- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.341
Eczanede satılan serumlar var bildiğimiz serum damardan verilen onun küçük boyları var ondan almayı düşünüyorum şırınga ile oluyorBir de serum fizyolojik ne alcaz ya. Aldınız mı siz?
Canım benim dr prof perinatolog, korseyi önermiyor. Korse, karın kaslarını tembelleştiriyormuş. Biz zaten emzirdikçe karın kasları kasılarak toparlıyormuş kendini. Tabi bir de egzersiz daha hızlı toparlatır.
Yok yok normal bantKesin onun bandı da ayrıdır sjdjdkf
Heh işte bak bu da olur . Madem sezaryen olcam kendi gelsin :)) ben adalatı bırakayımBenim kuzenime sezeryan günü verdiler 2 gün önce suyu geldi acil sezeryan oldukendi secti gününu
Gozun aydin Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın insallah çınar Cem'iKızlaaaar ben geldim ama kalıcı değilim uyuyacağım öptüm hepinizi
Özet bıraktım size
13.20 de epidurali oldum 13.24 de dünyadaydı gözlerimin önünde
Çok göremedim fotoğraf çektiler Ama şükürler olsun
2buçuk kiloymuş ama gözüme daha iri gözüktü demin doktoruma dedim küçük ama çok iyi duruyor baban iki buçuk kiloyu beğenmiyor Musun dedi
Küçük olmasına rağmen çirkin değildi çok şaşırdım zayıf bebekler çirkin doğar normaldesanırım ya sarı ya kumral olacak
Tam zamanında almışlar bebeği iç dikişlerim çok incelmiş patlayıp kanama yapmak üzereymiş
Ciğerleri tam gelişmediği için küveze alındı orta derecedeymiş ama hayati riski yok şürkürler olsun yarın görebileceğim emziremeyeceğüm oksijen kesemeyeceklerini söylediler
Kendime gelip ayaklanınca sağma Makinesi getirecekler sağıp vereceğim gerekirse mama takviyesi verilecek
Ben nasılım ?
Ağrılar yavaş yavaş geliyor epidural uyuştuğunu yavaş yavaş atıyorum ağrı kesici vuruldum hafiflemeye başladı bi kaç saat sonra daha kuvvetlisini vuracaklar o zaman tamamen kesilecek
Her ağrıya değer bir mucize gördüm ben bugün ilk defa yaşadığım bu duyguyu anlatamam tarif edemem iyiki epidural olmuşum iyiki ilk anı görmek için sabır demişim
İlk etapta çok korktum ama korkulacak birşey olmadığını gördüm panik atağım bile tuttu bi ara ama sonrası öyle muhteşem geçti ki ebelerle doktorlarla makara sohbetle nasıl bitti ameliyat anladım...
Çınar’ı gözümün önünde temizlediler izlerken hep ağladım ben ağladım o ağladı
Darısı en güzel vakitte size olsun inşallah ikinci kez tattığım duyguda olsa bambaşka muhteşem her biri ayrı güzel
Doğumdan korkmayın emi herşey öyle güzel ilerleyip değer oluyor ki onu görünce Şuan yanımda olmasa da emin ellerde gönlüm o kadar rahatki
Onun geleceği varsa adalar tutamazHeh işte bak bu da olur . Madem sezaryen olcam kendi gelsin :)) ben adalatı bırakayım
Ben 37 de alabilecekleri daha konusulmamısken rüyamda kimliğini gördüm hoş adı farklı yazılmıştı ona kavga edıyordum esımle doğum tarıhı 26.11.2023 yazıyordu. Adını ruyada gördüm bır ısmını ole sectık. Hatta dalga gectım gününüde mı kendın sectın gelıcen dıye bakalım o günü mu seçecek hala muamma ama o gün doğarsa benim oğlan baya ıcerden bızı yonettı derımHeh işte bak bu da olur . Madem sezaryen olcam kendi gelsin :)) ben adalatı bırakayım
Hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canımCanım öncelikle inşallah sağlığıyla vaktinde gelir bebisin, benim bebek cok altta sanıyordum da hic orada değil, gobegim oranin üstüne kat yapmış hatta , daha zamanım var demek ki
Aaaa ben teraziyim, teraziler iyidir aslında, hatta rezzan kiraz kadinlarda en iyi burç derKızımın bdt benimle aynıydı, 26 ekim. Çok hevesleniyordum. Ama tansiyondan dolayı sezaryen oldu, terazi oldu. Çok uyuz oluyorum terazi kadınıyla anlaşamıyorum
Ben de merak ettim yalnız . Aralıktan kasıma dökülen çok kişi olacak bu gidişle :)Ben 37 de alabilecekleri daha konusulmamısken rüyamda kimliğini gördüm hoş adı farklı yazılmıştı ona kavga edıyordum esımle doğum tarıhı 26.11.2023 yazıyordu. Adını ruyada gördüm bır ısmını ole sectık. Hatta dalga gectım gününüde mı kendın sectın gelıcen dıye bakalım o günü mu seçecek hala muamma ama o gün doğarsa benim oğlan baya ıcerden bızı yonettı derım37 haftam 21-27 arası bu arada
Bak buna gerçekten alış
Benim doktorumda demişti önden giden bebekler son haftalarda hastasında gidebilir diye. Bir hafta önden gidiyordu şimdi benim de haftasında 30undan beri. E normal yani bu kötü bilgi değil sağlıklı şekilde gelsin inşallahKızlar bugün benimde kontrolüm vardi anca yazabiliyorum geçmişi de okudum.
