- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.541
Evet canım kız benimki 43 cm 1973gram dedi 32de iyi dedi biran önce 2bucugu gecseler çok korkuyom yaCanım, 1,5 hafta önce 1.850 gram 42 cm di, benim erkek senin kızdı galiba ?
Üfff ben de emekli olmak istiyorum, okula başladıgımda alabıldıgım kadar az ders alıca., maas karsılıgı calıssam yeter, cunku bızde tenefus kavramı da yok branstan ötürü, hele de sınav grubu varsa.. Eve pertım cıkmıs gelmek ıstemıyorumŞu an çalışmadığım için o kadar mutluyum kikeşke emekli olsam.
Biz tanistigimizda 24 yasindaydim. Lisans master sonrasi ilk isimdi. Aslinda hemen evlenmeyi istedik. Ama ayni is yerinde oldugumuz icin birimiz degistirmek istedik. sonra esim is degistirdi ama bu sirada ortak paramizi borsa da kaybettik. Sonra tekrar biriktirdik, ama ben ev sahibimle sorun yasayinca birikmis paramizi pesinat yapip ortak ev aldikBen de erken evlenmek isterdim ama birini bulamadımeşimi bulduğumda 28 yaşındaydım ama o benden küçük, maaşı azdı, sonra işsiz kaldı, sonra babasına ev yaptırdı vs. Anca 32’de evlendik. 40’ta da böyle çocuk yapmaya uğraşıyoruz
Bence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.Üfff ben de emekli olmak istiyorum, okula başladıgımda alabıldıgım kadar az ders alıca., maas karsılıgı calıssam yeter, cunku bızde tenefus kavramı da yok branstan ötürü, hele de sınav grubu varsa.. Eve pertım cıkmıs gelmek ıstemıyorum
ilk zamanlar kafama taktığım şeyleri şimdi olsa asla takmazdım kendimi gereksiz yıpratmışımBen de 24 yasinda evlendim. Gercekten 24 yas kucuk evlenmek icin. Ilk zamanlar yaptigimiz seyler cok sacma geliyor30 dan sonra uyandim, bi aydinlanma geldi, rahatladim
kız sendeki kaynana 18de evlensen seni yerdiAyy bende hep keşke daha erken evlenseymişim diyorum18doldumu yeterdi şartlar okul bilmem ne 26da zorla evlendik o da tarihi zorla aldık her kafadan bi ses
Ay kesinlikle katılıyorum ya. Ben derse girmediğim halde mahvoluyorum. Lise kademesindeyim kaçan mı dersin, yasak aşklar, cinli perililer. Geçen sene müthiş enerjim vardı keyifle uğraşıyordum ama şu an biri bir şey anlatmaya başlayınca beynim hata veriyo aklımda tutamıyorum hiçbir şeyiBence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.
ofsistimcidden .!Ben de 24 yasinda evlendim. Gercekten 24 yas kucuk evlenmek icin. Ilk zamanlar yaptigimiz seyler cok sacma geliyor30 dan sonra uyandim, bi aydinlanma geldi, rahatladim
O sessizlige bazen cok ihtiyacimiz oluyor gercektenBence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.
