- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.361
Stres yapma yarın yapabiliyorsan biraz yürüyüş yap hepten kendine gelirAynen arada hareket ediyor sanki uyaniyor hemen geri uyuyor
Erken doğum riski var diye yerimden oynamıyorumStres yapma yarın yapabiliyorsan biraz yürüyüş yap hepten kendine gelir
O kadar araştırma yapmışsın Hipp almazsam ayıp olurSimdi hippte palm yagi var
Ama sole dusuk isida uretildiginde palm yaginin zararli etkisi yok oyuzden golden goata gore organik hipp
Kendi palm lerini uretip soguk sikim kullaniyolar peki niye kullaniyolar su sebepten anne sutu icindekiomega ve bilmemne destegine en yakin yag asidi palm yaginda var buyuzden bilerek isteyerek kullaniyorlar geri kalan icerik mukemmel ztn
Gaolden goat palm soya seker vs icermiyor fakat bu seferde hipp kdr anne sutune yakin olmuyor dier bir dezavantaji da şu ineksutu alerjisi olan bebekler icin golden goat mukemmel ama cogu dr alerji yoksa nie bebegi mahrum ediosun dior ki gg burda keci sutu anne sutune daha yakimin die savunuyor fakst alerjen olmayan bebegi alerjen gibi beslemek de ileride sıkıntı cikartabiliyor mus
Seciminizi yapin bebekler ama baska mama degil bu ikisinden birini secicez
Sen ne aldin derseniz ben hipp aldim hem cocuk dr hemde esimle baya ingilizce makale arastirdik palm yagindaki asitleri kullanmasi daha mantikli geldi yani ama bu tamamen sahsi
Tatmin olmazsaniz gg alin
Operim
O kadar araştırma yapmışsın Hipp almazsam ayıp olur
Kız Allah korusun gıcık oldugumuza neden benzesin benzemezKızlar ben bu hamilelik sürecimde kv ve görümceme çok kuruldum. Böyle çekememezlik falan hat safhada bende hatta geçen rüyama girdi. Oğlum da onlara yanıktı baya. Bildiğin kabus gibi uyandım. Çevrenizde böyle çocuğu hamilelikte sinir olduğu birine çok benzeyen var mı şimdi buna taktım bunu düşünüyorum da benOğlan dayıya muhabbeti olur inşallah diye dua ediyorum resmen
Araştırma yapanlara saygım sonsuz. İşten güçten kafamı kaldırıp da araştıramıyorum, eve geliyorum bir yemek yapıp bayılıyorum. Şimdi de bayılmak üzereyimhangisini istiyosan kuzum. Ama ikisinden biri olsun yeter yanni ama evet arastirdim. 3 gun fln surdu. Sonunda eeeh dedim
Ya ne bileyim geliyor işte aklıma kötü kötü düşüncelerKız Allah korusun gıcık oldugumuza neden benzesin benzemezya anneye benzer ya babaya güzel düşünelim
Kaç kilo senin bebiş canım aynıyız 2 gün önce kontrole gittim bendeKafası orada benim şu an canım … 32+2 deyim
Eczaneden mi aldınız mamayı? Onların da çeşitleri oluyor mu tek tip mi?hangisini istiyosan kuzum. Ama ikisinden biri olsun yeter yanni ama evet arastirdim. 3 gun fln surdu. Sonunda eeeh dedim
Ilk hareketini hissettiginde kim varsa karsinda ona benziyormusKızlar ben bu hamilelik sürecimde kv ve görümceme çok kuruldum. Böyle çekememezlik falan hat safhada bende hatta geçen rüyama girdi. Oğlum da onlara yanıktı baya. Bildiğin kabus gibi uyandım. Çevrenizde böyle çocuğu hamilelikte sinir olduğu birine çok benzeyen var mı şimdi buna taktım bunu düşünüyorum da benOğlan dayıya muhabbeti olur inşallah diye dua ediyorum resmen
Kötü düşünceleri insanın aklına sokuyorlarKız Allah korusun gıcık oldugumuza neden benzesin benzemezya anneye benzer ya babaya güzel düşünelim
Ya ben dogum iznindeyim aslinda bombos olmam lazim da gunduz yogun oluyorum anlamsiz bisekilde ama bole islerle ugrasicak vakit buluyorum yaniAraştırma yapanlara saygım sonsuz. İşten güçten kafamı kaldırıp da araştıramıyorum, eve geliyorum bir yemek yapıp bayılıyorum. Şimdi de bayılmak üzereyim
Kocam vardı sanırım ay hatırlayamadımIlk hareketini hissettiginde kim varsa karsinda ona benziyormus
Bende cok arastırdım ve seninle aynı fikirdeyim alerjik olursa elbette değiştiririz ama değilse çocugu neden öyle büyütüyoruz mantıklı gelmedi. Bende ilk olarak hipp organic almaya karar verdim o yüzdenhangisini istiyosan kuzum. Ama ikisinden biri olsun yeter yanni ama evet arastirdim. 3 gun fln surdu. Sonunda eeeh dedim
Babası vardı arkası dönüktü ama olur muIlk hareketini hissettiginde kim varsa karsinda ona benziyormus
Yaa ne güzel lafboşver eş dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelir derler arada olur öyle sıkma tatlı canını
Ayy tam sopalık bunların hepsi aynı deseneHahahahahaha cok iyi tespit tespit gibi tespit
Bugun mesela ben cok oldurmek istedim sevgili aşkım beyi
Kizin odasina tek bir duvara duvar kagidi konucak
3 parca. Her parcanin altında tek tek 1-2-3 yazio numaralandirilmis
Ben de sut almaya ciktim cikarken fotoyu whatsapptan attim ve dedim ki abiyi yalniz birakma akli yetmez ters mers koyar sen kontrol et
Ne olmus olabilir? Abi ters koymuslar kagidi kesmisler bide duvara gore aramis dio ki aşkım bole bole oldu guluyo dedim ki geliyorum .. ucarak eve gittim bi hisim yukari ciktim e olsun ters olsun??
O an bogmadim buyuk ihtimalle bi sure daha bogmam
Neyse korkudan o parcadan bidaha siparis etmis bana da gelip sen moralimizi bozuosun dio
Dedim yemezler kendi hatani bana yikamazsin
Vs vs
Yanisheilata ciddiye alma en iyisi bile dayak hakediyo sen daha cok ustune gidiceksin o sinicek uzulucek sen degil bacim
Hemdw 8aylik hamileyken noway
mantıklı sorular bu aradaŞu damar yolundan verilen büyük olanlardan mı alacaksın? Eğer onlardansa şırıngayla vermek lazım sanırım. Bir de bir kere çekince kullanım tarihi etkilenir mi acaba? Bugün niye saçma sapan sorular geliyor aklıma uykum geldi galiba sjjdkdkd
yaa canım benim ben de sana bayılıyorumYaa ne güzel lafbayılıyorum sana ya
Ayy tam sopalık bunların hepsi aynı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?