2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu konuyu araştıran var mı? Bizim martın ilk haftasına uçak biletimiz var bebek 3 aylık oluyor hemen pasaport çımkarttırııp vizeye başvurmamız lazım.
Çip krizi olmadığı için pasaport çabuk gelir diye tahmin ediyorum. Ama biri yeni doğan çocuğu için Yunanistan vizesine başvurmuştu, reddedilmişti. Konsolosluğa itiraz edince sorun çözüldü ve itirazı kabul edip vize veriyorlar Hangi ülke?

Cennet kokusu o cennet burnuma geldi valla ya nasıl özledim bilsen benim yetişmese kokla ensesinden özellikle

Bizim bebiş için alman pasaportuna başvurucaz süreç aynı mı farklı mı bilmiyorum tam. International doğum belgesi almamız gerekiyormuş, bir de fotoğraf işi vs var.
Büyük ihtimal international doğum belgesini bağlı olduğun kaymakamlıktan alıp apostilleteceksin. Ama burada her hangi bir tercüme bürosunda çeviri yaptırma. Türkiye’deki Alman konsolosluğundan başvurucaksan onların akredite tercümanları var. Onlara Türkçe/Almanca tercümesini yaptır. Belki u.arası doğum belgesinde Almanca dili varsa tercümeye gerek kalmaz. Ben u.arası evlilik belgesini çifte vatandaşlık için o şekilde yapmıştım.

Hiçbir test yaptırmadım hastaneye gidersem şükrettim doktorlarda çok bilgi vermedi
Böyle denemeden hemen olunca değersiz gibi oldu yavrucağızım

Off bizde öyleyiz işte sabit değiliz doktorlarda ne yapsın
Sizinki ne kadar geride oeki
Şimdi annemlere geldim protein diyetine bende başlayacağjm
Ki iki gündür et yiyorum süt içiyorum karnım iki katı büyüdü resmen şok olduk
Canım artık son dönemdeyiz ama bence bekleme bir ay . Sürekli doktor değiştirince doktor da ait hissetmiyor hastayı bence takipli hastası olmayınca da çok sallamıyor
Bir aya doğrur muyum kalırmıym ne belli
Nat felan da istemedi
Bende kasılmalark söylemeyi unuttum
Ayağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasına
Bendeki ağrı idrar yeri ile vajina arasında oluyor en çokda öne yakın buda çatı ağrısı sayılmaz mı acep

Enfeksiyonda olabilir tarif ettiğin çatı ağrısında yatakta dönmek falan çok acı veriyor

Ben de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar

Anladım teşekkür ederim canım not aldım yazdıklarını

Canım Özgür deren üç hastanede yaptırıyor. Oğlumu güven de yapmıştım. Ama evimizden çok uzak. Bu sefer tobb etü de inşallah Sen de Ankaradaydın dimi?
Merhaba Tobb hastanesindemi dogum yapacaksiniz acaba bende tobbda yapacagimda full paketmi almistiniz eger oyleyse dogum zamani cikolata vs gibi seyleri hastane veriyormu bilginiz varmi acaba

beni ağlatan bir post
Ay agladim. Ben hic bole bi insan degilim hormonlardan nefret ettim
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Ya masallah subhanallahrabbim hep hep el ele tutsun sizi insallah
Ben de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
Valla nediim ben bi aya dogurup zamdan yirtiyorum ama ocak olsaydi da sigorta yenilenecekti aslinda daha iyi olurdusenin ozel saglik varsa sende de ole olucak daha karlı oluyo ozmn

Ayyy maşallah ya çok tatlı miniğim
Ay teşekkür ederiz yüzü daha tatlı da atamıyorum işte ısırasım geliyor. Sürekli ilaç alıyor enfeksiyona karşı şişmiş suratı balon gibi çok komik
Yakın mı evle hastane çok güzel yeriiiim ya doğurasım geldi
Yakın çok şükür 10 dk falan sürüyor arabayla kız erken doğuma teşvik olmasın ama acayip bişey ya
Ay kuzucukkk maşallah maşallah
teşekkür ederizz
Cennet kokusu o cennet burnuma geldi valla ya nasıl özledim bilsen benim yetişmese kokla ensesinden özellikle
Harika bir koku gerçekten az önce ayrıldık ama pazartesi hep koklayacağım inşallah
Oyyyy ne güzel elleri ya, masallah nazarlardan korusun Allahim
Amin canım teşekkür ederiz darısı size olsun

Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Müsaadenizle bu anne evlada ben bi ağlarım maşallah size Allah analı babalı büyütsün.

Ama şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam sol
Valla bu bende vardı hele duştan sonra ince ince batıyor gibi kaşınıyordu cilt kuru kalıyor birde catlama yüzünden sanırım bende epeydir yok ama duş alınca nemli nemli kremlenirsem olmuyor kremlenmeyi unuttuğum an oluyor cilt kuruluğu ve çatlakla alakalı bence

Perşembe ölçüm ve doğum tarıhı vereceklermıs. İki hafta dedıler grupta attım arkadaşlar. İlerlediği bilmiyoruz. Burda hafta soylenmıyor. Geri mi geri o kadar fark etti bendede büyüdü mı bılmıyorum 33 hafta başı 1700 gr dı. Ama karnım 10 gündür proteınle beslenıyorum baya büyüdü bebek mı büyüyen ben mı meçhul şimdilik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…