- 27 Nisan 2023
- 44
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.241
Bizdede durumlar aynıAa ben sana cevap yazacaktım unuttum arada kaynadı ,ilk doğum erkek 10 yaşında şuan eşimde bende erkek hissediyoruz yine ama kız olmasını çok istiyoruz,
Direk yazıcam hemde ama ismini unutursam etiketleyemem ki hep burda olursan zaten konuşuruz görürsünBizdede durumlar aynıbizimde ilk çocuk erkek ama ikinciyi kız istiyorum fakat şuan erkek hissediyoruz cinsiyet öğrendiğinizde bana yazar mısınız duygularıma tercüman olmuşsunuz
Ayni fikirdeim. Yani ben okdr.cok iciyodum ki tarif edemem. Cok seviyorum sigra icmeyi. Bzn yemegi sirf kahve sigara icin yiyodum. Ama suan gunde 1 tane icmiyorum toplamda. Bence idare eder yaİçmek çok kötü bişi asla savunmuyorum. Hatta sürekli söylüyorum sigara içmeyen insanları çok özeniyorum. Bizimde zayıf noktamız bu işte.. Olsun en azından bişiler için çabamız var bırakamıyoruz diyipte günde 1 paket sigarada içmiyoruz en azından
Bnm esim hic cocuk istemiodu tanistigimizin 3. Gunu ben cocuk istemiorum dedi ben de senden cocuk yapicam dedim. Zaman gecti vs vs nie istiyosun dedi. Dunyada ya cahiller ya kotuler cogaliyor bizim gbilerinde cogalmasi lazim dedim baya bi dusundu sonra hakverdi de bgnlere geldik….Valla yapmadan önce çok düşündüm bunları bende değer mi bi tane daha yapmaya bak dedim Tümay deprem de yakın zaten var olanları koru sen önce .. ama bebek özlemi isteği daha ağır bastıAllah büyük ve yavrum Allah var gam yok
Çok iyi hikaye yaBnm esim hic cocuk istemiodu tanistigimizin 3. Gunu ben cocuk istemiorum dedi ben de senden cocuk yapicam dedim. Zaman gecti vs vs nie istiyosun dedi. Dunyada ya cahiller ya kotuler cogaliyor bizim gbilerinde cogalmasi lazim dedim baya bi dusundu sonra hakverdi de bgnlere geldik….
Allah utandirmasin. İnsallah su savaslari fln cikmazda beni niye yaptiniz hic mi akliniz yoktu demez
triodunuz kac cikti acabaHayır hiçbir sağlık sorunum yoktu. Geçen yıl bir gebelik yaşadım kaybettim. O süreçte ilk rutin kan testlerinde tirod ve şekerim yüksek çıkmıştı. Şimdi de bu yüzden takip ediliyor. Tiroid ilacı başlandı. İnsülin de başlanacak. Bu arada kilolu değilim hatta oldukça sağlıklı besleniyorum genel olarak ve ailemde şeker hastalığı yok.
folat degeriniz kac peki hic baktirdiniz miKızlar bu arada ben hala folat da folik asit te almadım hamileliğimde şükür sorunsuz ilerliyor haftasıyla uyumlı büyüyor tutundu bebişim ilk gebeligimde de kullanmamıştım
Senin verdiğin günlere göre ultrason da görünürdü zaten onu diyorum hamilelik yok.Kan sonucumu açıklasalardı şimdi belki de çok rahatlamıştım açıklandığı gün yemin ederim rahatsız etmicem sizi ama açıklamadılar hastanelerin ilgisizliğinden bıktım ağlamak istiyorum
Folati folik asitten daha çok öneriyor doktorlarFolik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben 6 aydır folidoce kullanıyordum. İçeriğinde folik asit yazıyor. Doktorum bu ay mom vital pre yazdı içeriğine baktım folat yazıyor. Folik asit ile folat fark eder mi? İkisinde de 400 mcg var.
