- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.301
2 gün sonra kontrol olucak 33 hafta 1700 gr dı ne kadar aldı bakıyım ona göre yedıklerımı yazayım. 2 haftadır proteın ağırlıklı yiyorum 2 hafta geri inş tesiri olmuştur. Sana da önerebılırım
kızlar size danışmak istiyorum
Benim şimdi makat gelişli olduğu için doktor sezeryan planlayacağız dedi
5 günlük bir tarih aralığı verdi
Bunlardan biri akrep burcu son günü
Biri benim doğum günüme denk geliyor (akrebim)
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Siz olsanız kendi doğum tarihinizle aynı gün olsun ister miydiniz ?
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
Evet canımMuz ve yumurta nerdeyse her gün tüketiyorum ama diğerlerine de ağırlık vericem canımbir tek kabak çekirdeğine alışamıyorum
Yok canım ne tansiyon ne de protein kaçağı, yani hamilelik öncesi tansiyonum 9,4 falan çıkardı şuan 12,7 çıkıyor ama normal diye biliyorum. Bugün 34+2 deyizamin inşallah sen de
Et son zamanlarda azalttım belki o da etki etmiştir tekrar arttırayım bak, şeker de yok yarın bir smoothie bıztlatayım en iyisi. Bu bebe kilo alacaaaak
Bu eski kaşar dedikleri mi kuzum?
Canım muz ve yumurta her gün yiyorum ama diğerlerine de yer ayırıcam beslenmemde herhalde yediklerim mi yetmiyor artık bilmiyorum. Amin inşallah
Evet eski kaşar. Kabak çekirdeği benim bu su fazlalığı çıkmadan çocuk 1 kilo filan değildi daha o zaman başladım baya etki etti
Bebişe özel bir tarih olsun isterdim benkızlar size danışmak istiyorum
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
Hamilelik hormonlarıHayırdır canım ne oldu?
Alayım o zaman kabak çekirdeği debebişe kilo aldırcam derken her şeyi yiyip tüp gibi oluyormuşum
Eşimle bozuştuk canım gereksiz yere ama o an alındım işte baya hassasım bu aralar, sabah aç karna kan aldırmaya gittim geceden de uykusuzum zaten hepsi üstüste geldihayrolsun kuzum neyin var?
benimde önden gidiyor bir peynir yiyorum sana anlatamam dünden akşamdan beri 250 gram burger peyniri yedim sadece ekstra labneler normal peynirler saymıyorumdilimli peynir hoşuma gidiyor bayılıyorum normalde peynir pek sevmezdim hamileliğimde her çeşit peynir yedim oturup ekmeksiz peynir yiyorum kuruyemiş yer gibi
Ay ne kadar zor bir karar olurdu benim için, normal doğumda nasil çocuk kendi gününü seciyorsa suanda da o bes günü bir kağıda yazıp güzel bir dua edip hangi tarih bebisim icin iyi olacaksa o olsun o seçsin, der kura cekerdim sanırımkızlar size danışmak istiyorum
Oy masallahhh cok guzel kil almis darisi basima bende yarin ogrenicem ama sen moral oluyosun hep bana benzer gidiolar die. Cok sevindimHerkese selam umarım herkes iyidir cumartesiden beri doğru düzgün giremedim o kadar geçmiş olmuş ki normalde okurdum artık pes ediyorum :)
Normalde pazartesi kendi doktoruma randevum vardı son nst pig dolu sancı çıkınca cumartesi eve yakın hastaneye gittim bebiş iyiydi . Eve bi geldim annemde anahtar vardı kardeşlerim annem babyshower sürprizi yapmışlar çok mutlu oldum
Baya yoruldum pazar full yatış
Pazartesi kontrole gittim adalat işe yaramış 45lerden aşağı inmeyen 100 üstü gören sancım
30u aşmadı
Biraz bu ara yemeği abarttım canım doktorum bu zamanlarda anneyi rahat bırakıyoruz dedi . Tartmadı beni
36+3 kontrolünde
Bebiş makat gelişli devam
49 cm
3350 gr
Ben olsam dogum gunume asla yapmam. Neden diceksin dunyanin binbirturlu hali var. Mesela bn babami cok ani kaybettim eger onun dogumgunu olsaydi sogum gunum kutlayamazdim gibikızlar size danışmak istiyorum
Ben ikisinden de farklı bir gün seçerdim kendi adımakızlar size danışmak istiyorum
Hamilelik hormonlarıgece uyuyamadım eşim de uyuyamadı haliyle. Ben de uyumadım diye söyleyince kvdemin yanında kafam attı, öpmeden gönderdim bugün girdim yatak odasına ağladım, çok saçma bir mevzu belki ben takıntı yaptım çok dağınık ağlak bir gündü
Ben o ıkı gün harıc bır gün secerdım. Kutlayacak bir gün dahakızlar size danışmak istiyorum
Ben 10 günde bır buçuk kilo aldımAlayım o zaman kabak çekirdeği debebişe kilo aldırcam derken her şeyi yiyip tüp gibi oluyormuşum
Neden kaşar konusunda şüphelisin? Markalar güvenilir olmadığı için mi? Çocuk doktoru da kaşar yemesini önermişti çocuğuma. Süt midesinde yer kaplıyor, kaşar az miktarda daha çok kalsiyum barındırıyor demişti.Kaşar olayına hep şüpheyle bakmıştım ama yüklenicem galiba Cuma’ya kadar. İnşallah kuzum ya gerçekten insan üzülüyor
Ay inşallah senin bebişko da benim ki de toparlar bir an önceazıcık daha durup büyüsünler içerde
Hipp veya golden goat / bildik eczane. İnternette riske girme. Belki hic ihtiyacin olmiyacak 1 tane aldiginla kalicaksin derim benKızlar mamayı ne alcaz? Nerden alcaz? İnternetten güvenilir bir yer var mı?
Neden kaşar konusunda şüphelisin? Markalar güvenilir olmadığı için mi? Çocuk doktoru da kaşar yemesini önermişti çocuğuma. Süt midesinde yer kaplıyor, kaşar az miktarda daha çok kalsiyum barındırıyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?