2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bakayım hemen cok sagol canım guzel olur bence kalitwli duruyor bende guvenemem gardroptan alırım buyuk ihtimal. Kaç gunde yapıyor?

Canım dediğim şey ise bir an once doktoruna yaz bebegi zehirlemeye başlıyo asit artarak

180 tane 1
224 3
200 tane 4 almışım
208 TL vermisim çok uygun olmjs

Kızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyor mu hiç? Benim bazen kalbime vuruyor yani yaptığı hareketin ağrısı. Karnımın bi tarafında bi yerini ittiriyor kasığa baskı yapıyor bazen çok geriniyor sanırım ama canım acıyor bazen o sert hareketlere

Çok şükür o zaman enfeksiyon bile olsa çok ilerlememis idrar yolu enfeksiyonu kanda cikmiyormus o yüzden kanda çıkan enfeksiyon için verilen ilaç idrar yolunda ise yaramıyormus sağlık ocağı bile olur 5 dakika idrar tahlili ver

Doktoruna yazdin mi?

ay hintliler ya anlatilmaz yasanirlar

Ya su hamami bi stalklarmisin? Yorumlar insta vs nasil bir hamam? Soledigin seyler cok tutarsiz. Bunlar bekarliga veda gibi parti yapmis olmasin?
Ay çok mantıklı bak bekarlığa veda. Gidelim diyen çocuk yeni nişanlanmış çünkü oha hiç aklıma gelmedi bu

Valla ben 1 gecede hemen gittim sabahında soluğu aldım doktorda cagırmamasına ragmen gidip yuz yuze konuşim dedım
Ama şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam sol

öyle yapayım en iyisi kafamda deli sorular ya hahsjasha. Aman aksiyonsuz geçse zaten şaşarım

Hemde nasıl bağırdığım bile oluyor
Ayyyy ben butun yaz her gun duş aldım bilmiyodum boyle bişey oldugunu hatta gecen duşumda cok sıcaktı
İlk üç ay ve Sona doğru alınan sıcak duşlar tehlikeli ilk üç ay düşük son iki ay Doğum sebebi olabiliyor o yüzden sıcaktan uzak durun

Ay Allah korusun ya o kadar şiddetli değil ama şiddetlenirse giderim
Bana soyle dediler ya karaciğer ya da alerji olabılır sonra kadın doğum beni dermatolojiye yonlendirdi o direk karaciğerdendir dedi cunku derimde hiç bi kabarcık yoktu içten kasınıyodu gobegım avuc içim ayak altım kol dirsek içi diz arkası bacaklarım.

Kandırmaca yapıyorlar olabilir miii

Bekarlığa veda mı
Ya ben aslinda babaa olucak ya onun icin demistim ama bak nisanli biri varmis
Benim bikere oldu. İlkyardim cpr fln egitimi var bnde. 2hafta fln once iki gogsumun arasina bicak saplandi nefedim kesildi. Esime dedimki normalde kalp krizi geciriyo olmam lazim suan bu bu belirtilerle ama kandaki oksijen iyi tansiyon iyi ama bicak saplanio sonra bebegin ayaklari geldi aklima elimle gogusumun oralara vurdum iteledim cekti ayakmiydi elmiydi neresiyse bende nefes aldim. Durt o sipayi yer degistirsin
Ay çok mantıklı bak bekarlığa veda. Gidelim diyen çocuk yeni nişanlanmış çünkü oha hiç aklıma gelmedi bu
Aynen olabilir. Cnku o tarz biseye benzio ama ya baba olucak seninki die ya cocugu goturduler bekarliga veda die ole bisiler

Hemde nasıl bağırdığım bile oluyor

İlk üç ay ve Sona doğru alınan sıcak duşlar tehlikeli ilk üç ay düşük son iki ay Doğum sebebi olabiliyor o yüzden sıcaktan uzak durun
Bilmiodum. Ben kaynar suyla yikananlardanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…