- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.601
Dun saat 13.24 de doğdu çınar bey ikisi de iyi cok şükür kuvoze girdi tedbir amaçlı darısı başımıza
Lise de durumlar böyle yaniPdr mi branşın? Bizim bu sene 12 olanlar ve ondan öncesi okul çok iyiydi ama bu pandemide ortaokul okuyup gelenler çok fena. Önceden nöbet tutmak koridorda yürüyüş yapmaktı, şimdi her sınıfa tek tek bakıp sevişenleri ayırmak gerekiyor♀ çocuk küçükken de biraz zor gelceksin ama belki okula gelmek iyi gelir bilemedim. Benim artık kafam kaldırmıyor. Saatlerce ders anlatayım o sorun değil, ekstra şeyler çok yıpratıyor beni.
Bist30 a gırseydınız en basından, sırtınız yere gelmezdı, ben de ogrenmek ıcın kaldıraclı ıslem actım, cok ıyi kazandım, sonra ogrendım kı caız deılmısHahaha sorma hata ustune hata esim tum para ile trabzon hissesi almis. Fenerbahce olaylarinda patladi. Ordan cikti thy aldi, o da secim sonrasi dustu fln. 8 de 1 e fln dustu para. 1 sene durdu en son ben kizdim sattirdim ev alirken.
Allah razı olsun canım benimRabbim şifa versinİnş gerek kalmadan hemen toparlar abla kardeş kavuşursunuz birbirinize.
Kendini bırakma çok az kaldı hamilesin senin duan kabul olur kardeşin genç daha direyetlidirÇok sağol yavrum Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstertmesin hamileliğimin son evresinde dünyam şaştı
Beden öğretmenleri hariç herkes yıpranıyor bence. Aramızda bedenci yok di miBence branslsra gore yıpranma payı verilmeli
Resımcıler de ıyıBeden öğretmenleri hariç herkes yıpranıyor bence. Aramızda bedenci yok di mi
Ay çok sevindim
Amin amin inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırızDun saat 13.24 de doğdu çınar bey ikisi de iyi cok şükür kuvoze girdi tedbir amaçlı darısı başımıza❤
Başka bir iş de yapmak istemiyorum ki. Keşke zengin koca bulsaydım8 yıllık öğretmenlik ve idarecelik hemde özelde yaşam enerjimi sıfıra indirgedi.
Çözümü mesleği bırakmakta buldum
Yaşasın dijital çağ , velisiz çoluk çocuksuz huzur dolu dönem
Ben sinifciyim ama en cok yoruldugum derslerden biri beden egitimi. Disarida daha fazla problem cikiyor. Cocuklari disarida idare etmek daha zor ve yorucu benceBeden öğretmenleri hariç herkes yıpranıyor bence. Aramızda bedenci yok di mi
bende hipp aldım ilk kızıma da hipp almıştım, sonra anne sütü yettiği için çoğu boşa gidip atmıştık hatta bunda da öyle olur inşallah :)Simdi hippte palm yagi var
Ama sole dusuk isida uretildiginde palm yaginin zararli etkisi yok oyuzden golden goata gore organik hipp
Kendi palm lerini uretip soguk sikim kullaniyolar peki niye kullaniyolar su sebepten anne sutu icindekiomega ve bilmemne destegine en yakin yag asidi palm yaginda var buyuzden bilerek isteyerek kullaniyorlar geri kalan icerik mukemmel ztn
Gaolden goat palm soya seker vs icermiyor fakat bu seferde hipp kdr anne sutune yakin olmuyor dier bir dezavantaji da şu ineksutu alerjisi olan bebekler icin golden goat mukemmel ama cogu dr alerji yoksa nie bebegi mahrum ediosun dior ki gg burda keci sutu anne sutune daha yakimin die savunuyor fakst alerjen olmayan bebegi alerjen gibi beslemek de ileride sıkıntı cikartabiliyor mus
Seciminizi yapin bebekler ama baska mama degil bu ikisinden birini secicez
Sen ne aldin derseniz ben hipp aldim hem cocuk dr hemde esimle baya ingilizce makale arastirdik palm yagindaki asitleri kullanmasi daha mantikli geldi yani ama bu tamamen sahsi
Tatmin olmazsaniz gg alin
Operim
+100000Beden öğretmenleri hariç herkes yıpranıyor bence. Aramızda bedenci yok di mi
Yavrum kafamı dagıtamıyorum eşim 3 te işe gidiyor annem kardeşimin yanında babam işten geliyor babamın yüzüne baktıkça gözlerim durmuyor çok zor bir şey evin tadı tuzu kalmadı kedimiz bile mahzunKendini bırakma çok az kaldı hamilesin senin duan kabul olur kardeşin genç daha direyetlidir
İlköğretim diye bence lise de topu öğretmenler odasının balkonunda. Atıyorlar oturup çay içiyorlarBen sinifciyim ama en cok yoruldugum derslerden biri beden egitimi. Disarida daha fazla problem cikiyor. Cocuklari disarida idare etmek daha zor ve yorucu bence
Bakabildiğin kadar bak bence. Bakınca sonra üstumde hak iddia ediyorlar. Ya da ben bu kadar yapabiliyorum deyip kendi bildiklerini okuyorlar.Senin yine eşin farkındaymış durumun. Güzel bakar diyosan bakıcı yerine ona bırakabilirsin ama ben olsam şahsen tercih etmezdim. Bakıcıya karşıyım ama kv bakmasına daha çok karşıyım. Çocuk kimle büyürse ister istemez huyu suyu ona benziyor bu yüzden istemiyorum ben. Bakabildigim kadar kendim bakıcam sonra da kreşe veririm kv bakmasından iyidir diyorum. Lanet olsun içimdeki kv sevgisine ahajaj
Ay onlar resim yaparken hep konuşmaz mı 45’i birden. Benim kafam kaldırmazResımcıler de ıyı
Neden olduYavrum kafamı dagıtamıyorum eşim 3 te işe gidiyor annem kardeşimin yanında babam işten geliyor babamın yüzüne baktıkça gözlerim durmuyor çok zor bir şey evin tadı tuzu kalmadı kedimiz bile mahzun
aynen oğlan kesinlikle dayıya çekiyor canım seninki de öyle olur inşallah. bununla ilgili komik bir anımı anlatayım size ben ilk hamileliğimde doktorumun asistanıyla konuşuyorz konu geldi benim kızımda aynı babannesi dedi asistanı bende gayri ihtiyari olarak ay allah korusun benimki benzemez inşallah dedim eşimde yanımdaKızlar ben bu hamilelik sürecimde kv ve görümceme çok kuruldum. Böyle çekememezlik falan hat safhada bende hatta geçen rüyama girdi. Oğlum da onlara yanıktı baya. Bildiğin kabus gibi uyandım. Çevrenizde böyle çocuğu hamilelikte sinir olduğu birine çok benzeyen var mı şimdi buna taktım bunu düşünüyorum da benOğlan dayıya muhabbeti olur inşallah diye dua ediyorum resmen
Lisede top veriyorlar canım. Kendileri odalarında oturuyor. Kimi içerde kimi dışarda, kimi kantinde geziyor. İlkokulu kasdetmedimBen sinifciyim ama en cok yoruldugum derslerden biri beden egitimi. Disarida daha fazla problem cikiyor. Cocuklari disarida idare etmek daha zor ve yorucu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?