2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dedim ya ..gelmiş ..gider. Kaç yıllık evlisin bacım?
Yaşı kaç ,burcu ne, sektörü ne?
Çok düz kocan.

Valla aynen öyle haklısın. Bazen bende cevap veriyorum ama çoğu zaman çeneme yazık diyorum nasılsa anlamayacak diye hı hı deyip geçiyorum dinlemiyorum elime telefon alıp duymamış gibi yapıyorum sussun diye

Cehaletinden ziyade çocuğunu eş yerıne koyuyorlar. Eşten beklenecek ne varsa oğlundan bekliyor bunuda normal goruyorlar. Sana dedıgını yaptırmayıda kendine hak. Buda ıstemsız yarışa sebep oluyor. Valla ben tepki vermiyorum. Geçen kızıcaktım sana çocuğa iyi bakmıyorsun büyümüyormus dedi. Eşim yanımda bu arada. Dedım benim çocuğumu benden iyi düşündüğünü ıdea etmeyeceksındır anne çok ıstıyorsan kendi doğurduğuna kız dedim. kv dıyınce gerılıyorum valla bende hepsını uzağa mı göndersek doğum ıcın hamılelere huzur turu adı altında

aaa sezen aksunun o ikonik şarkısı kocaya kocanın ailesine kızdıkça dinlenesi
Senin için dinliyorum hemen ama benimkilerin kıçı küçük aksi gibi eşimi ilk görüp arkadan totosunu inceledeğimde totosunun olmadığını anlamıştım
Kv de öyle elma tıpkı kadının kolları pehlivan gibi kalın üstü toto bacak yok incecik

Biz de ailecek armut tip koca totoluşaplaklık tam

Valla aynen öyle haklısın. Bazen bende cevap veriyorum ama çoğu zaman çeneme yazık diyorum nasılsa anlamayacak diye hı hı deyip geçiyorum dinlemiyorum elime telefon alıp duymamış gibi yapıyorum sussun diye
ayyy benimki dün beni aradı odasını at diye bitmedi tam bitince atarım dedim ben olsam bir günde yapardım bir türlü bitiremediniz dedi sırf alınır gaza gelir gelir filan diye korkuma yuttum

Off ya benimki anasıyla aynı al birini vur ötekine

şarkı bizim totomuza yazılmış koca kıçlı sinirli bir kadın oldum apansız diyo ben seviyorum sezen aksunun bu hikayeli şarkılarını

İki üç kelimeyle anlatabilme yeteneğim olsaydı keşke kafasına kakmak da benim hobim bacım

O kadar nadir ki kayınvalidesini seven. Çünkü dediğin gibi oğluna kocası muamelesi yapıyorlar sanki kumasıymışız gibi de herşeyini bizimle yarıştırıyorlar. İnsan en azından hamileyken biraz anlayışlı olur bari şu durumda sinir etmeseler. Doğumdan sonra süt muhabbeti yapacak emiyo mu kaç kilo diye sürekli soracak bunlardan eminim mesela. Keşke daha anlayışlı olsalar

Ahahajshjasha tanımadığım insanın ses tonuyla okudum

ayyy benimki dün beni aradı odasını at diye bitmedi tam bitince atarım dedim ben olsam bir günde yapardım bir türlü bitiremediniz dedi sırf alınır gaza gelir gelir filan diye korkuma yuttum
Gelde yap görelim diyomuşsun sonra sabah 8 de zil çalıyor bir bakıyorsun canın kaynanan gelmiş ahahahah iyi ki yutmuşsun valla gelirdi yoksa yapamazsın desen

şarkı bizim totomuza yazılmış koca kıçlı sinirli bir kadın oldum apansız diyo ben seviyorum sezen aksunun bu hikayeli şarkılarını
Aha bendeki ön yargıya bakşarkıyı dinlemeden koca kıçlı olmak kötü diye eş ve ailesini yaptım hemen

İki üç kelimeyle anlatabilme yeteneğim olsaydı keşke kafasına kakmak da benim hobim bacım
benim kocam beni döv ama susma diyor. trip atmayınca anlıyor ki gerçekten büyük sorun var
ben seviyorum ama gıcığımda garip bir ilişkimiz var uzaktayken ciddiye almıyorum bu söylemlerini ama bu ara gerçekten cinlendiriyor beni

5 yıl bitti. 28 yaşında. Terazi burcu. İnşaat
Siz baya küçük evlenmişsiniz ya nasıl ikna etti seni evlenmeye çok merak ettim şuan ben 27 yaşında evlendim ve evlenirken kendimi çocuk gelin gibi hissediyordum

Seninki hamilelikten o zaman canım hormonlar seni delirtiyodur doğumdan sonra yine iyi olursunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…