- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.241
Çip krizi olmadığı için pasaport çabuk gelir diye tahmin ediyorum. Ama biri yeni doğan çocuğu için Yunanistan vizesine başvurmuştu, reddedilmişti. Konsolosluğa itiraz edince sorun çözüldü ve itirazı kabul edip vize veriyorlarBu konuyu araştıran var mı? Bizim martın ilk haftasına uçak biletimiz var bebek 3 aylık oluyor hemen pasaport çımkarttırııp vizeye başvurmamız lazım.
Bende bendeBen artık son 2 sayfayı okuyorum, 10un uzerınde ıse
Cennet kokusu o cennet burnuma geldi valla ya nasıl özledim bilsen benim yetişmese kokla ensesinden özellikleGruba başkaları girmese yüzünü atardım görseniz gülmekten bayılırsınız kilo almış ve tamamen yanakteşekkğr ederiz canım benim sizin bebekleriniz de sağlıkla doğunca atarsınız bize
Ayy teşekkür ederizkız Burun dedin de bu bebeklerin kokusu şaka mı aşırı güzel kokuyorlar aşık oldum kokuya
Bol bol öptüm yine öpeyim senin için
Ben yememek için zor duruyorum sizin de doğunca böyle olacaksınız
Büyük ihtimal international doğum belgesini bağlı olduğun kaymakamlıktan alıp apostilleteceksin. Ama burada her hangi bir tercüme bürosunda çeviri yaptırma. Türkiye’deki Alman konsolosluğundan başvurucaksan onların akredite tercümanları var. Onlara Türkçe/Almanca tercümesini yaptır. Belki u.arası doğum belgesinde Almanca dili varsa tercümeye gerek kalmaz. Ben u.arası evlilik belgesini çifte vatandaşlık için o şekilde yapmıştım.Bizim bebiş için alman pasaportuna başvurucaz süreç aynı mı farklı mı bilmiyorum tam. International doğum belgesi almamız gerekiyormuş, bir de fotoğraf işi vs var.
Hiçbir test yaptırmadım hastaneye gidersem şükrettim doktorlarda çok bilgi vermediBizim 70 filan
Ayy yazın ne güzel buz gibi soğuk suyla yıkanıyordum sıcakta ne iyi gidiyordu.
Oğlum eşim de senin gibi banyo ful buhar olur.
Arkadaşın da geriden geliyordu amniyosentez yaptırdı bir şey çıkmadı.
Ayrıntılıda bebeğe giden kan damarı normal çıktı mı? Ordan beslenme durumu. Kan sulandırıcı filan içtin mi? Tansiyon filan bakıyor musun?
Kan çıktı açlık? Tokluğa baktırdın mı?
Oyyyy ne güzel elleri ya, masallahGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Off bizde öyleyiz işte sabit değiliz doktorlarda ne yapsınYanlız değilsin. Sabit bir doktor yok. Özel yok. Her doktor bakıyor başkasına gönderiyor. Hiç biri bir açıklama yapmıyor. Bebek gelişmiyor küçük geride. Kaç hafta geride burdakı arkadaşlar yazdıda öğrendim. Proteın beslenmemın ıyı olacağını burda ogrendım. Nst ye gırıyorum haftada ama neye yaradığını burda ogrendımkalp dinliyorlar sanıyordum. Hiç birinde bi açıklama almadım. Tamam yarın da gel tamam çarşamba gene gel kan ver muamele gel dedi durdular. İsyan bayrağını cekıcemde ılk bebısı sağlıkla kucağıma alayım ole dıye kendımı telkın edıyorum
Bir aya doğrur muyum kalırmıym ne belliCanım artık son dönemdeyiz ama bence bekleme bir ay . Sürekli doktor değiştirince doktor da ait hissetmiyor hastayı bence takipli hastası olmayınca da çok sallamıyor
Bendeki ağrı idrar yeri ile vajina arasında oluyor en çokda öne yakın buda çatı ağrısı sayılmaz mı acepAyağınla halı gibi bir şey itmeye çalış inanılmaz bir ağrı saplanıyor vajina ile makat arasına
Enfeksiyonda olabilir tarif ettiğin çatı ağrısında yatakta dönmek falan çok acı veriyorOff bizde öyleyiz işte sabit değiliz doktorlarda ne yapsın
Sizinki ne kadar geride oeki
Şimdi annemlere geldim protein diyetine bende başlayacağjm
Ki iki gündür et yiyorum süt içiyorum karnım iki katı büyüdü resmen şok olduk
Bir aya doğrur muyum kalırmıym ne belli
Nat felan da istemedi
Bende kasılmalark söylemeyi unuttum
Bendeki ağrı idrar yeri ile vajina arasında oluyor en çokda öne yakın buda çatı ağrısı sayılmaz mı acep
Ben de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlarAynen ya
Atakentteyim 55k suan sma fiyat sabitleme yok dedigin gibi
Hayir canim kim niye linclesin
Benim arkds cevremde her kim bunu yapti fix sonunda aldatildi iki tanesi de bosandi
Ben gorebilecegin en modern en rahat insanimdir ama
Evlilik kurumunun icinde bulundugumuz yuzyilla ilgilisi olmaidigina inaniyorum sahsi fikrim bu. Evlenmeden de esime de soledik hak verdi. Annemle babam mesela asiri moderndi. Ama asla ayri tatile gitmediler (babam vefat etti dili gecmis oyuzden kullaniyorum) evlilik akdi bazi seylerin birlikteligi uzerine kurulu olduguna aksi takdirde zamanla open relationshipe donecegine inaniyorum
Oyuzden gece bara gidemez tatile gidemez ben rakiya gidemem vs vs.
