- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.181
Anladım canım geceleri daha cok artıyosa benım dediğime dikkat et yinede sen ve gecıktırme allah korusunAma şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam sol
Bende kaynar suyla yıkanıyorumBilmiodum. Ben kaynar suyla yikananlardanim
3 gün içinde kargo yapıyormuş canım normalde. Ama benim şansıma ayı kalmamıştı onu bekledimBakayım hemen cok sagol canımguzel olur bence kalitwli duruyor bende guvenemem gardroptan alırım buyuk ihtimal. Kaç gunde yapıyor?
Ben de hergun dus alırım, basım agrıyor saclarımı yıkamazsam, ama ılık su ıle alıp hemen cıkıyorumAyyyy ben butun yaz her gun duş aldımbilmiyodum boyle bişey oldugunu hatta gecen duşumda cok sıcaktı
Hic sorma bende giricektin de buraya takildim kismet ogrenmis olduk bide kaynar suyu gobegime fln tutuyodumBende kaynar suyla yıkanıyorumsimdi düşa gircektim valla girmim mi acaba diye dusunuyorum
AllahımmmmHic sorma bende giricektin de buraya takildim kismet ogrenmis olduk bide kaynar suyu gobegime fln tutuyodum
Kaynar suyla yıkandım bugün, şu an adet ağrısı çekiyorumBilmiodum. Ben kaynar suyla yikananlardanim
Hayır yokSinirsel sendeki kaşıntı kaşınan yerlerde kabartı var mı
Valla olabilir bak, tetıklemıstır belkı deBizim grubun niye erkenden sancılanıp doğurduğu ortaya çıktı
Aman düşür ısıyı bebem düşür ben banyoya girmeye korkuyorum bırak sıcağıBilmiodum. Ben kaynar suyla yikananlardanim
Tamam sinirsel sendeki geceden beri aşırı stres yaşadın bir iki gün daha sürebilir üç günü geçerse doktora gidersinHayır yok
Bizim grubun niye erkenden sancılanıp doğurduğu ortaya çıktı
Al birini vur oteline die bosuna dememisler. Birbirimizden bi farkimiz yokKaynar suyla yıkandım bugün, şu an adet ağrısı çekiyorum
Ay yemin ederim evet. Bukdr kisi herseye dikkat et patladigimiz seye bak. İnanilmazBizim grubun niye erkenden sancılanıp doğurduğu ortaya çıktı
Ilık suya dönünce herkes 40ta dogururmusAjshakshaksay çok güldümmmmmmm. Meğersem hepimiz kaynatıyormuşuz ya kendimizi sonra sancım var ajshjasja
İçime kurt düştü ya gidiyorum acileAnladım canım geceleri daha cok artıyosa benım dediğime dikkat et yinede sen ve gecıktırme allah korusun
Bak iste deneyimli gebe deneyimsiz gebeAman düşür ısıyı bebem düşür ben banyoya girmeye korkuyorum bırak sıcağı
Ilık suya dönünce herkes 40ta dogururmusiyiki konusmusuz bak, bir sürü kişide farkındalık olusturduk
Bizim grubun niye erkenden sancılanıp doğurduğu ortaya çıktı
Ajshakshaksay çok güldümmmmmmm. Meğersem hepimiz kaynatıyormuşuz ya kendimizi sonra sancım var ajshjasja
Hepiniz çok tatlısınız yaAl birini vur oteline die bosuna dememisler. Birbirimizden bi farkimiz yok
Ay yemin ederim evet. Bukdr kisi herseye dikkat et patladigimiz seye bak. İnanilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?