2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Aklım gitti Allahım sizlere bağışlasın inşallah öp benim yerimee o minik parmakları

Kızlar bir yandan hala biriken sayfaları okuyorum. Ama baktım yetişemiyorum geç olmadan yazayım dedim. Bugün okuldan izin aldım sırf anadolu yakasında doğum yapmak istiyorum ne olur ne olmaz belki hiç kaydım yok diye zeynep kamile muayene olayım dedim. Eşim de izin aldı okuldan. Yola çıktık. Sultangaziden üsküdara gelene kadar problem yoktu taa ki hastaneye gireceğimiz sokağa gelene kadar. Kırmızı ışıkta beklerken sen gel kırmızı ışıkta duruyorken bir araba gelip sol ön kapıya çarp. Yüreğim ağzıma geldi. Normalde çok soğuk kanlıyımdır ama bu sefer hem kocamı hem bebeğimi düşünerek korkudan gerçekten aklım çıktı. Neyse eşim tutanakla uğraşırken ben bir koşu gidip muayene oldum. Nabzım 126 çıktı.. Genelde de normale göre çok hızlı atar ama korkuyla tabi bir tık daha yüksekti.
Bebiş 45 cm 2324 gr olmuş. Her şeyi yolunda. Baş gelişli gözüküyor. 10 gün önde gözüküyor. 32+2 yim ama ultrasonda 33+6 gözüküyor. Şimdilik bu kadar aslında çok yoğun ve karmaşık bir gündü bizim için. Umarım sizlerde her şey yolundadır.

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah bi sadaka verin
Maşallah gelişimde maşallahhhh

Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an

Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an
Magnezyum kullaniyor musun canım, ben magnezyumu birgün aksatsam sıkıntı yaşarım. Demir hapi yapıyor kabızlığı magnezyumda yanetkisinde ishal yaptigi icin dengeliyor bende öyle care bulabildim ben..birde sabahlari kahvaltida iki tane gün kurusu yiyorum duzenli olarak oda ise yarıyor

Çok geçmiş olsun bebise maşallah

Magmezyum kullanıyor Musun
Hiç birşey işe yaramıyorsa lavman dene son çare
Kullanıyorum. İnternete yazıyorum ne iyi gelir diye. Zaten yazılan şeyler benim rutinim ona rağmen bu haldeyim. Sağlıklı lifli besleniyorum, bol su içiyorum. Yürüyüş egzersiz yapıyorum bunlar zaten günlük hayatımda olan şeyler

Ya gerçekten güzel ürünlerimiz var. İçeriklerine bakıyorum güzel tablet konusu dışında başarılıyız aslında.
Tableti kullanınca haber et.
Kandırmaca yapıyorlar olabilir miii

Bekarlığa veda mı
Sayı az belli kişiler kullanıyo
180 tane 1
224 3
200 tane 4 almışım
208 TL vermisim çok uygun olmjs
100 tanesi mi 208 miş
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
küvözde çıplak emzirme için mi giydiriyorlar?
Hafta sonu emzirmene izin yok mu neden pazartesi dedin?
sudem34
Tatlım Hb de güzel indirim var 237 TL ye geliyor paketi

Hem kardeşimin hesabından alıcam 14 TL civarı ona 30 TL civarında bana link gelirden hepsipay gelecek
N11 de 86 sı 220 ye geliyo
Benim de link gelir yok işte

Gece 00 dan sonra 232 ye gelir
Bu arada piyasada resmen bebek bezi kıtlığı var

İki gün önce 2 numara birmişti çoğu yerde bugünde 3-4 bitme noktasına gelmiş . Bütün anneler kasımı stok için beklemiş
Olabilir
Çok yüklendim bu ay karta
N11 den aldım bende şimdi beybi sarı molfix 4 numaradan . Artık durmam lazım
İyi yapmışsın a101 dekinde de ben 500 tl ye 40 tl banka puanı biriktir miştim bir de
İnşallah beğenirz genel olarak yorumları iyi gibi
Ya ben alamadım ihtiyacım vardı aslında
sudem34 görünce sen geldın aklıma
Deli ne tee içteki kılıfı niye yıkıyor tüylenecek yıpranacak
Bazıları üstüne müslin örtü diktiriyor sürekli yıkamamak için sanırım.
Ben bugün oyuncakları ve tek parça renkli tulumları yıkadım
Hiçbir test yaptırmadım hastaneye gidersem şükrettim doktorlarda çok bilgi vermedi
Böyle denemeden hemen olunca değersiz gibi oldu yavrucağızım
Ya öyle deme imkan doğrultusunda ordan oraya sürüklenmeyi sen de istemezdin
Ben de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
İnşallah yaparlar ama sanmıyorum
Biz aralıkta bile yapacaklar ocağı beklemeyecekler diye korkuyoz yüzde 30 fark eder fiyat rahat
Bir biz birde kızılcık şerbeti Nilay doğurmadı
Hakkat ya Doğan'ınki okula başlayacak oldu
Protein sana kilo aldırmaz bebeğe yaramıştır
Kaşar, kabak çekirdeği, ıspanak, kefir tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…