2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En güzeli gerçekten. Bizde okul bitti hemen çalışmaya başladık. Ben kendi mesleğimde iş bulamadım gittim saçma sapan yerlerde çalıştım. Bi kuruşun bile hesabını yaptık kendi eşyalarımızı kendimiz aldık. Çok pahalı hiç bişi istemedik zaten el becerisi de var biraz kendi çeyizimi de kendi diktim çoğu şeyi Allah gerçekten yardımcı oluyormuş düğünde yapmadık kına nikah o kadar. Nikah kadar güzel bişi yok bence oldu bitti yani Daha düğün başlamadan hiç borcumuz yoktu çok şükür gezdik bizde yani zamanla kötü olan eşyalarımızı değiştirdik. Beraber aynı yükün altına girince, beraber çıkıyorsun işin içinden.

Oğlunun dayısına çekme ihtimali biyolojik olarak çok yüksek x kromozomu y kromozomuna göre çok baskın bir kromozom derler ya oğlan dayiya benzer kız halaya biyolojik olarak da dayanağı var umudunu kaybetme

t

maşallah maşallah ben de içiyorum ama kafein alımını kontrollü yapmakta fayda var
Evet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebekler

Benim eşimi de kan tutar iyy kanlı kanlı getirmezler temizlerler de mi der doğuma gel derim yok ben bayılırım ben sevmem der sanki ben seve seve gidiyorum bence erkekler bilmedikleri konular da kendi akılları yerine etrafı kolaçan ediyorlar sonra yapılması gerekmiş diyorlar oradaki kadın da doğuma git diye konuyu acmamistir eşin konuyu açmıştır sonra o da normallestirince demek ki giriliyor olmuştur aslında sen söyledigin için doğuma girmeyi normallestirecej bir şey aramış bence seni cok seviyor ki bu kadar korkmasına rağmen bu konuyu güvendiği birine açıp biraz destekle yanında olmaya karar vermiş sadece yapış şekli yanlıs

Evet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebekler
kuzum babaannenin zamanında ata tohumdan üretilen doğal mevsiminde sebzeler meyveler tüketiliyordu, hayvanlar doğal yemle besleniyordu antibiyotik almıyordu, hayvanın sütü eti doğaldı, gdolu mısırla beslenen 40günlük tavukların etlerini yemiyorlardı ya da yedikleri yumurtalar organikti. içtikleri su bile dağdan geliyordu arıtmalar damacanalar yoktu. çamaşırlarını külle yıkıyorlardı şimdi ki gibi binbir kimyasal içeren deterjanlar yoktu. bizim içinde bulunduğumuz şartlarla onlarınki kıyaslanamaz. bizim bazı şeylere ekstra dikkat etmemiz gerekiyor

Zehir gibi kafa ya maşallah sübhanallah

Ahahhahahahahaha ilk görüşte toto incelemek mi

Canım benim ailede astım var
Bende de astım başlangıcı
Oldu ki bebek bana keçer burnu filan çok tıkanır her seferinde acillerde hava verilsin diye gitmektense bundan almayı düşünüyorum.
2 gün önce 560-580TL seviyesine düştü bu marka ( ben ateş ölçeride bundan aldım)
Şiimdi fiyat düşmesini bekiyorum.
Takip ettiğim 2 hemşire 1 ebe bunu önermişti bende araştırdım aklıma yattı

Max gelin kaynana ilişkisinin tepe noktasi

Benimki de sürekli eşime yengen kuzeninin çocuğuna bakıyor (babaannesi) o kuzenin olacak hayırsız var yemez kadına ne para verir ne bir şey düzenli maaş odemesi gerekmez mi diyor sonra ben de sizinkine bakarım diyor ben de bizimkine annem bakacak diyorum bu sefer de nineler torun bakarken para Mara beklemez diyor

Acaba senin kaynanan benimkinin neyi kendim yazdım sandım bir an

bende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyor hava nemlendirici var odamızda bir de bundan alsam mı almasam mı bilemiyorum bunlara sanırım serum fizyolojik koyuluyor değil mi?

Sen de bu kadar pozitif enerji bu kadar umut varken sen elden ayaktan düşmezsin senin yerinde başkası olsa o kadar stresli yorucu bir süreci bu kadar olumlu atlatamazdi içinde bahar taşıyan insanlardan son

Cocuk hasta oldugu zaman. Doktor verirse nefes acici ilaclar kullaniliyor bununla canin

Aile hekimine arkadaşım oğlu için sormuştu astım bronşit gibi rahatsızlığı yok almayın ileri de alerjik bir bünyeye sahip olmasına neden olur demişti ben o yüzden almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…