- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.221
Burnum sızladı görünce be maşallahGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Öp bizim için o minik parmaklarıGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Masallah yaaa. Yerim ben onun parmaklariniGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Bu arada piyasada resmen bebek bezi kıtlığı varMavi molfix alacaksanız n11 de mavi de sarı da az kalmış.
Önce ne alacağınıza karar verin.
Sonra ona göre kaç tl kupon ihtiyacı varsa onu yükleyin.
M maviiikelebekkk canım ihtiyacın varsa.
@Lmntbrdgi Sleepy de vardır belki baksana e bebeğe. Sen Sleepy den mi devam edeceksin?
Iyi ki haber veridn canim ben de aldim simdi 2 taneKızlar Hepsiburada da pentinin emzirme atletlerinde iki al bir öde var ben bir tane siyah bir tane de beyaz aldım şimdi tane 120 civarına geldi ihtiyacı olan varsa baksn
Çok yüklendim bu ay kartaKızlar n11 bence kupon kullanınca diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor.
Hb deki indirimli ürünlere bakıyorum. N11 kupon kullanınca daha ucuz. Kuponun vakti saati belli zaten.
Oyş yerimGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Oy maşallah sübhanallah. Eridim resmen o minicik ellerini öperimGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Gruba başkaları girmese yüzünü atardım görseniz gülmekten bayılırsınız kilo almış ve tamamen yanakEridimmaşallah sübhanallah
Ayy teşekkür ederizBurnum sızladı görünce be maşallahamiiin inşallah
Bol bol öptüm yine öpeyim senin içinÖp bizim için o minik parmaklarımaşallah kuzuya
Ben yememek için zor duruyorum sizin de doğunca böyle olacaksınızMasallah yaaa. Yerim ben onun parmaklarini
Maşallah subhanallahGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
İnşallah beğenirz genel olarak yorumları iyi gibiIyi ki haber veridn canim ben de aldim simdi 2 tane
Ben yiyorum şuanOyş yerim
Ayy teşekkür ederiz tatlış anneOy maşallah sübhanallah. Eridim resmen o minicik ellerini öperim
Ayyy maşallah ya çok tatlı miniğimGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Bende yıkadım ütülemedimKızlar bebisin battaniyelerini yukamıştım ama ütülenmiyor onları ne yapacağız
Penye olanları ütüledm ama kalın olanları utulemedimKızlar bebisin battaniyelerini yukamıştım ama ütülenmiyor onları ne yapacağız
Yakın mı evle hastaneBen yiyorum şuan
Ayy teşekkür ederiz tatlış anneben öpmeden duramıyorum, çok ağlamış ebeler aradı gelebilir misiniz bir emzirin sakinleşsin diye. Gelmek ne kelime uçarım dedim gelmişken size bir fotoğraf atıp pozitif basayım bünyelere diye düşündüm
Bende penye ve müslinleri ütüledimPenye olanları ütüledm ama kalın olanları utulemedim
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?