2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bugün 9 buçuk hafta civarı bebeğim ama kahverengi lekelenme başladı çok endişeliyim

Evet ya baya büyümüş sıpa
Yuvarlak şekilden bebek şekline dönmüş 10 gün sonra benimde bidaha kontrolüm var inşallah bende böyle şekle girmiş şekilde görürüm amin
amin yaa mide bulantısından hiç bişi yapamıyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyor

Bu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yok şu iştahım az kapansaydı eyiydi

Z Zecmel evet suan mesela kahvaltı yaptım istifra etmeyi bekliyorum günüm hep böyle geçiyor sabah bulantısı olur normalde hamilelrde bende sabah ta akşam da var mide bulantım ve kusma ilginç
Henüz yediğimi kusmadım çok şükür sabahları safra çıkıyo hep. Ama onun dışında hep mide bulantısı rahatsızlık. Seninki ekstra çok bişi demek istemiyorum başıma gelmesin amin 12.hafta da inşallah geçer yaa

Bu kusma mide bulantısı ne zaman oluyo bende hiç bişe yok şu iştahım az kapansaydı eyiydi
8 haftanın başından 11. Haftanın sonuna kadar beta tavan yapıyor bu da hamileliği zorluyor sonra 12. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıyor ve sabitleniyor orada rahatlıyoruz bazılarında hiçbir belirti de olmuyor okuldaki arkadaşımda ne kusma ne tiksinme ne uyku ne yorulma hiçbir şey yoktu izne bile ayrılmadı o yüzden her vücutta tepki farklı oluyor

Benim daha zamanım varmış. Bekleyelim görelim bakalım

Evet evet ikisinin de farklı güzelliği var tabiiki ben kız olursa da %80 toprak tonları ve pastel renkler alıcam zaten pembeyi sevmem ama kız çocuklar için çeşit çok o aşikar
Ya ben kendime pembe fuşya somon saks aşırı renkli giyinirim. ama kız çocuklarda sade tarz seviyorum aynen zaranın filan krem trençkot siyah kabanları beyaz tişörtleri var ya çok beğeniyorum. Ama bakalım kızım olursa pembeye de boğabilirim belli olmaz yani oğluma bile pembe lacos almıştım büyük konuşmayım ben de merak ediyorum ne giydircem ☺içimizden kız geçiyor bir de zaten.
Suan survivor izliorum ve whooper yiyolar
Geçen patates salatası gördüm. Tok karnıma kendime az bir şey yapıp yedim dün akşam.

Ohh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…