Hersey yolunda elhamdülillah sonunda hastaneye doktora da tam olarak karar verdim çok şükür
36 haftayla uyumlu bizim bebis baş aşağı normal doğum yapicaz insallah dedi doktorumuz❤
44 cm 2614 gr olmuşuz.
Eliyle doktorun cihazını itiyordu sipa masallahbende fırsattan istifade şikayet ettim doktora ne beni uyutuyo ne kendi uyuyor hocam çok hareketli dedim bu haftalar uyku haram olur zaten hareketli bebek belli dedi
Suyu yine fazlaydı 1 hafta önden gidiyordu 1 aydır fark artmamış azalmamis da iyi bisey olduğuna inanmak istiyorum
Sertlesmelerim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim daha erken 38 39 a kadar tutalım bebisi icerde dedi nst istedi nst de sancı çıkmadı çok şükür çıksa alttan muayene edecekti kalp atışları da iyiydi 1 hafta sonra bir daha görmek istiyorum dedi. Mutlu ayrıldık hastaneden çok sukur
Arada hareket ediyor sonra uyku moduna geçiyor bugün tembel moddayiz anlaşılanBak buna gerçekten alışbugün mesela yine az hareket etti bi duruldu şimdi yine kudurmaya başladı. Normal bak böyle olması. Yani bi arada bir sakin kalabilir yeri daralıyor büyüyor da sürekli arada da uyuyor. Bende şey farkettim eğer o gün sende de böyle bi uyuşukluk varsa bebekte de oluyo biraz uyku moduna geçiyp
Yarına normale döner normal böyle şeyler ben alıştım sende alışArada hareket ediyor sonra uyku moduna geçiyor bugün tembel moddayiz anlaşılaneşime de diyorum bugün az hareket ediyor o da oğlum hareket etse suç etmese suç ikisinde de kızıyorsun
Maşallah ne kadar güzel geçmiş kontrolün çok sevindimKızlar bugün benimde kontrolüm vardi anca yazabiliyorum geçmişi de okudum.
Hersey yolunda elhamdülillah sonunda hastaneye doktora da tam olarak karar verdim çok şükür
36 haftayla uyumlu bizim bebis baş aşağı normal doğum yapicaz insallah dedi doktorumuz❤
44 cm 2614 gr olmuşuz.
Eliyle doktorun cihazını itiyordu sipa masallahbende fırsattan istifade şikayet ettim doktora ne beni uyutuyo ne kendi uyuyor hocam çok hareketli dedim bu haftalar uyku haram olur zaten hareketli bebek belli dedi
Suyu yine fazlaydı 1 hafta önden gidiyordu 1 aydır fark artmamış azalmamis da iyi bisey olduğuna inanmak istiyorum
Sertlesmelerim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim daha erken 38 39 a kadar tutalım bebisi icerde dedi nst istedi nst de sancı çıkmadı çok şükür çıksa alttan muayene edecekti kalp atışları da iyiydi 1 hafta sonra bir daha görmek istiyorum dedi. Mutlu ayrıldık hastaneden çok sukur
Etrafim terazi kadınlarıyla çevrili ve bu kadar yüksek hayat enerjisi beni tüketiyorAaaa ben teraziyim, teraziler iyidir aslında, hatta rezzan kiraz kadinlarda en iyi burç der
Ben çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?
Simdi hippte palm yagi varBiz de ondan emin olamadık
Aynen arada hareket ediyor sanki uyaniyor hemen geri uyuyorYarına normale döner normal böyle şeyler ben alıştım sende alışarada hareket ediyo dimi sadece sert hareketleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?