- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.421
Ne alaka ne alaka yaBenimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
ay beni çok güldürdünBilmiyorum ama sinir oldum işte. Bide içtiler akşam kafası da çok yerinde değil . Fırsattan istifade doğuma annen gelmeyecek dimi dedim. O da yok haber vermeyiz söz dedisabah bunu hatırlatcam tekrar kaynanadan bari kurtulayım bu arada biraz sinirim azalsın
Ya ben de haftada 1-2 ofise gideyim artık evden çalışayım dedim yeminlen evde daha çok yoruluyorumYa ben dogum iznindeyim aslinda bombos olmam lazim da gunduz yogun oluyorum anlamsiz bisekilde ama bole islerle ugrasicak vakit buluyorum yani
Calismamak muhtesemasla donmek istemiyorum
Sakin canım adamı boğmadan önce sakince düşünŞimdi de ben mi istemiyorum desemhayır çektiğim acıların ağrıların, döktüğüm gözyaşlarının hiç mi önemi yok. Aylardır eridim resmen yüzümde çizgiler arttı cildim soldu. Bir tane beyaz olmayan saçım bembeyaz oldu. Eski fotoğraflarıma bakınca gözüm doluyor ne kadar canlı mutluymuşum. Bunlaırn hepsi onun gözünün önünde oldu ve bunlar ona yetmemiş elin kadınının lafıyla doğuma girmeye karar vermiş . Benim hiç mi değerim yok
Ben çok yükseldim ya valla sabaha sakinleşmiş kalkarım inşay beni çok güldürdünboşver kız sıkma canını tribini yapar hakkından gelirsin
ben böyle anlarda sezen aksu koca kıçlı dinler iyice bilenirimBen çok yükseldim ya valla sabaha sakinleşmiş kalkarım inşyetti bu kaynana derdi bide .
Benimki catlak kremi surdugumu duydugunda biz hic bilmedik oyle seyler.her yerim catladi diye hayiflandiBenimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
Ama kadının gerekçesi ile benimki eminim aynı değildir. Ben çektiğim zorluğu anlasın diye girsin istiyorum. Ameliyathane önünde beklesin eline tertemiz bir bebek versinler aaa bu benim kızım desin değil. İçerde onun benim içimden çıktığını görsün istiyorum. O ikna edem kadının hiç böyle şeyler düşündüğünü sanmıyorumYa ben de haftada 1-2 ofise gideyim artık evden çalışayım dedim yeminlen evde daha çok yoruluyorumdiyorum valla imkanı olan erkek/baba olsun.
Sakin canım adamı boğmadan önce sakince düşünaylardır senin gerekçeni dinledi, kafasında bir yere oturttu, sonra senin fikrini destekleyen en ufak dış etmende aa karım haklıymış gireyim o zaman doğuma dedi. Erkek aklı şu an full hormon doluyuz. Gün içerisinde 5 kere kocamı boğmak istiyorum 10 kere tekrar aşık oluyorum (sayılar temsilidir değişebilir )
Devir değişti işte kabul etseler keşkeNe alaka ne alaka yaof şu büyükler de ya lafa gelince herşeyi biliyorlar. Bir de tuttururlar bizim zamanımızda böylemiydi sizin zamanıniz da çocuklar uslu uslu duruyordu
benimki benim bir tane daha doğurmam lazım dedi hamile yastığımı görünceBenimki catlak kremi surdugumu duydugunda biz hic bilmedik oyle seyler.her yerim catladi diye hayiflandizaten ne yapsam ben de senin gibi olsaydim soyle yapardim diyor bi kiskanclik var ama soyleyemiyor da
Benimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
Seninki biraz kaba sana söyleyim empatiden yoksun çakallık filan da bilmiyor.Aynen öyle çıldırdığım nokta o. Girmese bu kadar üzülmezdim
Ortadan ikiye ayrılsın inşallah kıskançlığından ahajajajBenimki catlak kremi surdugumu duydugunda biz hic bilmedik oyle seyler.her yerim catladi diye hayiflandizaten ne yapsam ben de senin gibi olsaydim soyle yapardim diyor bi kiskanclik var ama soyleyemiyor da
Hahahaha kıskanmayanı nadır maalesefOrtadan ikiye ayrılsın inşallah kıskançlığından ahajajajhangi psikopat oğlunun karısını kıskanır ya vallahi kafayı yemişler. Bizimde gelinimiz var nolmuş yani oda bu evin kızı annem gelinini benden ayırmaz bende kardeşimden ayırmam. Anormal olan biz değiliz gerçekten çocuğunun eşini kıskanan normal bir insan olamaz ya
Ya çakal değil zaten saf oğlu saf ama işte böyle yaptıkça da ben çok kırılıyorum. Bugün misafir vardı bir şey demedim yalnız kalınca kırıldığımı söylücem ama dediğin gibi anlayacağını hiç sanmıyorum. Çok değişik bit algısı var ya bambaşka yaniSeninki biraz kaba sana söyleyim empatiden yoksun çakallık filan da bilmiyor.
