve de alışveriş yasağı geldi kocambey tarafından Kasım girdiğinden beri çok harcama yaptığım için
Canım çalışıyor musun bilmiyorum da onun yaşla hiç alakası yok iş hayatı ruhumuzu emiyor :))Ama sizin yaşınızda varmış mesela biz 24 yasında evlendık 24 yasındada insanın kanı deli akıyor gidip görmek gezmek istıyoeşim daha sakındir bana gore ben oyle degılımdir kıpır kıpırımdır şimdi 30 olunca daha bi olgunlaştım canım dısarıya cıkmak bıle istemıyo
Ben de o sebeple araştırıp dinlemiştimDemek ki olabiliyor. Bebek cok asagiya mi indi diye dusunmustum. Erken dogum korkusu olunca
Tek kısalma ıcın deıl, bı anda acılma oluverırse, sen yıne de ılık dus al kurban olayımAşkım daha ne kadar kısalacak acabazaten paso yattığım halde her hafta kısalıyor bari bugün mis gibi duş aldım dün 17 mm her hafta 2 mm gidiyor hadi o mükemmel duşun hatırına perşembe günkü kontrolde 13 gelsin napayım saldım valla.
Bizim 70 filanİşsizmiş cidden valla çok gıcık oluyor öyle insanlar. Bizim okulda 55 öğretmen var müdürün baş etmesi imkansız hiç uğraşmıyor o da. Kim gelmiş kim gitmiş kim derse geç girmiş kimden şikayet varmışrapordan vs haberi bile olmaz ilgili müdür yardımcısına foto atmak yeterli. Her gün iki üç kişi raporlu oluyo zaten
Ayy yazın ne güzel buz gibi soğuk suyla yıkanıyordum sıcakta ne iyi gidiyordu.Ahahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Arkadaşın da geriden geliyordu amniyosentez yaptırdı bir şey çıkmadı.Bir süredir giremedim pek siteye
Doğumlar olmuş Allah bağışlasın bütün minnoşları
Memelekete geldik uzuun bir yolculuktan geçtik
bir ayın sonumda kontrole gittim
34+4 olması gerekirken
32+0 çıktık yine gerideyiz
Ve doktor hiçbir bilgi vermedi bir ay sonra kontrole gelirsin dedi
Vay arkadaş bir ben düzgün bir doktora denk gelemedim
Çermen çeşit doktorlara gittiğim için mi böyle oluyor acaba
Ama bu benim elimde değilki her ay başka şehirde oluyoruz
Kan çıktı açlık? Tokluğa baktırdın mı?Yok canım brnım 16.haftada baya bı kanama olmustu, 18.haftada bu kahverengı geldı meger 18de gelen tıkacmıs, 35mm dı serviks, 20 de detaylıya gıttım 11 mm, hemen yatıs yapıldı 10 gun de kasılmaları durdurmaya calıstık, maalesef basladı dogum, dogumun olcagı gunde az bı kanama geldı, ılacları kestık artık yapacak bısey yok dıye nıdıcardları 4er 4er ıcıyorudum maalesef olacaga care yok, tecrubesızlık kasılmayı bebek hareketı sanıyordum, hatta detaylıda bebek hareket ettı dedım doktor hemen dokundu kasılma bu dedı, acılen servıkse baktı, yarıda kestı detaylıyı bı de ıkızdı 3 saatın 1 saatını tamamlamıstık, maalesef olacaga care yok o kadar ılac durduramadı
Balım ben 30 haftada yüksek doğum sancısını anlamadım sen ne diyorsunÖlcüm mu ıstedı canım, benım bugun yıne bakıldı, dıyete devam yıne
Ya sorma limitsiz kupon çok fena kaç kere yakaladım ama kullandırtmıyor sinir etti beniSıcak duş rahatlatır gevşetir ve Doğumu hızlandırır
Akıllı kızmış
Hastayım kupon takibinize ya
Ayy ismini bir ezberleyemedim.Hangi yerli malı tablet dün benim aldığımdan mı? Tampa mı ne
Bence de bu aralar günlük Murat paylaşmadan kasım40 kasım50 yazın . Ben de öyle alıp kullandım.Ben bugün akıllılık ettim tatlım saat 11 gibi kasım50 ve kasım40 denemedim 3 güne özel kodları revize etmemişler.
Murattan önce gittim kullandım kodları
Senle beraber almıştık ya ben sonra hiç almadım dedim bakayım iyi gelirse devam kötü gelirse başka bir marka alırımMavi molfix alacaksanız n11 de mavi de sarı da az kalmış.
Önce ne alacağınıza karar verin.
Sonra ona göre kaç tl kupon ihtiyacı varsa onu yükleyin.
