- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.321
Ben olsam iki özel günden de ayrı bir gün seçerdim ona has
Ben olsam tanışma yıl dönümünü seçerdim
Bi evde iki akrep fazla adama da yazık günah ben yay ı tercih ediyorum
Ay çok sevinirim canıminşallah işe yaramıştır senin de
Neeeee? Bu nasıl güzel bir kafa karışıklığıdırrr bayıldımama ben asla karar veremem
Bebişe özel bir tarih olsun isterdim ben
Kızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorumkızlar size danışmak istiyorum
Benim şimdi makat gelişli olduğu için doktor sezeryan planlayacağız dedi
5 günlük bir tarih aralığı verdi
Bunlardan biri akrep burcu son günü
Biri benim doğum günüme denk geliyor (akrebim)
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Siz olsanız kendi doğum tarihinizle aynı gün olsun ister miydiniz ?
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
boşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canınıEşimle bozuştuk canım gereksiz yere ama o an alındım işte baya hassasım bu aralar, sabah aç karna kan aldırmaya gittim geceden de uykusuzum zaten hepsi üstüste geldi
Tansiyon düşük muydu yüksek miydiKızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorum
Yüksektir yükseldiği an tehlike başlıyorTansiyon düşük muydu yüksek miydi
Hahahahahaha cok iyi tespit tespit gibi tespitboşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canını
35+4 canımdun kac haftaliktin canim
YüksekTansiyon düşük muydu yüksek miydi
Tanışma yıl dönümünü seçerdim.kızlar size danışmak istiyorum
Benim şimdi makat gelişli olduğu için doktor sezeryan planlayacağız dedi
5 günlük bir tarih aralığı verdi
Bunlardan biri akrep burcu son günü
Biri benim doğum günüme denk geliyor (akrebim)
Diğeri de eşimle tanışma yıl dönümümüze geliyor ki bu bizim evlilik nişan sevgili tarihinden daha önemlidir yüzüklerimizde yazar ama yay burcu :)
Siz olsanız kendi doğum tarihinizle aynı gün olsun ister miydiniz ?
Eğer normal doğum olsa hoşuma giderdi ama planlayınca kendi doğum tarihime getirmeli miyim hiç bilmiyorum :)
Eczaneden aldım golden goat.Kızlar mamayı ne alcaz? Nerden alcaz? İnternetten güvenilir bir yer var mı?
Evet işte normal doğum olsa ben seçmemiş olsam kendi hangi gün olduğuna karar verirdi ama şimdi hangi günü seçsem biz seçmiş olacağız herhangi bir gün bile olsa bu kararı vermek zor bence .:)Ben olsam iki özel günden de ayrı bir gün seçerdim ona
has
Ben olsam tanışma yıl dönümünü seçerdim
Aşkımızın meyvesi :)Ben olsam tanisma yildonumune getirirdim
Ay çok sevinirim canıminşallah işe yaramıştır senin de
Neeeee? Bu nasıl güzel bir kafa karışıklığıdırrr bayıldımama ben asla karar veremem
Bebişe özel bir tarih olsun isterdim ben
Kesinlikle öyle normal doğumda normal bile olmasa komplikasyon gelişir cs sezaryana alınırsın orada da kendi günün seçiyor bebiş . Ama planlı olunca çok zor karar vermekAy ne kadar zor bir karar olurdu benim için, normal doğumda nasil çocuk kendi gününü seciyorsa suanda da o bes günü bir kağıda yazıp güzel bir dua edip hangi tarih bebisim icin iyi olacaksa o olsun o seçsin, der kura cekerdim sanırım
Oy masallahhh cok guzel kil almis darisi basima bende yarin ogrenicem ama sen moral oluyosun hep bana benzer gidiolar die. Cok sevindim
Ben olsam dogum gunume asla yapmam. Neden diceksin dunyanin binbirturlu hali var. Mesela bn babami cok ani kaybettim eger onun dogumgunu olsaydi sogum gunum kutlayamazdim gibi
Bi de bence yay olmasi daha iyi ben hep yay olsun die ediyorum dunya umrunda olmaz rahat insan olur takintili olmaz ama sen bilirsin
Tanisma yildonumunuz de sizin icin bi anlam ifade ediyo hani o sizin icin onemliyse dunyaya gelisini denk getirmek bence size cok buyuk anlam olur. Mantikli yani
Ben ikisinden de farklı bir gün seçerdim kendi adıma
Ben o ıkı gün harıc bır gün secerdım. Kutlayacak bir gün dahaÜst üste kutlama ona ait bir gün olur hemde.
Kızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorum
Ben çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?Tanışma yıl dönümünü seçerdim.
Doğum günleri farklı günlerde olsun bence
Eczaneden aldım golden goat.
Canım benim dr prof perinatolog, korseyi önermiyor. Korse, karın kaslarını tembelleştiriyormuş. Biz zaten emzirdikçe karın kasları kasılarak toparlıyormuş kendini. Tabi bir de egzersiz daha hızlı toparlatır.
Kızlar doğumdan sonra korse ile ilgili bu videoya denk geldim belki ilginizi çeker
bildiğimiz eczanede satılandan alacağım diğerleriyle ilgili güvenilir olanı çok zor bulmak çoğuna sağlık bakanlığı işlem başlattı toplattıBir de serum fizyolojik ne alcaz ya. Aldınız mı siz?
Şu damar yolundan verilen büyük olanlardan mı alacaksın? Eğer onlardansa şırıngayla vermek lazım sanırım. Bir de bir kere çekince kullanım tarihi etkilenir mi acaba? Bugün niye saçma sapan sorular geliyor aklıma uykum geldi galiba sjjdkdkdbildiğimiz eczanede satılandan alacağım diğerleriyle ilgili güvenilir olanı çok zor bulmak çoğuna sağlık bakanlığı işlem başlattı toplattı
Benim kuzenime sezeryan günü verdiler 2 gün önce suyu geldi acil sezeryan olduTeşekkür ederim kızlar dönüşünüz için
Evet işte normal doğum olsa ben seçmemiş olsam kendi hangi gün olduğuna karar verirdi ama şimdi hangi günü seçsem biz seçmiş olacağız herhangi bir gün bile olsa bu kararı vermek zor bence .:)
Aşkımızın meyvesi :)
İkinciyi düşünüyoruz ona haksızlık mı olur hem ilk göz ağrısı hem de ayrıcalıklı vs :)
Sorma yükselen ikizler ben de asla karar veremiyorum ama her kararıma bir antitez oluşturuyorum :)
Evet kendi seçebilecek bir mesaj istiyorum :)
Kesinlikle öyle normal doğumda normal bile olmasa komplikasyon gelişir cs sezaryana alınırsın orada da kendi günün seçiyor bebiş . Ama planlı olunca çok zor karar vermek
İnşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Yalnız söylediğin şey doğum günüm olma istememem için büyük bir sebep oldu şuan . Biz göçüp gidersek bebiş kendi doğum gününde hep buruk olabilir ama sanırım ben bilinçli bir birey olduğunda sırf bu gün için vasiyet edebilirim teşekkür ederim . Eğer bugüne planlarsak
İşte öyle diyorum da eşim doğum tarihim ve yıldönümü yakın olunca ikisini bir arada çıkarıyoraynı gün veya yakın gün olması bişi değiştirmeyecek sanırım
Valla ben çok üşengeç insanım zaten hediye süs püs sevmem eşimle sevgililik döneminde sürekli bana çiçek aldığı için kavga etmiş insanım bunun yerine altın alsan birikim yapardım demişliğim vareşim de Ben de yay erkeği sevmiyoruz, anlaşamıyoruz o yüzden yay olacaksa bari bu güne gelsin diyoruz :)
İşte tam olarak bu sebeple yay olmamasına karar vericez
Biz de ondan emin olamadıkBen çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?
Onu bantlayip kullanıyorlardi 15 gün ya da 1 ay süresiŞu damar yolundan verilen büyük olanlardan mı alacaksın? Eğer onlardansa şırıngayla vermek lazım sanırım. Bir de bir kere çekince kullanım tarihi etkilenir mi acaba? Bugün niye saçma sapan sorular geliyor aklıma uykum geldi galiba sjjdkdkd
Kesin onun bandı da ayrıdır sjdjdkfOnu bantlayip kullanıyorlardi 15 gün ya da 1 ay süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?