2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslaaaa bilmemiş. Kp de çok çektirmiş buna alkol vs muhabbetinden gençliğinde ama hep beddualar küfürler kavgalar edilmiş evde karşılıklı. Eşim ben babamdan nasıl bir eş, baba olunmaması gerektiğini öğrendim der hep. Kendi de koymak istemiyor zaten babasının adını. Kp yaşlanıp hastalanınca araları düzelmeye başlamış kvyle. Ama yine de hatırlıyorum birkaç kavgalarını biz nişanlıyken görümcemin eşimi ağlayarak arayıp yine başladılar kavgaya vs demelerini. Burda bildiğin kv için adam öldükten sonra kıymete bindi.

N11 limitsiz kupon vermedi dün beybi.
Vereydi biz duramazdık
Geçen eşimin iş yerine aynı anda ARAS- TRENYOL EKSPRES-HEPSİJEt- YURTİÇİ ve SENDEO birlikte giriş yapmış. Eşime diyorlarmış gömü mü buldunuz bu alışveriş niye

Siz baya küçük evlenmişsiniz ya nasıl ikna etti seni evlenmeye çok merak ettim şuan ben 27 yaşında evlendim ve evlenirken kendimi çocuk gelin gibi hissediyordum
ben de 24 yaşında evlendim ama gerçekten küçükmüşüm şimdi fark ediyorum ha pişman mıyım asla yine olsa yine beyim beyle evlenirdim ama şimdiki benimle kıyaslayınca kandırılmaya çok daha müsaitmişim

bana da ptt kuryesi trip atıyor yine geldi diye özür dilerim işini yaptığın için

Ben de 24 yasinda evlendim. Gercekten 24 yas kucuk evlenmek icin. Ilk zamanlar yaptigimiz seyler cok sacma geliyor 30 dan sonra uyandim, bi aydinlanma geldi, rahatladim

Canım çektiğin acıyı anlayacağını düşünüyorsun ama 8 ay abarttigini düşünmüş adam, bu seferde lohusayken abarttigini düşünür aman 5 dakkada bitti sezeryan hic hissetmedin bile bilmem ne diye canın sıkılır
Fiziki olarak benziyorsan bebek sadece kv ye benziyor olma ihtimali olmaz en azından canım, kızim bana benziyor dersin her halükarda

Bence kp için bile koydurtmuyor kiz bebek olsaydı da kendi adını koydurtmaya çalışırdı önemli olan onların taraftan isim konulsun eş dosta hava atsınlar. Oğullarının evini yeni bir aile olarak görmeyip kendi ailesinin uzantısı olarak gören kv kp nefret ediyorum

Ayy bende hep keşke daha erken evlenseymişim diyorum 18doldumu yeterdi şartlar okul bilmem ne 26da zorla evlendik o da tarihi zorla aldık her kafadan bi ses

O Oezzi29 sen niye listede yoksun kız? Biri daha vardı yaa ikiz listede olmayan kimdi o doğurdu mu naptı sesi çıkmıyor adını da unuttum

Dur kız ben almadım. Acaba almasam mı ya. Sütüm gelmezse kocam bi koşu eczaneden alır diye düşündüm

Ayy bende hep keşke daha erken evlenseymişim diyorum 18doldumu yeterdi şartlar okul bilmem ne 26da zorla evlendik o da tarihi zorla aldık her kafadan bi ses
Ben de erken evlenmek isterdim ama birini bulamadım eşimi bulduğumda 28 yaşındaydım ama o benden küçük, maaşı azdı, sonra işsiz kaldı, sonra babasına ev yaptırdı vs. Anca 32’de evlendik. 40’ta da böyle çocuk yapmaya uğraşıyoruz

Olsun yine seni bulmuş nasibin

Yok ya o anı görünce öyle olmaz diye düşünüyorum daha da moralimi bozmayın

Kız ne kadar dikkatlisin ben normalde ayrıntıcıyımdır fark ederim filan. Adamın 23 de evlendiği detayını anlamadım hiç adam 23 ise bizim kızın lise ünv aşkı fşkandı
Üniversitede sevgili olduk okul bitince de ben doğuya atandım ilk senemde tek gitmiyim diye evlendik hemen akdkalskdk

Benimde annem bakacak bebeğe . Ben de çok istiyorum parayla baksın diye çünkü durumları da çok iyi değil ve kendi parasını kazanmak ona da iyi hissettirir mental olarak. Ama bi hediye aldığımda bile aşırı olay oluyor annemde babamda çok kızıyor bu konuda eski kafalılar biraz kocanla aran bozulmasın modundalar. Ben de bu para işini nasıl çözerim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…