- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.261
6,6triodunuz kac cikti acaba
Yuvarlak şekilden bebek şekline dönmüşEvet ya baya büyümüş sıpa
amin yaa mide bulantısından hiç bişi yapamıyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyorEvet ama doktor vermedi istememe rağmen zoferi ..prilam da mahvediyor kızımla ilgilenemedim o yüzden ama her türlüsü kötü içsem de içmesemde zamanda geçmiyor 12.haftaya mı ışınlansak hemen
Evet kafa felaket kaldıramıyorum yastıktan yapışık ikiz gibi olduk
Doktora görün canımKızlar bugün 9 buçuk hafta civarı bebeğim ama kahverengi lekelenme başladı çok endişeliyim
Doktoruna haber vermelisin canım kendini çok yormuş olabilirsin belki ondandır genelde lekelenme oluyor ama çoğu kişide içini rahat tutKızlar bugün 9 buçuk hafta civarı bebeğim ama kahverengi lekelenme başladı çok endişeliyim
Benim de 5 e yakın çıkmıştı levotroin 50 mg verdi 2 gün sonra 1.85 oldu siz ne kullanıyorsunuz acaba
Kadın doğum hastanesi aciline gideceğiz birazdan, inşallah sorun yokturDoktora görün canım
Strese girmeyin korkmayın kahverengi lekeyi çoğu doktor onemsemiyorKadın doğum hastanesi aciline gideceğiz birazdan, inşallah sorun yoktur
Yerleşme kanaması olabilir benimde olmuştu ilkinde öyle demişti doktor yukarıya yerleştiği için normal demiştiKızlar bugün 9 buçuk hafta civarı bebeğim ama kahverengi lekelenme başladı çok endişeliyim
Henüz yediğimi kusmadım çok şükür sabahları safra çıkıyo hep. Ama onun dışında hep mide bulantısı rahatsızlık. Seninki ekstra çok bişi demek istemiyorum başıma gelmesin amin
8 haftanın başından 11. Haftanın sonuna kadar beta tavan yapıyor bu da hamileliği zorluyor sonra 12. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıyor ve sabitleniyor orada rahatlıyoruzBu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yokşu iştahım az kapansaydı eyiydi
8 haftanın başından 11. Haftanın sonuna kadar beta tavan yapıyor bu da hamileliği zorluyor sonra 12. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıyor ve sabitleniyor orada rahatlıyoruzbazılarında hiçbir belirti de olmuyor okuldaki arkadaşımda ne kusma ne tiksinme ne uyku ne yorulma hiçbir şey yoktu izne bile ayrılmadı o yüzden her vücutta tepki farklı oluyor
Ya ben kendime pembe fuşya somon saks aşırı renkli giyinirim.Evet evet ikisinin de farklı güzelliği var tabiikiben kız olursa da %80 toprak tonları ve pastel renkler alıcam zaten pembeyi sevmem ama kız çocuklar için çeşit çok o aşikar
Geçen patates salatası gördüm. Tok karnıma kendime az bir şey yapıp yedim dün akşam.Suan survivor izliorum ve whooper yiyolar
Gözüktünüz mü doktora? önemli bir şey yoktur umarımKadın doğum hastanesi aciline gideceğiz birazdan, inşallah sorun yoktur
Ohh afiyet olsunYa ben kendime pembe fuşya somon saks aşırı renkli giyinirim.ama kız çocuklarda sade tarz seviyorum aynen zaranın filan krem trençkot siyah kabanları beyaz tişörtleri var ya çok beğeniyorum. Ama bakalım kızım olursa pembeye de boğabilirim belli olmaz yani oğluma bile pembe lacos almıştım büyük konuşmayım ben de merak ediyorum ne giydircem ☺içimizden kız geçiyor bir de zaten.
Geçen patates salatası gördüm. Tok karnıma kendime az bir şey yapıp yedim dün akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?