2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Evet öyleymiş canım, benim de korse vardı evde ama kullanmıcam sanırımm

Gozun aydin Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın insallah çınar Cem'i

Heh işte bak bu da olur . Madem sezaryen olcam kendi gelsin :)) ben adalatı bırakayım
Ben 37 de alabilecekleri daha konusulmamısken rüyamda kimliğini gördüm hoş adı farklı yazılmıştı ona kavga edıyordum esımle doğum tarıhı 26.11.2023 yazıyordu. Adını ruyada gördüm bır ısmını ole sectık. Hatta dalga gectım gününüde mı kendın sectın gelıcen dıye bakalım o günü mu seçecek hala muamma ama o gün doğarsa benim oğlan baya ıcerden bızı yonettı derım 37 haftam 21-27 arası bu arada

Son düzenleme:
Canım öncelikle inşallah sağlığıyla vaktinde gelir bebisin, benim bebek cok altta sanıyordum da hic orada değil, gobegim oranin üstüne kat yapmış hatta , daha zamanım var demek ki
Hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canım arada oralarda baskı hissetmen normal, özellikle çok ayakta kaldıysan… sürekli baskı ağrı sancı olmadığı sürece normal diyor doktorum hep

Ben de merak ettim yalnız . Aralıktan kasıma dökülen çok kişi olacak bu gidişle :)

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardi anca yazabiliyorum geçmişi de okudum.
Hersey yolunda elhamdülillah sonunda hastaneye doktora da tam olarak karar verdim çok şükür
36 haftayla uyumlu bizim bebis baş aşağı normal doğum yapicaz insallah dedi doktorumuz
44 cm 2614 gr olmuşuz.
Eliyle doktorun cihazını itiyordu sipa masallah bende fırsattan istifade şikayet ettim doktora ne beni uyutuyo ne kendi uyuyor hocam çok hareketli dedim bu haftalar uyku haram olur zaten hareketli bebek belli dedi
Suyu yine fazlaydı 1 hafta önden gidiyordu 1 aydır fark artmamış azalmamis da iyi bisey olduğuna inanmak istiyorum
Sertlesmelerim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim daha erken 38 39 a kadar tutalım bebisi icerde dedi nst istedi nst de sancı çıkmadı çok şükür çıksa alttan muayene edecekti kalp atışları da iyiydi 1 hafta sonra bir daha görmek istiyorum dedi. Mutlu ayrıldık hastaneden çok sukur

Z Zecmel kız geçen çok tekme atıyor diye şikayet ediyordum şimdi de çok oynamıyor
Bak buna gerçekten alış bugün mesela yine az hareket etti bi duruldu şimdi yine kudurmaya başladı. Normal bak böyle olması. Yani bi arada bir sakin kalabilir yeri daralıyor büyüyor da sürekli arada da uyuyor. Bende şey farkettim eğer o gün sende de böyle bi uyuşukluk varsa bebekte de oluyo biraz uyku moduna geçiyp

Benim doktorumda demişti önden giden bebekler son haftalarda hastasında gidebilir diye. Bir hafta önden gidiyordu şimdi benim de haftasında 30undan beri. E normal yani bu kötü bilgi değil sağlıklı şekilde gelsin inşallah

Arada hareket ediyor sonra uyku moduna geçiyor bugün tembel moddayiz anlaşılan eşime de diyorum bugün az hareket ediyor o da oğlum hareket etse suç etmese suç ikisinde de kızıyorsun

Arada hareket ediyor sonra uyku moduna geçiyor bugün tembel moddayiz anlaşılan eşime de diyorum bugün az hareket ediyor o da oğlum hareket etse suç etmese suç ikisinde de kızıyorsun
Yarına normale döner normal böyle şeyler ben alıştım sende alış arada hareket ediyo dimi sadece sert hareketleri yok

Maşallah ne kadar güzel geçmiş kontrolün çok sevindim

Ben çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?

Biz de ondan emin olamadık
Simdi hippte palm yagi var
Ama sole dusuk isida uretildiginde palm yaginin zararli etkisi yok oyuzden golden goata gore organik hipp
Kendi palm lerini uretip soguk sikim kullaniyolar peki niye kullaniyolar su sebepten anne sutu icindekiomega ve bilmemne destegine en yakin yag asidi palm yaginda var buyuzden bilerek isteyerek kullaniyorlar geri kalan icerik mukemmel ztn
Gaolden goat palm soya seker vs icermiyor fakat bu seferde hipp kdr anne sutune yakin olmuyor dier bir dezavantaji da şu ineksutu alerjisi olan bebekler icin golden goat mukemmel ama cogu dr alerji yoksa nie bebegi mahrum ediosun dior ki gg burda keci sutu anne sutune daha yakimin die savunuyor fakst alerjen olmayan bebegi alerjen gibi beslemek de ileride sıkıntı cikartabiliyor mus
Seciminizi yapin bebekler ama baska mama degil bu ikisinden birini secicez
Sen ne aldin derseniz ben hipp aldim hem cocuk dr hemde esimle baya ingilizce makale arastirdik palm yagindaki asitleri kullanmasi daha mantikli geldi yani ama bu tamamen sahsi
Tatmin olmazsaniz gg alin
Operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…