- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.281
bebeğe en çok kilo yapan şey protein et tüketmek bayağı faydalı. eğer şeker vs problemin yoksa kefir muz badem karışımı tüketebilirsin o da bayağı kilo yapıyor bebeğePeynir canavarı beninanılmaz seviyorum ama kaşar yemiyordum ben de. Bebelere şifa olsun
Ben onları her gün tembihliyorum akıllı olun beni yormayın diyeBence sen okdr poponun ustune oturamicaksin ki sipalardaneneeji depoluyosun bole dusun motive et su son haftalarda kendini
Kafası orada benim şu an canım … 32+2 deyimKizlar doğum yaklaşınca bebekler bikini bölgesi dediğimiz yerde mi duruyor , rahim uzunluğu kısa olanlarin orada mi duruyor mesela
Özellikle Kars kaşarı inanılmaz kilo aldırıyorPeynir canavarı beninanılmaz seviyorum ama kaşar yemiyordum ben de. Bebelere şifa olsun
Üzülmekte haklısın ama bundan sonrası için bebege kilo aldıracak yiyeceklere odaklanabilirsin ben diyetisyene gidiyorum bizim hedefimizde bebeğe kilo aldırıp benim kilo alımımi yavaşlatmak. Muz, kuruyemiş, ceviz ve özellikle kahvaltıda her gün yumurta gibi şeyler yememi istiyor. Bence sen de böyle yaparsan bebişin kilo alır. İnşallah perinatolog la görüşmen de iyi geçerKızlar bugün doktor kontrolü vardı ama üzgün döndümbebişin kilo alımı yavaşlamış 2 haftalık süreçte 2067’den 2232’ye çıkmış sadece haftasına göre bir tık geride çıktı. (İlk kez geride çıkıyor hep önde çıkardı) arter direnci vardı zaten bende ama hiç büyümesini etkilememişti, doktorum Cuma günü perinatolog ile görüşmemi istedi, eğer böyle devam ederse sezaryen yapacaklar tek iyi yanı kızım kıpır kıpır ve nstde sancım çıkmadı, çok şükür sancılar kesilmiş. Daha doğrusu ilk nstde kalbi durağan ve hareketsizdi kahvaltı yapmadım diye sadece muz yemiştim, gidip kahvaltı yapıp tekrar nst çektik çok güzel çıktı (nstye girmeden karnınızı iyice doyurun kızlar) Cuma günü perinatolog ne diyecek içim içimi yiyor, bu zamana kadar düzenli kilo alan bebeğimin az kilo almış olması beni mahvetti ya
Maşallah bebişe de sana daHerkese selam umarım herkes iyidir cumartesiden beri doğru düzgün giremedim o kadar geçmiş olmuş ki normalde okurdum artık pes ediyorum :)
Normalde pazartesi kendi doktoruma randevum vardı son nst pig dolu sancı çıkınca cumartesi eve yakın hastaneye gittim bebiş iyiydi . Eve bi geldim annemde anahtar vardı kardeşlerim annem babyshower sürprizi yapmışlar çok mutlu oldum
Baya yoruldum pazar full yatış
Pazartesi kontrole gittim adalat işe yaramış 45lerden aşağı inmeyen 100 üstü gören sancım
30u aşmadı
Biraz bu ara yemeği abarttım canım doktorum bu zamanlarda anneyi rahat bırakıyoruz dedi . Tartmadı beni
36+3 kontrolünde
Bebiş makat gelişli devam
49 cm
3350 gr
2 gün sonra kontrol olucak 33 hafta 1700 gr dı ne kadar aldı bakıyım ona göre yedıklerımı yazayım. 2 haftadır proteın ağırlıklı yiyorum 2 hafta geri inş tesiri olmuştur. Sana da önerebılırımKaşar olayına hep şüpheyle bakmıştım ama yüklenicem galiba Cuma’ya kadar. İnşallah kuzum ya gerçekten insan üzülüyor
Ay inşallah senin bebişko da benim ki de toparlar bir an önceazıcık daha durup büyüsünler içerde
Gün verdi miHerkese selam umarım herkes iyidir cumartesiden beri doğru düzgün giremedim o kadar geçmiş olmuş ki normalde okurdum artık pes ediyorum :)
