- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.161
Bakayım hemen cok sagol canımYaa teşekkür ederim
ay ben senin için demiştim görselden farklı gelirse felan diyeerken gelme ihtimallerini unuttum canım bana hala bebekler doğmayacak gibi geliyor niyeyse
@saryazdesign canım dolaptaki adı orda profil resminde numara var belki burdan yazmam yasaktır. O numaraya direk whatsaptan yazabilirsin. Bana 50 tl ilan açayım ürün bitince gerisini havale yap dedi ben onu istemedim gardropda kesinti olmuyormuş satıcı için ordan satın aldım o yüzden. Hatta benide söylebilirsin
Canım dediğim şey ise bir an once doktoruna yaz bebegi zehirlemeye başlıyo asit artarakKızlar ya ben otururken iyiyim ama uzansam bile kaşınmaya başlıyorum . Her yerime krem sürdüm ama bana mısın demedi en çok üst bacaklarımın arkası ve karnımın yanları kaşınıyor. Yatar yatmaz başlaması çok saçma değil mi
180 tane 1Gece 00 da gelirse al
Ama bir e bebekte bez stoğu bitebilir
İki yüzde 10 uç uç bitecek yüzde 5 e düşecek.
220 ye değil 232 ye gelmiş olur ama yine uygun sanki.
Bio da pahalı ya
Baktın mı şu an ne kadar a geliyor tanesi
4 numaradan ne kadar aldın?
Bir de her numaradan kaç tane almak lazım?
Çok saçma ve alakasız geliyor.
Yarım saat filan haberin oluyor zaten az olduğu için influenzerlar kendi kullanıyor
Mor40
Sarı40
N40
Surpriz40
Gibi alakasız saçma ve bilinmeyen kodlar
İndirim40
Şanslı40
Kasım 40 filan neler neler denedim ama vermiyor saatlik sadece.
Al al bitmiyor kiBebekle ilgili bilgi almıcam artık yeter bezaten bizi de kalmamış bi yağ almamışım onu da alırım
Çok şükür o zaman enfeksiyon bile olsa çok ilerlememisHiç hayatımda mantar olmadım kaşıntılı olur sanıyordumbu öyle sümüksü değilde jöle gibi biraz daha kalıp gibi kıvamlı nasıl anlatsam valla bilemedim. Yumurtlama akıntısı gibi değildi
Yok kuzum öyle şeyler hiç yaşamıyorum yaşamadım yani, çok normal çişim falan
Ayyyy ben butun yaz her gun duş aldımHa bı de duşu olabıldıgınce gecıktır, ılık su ıle al, ıyıce gevsemesın kaslar
Ay çok mantıklı bak bekarlığa veda. Gidelim diyen çocuk yeni nişanlanmış çünkü oha hiç aklıma gelmedi buDoktoruna yazdin mi?
ay hintliler ya anlatilmaz yasanirlar
Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?
Bizim uyumalar bi kaç sene sonra henüz beklemeben beklemiyorum gel sarılalım
Ay Allah korusun ya o kadar şiddetli değil ama şiddetlenirse giderimCanım dediğim şey ise bir an once doktoruna yaz bebegi zehirlemeye başlıyo asit artarak
Yok canım calışmıyorum 1 senedir ama eskisi gibi hiç degılım yani ya da eskiden cok enerjiktim dengelendim bılmıyorumCanım çalışıyor musun bilmiyorum da onun yaşla hiç alakası yok iş hayatı ruhumuzu emiyor :))
Valla ben 1 gecede hemen gittim sabahında soluğu aldım doktorda cagırmamasına ragmen gidip yuz yuze konuşim dedımAy Allah korusun ya o kadar şiddetli değil ama şiddetlenirse giderim
Ama şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam solValla ben 1 gecede hemen gittim sabahında soluğu aldım doktorda cagırmamasına ragmen gidip yuz yuze konuşim dedım
Çok şükür o zaman enfeksiyon bile olsa çok ilerlememisidrar yolu enfeksiyonu kanda cikmiyormus o yüzden kanda çıkan enfeksiyon için verilen ilaç idrar yolunda ise yaramıyormus sağlık ocağı bile olur 5 dakika idrar tahlili ver
Hemde nasıl bağırdığım bile oluyorKızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyor mu hiç? Benim bazen kalbime vuruyor yani yaptığı hareketin ağrısı. Karnımın bi tarafında bi yerini ittiriyor kasığa baskı yapıyor bazen çok geriniyor sanırım ama canım acıyor bazen o sert hareketlere
İlk üç ay ve Sona doğru alınan sıcak duşlar tehlikeli ilk üç ay düşük son iki ay Doğum sebebi olabiliyor o yüzden sıcaktan uzak durunAyyyy ben butun yaz her gun duş aldımbilmiyodum boyle bişey oldugunu hatta gecen duşumda cok sıcaktı
Sinirsel sendeki kaşıntı kaşınan yerlerde kabartı var mıAma şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam sol
Bana soyle dediler ya karaciğer ya da alerji olabılır sonra kadın doğum beni dermatolojiye yonlendirdi o direk karaciğerdendir dedi cunku derimde hiç bi kabarcık yoktu içten kasınıyodu gobegım avuc içim ayak altım kol dirsek içi diz arkası bacaklarım.Ay Allah korusun ya o kadar şiddetli değil ama şiddetlenirse giderim
Ya ben aslinda babaa olucak ya onun icin demistim ama bak nisanli biri varmisKandırmaca yapıyorlar olabilir miii
Bekarlığa veda mı
Benim bikere oldu. İlkyardim cpr fln egitimi var bnde. 2hafta fln once iki gogsumun arasina bicak saplandi nefedim kesildi. Esime dedimki normalde kalp krizi geciriyo olmam lazim suan bu bu belirtilerle ama kandaki oksijen iyi tansiyon iyi ama bicak saplanio sonra bebegin ayaklari geldi aklima elimle gogusumun oralara vurdum iteledim cekti ayakmiydi elmiydi neresiyse bende nefes aldim. Durt o sipayi yer degistirsinKızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyor mu hiç? Benim bazen kalbime vuruyor yani yaptığı hareketin ağrısı. Karnımın bi tarafında bi yerini ittiriyor kasığa baskı yapıyor bazen çok geriniyor sanırım ama canım acıyor bazen o sert hareketlere
Aynen olabilir. Cnku o tarz biseye benzio ama ya baba olucak seninki die ya cocugu goturduler bekarliga veda die ole bisilerAy çok mantıklı bak bekarlığa veda. Gidelim diyen çocuk yeni nişanlanmış çünkü oha hiç aklıma gelmedi bu
İyi ki öğrendımHemde nasıl bağırdığım bile oluyor
İlk üç ay ve Sona doğru alınan sıcak duşlar tehlikeli ilk üç ay düşük son iki ay Doğum sebebi olabiliyor o yüzden sıcaktan uzak durun
Bilmiodum. Ben kaynar suyla yikananlardanimHemde nasıl bağırdığım bile oluyor
İlk üç ay ve Sona doğru alınan sıcak duşlar tehlikeli ilk üç ay düşük son iki ay Doğum sebebi olabiliyor o yüzden sıcaktan uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?