- 28 Mart 2019
- 140
- 49
- 98
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.281
İlk bebeğim kızdı şimdi erkek olmasını çok istiyorum inşallah gönlümüzden geçenler olur senin bebeğin sağında mı solunda mıKızlar ikinci bebeklerine hamile olan anne adayları ilk bebeklerinizin cinsiyeti ne ? Ve şuan hangisi olucak gibi hissediyorsunuz ? Benim 5 yaşında bi oğlum var sanki yine bi oğlum daha olucakmış gibi hissediyorum. Gönlümden geçen kızAma inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun gerisi kabulüm
Doktora görün canım
Doktoruna haber vermelisin canım kendini çok yormuş olabilirsin belki ondandır genelde lekelenme oluyor ama çoğu kişide içini rahat tut
Strese girmeyin korkmayın kahverengi lekeyi çoğu doktor onemsemiyor
Yerleşme kanaması olabilir benimde olmuştu ilkinde öyle demişti doktor yukarıya yerleştiği için normal demişti
Kızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel annelerH huzurolsun birde bir ped dolduracak kadar kanama varsa acile git bekleme yoksa sıkıntı değil demişti iki doktorumda
Allah yardimciniz olsun. Vardir Rabbimin bir bildigi ama uzuntusu baki…Rabbim iki oglunuza saglik sihat uzun omur versin insallahKızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
Çok geçmiş olsun basın sağ olsunKızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
Canim bende rahattım o kadar yiyorum kilo alcam diyordum aldığım kilolar 2 günde gitti 2 gündür midem berbat 7.haftaya girdik bende de başladı cok perişan oluyor insan bugun ağzıma bisi almadimBu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yokşu iştahım az kapansaydı eyiydi
Ben de yiyorum iştahım açık her an her şey olabilir o zamanCanim bende rahattım o kadar yiyorum kilo alcam diyordum aldığım kilolar 2 günde gitti 2 gündür midem berbat 7.haftaya girdik bende de başladı cok perişan oluyor insan bugun ağzıma bisi almadim
Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. İlk haftalardaki kayıplar sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar zaten. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
Canim hic belli olmaz ben kızımda boyle bisi yaşamamıştım rahattı bayaBen de yiyorum iştahım açık her an her şey olabilir o zamançok değil hamile olduğumu hafiften hissettirse yeter
Canım bunu mutlaka doktoruna söylemen gerek. Seni korkutmak istemem kendimden örnek vereyim bende kan pıhtılaşmasi var ve durum ilerledikce bacağa vuruyor o yüzden bunlar önemli, doktoruna sormalisin. Ha diğer bir ihtimal belindeki sinirler hamilelikte gevşediği için ağrısı bacağına vuruyor olabilirKızlar tam birbucuk gündür hiç geçmeyen bacak ağrım var 7+2yim. Günlük çok hareketim yok, çok ayakta kalmadım, eve gelir gelmez uzanma köşesinde otururuz, yorulmuyorumda ama bacaklarımın agrisindan ağlamak üzereyim. Var mı aynı durumda olan ya da neden olabilir fikriniz var mı
hepsini yiyorum canım ilk günlerden beri. Ben hiçbir yemeğin ölçüsü dışına çıkılmadığı sürece zarar verdiğine inanmıyorum bu benim şahsi düşüncem. Yani mesela maydanozu alıp bir demet yemiyorsan ya da kaynatıp suyunu içmiyorsan salata içindeki maydanoz bi zarar vermeyecektir diye düşünüyorum. Marul zaten mideme çok iyi geliyo yine salatalarda tüketiyorum hemde kabız olmamak için yeşillik yemiş olayım diye. Çünkü şuan mide bulantım olduğu için kuru meyveler mümkün değilKızlar patlıcan ve maydonoz marul tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hazır patlıcan mevsimi geliyor.
Ben çok severim. Ama nikotin içeriyor.
Maydonozlu peynirli börek yapacağım. Salatalara maydonoz koymak istiyorum.
Normalde hiç marul sevmem canım marul çekiyor.
Allah sabır versin.Kızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
Ben 10+2 yım bende hala hiç bir şey yokBu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yokşu iştahım az kapansaydı eyiydi
HahahYa ben kendime pembe fuşya somon saks aşırı renkli giyinirim.ama kız çocuklarda sade tarz seviyorum aynen zaranın filan krem trençkot siyah kabanları beyaz tişörtleri var ya çok beğeniyorum. Ama bakalım kızım olursa pembeye de boğabilirim belli olmaz yani oğluma bile pembe lacos almıştım büyük konuşmayım ben de merak ediyorum ne giydircem ☺içimizden kız geçiyor bir de zaten.
Geçen patates salatası gördüm. Tok karnıma kendime az bir şey yapıp yedim dün akşam.
Halama doktoru Marul yersen bol bol bebeğin saçlı olur demişti.Kızlar patlıcan ve maydonoz marul tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hazır patlıcan mevsimi geliyor.
Ben çok severim. Ama nikotin içeriyor.
Maydonozlu peynirli börek yapacağım. Salatalara maydonoz koymak istiyorum.
Normalde hiç marul sevmem canım marul çekiyor.
Çok üzüldüm canım. Başka bir hastaneye muayenehaneye de gözük,ikinci bir doktor teyit versin.Kızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
MaşallahBen 10+2 yım bende hala hiç bir şey yokilla olacak diye birşey yok inşallah olmaz amin
Çok üzüldüm canım geçmiş olsunKızlar güzel haberle gelemedim maalesef kalp atışı durmuş, çok üzgünüm, başından beri aşırı stresli gergin ve kaygiliydim, biseylerin ters gittiğini hissetmiştim, 2 tane oğlum yanımda ve onlar tesellim tabi, üçüncü çocuk konusunda biraz kararsizdik sonra Allah nasip etti, çok alismistik ve çok üzüldük tabi, belki de sağlıksızdi diyor ve oyle teselli ediyorum kendimi, yarın büyük ihtimalle kürtaj olacak, sizlerden dualarınızı istiyorum, inşallah hepiniz saglikla güzellikle alırsınız yavrularınizi kucağınıza, Allah'a emanet olun güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?