Normalde pazartesi kendi doktoruma randevum vardı son nst pig dolu sancı çıkınca cumartesi eve yakın hastaneye gittim bebiş iyiydi . Eve bi geldim annemde anahtar vardı kardeşlerim annem babyshower sürprizi yapmışlar çok mutlu oldum
Baya yoruldum pazar full yatış
Pazartesi kontrole gittim adalat işe yaramış 45lerden aşağı inmeyen 100 üstü gören sancım
30u aşmadı
Biraz bu ara yemeği abarttım canım doktorum bu zamanlarda anneyi rahat bırakıyoruz dedi . Tartmadı beni
36+3 kontrolünde
Bebiş makat gelişli devam
49 cm
3350 gr
Ay şimdi onu danışmak için alt entryde girdim :))Gün verdi mi
Neymiş bu ya. Çocuğu obez yapmasınBende diyordum nasıl bir şey diye bugün markette gözüme çarptı aldım
Ben olsam iki özel günden de ayrı bir gün seçerdim ona haskızlar size danışmak istiyorum
Benim şimdi makat gelişli olduğu için doktor sezeryan planlayacağız dedi
5 günlük bir tarih aralığı verdi
Bunlardan biri akrep burcu son günü
Biri benim doğum günüme denk geliyor (akrebim)
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Siz olsanız kendi doğum tarihinizle aynı gün olsun ister miydiniz ?
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
Ben olsam tanışma yıl dönümünü seçerdimkızlar size danışmak istiyorum
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
Ben olsam tanisma yildonumune getirirdimkızlar size danışmak istiyorum
Canım muz, kaşar, kefir, kahvaltı da 2 adet yumurta, kabak çekirdeği tüket öne geçer
Tansiyon probleminle protein kaçağın da var mı canım, şuan kaç haftalıksın birde onu göremedim inş yarınki görüşmede güzel şeyler duyarsın
bebeğe en çok kilo yapan şey protein et tüketmek bayağı faydalı. eğer şeker vs problemin yoksa kefir muz badem karışımı tüketebilirsin o da bayağı kilo yapıyor bebeğe
Özellikle Kars kaşarı inanılmaz kilo aldırıyor
Üzülmekte haklısın ama bundan sonrası için bebege kilo aldıracak yiyeceklere odaklanabilirsin ben diyetisyene gidiyorum bizim hedefimizde bebeğe kilo aldırıp benim kilo alımımi yavaşlatmak. Muz, kuruyemiş, ceviz ve özellikle kahvaltıda her gün yumurta gibi şeyler yememi istiyor. Bence sen de böyle yaparsan bebişin kilo alır. İnşallah perinatolog la görüşmen de iyi geçer
Canım öncelikle inşallah sağlığıyla vaktinde gelir bebisin, benim bebek cok altta sanıyordum da hic orada değil, gobegim oranin üstüne kat yapmış hatta , daha zamanım var demek kiKafası orada benim şu an canım … 32+2 deyim
Evet eski kaşar. Kabak çekirdeği benim bu su fazlalığı çıkmadan çocuk 1 kilo filan değildi daha o zaman başladım baya etki ettiMuz ve yumurta nerdeyse her gün tüketiyorum ama diğerlerine de ağırlık vericem canımbir tek kabak çekirdeğine alışamıyorum
Yok canım ne tansiyon ne de protein kaçağı, yani hamilelik öncesi tansiyonum 9,4 falan çıkardı şuan 12,7 çıkıyor ama normal diye biliyorum. Bugün 34+2 deyizamin inşallah sen de
Et son zamanlarda azalttım belki o da etki etmiştir tekrar arttırayım bak, şeker de yok yarın bir smoothie bıztlatayım en iyisi. Bu bebe kilo alacaaaak
Bu eski kaşar dedikleri mi kuzum?
Canım muz ve yumurta her gün yiyorum ama diğerlerine de yer ayırıcam beslenmemde herhalde yediklerim mi yetmiyor artık bilmiyorum. Amin inşallah
Bi evde iki akrep fazla adama da yazık günah ben yay ı tercih ediyorumkızlar size danışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?