- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.561
En güzeli gerçekten. Bizde okul bitti hemen çalışmaya başladık. Ben kendi mesleğimde iş bulamadım gittim saçma sapan yerlerde çalıştım. Bi kuruşun bile hesabını yaptık kendi eşyalarımızı kendimiz aldık. Çok pahalı hiç bişi istemedik zaten el becerisi de var biraz kendi çeyizimi de kendi diktim çoğu şeyiBiz tanistigimizda 24 yasindaydim. Lisans master sonrasi ilk isimdi. Aslinda hemen evlenmeyi istedik. Ama ayni is yerinde oldugumuz icin birimiz degistirmek istedik. sonra esim is degistirdi ama bu sirada ortak paramizi borsa da kaybettik. Sonra tekrar biriktirdik, ama ben ev sahibimle sorun yasayinca birikmis paramizi pesinat yapip ortak ev aldiktadilat yaptirdik. Ben tasindim. Maas alip borclari odeyince 100 tl kaliyordu cebimizde haliyle 5 sene sürdü evlenmemiz herseyi kendimiz yaptik cunku. Anca 29 oldum. 3 sene de benim terfimi bekledik, gezdik, borc odedik, esya aldik. Sonra cocuk istedigimizde de normal yolla olamayacagini ogrendik, uzun ugraslar sonucunda insallah 38 yasimda 9. Evlilik yildonumumuzu kizlarimizla kutlayacagiz :)
Daha erken evlenmeyi isterdim, cunku hayat planlandigi gibi gitmedi ve cok gec cocuk sahibi olabildik. Olsun buna da sukur, yeter ki onlar büyüyüp kendini kurtarana kadar elden ayaktan dusmeyelim
Oğlunun dayısına çekme ihtimali biyolojik olarak çok yüksekBende dayısına çeksin dıye foto ıstemıstım. Aıle buyuklerı ılk 40 gün olacaktı o dedılernerden bilip bakacaksam buna dayanarak çekmez diyorum üzülme babasına çeker oda anneye kardeşe cektıyse bilemem
18de evlensek onla bu kadar yakın olmazdık yaa işin en güzel tarafı da bu
Evet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebeklert
maşallah maşallah ben de içiyorum ama kafein alımını kontrollü yapmakta fayda var
Benim eşimi de kan tutar iyy kanlı kanlı getirmezler temizlerler de mi der doğuma gel derim yok ben bayılırım ben sevmem der sanki ben seve seve gidiyorumAy kızlar bu arada bugün aşırı sinir olduğum bir şey oldu. Benim şimdi gebeliğim oldukça zor geçti ve eşim aşırı aşırı rahat biri. Yani düşünün ki ben gebelik esnasında rahim ağzımdan biyopsi aldırdım ve korkudan ağlıyorum girmek istemiyorum. Eşim diyo ki iki dakika sürecek bir şey abartma. Bu kadar ağlanacak bir şey yok. Empatiden yoksun yani aşırı mekanik bir beyni var.
Neyse normalde de eşimi kan tutar içi kötü olur tıbbi şeylerde. Ama bu süreçte benim çektiğim sıkıntılara abartıyorum muamelesi yapmasına biraz dolduğum için doğuma girmesini istiyordum. Sezeryan olacağım zaten. En azından bebeğin içimden çıktığı anı görsün onu canlı canlı yaşasın istiyordum.
Eşim istemiyordu ve ben söyleyince ya istemiyorum diyor ya da konuyu değiştiriyordu. İstememe sebebi de kanlı şeylerden hoşlanmaması. Hatta bebeğin o ilk çıktığı hali görmek istemiyorum falan bile dedi yüzüme yani. Birkaç kezde istemediği yönünde beni tersledi
Neyse cinnet geçirten kısma geliyorum.
Bugün iş yerinde bilmem ne hanım eşime doğuma girmesini söylemiş. Artık ne konuştular bilmiyorum. Adamın fikri değişmiş bugün gelmiş diyor ben doğuma gircem . O kadar sinir oldum ki. Benim aylardır ikna edemediğim adamı adını bile bilmediğim kadın ikna etmiş. Ay yaşarken kötüydü ama yazarken şimdi daha da yükseldim. Uyandırıp boğsam mı
Ben MBA aldım kokusu falan da güzel ben de attım çantayaGEGİ çay kullanmış olan var mı? hastane çantasına atayım diyorum. GEGİ Emziren Anneler Için Karışık Bitki Çayı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kuzum babaannenin zamanında ata tohumdan üretilen doğal mevsiminde sebzeler meyveler tüketiliyordu, hayvanlar doğal yemle besleniyordu antibiyotik almıyordu, hayvanın sütü eti doğaldı, gdolu mısırla beslenen 40günlük tavukların etlerini yemiyorlardı ya da yedikleri yumurtalar organikti. içtikleri su bile dağdan geliyordu arıtmalar damacanalar yoktu. çamaşırlarını külle yıkıyorlardı şimdi ki gibi binbir kimyasal içeren deterjanlar yoktu. bizim içinde bulunduğumuz şartlarla onlarınki kıyaslanamaz. bizim bazı şeylere ekstra dikkat etmemiz gerekiyorEvet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebekler
Bilmiyorum ama sinir oldum işte. Bide içtiler akşam kafası da çok yerinde değil . Fırsattan istifade doğuma annen gelmeyecek dimi dedim. O da yok haber vermeyiz söz dedisabah bunu hatırlatcam tekrar kaynanadan bari kurtulayım bu arada biraz sinirim azalsın
Günaydın kızlar çok şükür iyiyim sancım ağrım yok ara sıra ufak çatı ağrısı oluyor sadece
Ahahhahahahahaha ilk görüşte toto incelemek miSenin için dinliyorum hemenama benimkilerin kıçı küçük aksi gibi eşimi ilk görüp arkadan totosunu inceledeğimde totosunun olmadığını anlamıştım
Kv de öyle elma tıpkı kadının kolları pehlivan gibi kalın üstü toto bacak yok incecik
Biz de ailecek armut tip koca totoluşaplaklık tam
Canım benim ailede astım varEki Görüntüle 3331467
kızlar geçen siz konuyu açınca aklıma takıldı alıyım mı almayım mı kararsız kaldım, alanlar eş dost tavsiyesiyle mi alıyor bir de bu ürünü mü almıştınız
Max gelin kaynana ilişkisinin tepe noktasiSafım diyorum yayaşım var ama tırt yani.
