- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.141
Krem gibi mi
İnşallah iyi gelir cildineYa yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Sen oynamadığında yine uyuyacağını mı sandınSıfır uykuyla duruyorum hâlâ tepiniyor içimde
Agarta nin bu urunlerini kullanmadim ama dis macununu surekli kullaniyorum. Simdiye kadar kullandigim temiz icerikli macunlarin icinde en cok bundan memnun kaldim. Misvakli olani cok guzel temizliyor. El kremleri filan da guzel. Deneyince bize de haber ver. Guzelse ben de alirim yuz temizleme kopugunu filan merak ediyorumYa yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Belki uyurum diye düşünmüştümSen oynamadığında yine uyuyacağını mı sandıngece gayet sakindi ama yine uyuyamadım. Sabahta uyurum sandım hıçkırığına uyandım hala uykusuzum
Doktoruna yazdin mi?Kızlar ya ben otururken iyiyim ama uzansam bile kaşınmaya başlıyorum . Her yerime krem sürdüm ama bana mısın demedi en çok üst bacaklarımın arkası ve karnımın yanları kaşınıyor. Yatar yatmaz başlaması çok saçma değil mi
Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?Ya başka bir şehre yemek yemeye gitse anlarım ama aşırı tutarsız zaten benim yükseldiğim şey oydu. Bak şimdi toparlıyorum.
6 erkek iş yerinden kaçarak (ki iş yeri dediğimde bakanlık, giriş çıkışları kartlı, hastaneye zor izin alıyor bana eşlik etmek için ) . 1,5 saat uzaklıkta bi dinlenme tesisine yemeğe gidiyorlar. Sonra tam tersi yönde 1,5 saat daha gidip hamama giriyorlar. Sonrada bir saat yol gelip evine geliyor benim eşim. Tek bir araba var ve bu 6 kişinin evleri çok alakasız yerlerde. Ay hala mantığıma oturmuyor
Oy canım cidden zor bir durum ama bence kadınlar hissediyor ya senin için rahatsa işinin bir önemi yok bence.Sizi okuyunca ben gene iyi sabırlıymışım dedım. Eşler sakin işlerde mesaisi belli görüştüğü kişiler bellimis valla. Benim esimin guvenlik sirket var. Clup kapilarinda ukrayna kamplarinda falan calisiyorlar. Biri gelmediginde o gidiyor yerine. Oda duruyor. Hollanda biraz genıs bır ülke evliyim denildiğinde bile sorun degıl diye cevap veren bır çok ınsana denk geldim dahası cıft olarak görüşme davet edenlerı bıle var Benim işe giderken tek endişem içer birşey yaparlarmı biri vurur mu vs . Korkusu oda elimde değil içkili mekan bir çok millet Çünkü yapacak biri 7/24 evde olsada yapar yapacaksa kontrol altında tutmak sadece geciktirir önlemez . çok şükür o akşam clube gittiğinde hatun gıybetlerım var diye koşa koşa gelir anlatır. Bırı bile asılmıs olsa gururla asıldı tersledım der derim aferin aslansın kaplansın sjsjsjdjsks.
Ya gerçekten güzel ürünlerimiz var. İçeriklerine bakıyorum güzel tablet konusu dışında başarılıyız aslında.İnşallah iyi gelir cildine
Ya boykot konusunda çok haklısın.
Ben hiç haber vs izlemiyor okumuyordum.İki gündür biraz baktım. Kesinlikle tek yardımımız boykot. Bari onu esirgemeyelim.
Alternatif ürün isimlerini ezberlemeye not almaya çalışıyorum.
Ronaldo nasıl tepkisini koydu. Onun bebeği vefat etmiş sanırım bu sebeple sanki bebek ölümleri konusunda çok duyarlı ve titiz.
