- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.261
İki deli bir araya gelmemeliydikKızım senle ben niye aynıyız bende de adet ağrısı oldu
Bende yıkadım ütülemedim
Teşekkürler kızlarPenye olanları ütüledm ama kalın olanları utulemedim
Aklım gittiGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
şimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.T turuncuportakall naptin kuzu sen?
Kolestaz neymiş ki alerjik mi enfeksiyon muşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Bunu memurlar da alabiliyor mu acaba ya?Kızlar doğum sonrası emzirme ödeneği icin e devletten başvurmayı unutmayin
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah bi sadaka verinKızlar bir yandan hala biriken sayfaları okuyorum. Ama baktım yetişemiyorum geç olmadan yazayım dedim. Bugün okuldan izin aldım sırf anadolu yakasında doğum yapmak istiyorum ne olur ne olmaz belki hiç kaydım yok diye zeynep kamile muayene olayım dedim. Eşim de izin aldı okuldan. Yola çıktık. Sultangaziden üsküdara gelene kadar problem yoktu taa ki hastaneye gireceğimiz sokağa gelene kadar. Kırmızı ışıkta beklerken sen gel kırmızı ışıkta duruyorken bir araba gelip sol ön kapıya çarp. Yüreğim ağzıma geldi. Normalde çok soğuk kanlıyımdır ama bu sefer hem kocamı hem bebeğimi düşünerek korkudan gerçekten aklım çıktı. Neyse eşim tutanakla uğraşırken ben bir koşu gidip muayene oldum. Nabzım 126 çıktı.. Genelde de normale göre çok hızlı atar ama korkuyla tabi bir tık daha yüksekti.
Bebiş 45 cm 2324 gr olmuş. Her şeyi yolunda. Baş gelişli gözüküyor. 10 gün önde gözüküyor. 32+2 yim ama ultrasonda 33+6 gözüküyor. Şimdilik bu kadar aslında çok yoğun ve karmaşık bir gündü bizim için. Umarım sizlerde her şey yolundadır.
Sonuc ne zaman cikacak canim. Bize de haber ver olur muşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Yok ya degildir bence döküntü falan var mi vücudundaşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Sana da mı bir şeyler olduşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Magmezyum kullanıyor MusunKızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an
Magnezyum kullaniyor musun canım, ben magnezyumu birgün aksatsam sıkıntı yaşarım. Demir hapi yapıyor kabızlığı magnezyumda yanetkisinde ishal yaptigi icin dengeliyor bende öyle care bulabildim ben..birde sabahlari kahvaltida iki tane gün kurusu yiyorum duzenli olarak oda ise yarıyorKızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an
Ben memurum 5 sene önce komik bi para aldığımı hatırlıyorum ama emzirme ödeneği miydi bilmiyorum. Başka alınan bi para olmuyorsa oydu.Bunu memurlar da alabiliyor mu acaba ya?
Çok geçmiş olsun bebise maşallahKızlar bir yandan hala biriken sayfaları okuyorum. Ama baktım yetişemiyorum geç olmadan yazayım dedim. Bugün okuldan izin aldım sırf anadolu yakasında doğum yapmak istiyorum ne olur ne olmaz belki hiç kaydım yok diye zeynep kamile muayene olayım dedim. Eşim de izin aldı okuldan. Yola çıktık. Sultangaziden üsküdara gelene kadar problem yoktu taa ki hastaneye gireceğimiz sokağa gelene kadar. Kırmızı ışıkta beklerken sen gel kırmızı ışıkta duruyorken bir araba gelip sol ön kapıya çarp. Yüreğim ağzıma geldi. Normalde çok soğuk kanlıyımdır ama bu sefer hem kocamı hem bebeğimi düşünerek korkudan gerçekten aklım çıktı. Neyse eşim tutanakla uğraşırken ben bir koşu gidip muayene oldum. Nabzım 126 çıktı.. Genelde de normale göre çok hızlı atar ama korkuyla tabi bir tık daha yüksekti.
Bebiş 45 cm 2324 gr olmuş. Her şeyi yolunda. Baş gelişli gözüküyor. 10 gün önde gözüküyor. 32+2 yim ama ultrasonda 33+6 gözüküyor. Şimdilik bu kadar aslında çok yoğun ve karmaşık bir gündü bizim için. Umarım sizlerde her şey yolundadır.
Kullanıyorum. İnternete yazıyorum ne iyi gelir diye. Zaten yazılan şeyler benim rutinim ona rağmen bu haldeyim. Sağlıklı lifli besleniyorum, bol su içiyorum. Yürüyüş egzersiz yapıyorum bunlar zaten günlük hayatımda olan şeylerMagmezyum kullanıyor Musun
Hiç birşey işe yaramıyorsa lavman dene son çare
Tableti kullanınca haber et.Ya gerçekten güzel ürünlerimiz var. İçeriklerine bakıyorum güzel tablet konusu dışında başarılıyız aslında.
Sayı az belli kişiler kullanıyoKandırmaca yapıyorlar olabilir miii
Bekarlığa veda mı
100 tanesi mi 208 miş180 tane 1
224 3
200 tane 4 almışım
208 TL vermisim çok uygun olmjs
Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
N11 de 86 sı 220 ye geliyosudem34
Tatlım Hb de güzel indirim var 237 TL ye geliyor paketi
Hem kardeşimin hesabından alıcam 14 TL civarı ona 30 TL civarında bana link gelirden hepsipay gelecek
OlabilirBu arada piyasada resmen bebek bezi kıtlığı var
İki gün önce 2 numara birmişti çoğu yerde bugünde 3-4 bitme noktasına gelmiş . Bütün anneler kasımı stok için beklemiş
İyi yapmışsın a101 dekinde de ben 500 tl ye 40 tl banka puanı biriktir miştim bir deÇok yüklendim bu ay karta
N11 den aldım bende şimdi beybi sarı molfix 4 numaradan . Artık durmam lazım
Ya ben alamadım ihtiyacım vardı aslındaİnşallah beğenirz genel olarak yorumları iyi gibi
Deli ne tee içteki kılıfı niye yıkıyor tüylenecek yıpranacak
Ya öyle deme imkan doğrultusunda ordan oraya sürüklenmeyi sen de istemezdinHiçbir test yaptırmadım hastaneye gidersem şükrettim doktorlarda çok bilgi vermedi
Böyle denemeden hemen olunca değersiz gibi oldu yavrucağızım
İnşallah yaparlar ama sanmıyorumBen de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
Hakkat ya Doğan'ınki okula başlayacak olduBir biz birde kızılcık şerbeti Nilay doğurmadı
Protein sana kilo aldırmaz bebeğe yaramıştırPerşembe ölçüm ve doğum tarıhı vereceklermıs. İki hafta dedıler grupta attım arkadaşlar. İlerlediği bilmiyoruz. Burda hafta soylenmıyor. Geri mi geri o kadarfark etti bendede büyüdü mı bılmıyorum 33 hafta başı 1700 gr dı. Ama karnım 10 gündür proteınle beslenıyorum baya büyüdü bebek mı büyüyen ben mı meçhul şimdilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?