Şimdiki 16 -18 yaşında bir ergen benden gözü açıktır emin ol
Kız şükret onu yapmayan da var.benimki dw e bebekten hastane çıkışı diye en ucuzundan tulum şapka yakalık ağız mendili seti almış 200 e geçen de diyor baban olsa her şey yapardım dedim yeme beni oğlumda ne yaptın taktıysan bir çeyrek bari yalan söyleme dedim geldik ya diyor gelmesi lütuf geldi de doğum öncesi biraz durdu biraz da 10 gün mü ne doğum sonrası gidiş o gidiş
Benimki deYaa kızlar bırakın bir şey yapmayı. Benimki sürekli benden bir şeyler bekliyor umuyor. Yani mesela bebeğe bakacak maaş bekliyor nerdeyse bakıcı parası gibihediye eşya altın filan duyuruyor sürekli para istiyor yani net
Valla yaa iki tarafa da uzak olmak bence en ideali hani çok uzak değil ama aynı şehirde olsanda olur sürekli dipdibe olmak sıkıntıkeşke evlenseymişsin gerçekten mesafe huzur getirir
Acaba senin kaynanan benimkinin neyiSübliminal mesaj canımkomşularını örnek gösterir ne almışlar ne satmışlar. Sonra efenim buraya her gelmesinde eksik gedik almaya çalışır çantacı görür çantaya ihtiyacı olur halıcı görür evine halı bakar uyduruk bim a101 den bile bardak almaya çalışıyor geçen pazardan alışveriş yapıp şehirler arası taşımayı düşündü
bende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyorCanım benim ailede astım var
Bende de astım başlangıcı
Oldu ki bebek bana keçer burnu filan çok tıkanır her seferinde acillerde hava verilsin diye gitmektense bundan almayı düşünüyorum.
2 gün önce 560-580TL seviyesine düştü bu marka ( ben ateş ölçeride bundan aldım)
Şiimdi fiyat düşmesini bekiyorum.
Takip ettiğim 2 hemşire 1 ebe bunu önermişti bende araştırdım aklıma yattı
Sen de bu kadar pozitif enerji bu kadar umut varken sen elden ayaktan düşmezsinBiz tanistigimizda 24 yasindaydim. Lisans master sonrasi ilk isimdi. Aslinda hemen evlenmeyi istedik. Ama ayni is yerinde oldugumuz icin birimiz degistirmek istedik. sonra esim is degistirdi ama bu sirada ortak paramizi borsa da kaybettik. Sonra tekrar biriktirdik, ama ben ev sahibimle sorun yasayinca birikmis paramizi pesinat yapip ortak ev aldiktadilat yaptirdik. Ben tasindim. Maas alip borclari odeyince 100 tl kaliyordu cebimizde haliyle 5 sene sürdü evlenmemiz herseyi kendimiz yaptik cunku. Anca 29 oldum. 3 sene de benim terfimi bekledik, gezdik, borc odedik, esya aldik. Sonra cocuk istedigimizde de normal yolla olamayacagini ogrendik, uzun ugraslar sonucunda insallah 38 yasimda 9. Evlilik yildonumumuzu kizlarimizla kutlayacagiz :)
Daha erken evlenmeyi isterdim, cunku hayat planlandigi gibi gitmedi ve cok gec cocuk sahibi olabildik. Olsun buna da sukur, yeter ki onlar büyüyüp kendini kurtarana kadar elden ayaktan dusmeyelim
Cocuk hasta oldugu zaman. Doktor verirse nefes acici ilaclar kullaniliyor bununla caninbende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyorhava nemlendirici var odamızda bir de bundan alsam mı almasam mı bilemiyorum bunlara sanırım serum fizyolojik koyuluyor değil mi?
Aile hekimine arkadaşım oğlu için sormuştu astım bronşit gibi rahatsızlığı yok almayın ileri de alerjik bir bünyeye sahip olmasına neden olur demişti ben o yüzden almadımEki Görüntüle 3331467
kızlar geçen siz konuyu açınca aklıma takıldı alıyım mı almayım mı kararsız kaldım, alanlar eş dost tavsiyesiyle mi alıyor bir de bu ürünü mü almıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?