- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.121
Bugün valla havalar soğudu ondanmıdır nedir ilk defa kaynarla yıkandım ay nasıl güzel geldi sana anlatamamTek kısalma ıcın deıl, bı anda acılma oluverırse, sen yıne de ılık dus al kurban olayım
Ayy iyi hatırlattın ben de bebeğin biberomu eşyaları için kabak alacaktımYa yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Doğal istemiyorum canım ben buram buram kimyasal istiyorum artıkYa yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Üstteki oğlanın kime çektiği belli olduValla canım en başından beri tek yıkanıyorum eşim başka ilde git gel yapıyor 2-3 günde bir. bende taburede oturuyorum ilk zamanlar çok hızlı çıkıyordum duştan. Hatta eşim süre tutuyordu düşüntelefonla arıyordu duştan çıktım mı diye artık eskisi gibi korkmuyorum ama ya bebeklerimiz yaşam sınırını çoktan geçti. Zaten bi yere gittiğimiz yok biz elimizden gelen her şeyi yaptık buna rağmen illa gelecem diyorlarsa gelsinler artık napalım kız
Aynen canım sende de bir sıkıntı görünmüyor ama bıraktırmıcaklar gibi gerçektenBen de 2 haftaya bır verıyorum kanı, 2hafta sonra yıne verıcem, dıyet de doguma kadar devam dedı
Bugun aclık 91, tokluk 104 cıktı, cok guzel dedı.. Ama dıyet devam.. Bu saatten sonra dıyetı bıraktırmazlar
Eşimin hesabı yokki canım. Kendiside yanımda değil gitti yine yarın gelecek inşallahEşinden al.
Belki de tircilarin peşine takilmislardirBu arada Google haritalara baktım konum açıkmış gittim dediği yerlere de gitmiş ama hala çok ama çok saçma geliyor bana ordan oraya ordan oraya gitmeleri. Bi dinlenme tesisinde yemek yemişler ne alaka ne alaka anlamadım. Ankara merkezde yaşıyoruz biz yani yemeğe gitsen dinlenme tesisine mi gidersinhamama da cidden gitmişler şaka gibi olsa da….. hamamla tesisin arası da 1,5 saate yakın yani akıl işi değil @Kumsari @Seray94
Neyse bugün baya mahcup yumuşadım biraz. Çay da demlerse barışcam
Gece 00 da gelirse alBen sadece 1 kupon yüklendiğini bilmiyordum gittim 100 e 30 aldım 300 e 60 kuponu olmuyor şimdi ya bezi alacaktım ne güzel
Bio da pahalı yaSenle beraber almıştık ya ben sonra hiç almadım dedim bakayım iyi gelirse devam kötü gelirse başka bir marka alırım
Çok saçma ve alakasız geliyor.Limitsiz kuponun kodu ney ben hiç görmedim
Valla bak ben böyle takmayı bıraktım bu çocuklar gelmezde artıkTam bir savaşçı cevabı.Napalım ya hu artık gelirlerse gelsinler
aaaa tesüf ederim amaÜstteki oğlanın kime çektiği belli oldu
Kart bilgilerini biliyorsan üyeliğinden girip alırdınEşimin hesabı yokki canım. Kendiside yanımda değil gitti yine yarın gelecek inşallaheşime yap desem hayatta beceremez o yüzden başka zamana artık
Purest de güzel etkili zaten bunlarda biraz purest gibi. Bana aşırı dokunuyor yaa böyle şeyler simple loreal falan kullanamıyorum doğal denicem bu sefer severimDoğal istemiyorum canım ben buram buram kimyasal istiyorum artıkyeter bu kadar doğallık
Bebekle ilgili bilgi almıcam artık yeter beAyy iyi hatırlattın ben de bebeğin biberomu eşyaları için kabak alacaktımdiyorum bir şey eksik ama ne
Sesli güldüm hakdkKskdj inşallah tırcıdır o…..Belki de tircilarin peşine takilmislardironların durduğu yerde en güzel yemekler yapılır çünkü
Sus ses etme oynasın oynamayınca sıkıntıKızlar benim oğluşum hiç durmuyor geceden beri tekme tokat giriyor hiç uyumadı şimdi de alta baskı yapıyor sanırım biraz çatı ağrısı var. Burada benim eşim de sizinkiler gibi uyurken yanında görmezse korkuyor direkt beni arıyor koştura koştura banyo yaparken gelip kontrol ediyor
Evet insan kendine bir şey açınca çok iyi hissediyor . Ben her kış en az iki üç mont alırdım bu sene bakıyorum bakıyorum alamıyorum içim gidiyoPurest de güzel etkili zaten bunlarda biraz purest gibi. Bana aşırı dokunuyor yaa böyle şeyler simple loreal falan kullanamıyorum doğal denicem bu sefer severimkız mutlu oldum alınca
Sıfır uykuyla duruyorum hâlâ tepiniyor içimdeSus ses etme oynasın oynamayınca sıkıntı
Mantar illa kaşıntılı olacak diye bişey yok canım. Benim de geliyor sabahları özellikle sarı renkte Akıntı. Hani grip oluruz da burnumuz akar ya kıvamı o şekilde.
Sarımsi akıntı enfeksiyon oluyor ya genellikle tuvaletin çok gelmiş gibi hissedip damla damla yapıyor musun ya da tuvaletini yapmaya başladıktan 5 6 saniye sonra idrarın geliyor mu
Krem gibi miHiç hayatımda mantar olmadım kaşıntılı olur sanıyordumbu öyle sümüksü değilde jöle gibi biraz daha kalıp gibi kıvamlı nasıl anlatsam valla bilemedim. Yumurtlama akıntısı gibi değildi
Yok kuzum öyle şeyler hiç yaşamıyorum yaşamadım yani, çok normal çişim falan
Emin ol bendeEvet insan kendine bir şey açınca çok iyi hissediyor . Ben her kış en az iki üç mont alırdım bu sene bakıyorum bakıyorum alamıyorum içim gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?