2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende dayısına çeksin dıye foto ıstemıstım. Aıle buyuklerı ılk 40 gün olacaktı o dedıler nerden bilip bakacaksam buna dayanarak çekmez diyorum üzülme babasına çeker oda anneye kardeşe cektıyse bilemem

Ay kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Neyse cinnet geçirten kısma geliyorum.
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı

Ahahah tabi canim hemde islak sopa olucak
Bunların cinsi böyle bence illa koca olması şart değil bakıyorum oğlum da aynıkaynıma işim düşüyor ya da kuzene onlar da aynı hepsi birbirinden beteral birini vur ötekine. Kafalarını birbirine sürt ateş çıkar o derece .

Galiba uzun cümle ile anlatıyoz kapasite almıyor iki üç kelime ile anlatıcaz

Sonuca odaklan canim senin istedigin olacak. Bosver bilmem ne hanimi. Iyi bi sey yapmis

Bu kocalar hep böyle mi olur ya ben söylerim kulak ardı eder başkası söyledi mi yapılır mantıklı gelir ben de çok sinir oluyorum bu huyuna

Kesinlikle arkandayız bastır kızım

Uyandırmadan hallet sessiz sedasız

Sonuca odaklan canim senin istedigin olacak. Bosver bilmem ne hanimi. Iyi bi sey yapmis
Şimdi de ben mi istemiyorum desem hayır çektiğim acıların ağrıların, döktüğüm gözyaşlarının hiç mi önemi yok. Aylardır eridim resmen yüzümde çizgiler arttı cildim soldu. Bir tane beyaz olmayan saçım bembeyaz oldu. Eski fotoğraflarıma bakınca gözüm doluyor ne kadar canlı mutluymuşum. Bunlaırn hepsi onun gözünün önünde oldu ve bunlar ona yetmemiş elin kadınının lafıyla doğuma girmeye karar vermiş . Benim hiç mi değerim yok

Aha başkası on saniyede ikna eder.
Gazla çalışıyor bunlar
Ayy ilk evlendiğimizde biz de öyleydik.
Ne dersek tersini isterdik sonra arkadaşlara danışınca geri birbirimizin lafına gelirdik. Herkesin danışacak kankası vardı
Hatta ben mesela araba alalım dediğimde trafik park yeri taksi vs muhabbeti yaptı. İş arkadaşları ile konuşmuş bir baktım sonra araba aldı

Bir de doktorum en son gittiğimde 10 gün sonra ilçende nst çekilmek şartıyla 3 hafta sonra gelebilirsin sen kendini çok yorma demişti. Benim de işime gelmişti açıkçası. Bugün nst çekileyim diye devlete gittim burda acilden giriş yaptım kimse yokmuş kadın doğum katında nstyle ilgilenen. Biz şok… İlçede bir tane kadın doğumcu var zaten. Gelen kaçıyor. Bir gece doğum başlasa açıklık baktıracak olsam acil nst ihtiyacım olsa ortada kalcam resmen. Yan ilçeye yönlendirdiler bizi. Orda nöbetçi oluyordu en son diye. O da net bilgi değil. Oraya da yarın gidelim en azından haftam dolsun dedim artık. (33 bitiyor) En son hastane muhabbeti yaparken kv devlette doğuranlar can değil mi niye o kadar yol gidip bir de özele para veriyonuz biz nasıl gelcez diye kendini düşünen bir laf etmişti.

Aşırı içerledim ya bu sefer anlatamam. Tamam ben de normal bir duyguyla doğuma gir demiyordum sırf çektiğim acıyı anlayabilsin diye istiyordum ama. Daha dün gece annemle babamın yanında tersledi beni girmek istemediğini söyledi . Şimdi bi kadının lafıyla geldiği hale bak . Ben aylardır eşek başıymışım
Bu kocalar hep böyle mi olur ya ben söylerim kulak ardı eder başkası söyledi mi yapılır mantıklı gelir ben de çok sinir oluyorum bu huyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…