Büyük ihtimal international doğum belgesini bağlı olduğun kaymakamlıktan alıp apostilleteceksin. Ama burada her hangi bir tercüme bürosunda çeviri yaptırma. Türkiye’deki Alman konsolosluğundan başvurucaksan onların akredite tercümanları var. Onlara Türkçe/Almanca tercümesini yaptır. Belki u.arası doğum belgesinde Almanca dili varsa tercümeye gerek kalmaz. Ben u.arası evlilik belgesini çifte vatandaşlık için o şekilde yapmıştım.
Merhaba Tobb hastanesindemi dogum yapacaksiniz acaba bende tobbda yapacagimda full paketmi almistiniz eger oyleyse dogum zamani cikolata vs gibi seyleri hastane veriyormu bilginiz varmi acabaCanım Özgür deren üç hastanede yaptırıyor. Oğlumu güven de yapmıştım. Ama evimizden çok uzak. Bu sefer tobb etü de inşallahSen de Ankaradaydın dimi?
Ay agladim. Ben hic bole bi insan degilim hormonlardan nefret ettimbeni ağlatan bir post
Ya masallah subhanallahGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Valla nediim ben bi aya dogurup zamdan yirtiyorum ama ocak olsaydi da sigorta yenilenecekti aslinda daha iyi olurduBen de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
Ay teşekkür ederizAyyy maşallah ya çok tatlı miniğim
Yakın çok şükür 10 dk falan sürüyor arabaylaYakın mı evle hastaneçok güzel yeriiiim ya doğurasım geldi
Ay kuzucukkkmaşallah maşallah
Harika bir koku gerçekten az önce ayrıldık ama pazartesi hep koklayacağım inşallahCennet kokusu o cennet burnuma geldi valla ya nasıl özledim bilsen benim yetişmese kokla ensesinden özellikle
Amin canım teşekkür ederiz darısı size olsunOyyyy ne güzel elleri ya, masallahnazarlardan korusun Allahim
Benim de aklıma bu bizden önce doğuracak geldiBir biz birde kızılcık şerbeti Nilay doğurmadı
Müsaadenizle bu anne evlada ben bi ağlarımGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Valla bu bende vardı hele duştan sonra ince ince batıyor gibi kaşınıyordu cilt kuru kalıyor birde catlama yüzünden sanırım bende epeydir yok ama duş alınca nemli nemli kremlenirsem olmuyor kremlenmeyi unuttuğum an oluyor cilt kuruluğu ve çatlakla alakalı benceAma şu an otururken kaşınmıyor mesela uzanınca oluyor ve sağıma yatarsam sağım kaşınıyor soluma yatarsam sol
Perşembe ölçüm ve doğum tarıhı vereceklermıs. İki hafta dedıler grupta attım arkadaşlar. İlerlediği bilmiyoruz. Burda hafta soylenmıyor. Geri mi geri o kadarOff bizde öyleyiz işte sabit değiliz doktorlarda ne yapsın
Sizinki ne kadar geride oeki
Şimdi annemlere geldim protein diyetine bende başlayacağjm
Ki iki gündür et yiyorum süt içiyorum karnım iki katı büyüdü resmen şok olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?