2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sabah akşam kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek şeyler tüketiyorum zaten ama yok çalışmıyor tık yok ilaç bile gaz yapmaktan başka işe yaramıyor

Sonuc ne zaman cikacak canim. Bize de haber ver olur mu
Bilmiyorum ki daha çıkmadı ama hastaneden aradılar şimdi dermatolojiden doktorlar beni görmeye gelmiş nerdesiniz diyorlar ay iyice stres oldum kalkıp doktor gelmiş başka bölümden bana bakmak için o kadar ciddi mi acaba durumum
Yok ya degildir bence döküntü falan var mi vücudunda
döküntü yok zaten o yüzden kolestaz olma ihtimali yüksek dedi

Sabah akşam kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek şeyler tüketiyorum zaten ama yok çalışmıyor tık yok ilaç bile gaz yapmaktan başka işe yaramıyor
Ozmn suzenli yedigin birseye intoleransin var. Eleminasyon yapman lazım cok acil

O zaman lavman yapacaksın doktoruna sor önce bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor lavmanı ama herşeyi deneyip yinede aynı olduğun için yaptıracaktır allah korusun bağırsak sorunları Yaşarsın

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah bi sadaka verin
Maşallah gelişimde maşallahhhh
Teşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış gerçekten. Sadakaya update getirdim yakın zamanda güncelleme yapacağım
Ben memurum 5 sene önce komik bi para aldığımı hatırlıyorum ama emzirme ödeneği miydi bilmiyorum. Başka alınan bi para olmuyorsa oydu.
çocuk yardımı kadar komiktir o da kesin
Hiç araştırmadım canim bende memurum kriterlerini bilmiyorum ama. Zaten 500 küsur lira cok bisey degil
Şaşırtmadı beni bu rakam xd
Çok geçmiş olsun bebise maşallah
günün en iyi haberi bebişin gelişimi bir de 8 ay sonra kocamın ben Doğa ismine karar vermişken ilk defa isim önerisiyle gelmesi oldu shsjskdk

Korkma canim bende de yoktu döküntü, benim kadin doğum doktorumda cildiyeye git bi görsün kolestaz olabilir demisti. Rutin olarak bunu yapiyolar zaten kana bakiyolar ve dermatolog görüyor. Hacettepeye mi gittib

Ozmn suzenli yedigin birseye intoleransin var. Eleminasyon yapman lazım cok acil
Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı

Bnm hatirladigim L Lmntbrdgi veya KelebeksiRY birisinin tanidigi kolestas olmustu ciddi bir durum die yazmisti kimdiyse. Googlelayincada erken dogum filan diyo. Hastaneye don bence

Kotu dusunme canim insallah sikinti yoktur. Bi de kolestaza ilaclarla cozum bulunuyor diye biliyorum. Insallah sikini yasamazsin

Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
İste tahminimce laktoz intolesansin var. Diyetisyeninle bi konus laktozsuz tuketmeyi dene. Bakalim degisecek mi. Birde sabah kalkinca 1kasik zeytinyag ac karnina ic uzerina 500 ml su ic yarim saat kahvalti yapma.

Tak etti artık değiştircem doktor değiştirmezse yine kendi kafama göre başka ilaç alıcam aynı ilaçta diretmenin manası ne anlamadım kaç kere değiştirelim dedim devam diyor
Ben Ferro sanol kullanırken banada yapiyordu ferrum fort kullaniyorum suan onda sıkıntı yasamadim ama sana ne iyi gelir onu bilmiyorum canım

Hep soyluyorum yine soyleyecegim probiyotik candir bagirsak florasini duzenleyip kabizligi onlemede. Aksatinca hemen ben de kabiz oluyorum. Duzenli kullaninca faydasini gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…