2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlaçları var ventolin falan onları koyuyorsun yani eğer alabilecek durumdaysan al ailede var. Kullanmazsanda satarsın. He şuan gerekli ihtiyaç mı değil.

L Lunoxays canım kardeşin ne durumda var mı hayır haber?
Tüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlar arada bir girip bakmaya çalışıyorum ama ne tadım kaldı ne tuzum. Sordugun için teşekkür ediyorum

Valla yaa iki tarafa da uzak olmak bence en ideali hani çok uzak değil ama aynı şehirde olsanda olur sürekli dipdibe olmak sıkıntı
herkes sınırlarını bilse birbirinin hayatına müdahale etmeye çalışmasa yakın olalım. ben yakınlıktan rahatsız olmuyorum gece hastalandı diyelim biri hemen gidecek mesafede olalım deprem olsa birbirimize koşacak mesafede olalım. kızsam da didişsem de yanımda olsunlar
Cocuk hasta oldugu zaman. Doktor verirse nefes acici ilaclar kullaniliyor bununla canin
teşekkür ederim

Akrabalarımda mesafeli ilişkiye sıcak bakan yok burun sokmayı severler maşallahları var bu konuda

Çok geçmiş olsun

Dur kız ben almadım. Acaba almasam mı ya. Sütüm gelmezse kocam bi koşu eczaneden alır diye düşündüm
Olur tatlım oda olur hastaneler de böyle durumlar için mama da bulunduruyor genellikle.
En kötü oradan da temin edersiniz.
Artık herseyin çaresi var.

Evet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebekler
Kansızlık değil de plesanta kafeinin 200 mg ( 2 fincan türk kahvesi ya da 5 bardak açık çay) kadar suzebiliyor 200 mg sonra plesanta kafeini bebeğe geçirmek zorunda kalıyor kafein de bebek için iyi değil yoksa yeni yapılan araştırmalar da kansızlık ve Cay arasında doğrudan ilişki yok tezi var

Olur tatlım oda olur hastaneler de böyle durumlar için mama da bulunduruyor genellikle.
En kötü oradan da temin edersiniz.
Artık herseyin çaresi var.
Devlette doğurcam ben. Sanırım özellerde var mama. En kötü eczaneden temin eder eşim ya sorun olmaz

ben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyorum inşallah geçiyordur aptala döndüm
Hoş geldin aramıza Geçen eşim bir şey sordu çok basit bir hesap eror verdim. Benim zekı eşim nerde diyor. Dedım çocuğun yedi. Cümle kurarken bile yarısında unutuyorum . Ayağa kalkıp ne yapacağımı unutup oturup duruyorum. Beyin fonksiyonlarım bir süre rafa kaldırıldı sanırım. Bu acıya başka dayanamaz bu diye olabilir Lohusalıktan sonra toparlıcakmısız ıns.

Cımbızla cekıp soruyorım ortak parayı nasıl kaybettınız, kaldıraclı ıslem mı actınız yoksa.. En kotu zararda beklersınız bırsure
Hahaha sorma hata ustune hata esim tum para ile trabzon hissesi almis. Fenerbahce olaylarinda patladi. Ordan cikti thy aldi, o da secim sonrasi dustu fln. 8 de 1 e fln dustu para. 1 sene durdu en son ben kizdim sattirdim ev alirken.

Rabbim şifa versin İnş gerek kalmadan hemen toparlar abla kardeş kavuşursunuz birbirinize.

Aynen canım serum fizyolojik ekleniyormuş.
Annemlerin evinde vardı hava nemlendrici. ama sürekli kullanılmıyordu.
Bu bir yere gitmem gerektiğinde acil durumda çantamda olması daha iyi olur diye düşündüm.
Hb-N11-ve trendyolda fiyat takibindeyim

Pdr mi branşın? Bizim bu sene 12 olanlar ve ondan öncesi okul çok iyiydi ama bu pandemide ortaokul okuyup gelenler çok fena. Önceden nöbet tutmak koridorda yürüyüş yapmaktı, şimdi her sınıfa tek tek bakıp sevişenleri ayırmak gerekiyor ‍♀ çocuk küçükken de biraz zor gelceksin ama belki okula gelmek iyi gelir bilemedim. Benim artık kafam kaldırmıyor. Saatlerce ders anlatayım o sorun değil, ekstra şeyler çok yıpratıyor beni.

S Seray94 doğum oldu mu bakıyorum son sayfalara anlamadım tam
Dün doğum yaptı tatlım oğlu oldu.
Sağlığı açısından küvezde bebek Seray iyi.
Bugün daha yazmadı.
S Seray94 iki dakıka rapor ver geri git yavrum.
Tatlım size de çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…