@maviiikelebekkk canım ihtiyacın varsa.
L Lmntbrdgi Sleepy de vardır belki baksana e bebeğe. Sen Sleepy den mi devam edeceksin?
Limitsiz kuponun kodu ney ben hiç görmedimBizim 70 filan
Ayy yazın ne güzel buz gibi soğuk suyla yıkanıyordum sıcakta ne iyi gidiyordu.
Oğlum eşim de senin gibi banyo ful buhar olur.
Arkadaşın da geriden geliyordu amniyosentez yaptırdı bir şey çıkmadı.
Ayrıntılıda bebeğe giden kan damarı normal çıktı mı? Ordan beslenme durumu. Kan sulandırıcı filan içtin mi? Tansiyon filan bakıyor musun?
Kan çıktı açlık? Tokluğa baktırdın mı?
Balım ben 30 haftada yüksek doğum sancısını anlamadım sen ne diyorsunkusmasam hastaneye gitmezdim o derece.
Ya sorma limitsiz kupon çok fena kaç kere yakaladım ama kullandırtmıyor sinir etti beni
Ayy ismini bir ezberleyemedim.
Seninki baya pahalıydı ya.
Life by fakir ekolojik
Aclık 91, tokluk 104 cıktı canımBizim 70 filan
Ayy yazın ne güzel buz gibi soğuk suyla yıkanıyordum sıcakta ne iyi gidiyordu.
Oğlum eşim de senin gibi banyo ful buhar olur.
Arkadaşın da geriden geliyordu amniyosentez yaptırdı bir şey çıkmadı.
Ayrıntılıda bebeğe giden kan damarı normal çıktı mı? Ordan beslenme durumu. Kan sulandırıcı filan içtin mi? Tansiyon filan bakıyor musun?
Kan çıktı açlık? Tokluğa baktırdın mı?
Balım ben 30 haftada yüksek doğum sancısını anlamadım sen ne diyorsunkusmasam hastaneye gitmezdim o derece.
Ya sorma limitsiz kupon çok fena kaç kere yakaladım ama kullandırtmıyor sinir etti beni
Ayy ismini bir ezberleyemedim.
Seninki baya pahalıydı ya.
Life by fakir ekolojik
Hepimiz de varmışBızdede kapıda bekliyor bızdede oyun oynuyor. Alt katta duymaz diye
Hahaha valla sormamasına razıyım. Bızımkı bızden borç istemiş iki gün önce yüklü bir miktar sebep evini değiştirmek istemesi
Eşinden al.Ben sadece 1 kupon yüklendiğini bilmiyordum gittim 100 e 30 aldım 300 e 60 kuponu olmuyor şimdi ya bezi alacaktım ne güzel
Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnunNemlendirici hamilelik öncesi loreal 30+ olanı kullanıyordum aşırı iyi gelmişti bana çok hafif bir kremdi. Hamilelikte hiçbir şey kullanmadım şimdi sonrası için tavsiye alabilirim ben de ya. Eski rutinime dönmek istiyorum
Sarımsi akıntı enfeksiyon oluyor ya genellikle tuvaletin çok gelmiş gibi hissedip damla damla yapıyor musun ya da tuvaletini yapmaya başladıktan 5 6 saniye sonra idrarın geliyor muYapma yaaa ben bu konuyu ilklerde ciddiye alıp sonradan salmıştımılık duşa geri döneyim
Ayy belki de akıntıdır ama hiç böylesini görmemiştim
Of sorma yakaynayıp ayaklarım kızarmazsa rahat edemiyordum ama ben korktum sohrab arkadaşımı dinlicem no sıcak duş
Sapsarı değil canım ya inanılmaz hafif bir sarımsı renk var, saydam değil yanigerçi geçen haftalarda mantardan da şüphelenmiştim ama kaşıntım yok o zamandan beridir de
Daha 2 gün önce 1 kutu antibiyotik bitirdim doktor hani ne olur ne olmaz vermişti, bir şey vardı da onu mu attım dersin? Kan testim temiz gelmişti ama idrar testi vs vermemiştim
Tam bir savaşçı cevabı.Valla canım en başından beri tek yıkanıyorum eşim başka ilde git gel yapıyor 2-3 günde bir. bende taburede oturuyorum ilk zamanlar çok hızlı çıkıyordum duştan. Hatta eşim süre tutuyordu düşüntelefonla arıyordu duştan çıktım mı diye artık eskisi gibi korkmuyorum ama ya bebeklerimiz yaşam sınırını çoktan geçti. Zaten bi yere gittiğimiz yok biz elimizden gelen her şeyi yaptık buna rağmen illa gelecem diyorlarsa gelsinler artık napalım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?