Dün muhtemelen senin aşırı istemen kendi pısırıklığı cesaretsizliğine kılıf uydurmak için yükseldi. Sonra bugün enine boyuna düşündü millete danıştı onlar da ikna etti ayşe mehmet ali fatma kaç kişiyse.
Çakal olsa hayatım ben ikna oldum der kendini çn plana çıkarır bu saf şu kadın ikna etti diye bir de övünüyor.
Bacım bazıları odun gelmiş odun gidiyor. Yani bu öküzlükleri böyle gider sana diyim. Sen daha iyi tanırsın. Sen ilgi değer sevgi bekledikçe mala bağlıyor. Değiştireceğine inanıyorsan uğraş ama tık tık boş teneke ise görme duyma kendine odaklan sadece.
Amacım onu savunmak asla değil. Kıymetimi bilsin diye istedikçe onların bir adım daha uzaklaşma durumu.
Geçen ki olayı da daha tam atlatıp sindiremedin. Kendini harap etme. Onun üstüne düştükçe şımaracak belli.
Benimki de cesarersiz giremem dedi girmedi yani. İki sezeryanım var. İkisinde de hastane de bile durmadı. Stres oluyor kapalı alanda. Çocuk amalşyatu oldu onda bile hastanede kurtlu gibi bir içeri bir dışarı. Bunları anlamak zor. Bırak ve rahatla eğer becerebilirsen.
Fazla yükseldiysem affet.
Hiç anlam veremiyorum gerçekten ama haklısın. Cehaletlerinden kaynaklanıyor bence bu durum, benimki damadına böyle davranmıyor mesela o erkek ya ona her türlü hizmeti yapıyor el üstünde tutuyor ama ben gelinim ya aynı şekilde ben ona hizmet edicem el üstünde tutucam böyle bir hayal dünyası var ama hayaller hayatlar işte. O kişi ben değilim avucunu yalasınHahahaha kıskanmayanı nadır maalesefgelınle yarış içinde çoğu
sürekli kendi dönemleriyle kendileriyle kıyas yapıyorlar anlamsızca. ben hayatımda şunu öğrendim hangi konuda olursa olsun kendini başkasıyla kıyaslayan mutlu olamaz. senden iyisi güzeli beceriklisi akıllısı iyi yaşayanı zengini bitmeyecek. böyle mutsuz olurlar sadeceHahahaha kıskanmayanı nadır maalesefgelınle yarış içinde çoğu
Keske sadece kendi mutsuzluklariyla kalsalar. Bizi de muttsuz etmek icin cabalamasalarsürekli kendi dönemleriyle kendileriyle kıyas yapıyorlar anlamsızca. ben hayatımda şunu öğrendim hangi konuda olursa olsun kendini başkasıyla kıyaslayan mutlu olamaz. senden iyisi güzeli beceriklisi akıllısı iyi yaşayanı zengini bitmeyecek. böyle mutsuz olurlar sadece
Sidik yarıştırmasan olmazdı zaten deseydınBenimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
Kız o hangi şarkıben böyle anlarda sezen aksu koca kıçlı dinler iyice bilenirim
Seninki özeniyor ama aşağılamadan öbüründe aşağılama küçümseme var.Benimki catlak kremi surdugumu duydugunda biz hic bilmedik oyle seyler.her yerim catladi diye hayiflandizaten ne yapsam ben de senin gibi olsaydim soyle yapardim diyor bi kiskanclik var ama soyleyemiyor da
Kız içeri daha kolay normalde.Ama kadının gerekçesi ile benimki eminim aynı değildir. Ben çektiğim zorluğu anlasın diye girsin istiyorum. Ameliyathane önünde beklesin eline tertemiz bir bebek versinler aaa bu benim kızım desin değil. İçerde onun benim içimden çıktığını görsün istiyorum. O ikna edem kadının hiç böyle şeyler düşündüğünü sanmıyorum
aaa sezen aksunun o ikonik şarkısı kocaya kocanın ailesine kızdıkça dinlenesiKız o hangi şarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?