- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.281
Hayda ne zaman cikicskmis sonuclar?şimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Sabah akşam kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek şeyler tüketiyorum zaten ama yok çalışmıyor tık yok ilaç bile gaz yapmaktan başka işe yaramıyorMagnezyum kullaniyor musun canım, ben magnezyumu birgün aksatsam sıkıntı yaşarım. Demir hapi yapıyor kabızlığı magnezyumda yanetkisinde ishal yaptigi icin dengeliyor bende öyle care bulabildim ben..birde sabahlari kahvaltida iki tane gün kurusu yiyorum duzenli olarak oda ise yarıyor
Hiç araştırmadım canim bende memurum kriterlerini bilmiyorum ama. Zaten 500 küsur lira cok bisey degilBunu memurlar da alabiliyor mu acaba ya?
Daha önce sağlık ocağında izlem yaptırdın mi hicşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Kullandigin demir ilacını mi değiştirsen acabaSabah akşam kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek şeyler tüketiyorum zaten ama yok çalışmıyor tık yok ilaç bile gaz yapmaktan başka işe yaramıyor
Bilmiyorum ki daha çıkmadı ama hastaneden aradılar şimdi dermatolojiden doktorlar beni görmeye gelmiş nerdesiniz diyorlar ay iyice stres oldum kalkıp doktor gelmiş başka bölümden bana bakmak için o kadar ciddi mi acaba durumumSonuc ne zaman cikacak canim. Bize de haber ver olur mu
döküntü yok zaten o yüzden kolestaz olma ihtimali yüksek dediYok ya degildir bence döküntü falan var mi vücudunda
Ozmn suzenli yedigin birseye intoleransin var. Eleminasyon yapman lazım cok acilSabah akşam kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek şeyler tüketiyorum zaten ama yok çalışmıyor tık yok ilaç bile gaz yapmaktan başka işe yaramıyor
O zaman lavman yapacaksın doktoruna sor önce bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor lavmanı ama herşeyi deneyip yinede aynı olduğun için yaptıracaktır allah korusun bağırsak sorunları YaşarsınKullanıyorum. İnternete yazıyorum ne iyi gelir diye. Zaten yazılan şeyler benim rutinim ona rağmen bu haldeyim. Sağlıklı lifli besleniyorum, bol su içiyorum. Yürüyüş egzersiz yapıyorum bunlar zaten günlük hayatımda olan şeyler
Tak etti artık değiştircem doktor değiştirmezse yine kendi kafama göre başka ilaç alıcam aynı ilaçta diretmenin manası ne anlamadım kaç kere değiştirelim dedim devam diyorKullandigin demir ilacını mi değiştirsen acaba
Aynı şeyden mi bahsediyoruz eleminasyon neOzmn suzenli yedigin birseye intoleransin var. Eleminasyon yapman lazım cok acil
Teşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış gerçekten. Sadakaya update getirdim yakın zamanda güncelleme yapacağımÇok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah bi sadaka verin
Maşallah gelişimde maşallahhhh
çocuk yardımı kadar komiktir o da kesinBen memurum 5 sene önce komik bi para aldığımı hatırlıyorum ama emzirme ödeneği miydi bilmiyorum. Başka alınan bi para olmuyorsa oydu.
Şaşırtmadı beni bu rakam xdHiç araştırmadım canim bende memurum kriterlerini bilmiyorum ama. Zaten 500 küsur lira cok bisey degil
günün en iyi haberi bebişin gelişimi bir de 8 ay sonra kocamın ben Doğa ismine karar vermişken ilk defa isim önerisiyle gelmesi oldu shsjskdkÇok geçmiş olsun bebise maşallah
Korkma canim bende de yoktu döküntü, benim kadin doğum doktorumda cildiyeye git bi görsün kolestaz olabilir demisti. Rutin olarak bunu yapiyolar zaten kana bakiyolar ve dermatolog görüyor. Hacettepeye mi gittibBilmiyorum ki daha çıkmadı ama hastaneden aradılar şimdi dermatolojiden doktorlar beni görmeye gelmiş nerdesiniz diyorlar ay iyice stres oldum kalkıp doktor gelmiş başka bölümden bana bakmak için o kadar ciddi mi acaba durumum
döküntü yok zaten o yüzden kolestaz olma ihtimali yüksek dedi
Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttıOzmn suzenli yedigin birseye intoleransin var. Eleminasyon yapman lazım cok acil
Bnm hatirladigim L Lmntbrdgi veyaBilmiyorum ki daha çıkmadı ama hastaneden aradılar şimdi dermatolojiden doktorlar beni görmeye gelmiş nerdesiniz diyorlar ay iyice stres oldum kalkıp doktor gelmiş başka bölümden bana bakmak için o kadar ciddi mi acaba durumum
Kotu dusunme canim insallah sikinti yoktur. Bi de kolestaza ilaclarla cozum bulunuyor diye biliyorum. Insallah sikini yasamazsinBilmiyorum ki daha çıkmadı ama hastaneden aradılar şimdi dermatolojiden doktorlar beni görmeye gelmiş nerdesiniz diyorlar ay iyice stres oldum kalkıp doktor gelmiş başka bölümden bana bakmak için o kadar ciddi mi acaba durumum
İste tahminimce laktoz intolesansin var. Diyetisyeninle bi konus laktozsuz tuketmeyi dene. Bakalim degisecek mi. Birde sabah kalkinca 1kasik zeytinyag ac karnina ic uzerina 500 ml su ic yarim saat kahvalti yapma.Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
Ben Ferro sanol kullanırken banada yapiyordu ferrum fort kullaniyorum suan onda sıkıntı yasamadim ama sana ne iyi gelir onu bilmiyorum canımTak etti artık değiştircem doktor değiştirmezse yine kendi kafama göre başka ilaç alıcam aynı ilaçta diretmenin manası ne anlamadım kaç kere değiştirelim dedim devam diyor
Pentinin kendi sitesinde kampanya devam ediyormusYa ben alamadım ihtiyacım vardı aslında
Süt kabız yapar ama yoğurt düzenler. Bilemedim.Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
Hep soyluyorum yine soyleyecegim probiyotik candir bagirsak florasini duzenleyip kabizligi onlemede. Aksatinca hemen ben de kabiz oluyorum. Duzenli kullaninca faydasini gordumSağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?