- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.501
Valla eşin ile iyiysen gerisi önemli değil zarar vermesinler yeterBen öyle hissediyorum yanıldığımı da sanmam. Yıllardır para biriktirir. Kp ölünce de emekli aylığını biriktirmeye başladı. Yani evine harcamayı sever. Koltuktur,perdedir, beyaz eşyadır, parkesi,kapısı evlendiğimden beri değiştirdi hep. Aman ya daha fazla modumu düşürmeyim.Size ders olsun elinizdekilerin kıymetini bilin. Ben her yerden şanssızım yani. Kimi sevgisini esirger kimi parasını. Bişey de beklemiyorum zarar vermesinler yeter. Getirmelerine gerek yok götürmesinler kafi.
Bunu direk istemesi çok itici ihtiyacımı var yoksa parayımı çok seviyor benim annemde bir aydır benimle tüm emekli maaşını birde kirası var bize harcadı kızıyorum biriktir diyorum bu yaştan sonra parayı ne yapayım diyor ama çoçuklarımı bakarken bende hep bu bebeklerden ananemize die her ay hediye almayı düşünüyorum ama kv ben bakamam diyo herdaim her fırsatta söylüyor çünkü aşırı gezmeyi seviyor evde duramama hastalığı var onda eşimde annem çocukların psikolojisini bozar o bakmasın zaten diyoYaa kızlar bırakın bir şey yapmayı. Benimki sürekli benden bir şeyler bekliyor umuyor. Yani mesela bebeğe bakacak maaş bekliyor nerdeyse bakıcı parası gibihediye eşya altın filan duyuruyor sürekli para istiyor yani net
Ya çok komiksin bayılıyorum sanaSudem burada bir gariplik var
Niye herkes seni Dilan Polat gibi zengin sanıyor
Ne kadar az beklenti kafa o kadar rahat. Ne kadar uzak o kadar huzur bence.Valla eşin ile iyiysen gerisi önemli değil zarar vermesinler yetermuhım olan kocamda kocam bıze ne düğün ne ev ne çocuk bır artıları olmadı. Hatta sürekli borç isterler ama eşim bana huzur bana şifa onu görünce gözüm görmüyor alıesını arada cıldırtsada genel olarak kocam da kocam skskskskdkd
Açık açık değil ama üstü kapalı lafları da artık safım da anlıyorum yaniBunu direk istemesi çok itici ihtiyacımı var yoksa parayımı çok seviyor benim annemde bir aydır benimle tüm emekli maaşını birde kirası var bize harcadı kızıyorum biriktir diyorum bu yaştan sonra parayı ne yapayım diyor ama çoçuklarımı bakarken bende hep bu bebeklerden ananemize die her ay hediye almayı düşünüyorum ama kv ben bakamam diyo herdaim her fırsatta söylüyor çünkü aşırı gezmeyi seviyor evde duramama hastalığı var onda eşimde annem çocukların psikolojisini bozar o bakmasın zaten diyo
Canım, 1,5 hafta önce 1.850 gram 42 cm di, benim erkek senin kızdı galiba ?Kaç kilo senin bebiş canım aynıyız 2 gün önce kontrole gittim bende
hamilelikte tahammülüm azaldı bence fark oSeninki hamilelikten o zaman canım hormonlar seni delirtiyodurdoğumdan sonra yine iyi olursunuz bence
Kız estagfrullah ne görgüsüzlüğüYa çok komiksin bayılıyorum sanadilan gibi görgüsüzüm demekki bende para olduğunu bilmeyen yok
Ne kadar az beklenti kafa o kadar rahat. Ne kadar uzak o kadar huzur bence.
Açık açık değil ama üstü kapalı lafları da artık safım da anlıyorum yani
Uyku tutmadı ya.
Kaç gündür geç yatıp geç kalkınca
Ben palmi sordugumda gelen cevap :Simdi hippte palm yagi var
Ama sole dusuk isida uretildiginde palm yaginin zararli etkisi yok oyuzden golden goata gore organik hipp
Kendi palm lerini uretip soguk sikim kullaniyolar peki niye kullaniyolar su sebepten anne sutu icindekiomega ve bilmemne destegine en yakin yag asidi palm yaginda var buyuzden bilerek isteyerek kullaniyorlar geri kalan icerik mukemmel ztn
Gaolden goat palm soya seker vs icermiyor fakat bu seferde hipp kdr anne sutune yakin olmuyor dier bir dezavantaji da şu ineksutu alerjisi olan bebekler icin golden goat mukemmel ama cogu dr alerji yoksa nie bebegi mahrum ediosun dior ki gg burda keci sutu anne sutune daha yakimin die savunuyor fakst alerjen olmayan bebegi alerjen gibi beslemek de ileride sıkıntı cikartabiliyor mus
Seciminizi yapin bebekler ama baska mama degil bu ikisinden birini secicez
Sen ne aldin derseniz ben hipp aldim hem cocuk dr hemde esimle baya ingilizce makale arastirdik palm yagindaki asitleri kullanmasi daha mantikli geldi yani ama bu tamamen sahsi
Tatmin olmazsaniz gg alin
Operim
Tatlım ikisi de iyi markalar.Ben çok bilmiyorum bu golden goatı. Hipple karşılaştırınca hangisi daha iyi?
Ben sütüm olur hemen gelir vs psikolojisiyle bu mama olayına hiç bakmadım. Acil lazım olmalık hastane çantasına atmalık bir şey mi?Tatlım ikisi de iyi markalar.
Golden goat keçi sütlü bir mama.
Anne sütüne yakın diye tercih edilen bir ürün. Ama hipp ' de hatırı sayılı markalardan.
Aslında aldık ama bebeklerimiz sevecek mi o bile meçhul
Doğumunuz özelde mi olacak? Hastanede veriyorlar gerektiğinde diye biliyorum ben. Benim oğlumda vermişlerdi hipp organic idi hatta. ben hastane çantama eklememiştimBen sütüm olur hemen gelir vs psikolojisiyle bu mama olayına hiç bakmadım. Acil lazım olmalık hastane çantasına atmalık bir şey mi?
Bununda kralını yaşadık dhdhshshdAyy nolursun çekme. Çeksen varya kesin çocuga bakıyorum sizden para almayım ben ama şu kredimi ödersiniz olur biter gibi bişey der öyle hissettim
Allah rahmet eylesin.Attığı tripler burdan İstanbul’a yol olur kendi yaptıramayınca benim tarafı salıyor üstümüze artık doldurmuş milleti telefonda ağladı mı dert mi yandı naptıysa herkes kp adını koysaydınız keşke kv sevinirdi daha çok altın takardı bir şeyler alırdı diyo Altın takacağını nerden biliyorlar bizim öyle bi adetimiz yok kibir şeyler alacak insan isme mi bakar torunum oluyor diye ilk söylediğimizde başlar almaya biz ilk başlarda alışveriş yaptık diye bile trip yedik niye aldınız uğursuzluk getirir diye kimse de onların çocuğu kendi kararları demiyor biz hariç herkes çocuğum üstünde bi hak bi söz sahibi çok şükür
Sen ne yaptın canım gittin mi işeGünaydın herkese bugün musmutlu bir gün olsun
Hayatım işte kişiden kişiye değişir.Ben sütüm olur hemen gelir vs psikolojisiyle bu mama olayına hiç bakmadım. Acil lazım olmalık hastane çantasına atmalık bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?