- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.261
Canım ben bir kutudan sonra bıraktım, doktorum kullanmana gerek yok dedisheilata sen de ı mom kullanıyordun elinde 2026 paket var mı?
İçi nasıl?
Eczacı bugün diyo ki sahtenin önüne geçmek için değiştiriyorlar kabını filan ama eczaneye de güvenemedim valla. Sonra dedi bunların saklama koşulu vs daha önemli. Eczaneye güneş vuruyor. İlaçlar rafta.
Yok 2.5 kilo olduğunda ne zamandı
Valla gece kalkıp yastığı çeviriyorum sırılsıklam oluyor, her gün kılıf değişiyor. Evde şort askılı dolaşıyorum hala. Yana yana geçiricez kışı lohusalık da böyleyseYa aynen ben de sürekli yanıyorum ter basıyo emzirince bilmiyorum nasıl olacak
Canım gözün aydın çok sevindim darısı birlikte hastaneden cikmaniza inşallahKızlaaaar ben geldim ama kalıcı değilim uyuyacağım öptüm hepinizi
Özet bıraktım size
13.20 de epidurali oldum 13.24 de dünyadaydı gözlerimin önünde
Çok göremedim fotoğraf çektiler Ama şükürler olsun
2buçuk kiloymuş ama gözüme daha iri gözüktü demin doktoruma dedim küçük ama çok iyi duruyor baban iki buçuk kiloyu beğenmiyor Musun dedi
Küçük olmasına rağmen çirkin değildi çok şaşırdım zayıf bebekler çirkin doğar normaldesanırım ya sarı ya kumral olacak
Tam zamanında almışlar bebeği iç dikişlerim çok incelmiş patlayıp kanama yapmak üzereymiş
Ciğerleri tam gelişmediği için küveze alındı orta derecedeymiş ama hayati riski yok şürkürler olsun yarın görebileceğim emziremeyeceğüm oksijen kesemeyeceklerini söylediler
Kendime gelip ayaklanınca sağma Makinesi getirecekler sağıp vereceğim gerekirse mama takviyesi verilecek
Ben nasılım ?
Ağrılar yavaş yavaş geliyor epidural uyuştuğunu yavaş yavaş atıyorum ağrı kesici vuruldum hafiflemeye başladı bi kaç saat sonra daha kuvvetlisini vuracaklar o zaman tamamen kesilecek
Her ağrıya değer bir mucize gördüm ben bugün ilk defa yaşadığım bu duyguyu anlatamam tarif edemem iyiki epidural olmuşum iyiki ilk anı görmek için sabır demişim
İlk etapta çok korktum ama korkulacak birşey olmadığını gördüm panik atağım bile tuttu bi ara ama sonrası öyle muhteşem geçti ki ebelerle doktorlarla makara sohbetle nasıl bitti ameliyat anladım...
Çınar’ı gözümün önünde temizlediler izlerken hep ağladım ben ağladım o ağladı
Darısı en güzel vakitte size olsun inşallah ikinci kez tattığım duyguda olsa bambaşka muhteşem her biri ayrı güzel
Doğumdan korkmayın emi herşey öyle güzel ilerleyip değer oluyor ki onu görünce Şuan yanımda olmasa da emin ellerde gönlüm o kadar rahatki
Doğum yapmış canim bebişte iyiymis cok şükür tedbir amacli kuvozde kalacak bir sure ama ikiside iyiler
Ben evde kombiyi actirmiyorumValla gece kalkıp yastığı çeviriyorum sırılsıklam oluyor, her gün kılıf değişiyor. Evde şort askılı dolaşıyorum hala. Yana yana geçiricez kışı lohusalık da böyleyse
Şaşkınlıkla bakıyorum tüm kıyaferlereBende hastane çantası hazırlarken aynı tepkiyi verdim bu çok küçük değil mi bu kadar küçük mü olacak dedim
Kuzum hiç moral bozmak yok, sen bu arada kırmızı ete, balığa yüklen bir de diyetisyenim bana kaşar peynir vermişti kahvaltıda 2 parmak yiyorum bebeğe güzel kilo yapıyormuş. Ama dikkat et tost peyniri olmasın normal bir kaşar peynir olsun. Büyüme atağındadır, kızların dediği gibi boyu uzuyordur. Haftan da kilosu da iyi sıkma canını. Umarım perinatologtan güzel haberler alıcan
