2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla eşin ile iyiysen gerisi önemli değil zarar vermesinler yeter muhım olan kocamda kocam bıze ne düğün ne ev ne çocuk bır artıları olmadı. Hatta sürekli borç isterler ama eşim bana huzur bana şifa onu görünce gözüm görmüyor alıesını arada cıldırtsada genel olarak kocam da kocam skskskskdkd

Bunu direk istemesi çok itici ihtiyacımı var yoksa parayımı çok seviyor benim annemde bir aydır benimle tüm emekli maaşını birde kirası var bize harcadı kızıyorum biriktir diyorum bu yaştan sonra parayı ne yapayım diyor ama çoçuklarımı bakarken bende hep bu bebeklerden ananemize die her ay hediye almayı düşünüyorum ama kv ben bakamam diyo herdaim her fırsatta söylüyor çünkü aşırı gezmeyi seviyor evde duramama hastalığı var onda eşimde annem çocukların psikolojisini bozar o bakmasın zaten diyo

Sudem burada bir gariplik var
Niye herkes seni Dilan Polat gibi zengin sanıyor
Ya çok komiksin bayılıyorum sana dilan gibi görgüsüzüm demekki bende para olduğunu bilmeyen yok
Ne kadar az beklenti kafa o kadar rahat. Ne kadar uzak o kadar huzur bence.
Açık açık değil ama üstü kapalı lafları da artık safım da anlıyorum yani

Uyku tutmadı ya.
Kaç gündür geç yatıp geç kalkınca

Seninki hamilelikten o zaman canım hormonlar seni delirtiyodur doğumdan sonra yine iyi olursunuz bence
hamilelikte tahammülüm azaldı bence fark o hala oturup buna kurulup üzülmüyorum ama eskiden hiç ciddiye almazdım şimdi sinirleniyorum sinirlenmeye yer arıyorum zaten genel olarak

Kız estagfrullah ne görgüsüzlüğü
Dedik bizim kızda para var sanıyorlar
Kara para aklamak için bebek bezi ile deterjan alıyorsun sanıyorlar demekki senin eşinin ailesinin kredi ile ilgili bir travması var belli

Ben palmi sordugumda gelen cevap :
Merhaba,

Öncelikle bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bebek mamaları Avrupa Birliği Direktiflerine göre üretilmektedir. Bu yasaların içerisinde de Palm yağı da izin verilen bir içeriktir. Palm yağının bebek beslenmesinde kullanılma sebebi uygun bir yağ (Omega 3 ve 6 olarak) kombinasyonuna sahip olmasıdır. HİPP ürünlerinin üretimi sırasında ılık işlem denilen prosesi uyguladığı için herhangi bir zararlı bileşen ortaya çıkmaz. Ayrıca Palm Yağı çok iyi bir Omega-6 kaynağıdır. HiPP bebek ürünlerindeki Palm yağı güvenle kullanılabilir.

Süt formüllerimizin içeriğinde kullandığımız bitkisel yağlarımızın hepsi organik olup; yüksek sıcaklıklara maruz kalmadan soğuk sıkım yöntem ile elde edilmektedir. Bebeklerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir işleme maruz kalmamaktadır. HiPP, kalite standartlarına bebeklerimizin sağlığı için önem vermektedir.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

NOT:Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda lütfen doktorunuza danışınız.

Sağlıklı günler dileriz..

HİPP Ebeveyn Servisi

-------------------------------------------------------

HİPP Dış Tic. Ltd. Şti.

Koşuyolu Mah. İsmailpaşa Sk. No:54

34718 Kadıköy/ İstanbul TÜRKİYE

Ben çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?
Tatlım ikisi de iyi markalar.
Golden goat keçi sütlü bir mama.
Anne sütüne yakın diye tercih edilen bir ürün. Ama hipp ' de hatırı sayılı markalardan.
Aslında aldık ama bebeklerimiz sevecek mi o bile meçhul

Ben sütüm olur hemen gelir vs psikolojisiyle bu mama olayına hiç bakmadım. Acil lazım olmalık hastane çantasına atmalık bir şey mi?

Ben sütüm olur hemen gelir vs psikolojisiyle bu mama olayına hiç bakmadım. Acil lazım olmalık hastane çantasına atmalık bir şey mi?
Doğumunuz özelde mi olacak? Hastanede veriyorlar gerektiğinde diye biliyorum ben. Benim oğlumda vermişlerdi hipp organic idi hatta. ben hastane çantama eklememiştim

Allah rahmet eylesin.
Adam ölmüş gitmiş.
Mekanı cennet olsun.
Torununa kendi isminin konulduğunu bile bilmeyecek.
Öyle birsey istemeyecekti belki adam yaşasaydı.
KV o kadar değerini bildi mi acaba adamın adam hayattayken.

Hayatım işte kişiden kişiye değişir.
Ama süt genel de üçüncü gün gibi bir zaman diliminde gelebiliyor.
Göğse inmesi zaman alıyor diyelim.
Bebek aç olursa kendini belli eder zaten.
Amacımız onu aç bırakmamak.
İlk 15 gün sarılık riski için önemli zamanlar.
Karnını doyurduğumuzdan emin olmamız gerekiyor.
Zaten süt akışını falan anlayacaksın gelip gelmediğini.
Ona göre tedbir amaçlı mama takviyesi gerekebilir.
Ha bakarsın sütün yetiyor gelmeye başladı.
Mama olayını tamamen bir kenara bırakırsın.
Bunu zaman belirleyecek kuzum.
Her yer eczane vb. Dolu.
En kötü temin edilir bir yerden ihtiyaç halinde.
Ben doğum çantama koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…