2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben bu hamilelik sürecimde kv ve görümceme çok kuruldum. Böyle çekememezlik falan hat safhada bende hatta geçen rüyama girdi. Oğlum da onlara yanıktı baya. Bildiğin kabus gibi uyandım. Çevrenizde böyle çocuğu hamilelikte sinir olduğu birine çok benzeyen var mı şimdi buna taktım bunu düşünüyorum da ben Oğlan dayıya muhabbeti olur inşallah diye dua ediyorum resmen

O kadar araştırma yapmışsın Hipp almazsam ayıp olur

Kız Allah korusun gıcık oldugumuza neden benzesin benzemez ya anneye benzer ya babaya güzel düşünelim

hangisini istiyosan kuzum. Ama ikisinden biri olsun yeter yanni ama evet arastirdim. 3 gun fln surdu. Sonunda eeeh dedim
Araştırma yapanlara saygım sonsuz. İşten güçten kafamı kaldırıp da araştıramıyorum, eve geliyorum bir yemek yapıp bayılıyorum. Şimdi de bayılmak üzereyim

Ilk hareketini hissettiginde kim varsa karsinda ona benziyormus

Araştırma yapanlara saygım sonsuz. İşten güçten kafamı kaldırıp da araştıramıyorum, eve geliyorum bir yemek yapıp bayılıyorum. Şimdi de bayılmak üzereyim
Ya ben dogum iznindeyim aslinda bombos olmam lazim da gunduz yogun oluyorum anlamsiz bisekilde ama bole islerle ugrasicak vakit buluyorum yani
Calismamak muhtesemasla donmek istemiyorum

hangisini istiyosan kuzum. Ama ikisinden biri olsun yeter yanni ama evet arastirdim. 3 gun fln surdu. Sonunda eeeh dedim
Bende cok arastırdım ve seninle aynı fikirdeyim alerjik olursa elbette değiştiririz ama değilse çocugu neden öyle büyütüyoruz mantıklı gelmedi. Bende ilk olarak hipp organic almaya karar verdim o yüzden

boşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canını
Yaa ne güzel laf bayılıyorum sana ya
Ayy tam sopalık bunların hepsi aynı desene

mantıklı sorular bu arada evet serum izotonik en küçüğünden alıcam 1 hafta falan kullanılıyormuş
Yaa ne güzel laf bayılıyorum sana ya

Ayy tam sopalık bunların hepsi aynı desene
yaa canım benim ben de sana bayılıyorum kız hepiniz arkadaşım gibi oldunuz valla özlerim konuşamasak

S Seray94 balımiyi olmanıza çok sevindim. Dinleniyorsun muhtemelen. İnşallah her şey gönlünce olsun. Çınarımıza bir an önce kavuş yakışıklı yeğenimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…