2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben bir kutudan sonra bıraktım, doktorum kullanmana gerek yok dedi

Canım gözün aydın çok sevindim darısı birlikte hastaneden cikmaniza inşallah

Valla gece kalkıp yastığı çeviriyorum sırılsıklam oluyor, her gün kılıf değişiyor. Evde şort askılı dolaşıyorum hala. Yana yana geçiricez kışı lohusalık da böyleyse
Ben evde kombiyi actirmiyorum acsak asla uyuyamam. Lohusalikta ne olacak bakalim

Bende hastane çantası hazırlarken aynı tepkiyi verdim bu çok küçük değil mi bu kadar küçük mü olacak dedim
Şaşkınlıkla bakıyorum tüm kıyaferlere Değişik duygular. Hoş birde bunun içimizden çıkacağını düşününce küçük gelmiyor ama onu es geçince avuç içi kadarlar

S Seray94 canım gözünüz aydın. Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı büyüdüğünü görebilmeyi nasip etsin sizlere. Bence mis gibi ana rahmi dururken doğmak için acele eden Çınar oğlan kuvözü hiiiiç beğenmez ordan da en kısa sürede çıkmanın derdine düşer. Yakında kollarında olur inşallah.

Kaşar olayına hep şüpheyle bakmıştım ama yüklenicem galiba Cuma’ya kadar. İnşallah kuzum ya gerçekten insan üzülüyor

Ay inşallah senin bebişko da benim ki de toparlar bir an önce azıcık daha durup büyüsünler içerde

Kaşar olayına hep şüpheyle bakmıştım ama yüklenicem galiba Cuma’ya kadar. İnşallah kuzum ya gerçekten insan üzülüyor
Kaşar la baglantisi varmidir bilmiyorum ama 8aylik gebelik surecimin 5ayini enaz kahvaltida kasarli tost yiyerek gecirdim canim istiyor diye 5. Aydan beridir hep onde gidiyor kilosu bebegin. Deneyebilirsin bence

Kaşar la baglantisi varmidir bilmiyorum ama 8aylik gebelik surecimin 5ayini enaz kahvaltida kasarli tost yiyerek gecirdim canim istiyor diye 5. Aydan beridir hep onde gidiyor kilosu bebegin. Deneyebilirsin bence

Denicem canım teşekkür ederim yarın kahvaltıma özellikle eklicem

ben ekstra kruvaze çıtçıtlı badi aldım yenidoğanda giysin diye göbüşü acımasın incinmesin hepsinden çıkmıyor çıtçıtlı çünkü

Kızlar yine psikolojik olarak iyi olmadığım bir gündü pek giremedim. S Seray94 ten haber var mı
hayrolsun kuzum neyin var?
Denicem canım teşekkür ederim yarın kahvaltıma özellikle eklicem
benimde önden gidiyor bir peynir yiyorum sana anlatamam dünden akşamdan beri 250 gram burger peyniri yedim sadece ekstra labneler normal peynirler saymıyorum dilimli peynir hoşuma gidiyor bayılıyorum normalde peynir pek sevmezdim hamileliğimde her çeşit peynir yedim oturup ekmeksiz peynir yiyorum kuruyemiş yer gibi

Peynir canavarı ben inanılmaz seviyorum ama kaşar yemiyordum ben de. Bebelere şifa olsun

Tansiyon probleminle protein kaçağın da var mı canım, şuan kaç haftalıksın birde onu göremedim inş yarınki görüşmede güzel şeyler duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…