2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
İnşallah iyi gelir cildine

Ya boykot konusunda çok haklısın.
Ben hiç haber vs izlemiyor okumuyordum.İki gündür biraz baktım. Kesinlikle tek yardımımız boykot. Bari onu esirgemeyelim.

Alternatif ürün isimlerini ezberlemeye not almaya çalışıyorum.
Ronaldo nasıl tepkisini koydu. Onun bebeği vefat etmiş sanırım bu sebeple sanki bebek ölümleri konusunda çok duyarlı ve titiz.

Ya yerli malı bişiler almaya çalışıyorum doğal diye bunları aldım, herkes bunların linkini paylaşmış Hb de daha uyguna geliyo. Kullananlar memnun
Agarta nin bu urunlerini kullanmadim ama dis macununu surekli kullaniyorum. Simdiye kadar kullandigim temiz icerikli macunlarin icinde en cok bundan memnun kaldim. Misvakli olani cok guzel temizliyor. El kremleri filan da guzel. Deneyince bize de haber ver. Guzelse ben de alirim yuz temizleme kopugunu filan merak ediyorum

Doktoruna yazdin mi?
ay hintliler ya anlatilmaz yasanirlar
Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?

Oy canım cidden zor bir durum ama bence kadınlar hissediyor ya senin için rahatsa işinin bir önemi yok bence.
Sonuçta adam ekmeğinin peşinde.
Eskilerin bir lafı var kudurmuşu sandığa kitlemişler kilidiyle oynaşmış.
Ben bu kafadayım.
Ne güzel eşin de gelip sana anlatıyor herseyi.
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

Ya gerçekten güzel ürünlerimiz var. İçeriklerine bakıyorum güzel tablet konusu dışında başarılıyız aslında.

Ne iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafe
Bizim ki kadın üç çocuğu var peş peşe doğurmuş. Halden anlıyor. Allah hepsine vicdan merhamet versin

Ben de söz verdim kendime bu salı gününü görürsem daha takmıcam salıcam artık

Kremleri çok iyi etkili ben aktif kömürlü olandan aldım çok iyi şimdi yine aldım ikili n11den. Sadece agarta değil çok güzel başka markalarımız var

İçin rahat etmeyecekse yaz doktoruna ama nişan bilmiyorum ki öyle olur mu ya

Doktoruna yazdin mi?

ay hintliler ya anlatilmaz yasanirlar

Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?
Yok canım yazmadım ya doğumhaneye git der şimdi orda da alttan bakmayınca bırakmıyorlar gitmem yarın duruma göre kan vericem

Valla bacım benimde oturmadı zaten bu erkeklerden mantıklı birşey beklenir mi hayır

Erkeklerin kafası farklı çalışıyor her an uzak yakın her yere gidebiliyorlar benim eşim maraştayken arkadaşlarıyla adanalı kebap yemeye gitmiştiler akşam vakti usanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…