- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.441
Dedim ya ..gelmiş ..gider. Kaç yıllık evlisin bacım?Ya çakal değil zaten saf oğlu saf ama işte böyle yaptıkça da ben çok kırılıyorum. Bugün misafir vardı bir şey demedim yalnız kalınca kırıldığımı söylücem ama dediğin gibi anlayacağını hiç sanmıyorum. Çok değişik bit algısı var ya bambaşka yani
Valla aynen öyle haklısın. Bazen bende cevap veriyorum ama çoğu zaman çeneme yazık diyorum nasılsa anlamayacak diye hı hı deyip geçiyorum dinlemiyorum elime telefon alıp duymamış gibi yapıyorum sussun diyeSidik yarıştırmasan olmazdı zaten deseydın
Benim aldıklarıma laf atınca çalışsan sende alırdın senin zamanında olsa sende yapardın ben ödüyorum filan diyorum ama anlayanaen iyisi az konuşup az sinir olmak
Cehaletinden ziyade çocuğunu eş yerıne koyuyorlar. Eşten beklenecek ne varsa oğlundan bekliyor bunuda normal goruyorlar. Sana dedıgını yaptırmayıda kendine hak. Buda ıstemsız yarışa sebep oluyor. Valla ben tepki vermiyorum. Geçen kızıcaktım sana çocuğa iyi bakmıyorsun büyümüyormus dedi. Eşim yanımda bu arada. Dedım benim çocuğumu benden iyi düşündüğünü ıdea etmeyeceksındır anne çok ıstıyorsan kendi doğurduğuna kız dedim.Hiç anlam veremiyorum gerçekten ama haklısın. Cehaletlerinden kaynaklanıyor bence bu durum, benimki damadına böyle davranmıyor mesela o erkek ya ona her türlü hizmeti yapıyor el üstünde tutuyor ama ben gelinim ya aynı şekilde ben ona hizmet edicem el üstünde tutucam böyle bir hayal dünyası var ama hayaller hayatlar işte. O kişi ben değilim avucunu yalasın
Senin için dinliyorum hemenaaa sezen aksunun o ikonik şarkısı kocaya kocanın ailesine kızdıkça dinlenesi
ayyy benimki dün beni aradı odasını at diye bitmedi tam bitince atarım dedim ben olsam bir günde yapardım bir türlü bitiremediniz dedi sırf alınır gaza gelir gelir filan diye korkuma yuttumValla aynen öyle haklısın. Bazen bende cevap veriyorum ama çoğu zaman çeneme yazık diyorum nasılsa anlamayacak diye hı hı deyip geçiyorum dinlemiyorum elime telefon alıp duymamış gibi yapıyorum sussun diye
Off ya benimki anasıyla aynı al birini vur ötekineValla aynen öyle haklısın. Bazen bende cevap veriyorum ama çoğu zaman çeneme yazık diyorum nasılsa anlamayacak diye hı hı deyip geçiyorum dinlemiyorum elime telefon alıp duymamış gibi yapıyorum sussun diye
şarkı bizim totomuza yazılmışSenin için dinliyorum hemenama benimkilerin kıçı küçük aksi gibi eşimi ilk görüp arkadan totosunu inceledeğimde totosunun olmadığını anlamıştım
Kv de öyle elma tıpkı kadının kolları pehlivan gibi kalın üstü toto bacak yok incecik
Biz de ailecek armut tip koca totoluşaplaklık tam
Bunların cinsi böyle benceilla koca olması şart değil bakıyorum oğlum da aynı kaynıma işim düşüyor ya da kuzene onlar da aynı hepsi birbirinden beter al birini vur ötekine. Kafalarını birbirine sürt ateş çıkar o derece .