S Seray94 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim her şeyin güzel geçmesine
B Babydustt kuzum benimde geriden geliyor haftasına göre 200gr daha az dedi doktorum, kan akımı vs iyiyse korkma. Bugün gittim D vitaminli nesquik aldım kilo aldırıyor demişti bir kaç arkadaş diğer her şeyi tüketiyorum zaten bir de bunu deneyeceğim bakalım haftaya Salı doktor ne diyecek. Bana da doktorum belki de artık içerde kalmak istemiyor dedi, senlik bir durum yok merak etme dedi
Kaşar la baglantisi varmidir bilmiyorum ama 8aylik gebelik surecimin 5ayini enaz kahvaltida kasarli tost yiyerek gecirdim canim istiyor diye 5. Aydan beridir hep onde gidiyor kilosu bebegin. Deneyebilirsin benceKaşar olayına hep şüpheyle bakmıştım ama yüklenicem galiba Cuma’ya kadar. İnşallah kuzum ya gerçekten insan üzülüyor
Kaşar la baglantisi varmidir bilmiyorum ama 8aylik gebelik surecimin 5ayini enaz kahvaltida kasarli tost yiyerek gecirdim canim istiyor diye 5. Aydan beridir hep onde gidiyor kilosu bebegin. Deneyebilirsin bence
ben ekstra kruvaze çıtçıtlı badi aldım yenidoğanda giysin diye göbüşü acımasın incinmesin hepsinden çıkmıyor çıtçıtlı çünküHastane çantası hazırlamaya çalışıyorumCahıllıgıme verırsenız bu kıyafetlerın ıcıne ekstra zıbın gıydırılıyor mu bunlar yeterli mi ? Cıtcıtlılar a giydirilmiyordur dıgerıne gıydırılıyordur diye düşündüm ama emın olamadım
hayrolsun kuzum neyin var?
benimde önden gidiyor bir peynir yiyorum sana anlatamam dünden akşamdan beri 250 gram burger peyniri yedim sadece ekstra labneler normal peynirler saymıyorumDenicem canım teşekkür ederimyarın kahvaltıma özellikle eklicem
hayrolsun kuzum neyin var?
benimde önden gidiyor bir peynir yiyorum sana anlatamam dünden akşamdan beri 250 gram burger peyniri yedim sadece ekstra labneler normal peynirler saymıyorumdilimli peynir hoşuma gidiyor bayılıyorum normalde peynir pek sevmezdim hamileliğimde her çeşit peynir yedim oturup ekmeksiz peynir yiyorum kuruyemiş yer gibi
Canım muz, kaşar, kefir, kahvaltı da 2 adet yumurta, kabak çekirdeği tüket öne geçerPeynir canavarı beninanılmaz seviyorum ama kaşar yemiyordum ben de. Bebelere şifa olsun
Tansiyon probleminle protein kaçağın da var mı canım, şuan kaç haftalıksın birde onu göremedim inş yarınki görüşmede güzel şeyler duyarsınKızlar bugün doktor kontrolü vardı ama üzgün döndümbebişin kilo alımı yavaşlamış 2 haftalık süreçte 2067’den 2232’ye çıkmış sadece haftasına göre bir tık geride çıktı. (İlk kez geride çıkıyor hep önde çıkardı) arter direnci vardı zaten bende ama hiç büyümesini etkilememişti, doktorum Cuma günü perinatolog ile görüşmemi istedi, eğer böyle devam ederse sezaryen yapacaklar tek iyi yanı kızım kıpır kıpır ve nstde sancım çıkmadı, çok şükür sancılar kesilmiş. Daha doğrusu ilk nstde kalbi durağan ve hareketsizdi kahvaltı yapmadım diye sadece muz yemiştim, gidip kahvaltı yapıp tekrar nst çektik çok güzel çıktı (nstye girmeden karnınızı iyice doyurun kızlar) Cuma günü perinatolog ne diyecek içim içimi yiyor, bu zamana kadar düzenli kilo alan bebeğimin az kilo almış olması beni mahvetti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?