- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.201
İnan deneyimin d si kalmamış kız bende 19 yaşında anne oldum ilk hamileliğimin yarısını hatırlamıyorumBak iste deneyimli gebe deneyimsiz gebe
Yok kurt dusmesin de ben korkmuştum o yuzden dedım aynı şey degıldir belki benımkiyle canım panik yapma geceleri artıyosa olabılırliği yüksek amaİçime kurt düştü ya gidiyorum acile
Hahahs cok gec kalmadik mi bunu solemek icin dogurmak uzereyizDeneyimli anneler her şeyi deliye anlatır gibi anlatın lütfenbiz çünkü pek bir şey bilmiyormuşuz meğersem
Cidden gidiomusun yalniz misin? Kocan geldi mi ? Bize haber verİçime kurt düştü ya gidiyorum acile
Beyin hepimizin gidik canım yalnız değilsinValla deneyim çok önemli kim ne dese inanmıyorum ben. Aaa ölemiymiş diyorum mantık fonksiyonum zaten bir süredir işlevini yitirdi. Doğumdan sonra geri gelir inş. Ama her deneyim kıymetli. Dinliyoruz öğreniyoruz.
Kızım senle ben niye aynıyız bende de adet ağrısı olduKaynar suyla yıkandım bugün, şu an adet ağrısı çekiyorum
drlar bunun bilgisini niye vermiyor ki acaba? ben internette okumuştum. bir de sütüm çok erken gelmeye başladığı için drum soğuğa yakın suyla duş alacaksın dedi. geçenlerde hastalandım öksürüğüm geçsin diye göğsüme sıcak su koydum hiç aklıma gelmedi sütümü getireceği hemen etkiledi.Ilık suya dönünce herkes 40ta dogururmusiyiki konusmusuz bak, bir sürü kişide farkındalık olusturduk
Başta ılık duş dedilerdide kaç ay geçti. Ilık suyu hiç sevmem kaynar su ile yıkanırım normalde. Artık düşmez nasılsa diye ben sıcağa gectım 30. Haftadan sonraAy kızlar gruba girince tekrar kahkaha ata ata güldüm valla gözümden yaş geldiher şeyi bilen bizim sıcak duşu atlama şokumuz ibretlik yemin ederim
Benım kanamam oldıgunda soylemıstı benım doktor oncekı gebelıkte, ama bı cok seyı burada bırbırımızden öğrenıyoruzdrlar bunun bilgisini niye vermiyor ki acaba? ben internette okumuştum. bir de sütüm çok erken gelmeye başladığı için drum soğuğa yakın suyla duş alacaksın dedi. geçenlerde hastalandım öksürüğüm geçsin diye göğsüme sıcak su koydum hiç aklıma gelmedi sütümü getireceği hemen etkiledi.
ay zaten burası olmasa nasıl geçerdi hamileliğim bilmiyorumBenım kanamam oldıgunda soylemıstı benım doktor oncekı gebelıkte, ama bı cok seyı burada bırbırımızden öğrenıyoruz
Bence de her doktorun Bılgı vermesı lazım, ama ıste rısklı gebelık olanlara anlatılıyor, dıgerlerınde sıkımtı yok dıye onemsenmıyoray zaten burası olmasa nasıl geçerdi hamileliğim bilmiyorumo kadar önemliyse drların söylemesi gerekir aslında
EridimGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?