2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tek kısalma ıcın deıl, bı anda acılma oluverırse, sen yıne de ılık dus al kurban olayım
Bugün valla havalar soğudu ondanmıdır nedir ilk defa kaynarla yıkandım ay nasıl güzel geldi sana anlatamam ama doğru diyorsun canım gene ılıkla yıkanayım

Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Ayy iyi hatırlattın ben de bebeğin biberomu eşyaları için kabak alacaktım diyorum bir şey eksik ama ne

Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Doğal istemiyorum canım ben buram buram kimyasal istiyorum artık yeter bu kadar doğallık

Üstteki oğlanın kime çektiği belli oldu

Aynen canım sende de bir sıkıntı görünmüyor ama bıraktırmıcaklar gibi gerçekten

Belki de tircilarin peşine takilmislardir onların durduğu yerde en güzel yemekler yapılır çünkü

Ben sadece 1 kupon yüklendiğini bilmiyordum gittim 100 e 30 aldım 300 e 60 kuponu olmuyor şimdi ya bezi alacaktım ne güzel
Gece 00 da gelirse al
Ama bir e bebekte bez stoğu bitebilir
İki yüzde 10 uç uç bitecek yüzde 5 e düşecek.
220 ye değil 232 ye gelmiş olur ama yine uygun sanki.
Senle beraber almıştık ya ben sonra hiç almadım dedim bakayım iyi gelirse devam kötü gelirse başka bir marka alırım
Bio da pahalı ya
Baktın mı şu an ne kadar a geliyor tanesi
4 numaradan ne kadar aldın?
Bir de her numaradan kaç tane almak lazım?
Limitsiz kuponun kodu ney ben hiç görmedim
Çok saçma ve alakasız geliyor.
Yarım saat filan haberin oluyor zaten az olduğu için influenzerlar kendi kullanıyor

Mor40
Sarı40
N40
Surpriz40

Gibi alakasız saçma ve bilinmeyen kodlar

İndirim40
Şanslı40
Kasım 40 filan neler neler denedim ama vermiyor saatlik sadece.

Kızlar benim oğluşum hiç durmuyor geceden beri tekme tokat giriyor hiç uyumadı şimdi de alta baskı yapıyor sanırım biraz çatı ağrısı var. Burada benim eşim de sizinkiler gibi uyurken yanında görmezse korkuyor direkt beni arıyor koştura koştura banyo yaparken gelip kontrol ediyor

Tam bir savaşçı cevabı. Napalım ya hu artık gelirlerse gelsinler
Valla bak ben böyle takmayı bıraktım bu çocuklar gelmezde artık 34 ü göreceğiz biz ya ben inanıyorum valla içime doğuyor
Üstteki oğlanın kime çektiği belli oldu
aaaa tesüf ederim ama eşimde hep öyle diyor hatta fotolarda gerçekten bana benzetiyoruz

Doğal istemiyorum canım ben buram buram kimyasal istiyorum artık yeter bu kadar doğallık
Purest de güzel etkili zaten bunlarda biraz purest gibi. Bana aşırı dokunuyor yaa böyle şeyler simple loreal falan kullanamıyorum doğal denicem bu sefer severim kız mutlu oldum alınca

Sus ses etme oynasın oynamayınca sıkıntı

Purest de güzel etkili zaten bunlarda biraz purest gibi. Bana aşırı dokunuyor yaa böyle şeyler simple loreal falan kullanamıyorum doğal denicem bu sefer severim kız mutlu oldum alınca
Evet insan kendine bir şey açınca çok iyi hissediyor . Ben her kış en az iki üç mont alırdım bu sene bakıyorum bakıyorum alamıyorum içim gidiyo

Mantar illa kaşıntılı olacak diye bişey yok canım. Benim de geliyor sabahları özellikle sarı renkte Akıntı. Hani grip oluruz da burnumuz akar ya kıvamı o şekilde.

Hiç hayatımda mantar olmadım kaşıntılı olur sanıyordum bu öyle sümüksü değilde jöle gibi biraz daha kalıp gibi kıvamlı nasıl anlatsam valla bilemedim. Yumurtlama akıntısı gibi değildi

Sarımsi akıntı enfeksiyon oluyor ya genellikle tuvaletin çok gelmiş gibi hissedip damla damla yapıyor musun ya da tuvaletini yapmaya başladıktan 5 6 saniye sonra idrarın geliyor mu

Yok kuzum öyle şeyler hiç yaşamıyorum yaşamadım yani, çok normal çişim falan

Krem gibi mi

Evet insan kendine bir şey açınca çok iyi hissediyor . Ben her kış en az iki üç mont alırdım bu sene bakıyorum bakıyorum alamıyorum içim gidiyo
Emin ol bende eşim sessiz sessiz diyoki duymasın ama bitirdi bizi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…