- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.581
İlaçları var ventolin falan onları koyuyorsun yani eğer alabilecek durumdaysan al ailede var. Kullanmazsanda satarsın. He şuan gerekli ihtiyaç mı değil.bende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyorhava nemlendirici var odamızda bir de bundan alsam mı almasam mı bilemiyorum bunlara sanırım serum fizyolojik koyuluyor değil mi?
Tüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlar
herkes sınırlarını bilse birbirinin hayatına müdahale etmeye çalışmasa yakın olalım. ben yakınlıktan rahatsız olmuyorum gece hastalandı diyelim biri hemen gidecek mesafede olalım deprem olsa birbirimize koşacak mesafede olalım. kızsam da didişsem de yanımda olsunlarValla yaa iki tarafa da uzak olmak bence en ideali hani çok uzak değil ama aynı şehirde olsanda olur sürekli dipdibe olmak sıkıntı
teşekkür ederimCocuk hasta oldugu zaman. Doktor verirse nefes acici ilaclar kullaniliyor bununla canin
ihtiyaca göre alırım ya zaten nem cihazı var evde kendimiz içinİlaçları var ventolin falan onları koyuyorsun yani eğer alabilecek durumdaysan al ailede var. Kullanmazsanda satarsın. He şuan gerekli ihtiyaç mı değil.
Akrabalarımda mesafeli ilişkiye sıcak bakan yok burun sokmayı severlerherkes sınırlarını bilse birbirinin hayatına müdahale etmeye çalışmasa yakın olalım. ben yakınlıktan rahatsız olmuyorum gece hastalandı diyelim biri hemen gidecek mesafede olalım deprem olsa birbirimize koşacak mesafede olalım. kızsam da didişsem de yanımda olsunlar
teşekkür ederim
Çok geçmiş olsunTüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlararada bir girip bakmaya çalışıyorum ama ne tadım kaldı ne tuzum. Sordugun için teşekkür ediyorum
Olur tatlım oda olurDur kız ben almadım. Acaba almasam mı ya. Sütüm gelmezse kocam bi koşu eczaneden alır diye düşündüm
Kansızlık değil de plesanta kafeinin 200 mg ( 2 fincan türk kahvesi ya da 5 bardak açık çay) kadar suzebiliyor 200 mg sonra plesanta kafeini bebeğe geçirmek zorunda kalıyor kafein de bebek için iyi değilEvet ben kahve hiç içmiyorum sade çay ya ne bilim babannem zamanı çay içmiş ne kansızlık bilmiş ne bişey topaç gibi doğmuş bebekler
Devlette doğurcam ben. Sanırım özellerde var mama. En kötü eczaneden temin eder eşim ya sorun olmazOlur tatlım oda olurhastaneler de böyle durumlar için mama da bulunduruyor genellikle.
En kötü oradan da temin edersiniz.
Artık herseyin çaresi var.
Evi bir düzene soksam bende mutlu olacam daŞu an çalışmadığım için o kadar mutluyum kikeşke emekli olsam.
Çok sağol yavrum Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstertmesin hamileliğimin son evresinde dünyam şaştıÇok geçmiş olsun
Sorarsınız hastaneye tatlım.Devlette doğurcam ben. Sanırım özellerde var mama. En kötü eczaneden temin eder eşim ya sorun olmaz
Hoş geldin aramızaben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyoruminşallah geçiyordur aptala döndüm
Hahaha sorma hata ustune hata esim tum para ile trabzon hissesi almis. Fenerbahce olaylarinda patladi. Ordan cikti thy aldi, o da secim sonrasi dustu fln. 8 de 1 e fln dustu para. 1 sene durdu en son ben kizdim sattirdim ev alirken.Cımbızla cekıp soruyorım ortak parayı nasıl kaybettınız, kaldıraclı ıslem mı actınız yoksa.. En kotu zararda beklersınız bırsure
Tabi canım. Hastanede dogurcaksin zaten Allah'ın izniyle. Etrafı hep ezcane dolu.Devlette doğurcam ben. Sanırım özellerde var mama. En kötü eczaneden temin eder eşim ya sorun olmaz
Rabbim şifa versinTüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlararada bir girip bakmaya çalışıyorum ama ne tadım kaldı ne tuzum. Sordugun için teşekkür ediyorum
Aynen canım serum fizyolojik ekleniyormuş.bende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyorhava nemlendirici var odamızda bir de bundan alsam mı almasam mı bilemiyorum bunlara sanırım serum fizyolojik koyuluyor değil mi?
Pdr mi branşın? Bizim bu sene 12 olanlar ve ondan öncesi okul çok iyiydi ama bu pandemide ortaokul okuyup gelenler çok fena. Önceden nöbet tutmak koridorda yürüyüş yapmaktı, şimdi her sınıfa tek tek bakıp sevişenleri ayırmak gerekiyorAy kesinlikle katılıyorum ya. Ben derse girmediğim halde mahvoluyorum. Lise kademesindeyim kaçan mı dersin, yasak aşklar, cinli perililer. Geçen sene müthiş enerjim vardı keyifle uğraşıyordum ama şu an biri bir şey anlatmaya başlayınca beynim hata veriyo aklımda tutamıyorum hiçbir şeyisadece yatmak istiyorum sadeceeeee kızlar bu hal doğumdan sonra geçiyor mu yoksa bundan sonra hep zorla mı işe gelcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?