Galiba uzun cümle ile anlatıyoz kapasite almıyoriki üç kelime ile anlatıcaz
O kadar nadir ki kayınvalidesini seven. Çünkü dediğin gibi oğluna kocası muamelesi yapıyorlar sanki kumasıymışız gibi de herşeyini bizimle yarıştırıyorlar. İnsan en azından hamileyken biraz anlayışlı olur bari şu durumda sinir etmeseler. Doğumdan sonra süt muhabbeti yapacak emiyo mu kaç kilo diye sürekli soracak bunlardan eminim mesela. Keşke daha anlayışlı olsalarCehaletinden ziyade çocuğunu eş yerıne koyuyorlar. Eşten beklenecek ne varsa oğlundan bekliyor bunuda normal goruyorlar. Sana dedıgını yaptırmayıda kendine hak. Buda ıstemsız yarışa sebep oluyor. Valla ben tepki vermiyorum. Geçen kızıcaktım sana çocuğa iyi bakmıyorsun büyümüyormus dedi. Eşim yanımda bu arada. Dedım benim çocuğumu benden iyi düşündüğünü ıdea etmeyeceksındır anne çok ıstıyorsan kendi doğurduğuna kız dedim.kv dıyınce gerılıyorum valla bende hepsını uzağa mı göndersek doğum ıcın hamılelere huzur turu adı altında
5 yıl bitti. 28 yaşında. Terazi burcu. İnşaatDedim ya ..gelmiş ..gider. Kaç yıllık evlisin bacım?
Yaşı kaç ,burcu ne, sektörü ne?
Çok düz kocan.
Benimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
Gelde yap görelim diyomuşsun sonra sabah 8 de zil çalıyor bir bakıyorsun canın kaynanan gelmiş ahahahahayyy benimki dün beni aradı odasını at diye bitmedi tam bitince atarım dedim ben olsam bir günde yapardım bir türlü bitiremediniz dedi sırf alınır gaza gelir gelir filan diye korkuma yuttum
Yüzyüze olsak canlandırarak yapardım. Taklit yapmakta ustalaştım artık sayesinde ahahahahAhahajshjasha tanımadığım insanın ses tonuyla okudum
Aha bendeki ön yargıya bakşarkı bizim totomuza yazılmışkoca kıçlı sinirli bir kadın oldum apansız diyo ben seviyorum sezen aksunun bu hikayeli şarkılarını
benim kocam beni döv ama susma diyor. trip atmayınca anlıyor ki gerçekten büyük sorun varİki üç kelimeyle anlatabilme yeteneğim olsaydı keşkekafasına kakmak da benim hobim bacım
ben seviyorum ama gıcığımda garip bir ilişkimiz varO kadar nadir ki kayınvalidesini seven. Çünkü dediğin gibi oğluna kocası muamelesi yapıyorlar sanki kumasıymışız gibi de herşeyini bizimle yarıştırıyorlar. İnsan en azından hamileyken biraz anlayışlı olur bari şu durumda sinir etmeseler. Doğumdan sonra süt muhabbeti yapacak emiyo mu kaç kilo diye sürekli soracak bunlardan eminim mesela. Keşke daha anlayışlı olsalar
Siz baya küçük evlenmişsiniz ya nasıl ikna etti seni evlenmeye çok merak ettim şuan5 yıl bitti. 28 yaşında. Terazi burcu. İnşaat
Terazi5 yıl bitti. 28 yaşında. Terazi burcu. İnşaat
Seninki hamilelikten o zaman canım hormonlar seni delirtiyodurbenim kocam beni döv ama susma diyor. trip atmayınca anlıyor ki gerçekten büyük sorun var
ben seviyorum ama gıcığımda garip bir ilişkimiz varuzaktayken ciddiye almıyorum bu söylemlerini ama bu ara gerçekten cinlendiriyor beni
Valla ya genceciktimSiz baya küçük evlenmişsiniz ya nasıl ikna etti seni evlenmeye çok merak ettim şuanben 27 yaşında evlendim ve evlenirken kendimi çocuk gelin gibi hissediyordum
Hahahaha ay koptumValla ya genceciktimanlatırım bi ara nasıl kandırıldığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?