2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk bebeğim kızdı şimdi erkek olmasını çok istiyorum inşallah gönlümüzden geçenler olur senin bebeğin sağında mı solunda mı

Doktora görün canım

Doktoruna haber vermelisin canım kendini çok yormuş olabilirsin belki ondandır genelde lekelenme oluyor ama çoğu kişide içini rahat tut

Strese girmeyin korkmayın kahverengi lekeyi çoğu doktor onemsemiyor

Yerleşme kanaması olabilir benimde olmuştu ilkinde öyle demişti doktor yukarıya yerleştiği için normal demişti

H huzurolsun birde bir ped dolduracak kadar kanama varsa acile git bekleme yoksa sıkıntı değil demişti iki doktorumda
Kızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler

Allah yardimciniz olsun. Vardir Rabbimin bir bildigi ama uzuntusu baki…Rabbim iki oglunuza saglik sihat uzun omur versin insallah

Çok geçmiş olsun basın sağ olsun

Bu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yok şu iştahım az kapansaydı eyiydi
Canim bende rahattım o kadar yiyorum kilo alcam diyordum aldığım kilolar 2 günde gitti 2 gündür midem berbat 7.haftaya girdik bende de başladı cok perişan oluyor insan bugun ağzıma bisi almadim

Canim bende rahattım o kadar yiyorum kilo alcam diyordum aldığım kilolar 2 günde gitti 2 gündür midem berbat 7.haftaya girdik bende de başladı cok perişan oluyor insan bugun ağzıma bisi almadim
Ben de yiyorum iştahım açık her an her şey olabilir o zaman çok değil hamile olduğumu hafiften hissettirse yeter

Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. İlk haftalardaki kayıplar sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar zaten. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar patlıcan ve maydonoz marul tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hazır patlıcan mevsimi geliyor.
Ben çok severim. Ama nikotin içeriyor.
Maydonozlu peynirli börek yapacağım. Salatalara maydonoz koymak istiyorum.
Normalde hiç marul sevmem canım marul çekiyor.

Canım bunu mutlaka doktoruna söylemen gerek. Seni korkutmak istemem kendimden örnek vereyim bende kan pıhtılaşmasi var ve durum ilerledikce bacağa vuruyor o yüzden bunlar önemli, doktoruna sormalisin. Ha diğer bir ihtimal belindeki sinirler hamilelikte gevşediği için ağrısı bacağına vuruyor olabilir

hepsini yiyorum canım ilk günlerden beri. Ben hiçbir yemeğin ölçüsü dışına çıkılmadığı sürece zarar verdiğine inanmıyorum bu benim şahsi düşüncem. Yani mesela maydanozu alıp bir demet yemiyorsan ya da kaynatıp suyunu içmiyorsan salata içindeki maydanoz bi zarar vermeyecektir diye düşünüyorum. Marul zaten mideme çok iyi geliyo yine salatalarda tüketiyorum hemde kabız olmamak için yeşillik yemiş olayım diye. Çünkü şuan mide bulantım olduğu için kuru meyveler mümkün değil

Allah sabır versin.
İnşallah en kısa sürede evlatlarınıza kardeş gelir. Yavrularınızı Allah bağışlasın.

Hahah ben de çok renkli giyibirim mesela mora aşığım ama niyeyse çocuğuma almak istemiyorum neyse dediğin gibi büyük konuşmayım

Halama doktoru Marul yersen bol bol bebeğin saçlı olur demişti. Halamin 2 kızı kel doğdu 3. De bol marul yedi bebeğin saçları vardı denk gelmişte olabilir

Bence bu mide ağrısını ve bulantısıni tetikleyen besinler var arttıran hamilelikte kişiden kişiye değişiyor ben ne zaman Antep fıstığı yesem anında mideme ağrı saplanıyor ve çorbaya limon sıksan 3 4 damla hemen midem tepki veriyor böyle böyle rahatsızlık veren şeyler elense belki daha da rahat ederiz

Çok üzüldüm canım. Başka bir hastaneye muayenehaneye de gözük,ikinci bir doktor teyit versin.

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun kaçıncı olursa olsun evlat evlattır inşallah Rabbim kalbine göre verir

Kızlar sayfada sorun mı vardı bende mi sorun vardı giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…