Cımbızla cekıp soruyorım ortak parayı nasıl kaybettınız, kaldıraclı ıslem mı actınız yoksa.. En kotu zararda beklersınız bırsureBiz tanistigimizda 24 yasindaydim. Lisans master sonrasi ilk isimdi. Aslinda hemen evlenmeyi istedik. Ama ayni is yerinde oldugumuz icin birimiz degistirmek istedik. sonra esim is degistirdi ama bu sirada ortak paramizi borsa da kaybettik. Sonra tekrar biriktirdik, ama ben ev sahibimle sorun yasayinca birikmis paramizi pesinat yapip ortak ev aldiktadilat yaptirdik. Ben tasindim. Maas alip borclari odeyince 100 tl kaliyordu cebimizde haliyle 5 sene sürdü evlenmemiz herseyi kendimiz yaptik cunku. Anca 29 oldum. 3 sene de benim terfimi bekledik, gezdik, borc odedik, esya aldik. Sonra cocuk istedigimizde de normal yolla olamayacagini ogrendik, uzun ugraslar sonucunda insallah 38 yasimda 9. Evlilik yildonumumuzu kizlarimizla kutlayacagiz :)
Daha erken evlenmeyi isterdim, cunku hayat planlandigi gibi gitmedi ve cok gec cocuk sahibi olabildik. Olsun buna da sukur, yeter ki onlar büyüyüp kendini kurtarana kadar elden ayaktan dusmeyelim
ben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyorumAy kesinlikle katılıyorum ya. Ben derse girmediğim halde mahvoluyorum. Lise kademesindeyim kaçan mı dersin, yasak aşklar, cinli perililer. Geçen sene müthiş enerjim vardı keyifle uğraşıyordum ama şu an biri bir şey anlatmaya başlayınca beynim hata veriyo aklımda tutamıyorum hiçbir şeyisadece yatmak istiyorum sadeceeeee kızlar bu hal doğumdan sonra geçiyor mu yoksa bundan sonra hep zorla mı işe gelcem ben
Bence branslsra gore yıpranma payı verilmeliBence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.
Ben de öyleyim aşırı saflaştım böyle ki cin gibiydimben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyoruminşallah geçiyordur aptala döndüm
Benim hic evlenme gibi bi dusuncem de yoktu aslinda o zamanlarofsistimcidden .!
Annem hep üni. bitince evlen derdi 24 yaşındayken filan ( Ama o dönem ki erkek arkadaşıma beni vermemişti , ay bide ne ağlamıştım saflık işte Alahtan annem kara kedi gibi bizi ayırmışta biricik kocama 30 yaşımda kavuşmuşum)
28 yaşımda buldum araya korona girdi.
30 yaşımda evlendim.İyi ki diyorum acele etmemişim. ( Eşimle tek ah ah dediğimiz kısım keşke yıllar önce karşıaşıp evlenseymişiz geçen yıllarımıza üzülüp efkarlanıp akşamları çay içiyoruz
Valla aklım olsa evlenmezdım hıcBenim hic evlenme gibi bi dusuncem de yoktu aslinda o zamanlaraklimda yoķken bi baktim evlenmisim. Canim kocam iyi ki diyorum ben de. Yine olsa yine onunla evlenirim
Bence de. Belli bi yildan sonra sahitligimiz bile kabul olmuyorBence branslsra gore yıpranma payı verilmeli
Bende aynı şekilde halen kullanıyorum, demir be folikasidin bir arda olduğu bir ilacım var be vitadevs kullanıyorum.Arkadaşlar ben hamilelikten önce 4 ay kadar folik asit kullanmıştım. Hamile kaldığımdan beri de devam ediyorum. Hatta 3-4 aydır hem demir ilacımdan hem multivitaminden folat alıyorum. Sizin de kullandığınız hem multivitaminde hem demirde folat bulunuyor mu? Vucut fazla olan folatı depolamıyormuş diye duydum ama yine de merak ettim
8 yıllık öğretmenlik ve idarecelik hemde özelde yaşam enerjimi sıfıra indirgedi.Bence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.
18de evlensek onla bu kadar yakın olmazdık yaa işin en güzel tarafı da builk zamanlar kafama taktığım şeyleri şimdi olsa asla takmazdım kendimi gereksiz yıpratmışım
kız sendeki kaynana 18de evlensen seni yerdi
Ben oglumda bunu kullaniyorum canim. Bazi doktorlar tavsiye etmiyormus nebulizator kullanilmasini. Oglumda alerji oldugu icin kullaniyorum ben. Hafif olmasi, ilaci cabucak bitirmesi ve sessiz olmasi guzelEki Görüntüle 3331467
kızlar geçen siz konuyu açınca aklıma takıldı alıyım mı almayım mı kararsız kaldım, alanlar eş dost tavsiyesiyle mi alıyor bir de bu ürünü mü almıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?