2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Öf benimki biliyor damarımı, cvp vermiyorum bir süre sonra inadına salak yapıyor ne yaptım ben sanki de bilmem ne ben de bir başlıyorum asla susmadan tak tak tak insan olan tövbe eder yaptığına ama işte

İki üç kelimeyle anlatabilme yeteneğim olsaydı keşke kafasına kakmak da benim hobim bacım
Bende fena kakarım.İlk evlendiğimizde olanı ilk hamilelikte olanıabimin bir lafı var bir iyilik yapıcan bir başına kakıcan. Biz kötülüğü kakıyoz da. Arada iyiliği de kakıp kendimizi övmemiz lazım. Bak ben ne kadar hünerliyim yaa diye
Off ya ben eskiden çok severdim artık bende tilt oluyorum çünkü saftım gözüm açıldıbir de kendi annem odun ve ötesi olduğu için ondan gelen kırıntıyı iyilik ve sevgi sanıyormuşum geç oldu güç olmadı 17. sene gözüm açıldı işte
5 yıl bitti. 28 yaşında. Terazi burcu. İnşaat
15.yılda da 40 ında da aynı olur bu sana diyim oğlum da terazi aşırı relax umursamaz keyifçi düz mantık duygusuz

Bacım sence de biraz erken açılmamış mı gözün. 17 sene ne demek kız aboo

hadi benim kp vefat etti zaten tüm olaylar ondan sonra başladı da biz evlendik üç ay sonra vefat etti kp ondan 6 ay falan sonrada eşime kardeşim enişte deyince bi afalladı bunlar ailemin yanında biz daha onun evlendiğini anlayamadık kabullenmedik diye de açık açık söylediler zaten. Şimdi de isim muhabbeti başı çekiyor bizde erkek olduğunu öğrendiğimizden beri kp adını koymamız gerekiyor diye laf ediyorlar. Biz de istemediğimizi koymayacağımızı belirttik açık açık daha da ne önemsendi hamileliğim ne başka bir eksik ihtiyaç ne de hal hatır soruldu. Ama kalabalıkta en iyiyiz. Onun toprağındanım onun gibi erkenden doğurcam. Ya o kadar dert oldu ki içime tamam bir şey yapmadın ne bir şey aldın ya da teklifte bulundun eyvallah aldıklarımıza seçimlerimize bari laf etme. Müslin ağız mendillerimi gördü. Bilmem ne tülbentinden yaptırsaydınız ya ben çocuklara hep ondan kullandım dedi annemin yanında. Geçen de eşimi aramış bebeğe künye yaptırcam isimli diye. Net adını sormuş hala istediği cevabı alamayınca maşallah yazan künye almış çıkmış. O güzeldi öyle aldım demiş sonra. Güleyim mi ağlayayım mı sinir mi olayım bilemiyorum ben artık.

hakkındır hiç sebebin olmasa bile uyandırıp zulmedebilirsin de sana haklı sebep vermiş ben de girmemesine kızmazdım ama ben değil başkası ikna etse delirirdi
Kız bi video vardı ya kadın yatakta bi anda uyuyan kocasına tokat atıyor sonra kendisi yeni uyanmış gibi adamı sakinleştiriyordu. Ara ara yap için soğusun

Siz baya küçük evlenmişsiniz ya nasıl ikna etti seni evlenmeye çok merak ettim şuan ben 27 yaşında evlendim ve evlenirken kendimi çocuk gelin gibi hissediyordum
Kız ne kadar dikkatlisin ben normalde ayrıntıcıyımdır fark ederim filan. Adamın 23 de evlendiği detayını anlamadım hiç adam 23 ise bizim kızın lise ünv aşkı fşkandı

Onun hala umudu var kp ismini koyacagınıza dair, o yüzden maşallah yazılı almıştır aman boşver ya satarsın beğenmezsen kayboldu dersin haha

Bacım sence de biraz erken açılmamış mı gözün. 17 sene ne demek kız aboo
Safım diyorum ya yaşım var ama tırt yani.
Şimdiki 16 -18 yaşında bir ergen benden gözü açıktır emin ol
Kız şükret onu yapmayan da var. benimki dw e bebekten hastane çıkışı diye en ucuzundan tulum şapka yakalık ağız mendili seti almış 200 e geçen de diyor baban olsa her şey yapardım dedim yeme beni oğlumda ne yaptın taktıysan bir çeyrek bari yalan söyleme dedim geldik ya diyor gelmesi lütuf geldi de doğum öncesi biraz durdu biraz da 10 gün mü ne doğum sonrası gidiş o gidiş

Kız ne kadar dikkatlisin ben normalde ayrıntıcıyımdır fark ederim filan. Adamın 23 de evlendiği detayını anlamadım hiç adam 23 ise bizim kızın lise ünv aşkı fşkandı
Büyük ihtimalle öyledir bizde ünide tanışıp evlendik ama evlenmemiz 7 senecik sürdü bu arada ben oğlak burcuyum o yüzden ayrıntılara takılıyorum

Ciddi misin bunu nasıl söyledi ya

O ne olaki??? Arkadaş al al bu neydi yAaaa
Bu bize takılan serumların minik boylarını alıp uyguluyorlar görüyorum ama ben korkuyorum ondan ya. Gebelikte birkaç kez geniz ve burun akıntım oldu ilaç kullanamadığımdan doktorum serum fizyolojik yap dedi. Gittim eczaneye soruşturdum bildiğin serum veriyorlar ama belli bir süresi var açıldıktan sonra. Bir de yetişkinler için bir şişeye ılık su koyup üstüne tek kullanımlık şaseler ( karbonat tuzmuş içeriği) dökülen modeli vardı ben onu daha uzun ömürlü ve doğal bulup onu almıştım. Ama kendime bile zor uygulayabildiğim şeyi el kadar bebeme enjektörle serumu nasıl uygularım hiç bilmiyorum.

Almanya’da aramız 3 saat Doğumda gelirim ben diyor. eşime De gel beni al diyor. gidiş dönüş bile birşey bence jsjsjsjs beni doğuma bırakıp onu almaya yola çıkacak heralde boşa oğlu hastanede beklemesın yazık kdjdkdkkss

Onun hala umudu var kp ismini koyacagınıza dair, o yüzden maşallah yazılı almıştır aman boşver ya satarsın beğenmezsen kayboldu dersin haha
Eşime dedim zaten ben onu değiştiririm isim yazdırırım diye. Biraz mırın kırın etti anı hediye vs diye ama bakalım nasıl bir şey görmedik daha

Eşime dedim zaten ben onu değiştiririm isim yazdırırım diye. Biraz mırın kırın etti anı hediye vs diye ama bakalım nasıl bir şey görmedik daha
Aa evet maşallah yazısını sildirip isimde yazdırabilirsin çok mantıklı

Yok artik kv mi bu cidden? Saka mi yapiosun

Ciddi misin bunu nasıl söyledi ya
Sübliminal mesaj canım komşularını örnek gösterirne almışlar ne satmışlar. Sonra efenim buraya her gelmesinde eksik gedik almaya çalışır çantacı görür çantaya ihtiyacı olurhalıcı görür evine halı bakar uyduruk bim a101 den bile bardak almaya çalışıyorgeçen pazardan alışveriş yapıp şehirler arası taşımayı düşündü

Benim ki haftasını yakalamamis aşkım 1 ay önceki gibi hala 1 hafta önde en azından 2 haftaya çıkmamış ona sevindim
Maşallah ne kadar güzel geçmiş kontrolün çok sevindim
Sagol birtanem senin bebeginde biraz daha bekler insallah acele etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…