- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.621
Bence lgs tyt ayt dersi olmayan her branş iyiResımcıler de ıyı
Asla yapamayacagim sey sanirim bu. Cocuklarin basina bi sey gelir diye aklim cikiyor disari cikardigimda. Hali sahamiz var bahcede. Oradan cikmalarina izin vermiyorum. Surekli baslarindayimİlköğretim diye bence lise de topu öğretmenler odasının balkonunda. Atıyorlar oturup çay içiyorlarbazen aklımdan oluyorum
Sigara uyuz çocuk yemek yemez zayıf ince zaten bu hastalık zayıf uzun boylu erkeklerde çok görülüyormuş sürekli de aç karnına sigara birde çok içiyor sanki bana ne derdi varsaNeden oldu
Akciğeri mi söndü yoksa şüphesi mi varSigara uyuz çocuk yemek yemez zayıf ince zaten bu hastalık zayıf uzun boylu erkeklerde çok görülüyormuş sürekli de aç karnına sigara birde çok içiyor sanki bana ne derdi varsa
Akciğeri mi söndü yoksa şüphesi mi var
Branşın neLisede top veriyorlar canım. Kendileri odalarında oturuyor. Kimi içerde kimi dışarda, kimi kantinde geziyor. İlkokulu kasdetmedimortaokulda da bu kadar salmıyorlardı. Başlarında duruyordu yine öğretmenler.
Benim branşım ingilizce. Dil sınıfına da girdim son iki sene. En güzel derslerim orda geçiyor. Şimdiye kadarki öğrenciler de iyiydi ama bu sene 11 olanlar ve daha küçük sınıflar hiç sallamıyor dersi. Bazı sınıflarda kendi kendime ders yapıyorum. Bi de özelden gelip çok iyi olanlar da var, gecekondu mahallesinden gelip ingilizce dersi boş geçmiş olanlar da var. Bu devirde hala ders boş geçmiş, şaşıyorum. Kaynaştırma değil, 10’a kadar sayamıyor.Bence lgs tyt ayt dersi olmayan her branş iyibunu anlamam yıllarımı aldi
Hava kesesi patladığı için söndü akciğeri tüp taktılar eğer işe yaramasaydı ameliyat olacaktı tabi sigaraya devam ederse tekrar edecek inşallah bu son olur da bir daha böyle şeyler yaşamayız Allahım sağlığımızdan ayırmasın bizleriAkciğeri mi söndü yoksa şüphesi mi var
Çok sevindim gözün aydın.Kızlar soran dua eden herkesten Allah razı olsun annem biraz önce aradı çıkabiliriz diye
Şimdide kardeşim aradı gelin beni alın diyeşükürler olsun
Bizde de o kadar fazla var ki Ram a gönderip bep raporu alsin diyoruz oğluma deli derler diyorlar aldırmıyorlar ee birakiyorsun yazık değil mi çocuğa yapamıyor diyorlarBenim branşım ingilizce. Dil sınıfına da girdim son iki sene. En güzel derslerim orda geçiyor. Şimdiye kadarki öğrenciler de iyiydi ama bu sene 11 olanlar ve daha küçük sınıflar hiç sallamıyor dersi. Bazı sınıflarda kendi kendime ders yapıyorum. Bi de özelden gelip çok iyi olanlar da var, gecekondu mahallesinden gelip ingilizce dersi boş geçmiş olanlar da var. Bu devirde hala ders boş geçmiş, şaşıyorum. Kaynaştırma değil, 10’a kadar sayamıyor.
Ay Allah razı olsun hepinizdenÇok sevindim gözün aydın.Bu vesileyle sigarayı bıraksa bari.
Bizim komsumuzun oğlunun öyle olmuştu sırtım ağrıyor sırtım ağrıyor diyordu sürekli o zaman hastaneye götürdüler akciğeri sönmüş lise sondu o da 15 gün hastanede yattı çıktı çok şükür şu an çok iyi tedavisiz değil yaşı da genç vücut anında toparlıyorHava kesesi patladığı için söndü akciğeri tüp taktılar eğer işe yaramasaydı ameliyat olacaktı tabi sigaraya devam ederse tekrar edecek inşallah bu son olur da bir daha böyle şeyler yaşamayız Allahım sağlığımızdan ayırmasın bizleri
Bize de haber verGunaaaaydnnnn
13:30karya hanimla randevum var36+0dan selamlar
Ben bu ürünü almistim canımEki Görüntüle 3331467
kızlar geçen siz konuyu açınca aklıma takıldı alıyım mı almayım mı kararsız kaldım, alanlar eş dost tavsiyesiyle mi alıyor bir de bu ürünü mü almıştınız
Fiziki olarak ben değil ama eşim çok benziyor aslındaCanım çektiğin acıyı anlayacağını düşünüyorsun ama 8 ay abarttigini düşünmüş adam, bu seferde lohusayken abarttigini düşünür aman 5 dakkada bitti sezeryan hic hissetmedin bile bilmem ne diye canın sıkılır
Fiziki olarak benziyorsan bebek sadece kv ye benziyor olma ihtimali olmaz en azından canım, kızim bana benziyor dersin her halükarda
Bence kp için bile koydurtmuyor kiz bebek olsaydı da kendi adını koydurtmaya çalışırdı önemli olan onların taraftan isim konulsun eş dosta hava atsınlar. Oğullarının evini yeni bir aile olarak görmeyip kendi ailesinin uzantısı olarak gören kv kp nefret ediyorum
Evet son 3 aydır sayıkliyor onlarda korkuyor sanırımKızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?