- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.481
YaaYok artik kv mi bu cidden? Saka mi yapiosun
Bana çok tanıdık geldi bu profil nedenseSübliminal mesaj canımkomşularını örnek gösterir ne almışlar ne satmışlar. Sonra efenim buraya her gelmesinde eksik gedik almaya çalışır çantacı görür çantaya ihtiyacı olur halıcı görür evine halı bakar uyduruk bim a101 den bile bardak almaya çalışıyor geçen pazardan alışveriş yapıp şehirler arası taşımayı düşündü
Ayy nolursun çekme. Çeksen varya kesin çocuga bakıyorum sizden para almayım ben ama şu kredimi ödersiniz olur biter gibi bişey der öyle hissettimYaayok kız hep duyuruyor yıllardır
Hatta üç ay önce bana kredi çek mutfağımı yenileyim dedi.o maaşıyla ödeyecekmiş taksitleri ben sadece kredi çekecekmişim
Attığı tripler burdan İstanbul’a yol olur kendi yaptıramayınca benim tarafı salıyor üstümüze artık doldurmuş milleti telefonda ağladı mı dert mi yandı naptıysa herkes kp adını koysaydınız keşke kv sevinirdi daha çok altın takardı bir şeyler alırdı diyo Altın takacağını nerden biliyorlar bizim öyle bi adetimiz yok kiO pusuda bekliyordur. Trıp atayım belki koyarlar dıye ben diyimisimsizdir son anda baktı koyulmadı gider yazdırır maşallah diye
Yaa çok akıllısın ya çok mantıklıO pusuda bekliyordur. Trıp atayım belki koyarlar dıye ben diyimisimsizdir son anda baktı koyulmadı gider yazdırır maşallah diye
Off ya ben ne çektim kaç senedir sinir ola ola sinir kalmadıBana çok tanıdık geldi bu profil nedense
Çekmedim. Ama bir yolunu bulur bize yaptırır bence o mutfağıAyy nolursun çekme. Çeksen varya kesin çocuga bakıyorum sizden para almayım ben ama şu kredimi ödersiniz olur biter gibi bişey der öyle hissettim
Senin yine eşin farkındaymış durumun. Güzel bakar diyosan bakıcı yerine ona bırakabilirsin ama ben olsam şahsen tercih etmezdim. Bakıcıya karşıyım ama kv bakmasına daha çok karşıyım. Çocuk kimle büyürse ister istemez huyu suyu ona benziyor bu yüzden istemiyorum ben. Bakabildigim kadar kendim bakıcam sonra da kreşe veririm kv bakmasından iyidir diyorum. Lanet olsun içimdeki kv sevgisine ahajajYaa çok akıllısın ya çok mantıklı
Off ya ben ne çektim kaç senedir sinir ola ola sinir kalmadı
Çekmedim. Ama bir yolunu bulur bize yaptırır bence o mutfağı. Oğlu da anasının huyunu biliyor para verirsek bebeğe bakar diyor yani kadının şifresi para
Aynen öyle alacak olsa her türlü alırdı, onun almaya gönlü yok ismi bahane ediyor sadeceAttığı tripler burdan İstanbul’a yol olur kendi yaptıramayınca benim tarafı salıyor üstümüze artık doldurmuş milleti telefonda ağladı mı dert mi yandı naptıysa herkes kp adını koysaydınız keşke kv sevinirdi daha çok altın takardı bir şeyler alırdı diyo Altın takacağını nerden biliyorlar bizim öyle bi adetimiz yok kibir şeyler alacak insan isme mi bakar torunum oluyor diye ilk söylediğimizde başlar almaya biz ilk başlarda alışveriş yaptık diye bile trip yedik niye aldınız uğursuzluk getirir diye kimse de onların çocuğu kendi kararları demiyor biz hariç herkes çocuğum üstünde bi hak bi söz sahibi çok şükür
Zaman gösterecek.Senin yine eşin farkındaymış durumun. Güzel bakar diyosan bakıcı yerine ona bırakabilirsin ama ben olsam şahsen tercih etmezdim. Bakıcıya karşıyım ama kv bakmasına daha çok karşıyım. Çocuk kimle büyürse ister istemez huyu suyu ona benziyor bu yüzden istemiyorum ben. Bakabildigim kadar kendim bakıcam sonra da kreşe veririm kv bakmasından iyidir diyorum. Lanet olsun içimdeki kv sevgisine ahajaj
Aa ne fenasınızzzKız bi video vardı ya kadın yatakta bi anda uyuyan kocasına tokat atıyor sonra kendisi yeni uyanmış gibi adamı sakinleştiriyordu. Ara ara yap için soğusun
Bende Kv ye annem küpe ile künye almış dedim . Şimdiden kendini hazırlasın diye amacım ortalığı kızıştırmakYaa kızlar bırakın bir şey yapmayı. Benimki sürekli benden bir şeyler bekliyor umuyor. Yani mesela bebeğe bakacak maaş bekliyor nerdeyse bakıcı parası gibihediye eşya altın filan duyuruyor sürekli para istiyor yani net
Yok artik sudem yuh diyorum ya yuhYaayok kız hep duyuruyor yıllardır
Hatta üç ay önce bana kredi çek mutfağımı yenileyim dedi.o maaşıyla ödeyecekmiş taksitleri ben sadece kredi çekecekmişim
aynen canım haklısın çok plan yapmamak lazım, inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur bebişler de sağlıklı olurZaman gösterecek.
