2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ay çok sevinirim canım inşallah işe yaramıştır senin de

Neeeee? Bu nasıl güzel bir kafa karışıklığıdırrr bayıldım ama ben asla karar veremem

Evet canım

Bebişe özel bir tarih olsun isterdim ben

Hayırdır canım ne oldu?
Hamilelik hormonları gece uyuyamadım eşim de uyuyamadı haliyle. Ben de uyumadım diye söyleyince kvdemin yanında kafam attı, öpmeden gönderdim bugün girdim yatak odasına ağladım, çok saçma bir mevzu belki ben takıntı yaptım çok dağınık ağlak bir gündü

Eşimle bozuştuk canım gereksiz yere ama o an alındım işte baya hassasım bu aralar, sabah aç karna kan aldırmaya gittim geceden de uykusuzum zaten hepsi üstüste geldi

Ay ne kadar zor bir karar olurdu benim için, normal doğumda nasil çocuk kendi gününü seciyorsa suanda da o bes günü bir kağıda yazıp güzel bir dua edip hangi tarih bebisim icin iyi olacaksa o olsun o seçsin, der kura cekerdim sanırım

Kızlar bu arada bir günlük hastanede yatış maceramdan edindigim birkac şeyi sizinle paylaşmak istiyorum öncelikle benim hastanem (bence hepimizinki öyle olacak) inanılmaz sıcaktı ben gece sadece 2 saat uyudum çünkü incecik bir pijama giymeme rağmen sıcaktan islanarak uyandım o dereceydi. Tabiki benim sicaklamamla da ilgisi var ama lohosa takımını kısa kollu ve incecik almakla ne kadar doğru bir karar aldığımı anladım ben hastane çantama şampuan sabun vb ürünler koymuştum ama boşuna yer kaplayacakmis banyoda bunların hepsi otellerdeki gibi küçük paketlerde vardı eğer takilmazsaniz bence bir günlük idare edilebilir çantada yer kaplamasın diye düşünürsek ve sizinknde de varsa. Ve gerçekten çantanın hazır olması çok önemli dün doğum olmayacağı için hazırladığım çantayı değil de öylesine bir çanta hazirlayip getirdi eşim ama bazı şeyleri o kadar yanlış getirmiş ki tarif etmeme rağmen doğum çantamı tarifle hazırlattıp getirttigimi dusunemiyorum hazır olmasa en iyisi kendimizin hazırlaması mutlaka içinde eksik ürün bile olsa kabataslak bir cantamiz hazır olmalı artık doğum için bir kez daha anladım

Oy masallahhh cok guzel kil almis darisi basima bende yarin ogrenicem ama sen moral oluyosun hep bana benzer gidiolar die. Cok sevindim
Ben olsam dogum gunume asla yapmam. Neden diceksin dunyanin binbirturlu hali var. Mesela bn babami cok ani kaybettim eger onun dogumgunu olsaydi sogum gunum kutlayamazdim gibi
Bi de bence yay olmasi daha iyi ben hep yay olsun die ediyorum dunya umrunda olmaz rahat insan olur takintili olmaz ama sen bilirsin
Tanisma yildonumunuz de sizin icin bi anlam ifade ediyo hani o sizin icin onemliyse dunyaya gelisini denk getirmek bence size cok buyuk anlam olur. Mantikli yani

Ben ikisinden de farklı bir gün seçerdim kendi adıma

Ah seni çok iyi anlıyorum hepimiz kafası heyheyli boşver üzülmeye bile değmez, neşeni yerine getirecek bir şeylerle ilgilen kuzum

Ben o ıkı gün harıc bır gün secerdım. Kutlayacak bir gün daha Üst üste kutlama ona ait bir gün olur hemde.

Alayım o zaman kabak çekirdeği de bebişe kilo aldırcam derken her şeyi yiyip tüp gibi oluyormuşum
Ben 10 günde bır buçuk kilo aldım muzu ezip fıstık ezmesiyle karıştırıp içine az pekmez ceviz badem koyuyorum mama gibi ama önerdiler hepsini ayrı ayrı etmektense mix Oluyor
Haberdar edeceğim ıns. Şimdiden bebişe yedıklerın ıns et olur kemık olur

Neden kaşar konusunda şüphelisin? Markalar güvenilir olmadığı için mi? Çocuk doktoru da kaşar yemesini önermişti çocuğuma. Süt midesinde yer kaplıyor, kaşar az miktarda daha çok kalsiyum barındırıyor demişti.

Kızlar mamayı ne alcaz? Nerden alcaz? İnternetten güvenilir bir yer var mı?
Hipp veya golden goat / bildik eczane. İnternette riske girme. Belki hic ihtiyacin olmiyacak 1 tane aldiginla kalicaksin derim ben

Kaşarı hiç peynirden saymamışım nedense ön yargı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…