- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.381
Ahahah tabi canim hemde islak sopa olucakYaa ne güzel lafbayılıyorum sana ya
Ayy tam sopalık bunların hepsi aynı desene
Bilemedim simdiBabası vardı arkası dönüktü ama olur mu
Bende dayısına çeksin dıye foto ıstemıstım. Aıle buyuklerı ılk 40 gün olacaktı o dedılerKızlar ben bu hamilelik sürecimde kv ve görümceme çok kuruldum. Böyle çekememezlik falan hat safhada bende hatta geçen rüyama girdi. Oğlum da onlara yanıktı baya. Bildiğin kabus gibi uyandım. Çevrenizde böyle çocuğu hamilelikte sinir olduğu birine çok benzeyen var mı şimdi buna taktım bunu düşünüyorum da benOğlan dayıya muhabbeti olur inşallah diye dua ediyorum resmen
Benzesin yazık bana benzerse üzülecek her gün kızım bana benzicek diyip duruyorBilemedim simdi
Çok özendim. 37 çabuk gelse bariYa ben dogum iznindeyim aslinda bombos olmam lazim da gunduz yogun oluyorum anlamsiz bisekilde ama bole islerle ugrasicak vakit buluyorum yani
Calismamak muhtesemasla donmek istemiyorum
Insallah benzer o zamanBenzesin yazık bana benzerse üzülecek her gün kızım bana benzicek diyip duruyor
Bunların cinsi böyle benceAhahah tabi canim hemde islak sopa olucak
Yandık kaynanamIlk hareketini hissettiginde kim varsa karsinda ona benziyormus
Sonuca odaklan canimAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Neyse cinnet geçirten kısma geliyorum.
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı
Bu kocalar hep böyle mi olur ya ben söylerim kulak ardı eder başkası söyledi mi yapılır mantıklı gelir ben de çok sinir oluyorum bu huyunaAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı
Kesinlikle arkandayız bastır kızımAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Ayyyyy gece gece güldürdün beniYandık kaynanam
Uyandırmadan halletAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Şimdi de ben mi istemiyorum desemSonuca odaklan canimsenin istedigin olacak. Bosver bilmem ne hanimi. Iyi bi sey yapmis
Aha başkası on saniyede ikna eder.Ay kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Bi aya belli olur derimAyyyyy gece gece güldürdün benilütfen yaz kime benzediğini
Bu kocalar hep böyle mi olur ya ben söylerim kulak ardı eder başkası söyledi mi yapılır mantıklı gelir ben de çok sinir oluyorum bu huyuna
Valla ben oğlumun babasına benzediğini düşünüyorum ve buna inanıyorum inşallah öyle olurKötü düşünceleri insanın aklına sokuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?