2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aşkım haklisin yani bogabilirsin istiyosan. Bizde de ayni sorun var ben hep abartiyorum… hicbisey hazir diil die kendimi yirtiyorum 36-0 yarin e daha bi ay var nolucak dio. Aklina gelen herseye ayni tepkiyi verio. Bu da girmicen dedi ilk en sonunda pes etti. He bilmemne hanim kac yasinda ne anlatti tam bilmioruz. Muhtemelen kendi esini ve deneyimini anlatti bunun gazini aldi. Kadin dayanismasi var bence orda ama bogmak isiosan arkandaim bende istiyorum biliosun ki
Yani hepsi ayni bunlarin sudem34 in dedigi gibi genci yaslisi cocugu evlisi bekari. Hepsi dayaklik…

Ay fizik olarak benziyor anasına işin tuhafı alakam olmamasına rağmen beni de kendilerine benzetiyorlar sürekli neymiş gelin kaynana toprağından yaratılırmış

hakkındır hiç sebebin olmasa bile uyandırıp zulmedebilirsin de sana haklı sebep vermiş ben de girmemesine kızmazdım ama ben değil başkası ikna etse delirirdim.

Ay bilmyporım düşündükçe bile gözlerim doluyor ya. Daha dün gece tersledi beni ne kadar üzüldüm gözlerim dolu annemlerin yanında bir şeyde diyemedim kavga da edemedim. Şimdi ikna olup gelmiş Eve ya çıldırmalık

Benim başıma da gelse sinir olurdum hatta girmesini hiç istemezdim bu saatten sonra bunun tribini benden uzun zaman yerdi herhalde

Aynen öyle çıldırdığım nokta o. Girmese bu kadar üzülmezdim
bence seni kırdığının farkında değil muhtemelen demek ki tüm kadınlar bunu istiyor benimki nazlanmıyor diye düşünmüştür. erkeklerin bizden az gelişmiş canlılar olduğunu kabullenip evliliği ancak öyle sürdürebiliriz

Ay fizik olarak benziyor anasına işin tuhafı alakam olmamasına rağmen beni de kendilerine benzetiyorlar sürekli neymiş gelin kaynana toprağından yaratılırmış
Allah'ım bu laftan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmiyorum. Kaynanan nereli Allah aşkına bizimkinin köylüsü falan mı yoksa ahahaha

Ay nebilym yavrum. Seni gazlamak en son istiycegim sey. Bak xok az kaldi artik son duzlukteyiz. Uzme kurban oliym kendini. Bebegini dusun bosver.. yani haklisin
Ama kp bi lafi hakli olmaya degil mutlu olmaya bakin die…
İstemiosan alma iceri o ayri. Ama bgn kendini uzme tamam mi

Ya öyle deme. Biz naz yapıyoruz hormonel olarak böle yapıyoruz sanıyorlar bu dönem. Birde korkuyormuş Kadına dediyse destek için olduğunu izah etmıstır. Başkasından duymak bu dönem daha kabul görüyor. Her şeyi bızde hormona bağlandıklarından.Bizimkide hergun bırsey duyup gelıyor. Dün en son 3 ısım koyulacakmış oğlana kulağına solenecekmıs bız bıle bılmıcekmısız dıye geldi koyan bılıcekmıs kimseye denmeyecekmıs bızde hormon onlardakı cahıliyet eror veriyor bende istiyorum ama mesela erkek arkadaşı esıme gireceksen sakın assa kısmı görme sonrasında cinsel anlamda ıstek duymak zor oluyor ben yaşadım demiş anlatmış. Eşim o gün bugün acaba diyor. Dıyorum geçme zaten bu tarafta benle kal Bu da aklında olsun

Bilmiyorum ama sinir oldum işte. Bide içtiler akşam kafası da çok yerinde değil . Fırsattan istifade doğuma annen gelmeyecek dimi dedim. O da yok haber vermeyiz söz dedi sabah bunu hatırlatcam tekrar kaynanadan bari kurtulayım bu arada biraz sinirim azalsın

Eğer girmekte çok ısrarcı olursa vazgeçtim girme dicem gerçekten. Elin kadınının lafıyla bide ısrarla girmek isterse girmesin daha iyi

Aman erkekler işte düz kafa onlar herşeyi bizim kadar düşünmüyor biz söyleyince abartıyor sanmış da olabilir başkası söyleyince belki daha mantıklı gelmiştir canım kendini strese sokma üzme bugün böyle der yarın başka boşver

Sorma ben de her seferinde ne toprakmış arkadaş diyorum içimden Antalyalı o da
Benimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…