- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.401
Aşkım haklisin yani bogabilirsin istiyosan. Bizde de ayni sorun var ben hep abartiyorum… hicbisey hazir diil die kendimi yirtiyorum 36-0 yarin e daha bi ay var nolucak dio. Aklina gelen herseye ayni tepkiyi verio. Bu da girmicen dedi ilk en sonunda pes etti. He bilmemne hanim kac yasinda ne anlatti tam bilmioruz. Muhtemelen kendi esini ve deneyimini anlatti bunun gazini aldi. Kadin dayanismasi var bence orda ama bogmak isiosan arkandaim bende istiyorum biliosun kiAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Neyse cinnet geçirten kısma geliyorum.
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı
Ay fizik olarak benziyor anasınaBende dayısına çeksin dıye foto ıstemıstım. Aıle buyuklerı ılk 40 gün olacaktı o dedılernerden bilip bakacaksam buna dayanarak çekmez diyorum üzülme babasına çeker oda anneye kardeşe cektıyse bilemem
hakkındır hiç sebebin olmasa bile uyandırıp zulmedebilirsin de sana haklı sebep vermişAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı
Ay bilmyporım düşündükçe bile gözlerim doluyor ya. Daha dün gece tersledi beni ne kadar üzüldüm gözlerim dolu annemlerin yanında bir şeyde diyemedim kavga da edemedim. Şimdi ikna olup gelmiş Eve ya çıldırmalıkAşkım haklisin yani bogabilirsin istiyosan. Bizde de ayni sorun var ben hep abartiyorum… hicbisey hazir diil die kendimi yirtiyorum 36-0 yarin e daha bi ay var nolucak dio. Aklina gelen herseye ayni tepkiyi verio. Bu da girmicen dedi ilk en sonunda pes etti. He bilmemne hanim kac yasinda ne anlatti tam bilmioruz. Muhtemelen kendi esini ve deneyimini anlatti bunun gazini aldi. Kadin dayanismasi var bence orda ama bogmak isiosan arkandaim bende istiyorum biliosun ki
Yani hepsi ayni bunlarinsudem34 in dedigi gibi genci yaslisi cocugu evlisi bekari. Hepsi dayaklik…
Benim başıma da gelse sinir olurdum hatta girmesini hiç istemezdim bu saatten sonra bunun tribini benden uzun zaman yerdi herhaldeAşırı içerledim ya bu sefer anlatamam. Tamam ben de normal bir duyguyla doğuma gir demiyordum sırf çektiğim acıyı anlayabilsin diye istiyordum ama. Daha dün gece annemle babamın yanında tersledi beni girmek istemediğini söyledi . Şimdi bi kadının lafıyla geldiği hale bak . Ben aylardır eşek başıymışım
Aynen öyle çıldırdığım nokta o. Girmese bu kadar üzülmezdimhakkındır hiç sebebin olmasa bile uyandırıp zulmedebilirsin de sana haklı sebep vermişben de girmemesine kızmazdım ama ben değil başkası ikna etse delirirdim.
bence seni kırdığının farkında değil muhtemelen demek ki tüm kadınlar bunu istiyor benimki nazlanmıyor diye düşünmüştür. erkeklerin bizden az gelişmiş canlılar olduğunu kabullenip evliliği ancak öyle sürdürebilirizAynen öyle çıldırdığım nokta o. Girmese bu kadar üzülmezdim
Allah'ım bu laftan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmiyorum. Kaynanan nereli Allah aşkına bizimkinin köylüsü falan mı yoksa ahahahaAy fizik olarak benziyor anasınaişin tuhafı alakam olmamasına rağmen beni de kendilerine benzetiyorlar sürekli neymiş gelin kaynana toprağından yaratılırmış
Ay nebilym yavrum. Seni gazlamak en son istiycegim sey. Bak xok az kaldi artik son duzlukteyiz. Uzme kurban oliym kendini. Bebegini dusun bosver.. yani haklisinAy bilmyporım düşündükçe bile gözlerim doluyor ya. Daha dün gece tersledi beni ne kadar üzüldüm gözlerim dolu annemlerin yanında bir şeyde diyemedim kavga da edemedim. Şimdi ikna olup gelmiş Eve ya çıldırmalık
Sorma ben de her seferinde ne toprakmış arkadaş diyorum içimdenAllah'ım bu laftan tiksindigim kadar hiç bişeyden tiksinmiyorum. Kaynanan nereli Allah aşkına bizimkinin köylüsü falan mı yoksa ahahaha
Ya öyle deme. Biz naz yapıyoruz hormonel olarak böle yapıyoruz sanıyorlar bu dönem. Birde korkuyormuşAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Bilmiyorum ama sinir oldum işte. Bide içtiler akşam kafası da çok yerinde değil . Fırsattan istifade doğuma annen gelmeyecek dimi dedim. O da yok haber vermeyiz söz dedibence seni kırdığının farkında değil muhtemelen demek ki tüm kadınlar bunu istiyor benimki nazlanmıyor diye düşünmüştür. erkeklerin bizden az gelişmiş canlılar olduğunu kabullenip evliliği ancak öyle sürdürebiliriz
Sancım geçti daha iyiyim çok şükür
Ay bende gıcık olurdum kesin çok haklısınAynen öyle çıldırdığım nokta o. Girmese bu kadar üzülmezdim
Eğer girmekte çok ısrarcı olursa vazgeçtim girme dicem gerçekten. Elin kadınının lafıyla bide ısrarla girmek isterse girmesin daha iyiAy nebilym yavrum. Seni gazlamak en son istiycegim sey. Bak xok az kaldi artik son duzlukteyiz. Uzme kurban oliym kendini. Bebegini dusun bosver.. yani haklisin
Ama kp bi lafi hakli olmaya degil mutlu olmaya bakin die…
İstemiosan alma iceri o ayri. Ama bgn kendini uzme tamam mi
Aman erkekler işte düz kafa onlar herşeyi bizim kadar düşünmüyor biz söyleyince abartıyor sanmış da olabilir başkası söyleyince belki daha mantıklı gelmiştir canım kendini strese sokma üzme bugün böyle der yarın başka boşverBilmiyorum ama sinir oldum işte. Bide içtiler akşam kafası da çok yerinde değil . Fırsattan istifade doğuma annen gelmeyecek dimi dedim. O da yok haber vermeyiz söz dedisabah bunu hatırlatcam tekrar kaynanadan bari kurtulayım bu arada biraz sinirim azalsın
Benimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııımSorma ben de her seferinde ne toprakmış arkadaş diyorum içimdenAntalyalı o da
Asıl senin haber vermen lazım o zamanBenim karşımda televizyon vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?