2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Beyin hepimizin gidik canım yalnız değilsin

Ilık suya dönünce herkes 40ta dogururmus iyiki konusmusuz bak, bir sürü kişide farkındalık olusturduk
drlar bunun bilgisini niye vermiyor ki acaba? ben internette okumuştum. bir de sütüm çok erken gelmeye başladığı için drum soğuğa yakın suyla duş alacaksın dedi. geçenlerde hastalandım öksürüğüm geçsin diye göğsüme sıcak su koydum hiç aklıma gelmedi sütümü getireceği hemen etkiledi.

Ay kızlar gruba girince tekrar kahkaha ata ata güldüm valla gözümden yaş geldi her şeyi bilen bizim sıcak duşu atlama şokumuz ibretlik yemin ederim
Başta ılık duş dedilerdide kaç ay geçti. Ilık suyu hiç sevmem kaynar su ile yıkanırım normalde. Artık düşmez nasılsa diye ben sıcağa gectım 30. Haftadan sonra ne bılıyım doğuma götürürmüş beni. ama rahatlatıyorda valla sancı varken

Benım kanamam oldıgunda soylemıstı benım doktor oncekı gebelıkte, ama bı cok seyı burada bırbırımızden öğrenıyoruz

Benım kanamam oldıgunda soylemıstı benım doktor oncekı gebelıkte, ama bı cok seyı burada bırbırımızden öğrenıyoruz
ay zaten burası olmasa nasıl geçerdi hamileliğim bilmiyorum o kadar önemliyse drların söylemesi gerekir aslında

Kızlar şimdi bu iş göremezlik paramızı yada diğer ücretleri almak için hangi aşamaları takip etmemiz gerekiyor neler yapmalıyız?

Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Eridim maşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…