Bizim ki kadın üç çocuğu var peş peşe doğurmuş. Halden anlıyor. Allah hepsine vicdan merhamet versinNe iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafe
Ben de söz verdim kendime bu salı gününü görürsem daha takmıcam salıcam artıkValla bak ben böyle takmayı bıraktım bu çocuklar gelmezde artık34 ü göreceğiz biz ya ben inanıyorum valla içime doğuyor
aaaa tesüf ederim amaeşimde hep öyle diyor hatta fotolarda gerçekten bana benzetiyoruz
Ya tıp dilinde hafta söylüyorum suratıma bakıyorlar. Ha dedim bende bırak haftayı falan salla bir ay de geçSankı bız cok anlıyormuşuz gıbı soruyorlar bı de
Kremleri çok iyi etkili ben aktif kömürlü olandan aldım çok iyi şimdi yine aldım ikili n11den. Sadece agarta değil çok güzel başka markalarımız varAgarta nin bu urunlerini kullanmadim ama dis macununu surekli kullaniyorum. Simdiye kadar kullandigim temiz icerikli macunlarin icinde en cok bundan memnun kaldim. Misvakli olani cok guzel temizliyor. El kremleri filan da guzel. Deneyince bize de haber ver. Guzelse ben de alirim yuz temizleme kopugunu filan merak ediyorum
İçin rahat etmeyecekse yaz doktoruna ama nişan bilmiyorum ki öyle olur mu yaHiç hayatımda mantar olmadım kaşıntılı olur sanıyordumbu öyle sümüksü değilde jöle gibi biraz daha kalıp gibi kıvamlı nasıl anlatsam valla bilemedim. Yumurtlama akıntısı gibi değildi
Yok kuzum öyle şeyler hiç yaşamıyorum yaşamadım yani, çok normal çişim falan
Bizim uyumalar bi kaç sene sonra henüz beklemeBelki uyurum diye düşünmüştüm
Yok canım yazmadım ya doğumhaneye git der şimdi orda da alttan bakmayınca bırakmıyorlar gitmemDoktoruna yazdin mi?
ay hintliler ya anlatilmaz yasanirlar
Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?
Valla bacım benimde oturmadı zaten bu erkeklerden mantıklı birşey beklenir mi hayırYa başka bir şehre yemek yemeye gitse anlarım ama aşırı tutarsız zaten benim yükseldiğim şey oydu. Bak şimdi toparlıyorum.
6 erkek iş yerinden kaçarak (ki iş yeri dediğimde bakanlık, giriş çıkışları kartlı, hastaneye zor izin alıyor bana eşlik etmek için ) . 1,5 saat uzaklıkta bi dinlenme tesisine yemeğe gidiyorlar. Sonra tam tersi yönde 1,5 saat daha gidip hamama giriyorlar. Sonrada bir saat yol gelip evine geliyor benim eşim. Tek bir araba var ve bu 6 kişinin evleri çok alakasız yerlerde. Ay hala mantığıma oturmuyor
Erkeklerin kafası farklı çalışıyor her an uzak yakın her yere gidebiliyorlarBu arada Google haritalara baktım konum açıkmış gittim dediği yerlere de gitmiş ama hala çok ama çok saçma geliyor bana ordan oraya ordan oraya gitmeleri. Bi dinlenme tesisinde yemek yemişler ne alaka ne alaka anlamadım. Ankara merkezde yaşıyoruz biz yani yemeğe gitsen dinlenme tesisine mi gidersinhamama da cidden gitmişler şaka gibi olsa da….. hamamla tesisin arası da 1,5 saate yakın yani akıl işi değil @Kumsari S Seray94
Neyse bugün baya mahcup yumuşadım biraz. Çay da demlerse barışcam
Kandırmaca yapıyorlar olabilir miiiYa sorma limitsiz kupon çok fena kaç kere yakaladım ama kullandırtmıyor sinir etti beni
Bekarlığa veda mıYa su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?
İçin rahat etmeyecekse yaz doktoruna ama nişan bilmiyorum ki öyle olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?