2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben olsam iki özel günden de ayrı bir gün seçerdim ona has
Ben olsam tanışma yıl dönümünü seçerdim
Bi evde iki akrep fazla adama da yazık günah ben yay ı tercih ediyorum
Ay çok sevinirim canım inşallah işe yaramıştır senin de

Neeeee? Bu nasıl güzel bir kafa karışıklığıdırrr bayıldım ama ben asla karar veremem
Bebişe özel bir tarih olsun isterdim ben

Kızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorum

Eşimle bozuştuk canım gereksiz yere ama o an alındım işte baya hassasım bu aralar, sabah aç karna kan aldırmaya gittim geceden de uykusuzum zaten hepsi üstüste geldi
boşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canını

boşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canını
Hahahahahaha cok iyi tespit tespit gibi tespit
Bugun mesela ben cok oldurmek istedim sevgili aşkım beyi
Kizin odasina tek bir duvara duvar kagidi konucak
3 parca. Her parcanin altında tek tek 1-2-3 yazio numaralandirilmis
Ben de sut almaya ciktim cikarken fotoyu whatsapptan attim ve dedim ki abiyi yalniz birakma akli yetmez ters mers koyar sen kontrol et
Ne olmus olabilir? Abi ters koymuslar kagidi kesmisler bide duvara gore aramis dio ki aşkım bole bole oldu guluyo dedim ki geliyorum .. ucarak eve gittim bi hisim yukari ciktim e olsun ters olsun??
O an bogmadim buyuk ihtimalle bi sure daha bogmam
Neyse korkudan o parcadan bidaha siparis etmis bana da gelip sen moralimizi bozuosun dio
Dedim yemezler kendi hatani bana yikamazsin
Vs vs
Yani sheilata ciddiye alma en iyisi bile dayak hakediyo sen daha cok ustune gidiceksin o sinicek uzulucek sen degil bacim
Hemdw 8aylik hamileyken noway

Tanışma yıl dönümünü seçerdim.
Doğum günleri farklı günlerde olsun bence
Kızlar mamayı ne alcaz? Nerden alcaz? İnternetten güvenilir bir yer var mı?
Eczaneden aldım golden goat.

Teşekkür ederim kızlar dönüşünüz için
Ben olsam iki özel günden de ayrı bir gün seçerdim ona
has
Evet işte normal doğum olsa ben seçmemiş olsam kendi hangi gün olduğuna karar verirdi ama şimdi hangi günü seçsem biz seçmiş olacağız herhangi bir gün bile olsa bu kararı vermek zor bence .:)
Ben olsam tanışma yıl dönümünü seçerdim
Ben olsam tanisma yildonumune getirirdim
Aşkımızın meyvesi :)
İkinciyi düşünüyoruz ona haksızlık mı olur hem ilk göz ağrısı hem de ayrıcalıklı vs :)

Ay çok sevinirim canım inşallah işe yaramıştır senin de

Neeeee? Bu nasıl güzel bir kafa karışıklığıdırrr bayıldım ama ben asla karar veremem

Sorma yükselen ikizler ben de asla karar veremiyorum ama her kararıma bir antitez oluşturuyorum :)
Bebişe özel bir tarih olsun isterdim ben

Evet kendi seçebilecek bir mesaj istiyorum :)
Kesinlikle öyle normal doğumda normal bile olmasa komplikasyon gelişir cs sezaryana alınırsın orada da kendi günün seçiyor bebiş . Ama planlı olunca çok zor karar vermek

İnşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Yalnız söylediğin şey doğum günüm olma istememem için büyük bir sebep oldu şuan . Biz göçüp gidersek bebiş kendi doğum gününde hep buruk olabilir ama sanırım ben bilinçli bir birey olduğunda sırf bu gün için vasiyet edebilirim teşekkür ederim . Eğer bugüne planlarsak
Ben ikisinden de farklı bir gün seçerdim kendi adıma
Ben o ıkı gün harıc bır gün secerdım. Kutlayacak bir gün daha Üst üste kutlama ona ait bir gün olur hemde.

İşte öyle diyorum da eşim doğum tarihim ve yıldönümü yakın olunca ikisini bir arada çıkarıyor aynı gün veya yakın gün olması bişi değiştirmeyecek sanırım
Bence de.
W world1 iyi olmana çok sevindim.
Ayrı gün ve akrep burcu olmasın bence.
Ona özel olmalı.
Aradan çıkarma gibi olmamalı

Valla ben çok üşengeç insanım zaten hediye süs püs sevmem eşimle sevgililik döneminde sürekli bana çiçek aldığı için kavga etmiş insanım bunun yerine altın alsan birikim yapardım demişliğim var eşim de Ben de yay erkeği sevmiyoruz, anlaşamıyoruz o yüzden yay olacaksa bari bu güne gelsin diyoruz :)
Kızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorum

İşte tam olarak bu sebeple yay olmamasına karar vericez

Kızlar doğumdan sonra korse ile ilgili bu videoya denk geldim belki ilginizi çeker
Canım benim dr prof perinatolog, korseyi önermiyor. Korse, karın kaslarını tembelleştiriyormuş. Biz zaten emzirdikçe karın kasları kasılarak toparlıyormuş kendini. Tabi bir de egzersiz daha hızlı toparlatır.

bildiğimiz eczanede satılandan alacağım diğerleriyle ilgili güvenilir olanı çok zor bulmak çoğuna sağlık bakanlığı işlem başlattı toplattı
Şu damar yolundan verilen büyük olanlardan mı alacaksın? Eğer onlardansa şırıngayla vermek lazım sanırım. Bir de bir kere çekince kullanım tarihi etkilenir mi acaba? Bugün niye saçma sapan sorular geliyor aklıma uykum geldi galiba sjjdkdkd

Benim kuzenime sezeryan günü verdiler 2 gün önce suyu geldi acil sezeryan oldu kendi secti gününu

Onu bantlayip kullanıyorlardi 15 gün ya da 1 ay süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…