2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Lise de durumlar böyle yani

Hahaha sorma hata ustune hata esim tum para ile trabzon hissesi almis. Fenerbahce olaylarinda patladi. Ordan cikti thy aldi, o da secim sonrasi dustu fln. 8 de 1 e fln dustu para. 1 sene durdu en son ben kizdim sattirdim ev alirken.
Bist30 a gırseydınız en basından, sırtınız yere gelmezdı, ben de ogrenmek ıcın kaldıraclı ıslem actım, cok ıyi kazandım, sonra ogrendım kı caız deılmıs cıkana kadar kazandıgımın yarısını kaybettım,, ama benımkı kardan zarar..

Ay çok sevindim güzel haberlere de ihtiyacım varmış onu farkettim inşallah sağlıkla çıkarsınız bir an önce S Seray94 bol bol ellerini ayaklarını öp benim yerime
Ve çok teşekkür ediyorum

8 yıllık öğretmenlik ve idarecelik hemde özelde yaşam enerjimi sıfıra indirgedi.
Çözümü mesleği bırakmakta buldum
Yaşasın dijital çağ , velisiz çoluk çocuksuz huzur dolu dönem
Başka bir iş de yapmak istemiyorum ki. Keşke zengin koca bulsaydım şaka şaka, emekliliğime 7 sene kaldı. Ayrılıp yaşımı doldurmayı bekliycem diyorum, babam diyor ki ben seni boşa mı okttum. Okuduğumdan çok çalıştım, yeter da edebiyat ve resimle ilgilenmek istiyorum. Yani para getirmeyen şeyler.

Beden öğretmenleri hariç herkes yıpranıyor bence. Aramızda bedenci yok di mi
Ben sinifciyim ama en cok yoruldugum derslerden biri beden egitimi. Disarida daha fazla problem cikiyor. Cocuklari disarida idare etmek daha zor ve yorucu bence

bende hipp aldım ilk kızıma da hipp almıştım, sonra anne sütü yettiği için çoğu boşa gidip atmıştık hatta bunda da öyle olur inşallah :)

Kendini bırakma çok az kaldı hamilesin senin duan kabul olur kardeşin genç daha direyetlidir
Yavrum kafamı dagıtamıyorum eşim 3 te işe gidiyor annem kardeşimin yanında babam işten geliyor babamın yüzüne baktıkça gözlerim durmuyor çok zor bir şey evin tadı tuzu kalmadı kedimiz bile mahzun

Ben sinifciyim ama en cok yoruldugum derslerden biri beden egitimi. Disarida daha fazla problem cikiyor. Cocuklari disarida idare etmek daha zor ve yorucu bence
İlköğretim diye bence lise de topu öğretmenler odasının balkonunda. Atıyorlar oturup çay içiyorlar bazen aklımdan oluyorum

Bakabildiğin kadar bak bence. Bakınca sonra üstumde hak iddia ediyorlar. Ya da ben bu kadar yapabiliyorum deyip kendi bildiklerini okuyorlar.

Yavrum kafamı dagıtamıyorum eşim 3 te işe gidiyor annem kardeşimin yanında babam işten geliyor babamın yüzüne baktıkça gözlerim durmuyor çok zor bir şey evin tadı tuzu kalmadı kedimiz bile mahzun
Neden oldu

aynen oğlan kesinlikle dayıya çekiyor canım seninki de öyle olur inşallah. bununla ilgili komik bir anımı anlatayım size ben ilk hamileliğimde doktorumun asistanıyla konuşuyorz konu geldi benim kızımda aynı babannesi dedi asistanı bende gayri ihtiyari olarak ay allah korusun benimki benzemez inşallah dedim eşimde yanımda kız bozuldu heralde seviyor kayındalidesini eşim bişey diyemedi ben durumu toparlayacak bişey bulamadım resmen buz gibi bi rüzgar esti ortamda

Lisede top veriyorlar canım. Kendileri odalarında oturuyor. Kimi içerde kimi dışarda, kimi kantinde geziyor. İlkokulu kasdetmedim ortaokulda da bu kadar salmıyorlardı. Başlarında duruyordu yine öğretmenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…