Canım bundan önceki dönemlerde kafatası ve omurga gelişmemesi yüzünden çok fazla bebek kaybediliyormus folik asitten sonra bu oran çok asagilara düşmüş. Folik asit eksikliği yüzünden yakın arkadaşımin bebeğinin kafatası kemiği oluşmadı bebeğini kaybetti 3 ay benim yüzümden oldu dedi ağladı 6 ay sonra tekrar hamile kaldi şükür su an kızı varSon tahlillerle birlikte onuda yaptırcam ama sanmıyorum eksiklik çıkacağını belki tesadüf diyeceksiniz ama ben dahil beş gebelikte gözlemledim kullanmayınca hiç birşey olmuyor ne aklında ne uzvunda eksiklik yok yani böyle gönlüm daha rahat ya bundan 20 sene önce folik asit mi kullanıyordu gebeler sonradan bi kimyasal çıkardılar şart diye dayandılar bize sorgusuz sualsiz önlüklüler kullanın diyor diye kullanıyoruz
Uyurken iki tane iç uyuKızlar prilam ın etkilerini okudum bizdeki bu sersemliği antidepresan içmişiz gibi hallerimizi uykumuzu prilam yapıyormuş hele gündüz içince daha beter etki ediyormuşbende diyorum niye mal gibiyim sürekli uyuşuk uykulu hasta haldeyim herkes teselli ediyor beni hamilelik normal diye içimden diyordum ya değil normal değilim flu herşey meğer ilaçtanmış ama bırakamam ki ilacı ağız tadımı düzelten bulantıyı kesen hatta koku hassasiyetini bile azaltan da prilam
Çünkü bu daha kese annesi içinde bebek olacak bebek olunca da kalp atacak arkadaşlar ileri haftaKızlar merhaba, 5+4 için kese görüntüsü ultrason normal mi? Sizin attıklarinizla arada çok fark var ama kaç haftalık attınız bilemiyorum tabi yine de sormak istedim
Şuan ki miniklik normal mi?
Tatlım bütün ağrılar normal bana göre benim her gün başka bir yerim ağrıyor.Kızlar tam birbucuk gündür hiç geçmeyen bacak ağrım var 7+2yim. Günlük çok hareketim yok, çok ayakta kalmadım, eve gelir gelmez uzanma köşesinde otururuz, yorulmuyorumda ama bacaklarımın agrisindan ağlamak üzereyim. Var mı aynı durumda olan ya da neden olabilir fikriniz var mı
Ben sigara içmiyorum ama sigara çok sağlıksız evet ama insanlar zaten bebeğine bir şey olmasın diye uğraşıyor ediyor bırakabilse zaten bırakır bunu doktorun söylemesine bile gerek kalmaz. Şahsi fikrim bu kadar psikolojik baskı yapmalarına gerek yok benim doktorum hep şöyle diyor sigara kola hamburgerden daha çok zarar verecek bir şey var stres ve mükemmellik kaygısı. Canım patates kızartması istemişti ben de yedim eşim doktora gittiğimizde patates kızartması yedi dedi doktorum dedi ki bir bebek anne rahmine düştüğü an anne içgüdüsel olarak bebeği korumaya alır adımları ile yedikleri anneyi kendi haline bıraksalar stres yaptırmasalar o içgüdüsel olarak yiyeceği şeyleri ayarlar zaten dedi bu arada her şeyde feragat etmek kolaysa onun yemesini istemediğin şeyleri sen de yeme dediBenimkide hayır dedi canım ama çok direttim. Kesinlikle bırakıyosun dedi dedim uzun yıllardır içiciyim. Asla kolay değil dedim. En sonunda dedi 1 paket içmektense 3 adet çok iyi bi rakam eğer bırakamıyosanda bol bol yeşillik ve su tüket dedi
Bebeğe zararı yok canım 1 tüp kanla yapılıyor. Ben yapmayı düşünmüyorum her türlü kabulüm ama doktorum yapacağız diyor doktorumu da çok seviyorum ve güveniyorum arada kaldım sen düşünüyor musunKizalr ikili tarama yapmayı düşünüyor musunuz zararı var mı bebeğe
Bende dün doktoruma bu bacak hariç bi iki sikayet söyledim. Çok güzel bir cevap verdi. Vücudunda yarısı senin DNAn, yarısı eşinin dna sı olan bir yapı var, ve vücut bu yabancı şeyi yadırgıyor hatta atmak istiyor cesitli yerlerin ağrıyabilir dedi. O yüzden bacağımı sormamıştm. Belki basit bir çözümü vardır diye dayanamadm size danistm yineTatlım bütün ağrılar normal bana göre benim her gün başka bir yerim ağrıyor.
Vücut değişiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?