Benim hayat zaten planladığım gibi gitmez kolay kolay.
Carpe diem artık.
Doğurunca bakıcam bütün durumlar eksiler artılar.
Ben öyle hissediyorum yanıldığımı da sanmam. Yıllardır para biriktirir. Kp ölünce de emekli aylığını biriktirmeye başladı. Yani evine harcamayı sever. Koltuktur,perdedir, beyaz eşyadır, parkesi,kapısı evlendiğimden beri değiştirdi hep. Aman ya daha fazla modumu düşürmeyim.Size ders olsun elinizdekilerin kıymetini bilin. Ben her yerden şanssızım yani. Kimi sevgisini esirger kimi parasını. Bişey de beklemiyorum zarar vermesinler yeter. Getirmelerine gerek yok götürmesinler kafi.Aa ne fenasınızzz
Bende Kv ye annem küpe ile künye almış dedim . Şimdiden kendini hazırlasın diye amacım ortalığı kızıştırmak. En fazla ben işe homeofice olarak dönünce annem ile kv ye birer küçük hediye , bide yemeğe götürürüm tamam daha ne maaşı altını biz doğurduk çocukları bize taksınlar altın .
*** annenin yada Kv nin maddi durumu iyi değildir bebek olmasa farklı bir yerde çalışıyordur ( temizlik - usta halıcılığı yada bebek balıkçılığı ) o zmn durum biraz değişir ben işe girdim diye annem yada kv bebeKiöi ğe bakmak için işe gidemezse o zaman maddi destek olunması gerekir . Ama şimdiden sizinkilerin maaş ve altına plan kurmaları işgüzarlık
Ahh gamze ahhYok artik sudem yuh diyorum ya yuh
Hiiic sasirmam. Herkesin var delirmesinin bir sebebi kuzucum. Napicaksin…Ahh gamze ahhher şey anlatılmıyor daha detaylı anlatsam sen akıl sağlığını nasıl koruyorsun dersin b12 boşuna bünyeyi terketmedi unutunca kafa rahat
Allah yüzünü evlatlarından ve eşinden yana güldürsün inşallah canımBen öyle hissediyorum yanıldığımı da sanmam. Yıllardır para biriktirir. Kp ölünce de emekli aylığını biriktirmeye başladı. Yani evine harcamayı sever. Koltuktur,perdedir, beyaz eşyadır, parkesi,kapısı evlendiğimden beri değiştirdi hep. Aman ya daha fazla modumu düşürmeyim.Size ders olsun elinizdekilerin kıymetini bilin. Ben her yerden şanssızım yani. Kimi sevgisini esirger kimi parasını. Bişey de beklemiyorum zarar vermesinler yeter. Getirmelerine gerek yok götürmesinler kafi.
Aha kaynım da dediYok artik sudem yuh diyorum ya yuh
Ben başta dedim eşime çocuğa iki ad koyucaz benımkını satarım bana ev alan adı koyar dıyeAttığı tripler burdan İstanbul’a yol olur kendi yaptıramayınca benim tarafı salıyor üstümüze artık doldurmuş milleti telefonda ağladı mı dert mi yandı naptıysa herkes kp adını koysaydınız keşke kv sevinirdi daha çok altın takardı bir şeyler alırdı diyo Altın takacağını nerden biliyorlar bizim öyle bi adetimiz yok kibir şeyler alacak insan isme mi bakar torunum oluyor diye ilk söylediğimizde başlar almaya biz ilk başlarda alışveriş yaptık diye bile trip yedik niye aldınız uğursuzluk getirir diye kimse de onların çocuğu kendi kararları demiyor biz hariç herkes çocuğum üstünde bi hak bi söz sahibi çok şükür
Sudem burada bir gariplik varAha kaynım da dediyenge bana kredi çek ticaret yapayım ben ödeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?