2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Burnum sızladı görünce be maşallah amiiin inşallah

Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Öp bizim için o minik parmakları maşallah kuzuya

sudem34
Tatlım Hb de güzel indirim var 237 TL ye geliyor paketi

Hem kardeşimin hesabından alıcam 14 TL civarı ona 30 TL civarında bana link gelirden hepsipay gelecek

Eklentiler

• IMG_5207.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 55
Darısı sizin bebişlereee
Masallah yaaa. Yerim ben onun parmaklarini

Bu arada piyasada resmen bebek bezi kıtlığı var

İki gün önce 2 numara birmişti çoğu yerde bugünde 3-4 bitme noktasına gelmiş . Bütün anneler kasımı stok için beklemiş

Kızlar n11 bence kupon kullanınca diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor.
Hb deki indirimli ürünlere bakıyorum. N11 kupon kullanınca daha ucuz. Kuponun vakti saati belli zaten.
Çok yüklendim bu ay karta
N11 den aldım bende şimdi beybi sarı molfix 4 numaradan . Artık durmam lazım

Darısı sizin bebişlereee
Oy maşallah sübhanallah. Eridim resmen o minicik ellerini öperim

Eridim maşallah sübhanallah
Gruba başkaları girmese yüzünü atardım görseniz gülmekten bayılırsınız kilo almış ve tamamen yanak teşekkğr ederiz canım benim sizin bebekleriniz de sağlıkla doğunca atarsınız bize
Burnum sızladı görünce be maşallah amiiin inşallah
Ayy teşekkür ederiz kız Burun dedin de bu bebeklerin kokusu şaka mı aşırı güzel kokuyorlar aşık oldum kokuya
Öp bizim için o minik parmakları maşallah kuzuya
Bol bol öptüm yine öpeyim senin için
Masallah yaaa. Yerim ben onun parmaklarini
Ben yememek için zor duruyorum sizin de doğunca böyle olacaksınız

Ben yiyorum şuan
Oy maşallah sübhanallah. Eridim resmen o minicik ellerini öperim
Ayy teşekkür ederiz tatlış anne ben öpmeden duramıyorum, çok ağlamış ebeler aradı gelebilir misiniz bir emzirin sakinleşsin diye. Gelmek ne kelime uçarım dedim gelmişken size bir fotoğraf atıp pozitif basayım bünyelere diye düşündüm

Darısı sizin bebişlereee
Ayyy maşallah ya çok tatlı miniğim

Yakın mı evle hastane çok güzel yeriiiim ya doğurasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…