- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.641
Hepimiz öyle canım yaş küçükken daha iyi niyetli oluyor insan. Zamanla gözün açılıyorben de 24 yaşında evlendim ama gerçekten küçükmüşüm şimdi fark ediyorumha pişman mıyım asla yine olsa yine beyim beyle evlenirdim ama şimdiki benimle kıyaslayınca kandırılmaya çok daha müsaitmişim
Aynen canım o yüzden herkes yapabildiği yere kadar kendi yapmalı bencedeBakabildiğin kadar bak bence. Bakınca sonra üstumde hak iddia ediyorlar. Ya da ben bu kadar yapabiliyorum deyip kendi bildiklerini okuyorlar.
Ben ondan daha çok korkuyorum, bağırarak uyandırma şekli mi var ya tövbe tövbeEvet son 3 aydır sayıkliyor onlarda korkuyor sanırım
Canım bugun twitterda yazmışlardı iki gündür kabuslarla uyanıyorum diye herkes altina bende bende yazmışKızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Yine dolunay felan mı var acabaCanım bugun twitterda yazmışlardı iki gündür kabuslarla uyanıyorum diye herkes altina bende bende yazmış
Bence ogretemene baglı o durumAy onlar resim yaparken hep konuşmaz mı 45’i birden. Benim kafam kaldırmaz
Sigara kullanıyor muydu o, bizimki de öyle sırtım ağrıyor göğsüm ağrıyor falan diyordu iş yerinde yıkılmış kalmış hastaneye bi gidiyor acil yatış veriyorlar şükür çıkıyor da umarım sigaraya düşüp aynı şeyi yaşamazBizim komsumuzun oğlunun öyle olmuştu sırtım ağrıyor sırtım ağrıyor diyordu sürekli o zaman hastaneye götürdüler akciğeri sönmüş lise sondu o da 15 gün hastanede yattı çıktı çok şükür şu an çok iyi tedavisiz değil yaşı da genç vücut anında toparlıyor
Benim kv fırıncıydı ben biraz hamurla uğraşıp bişeyler yapsam hemen gelin kaynana toprağından olur falan derBenimki çatlak kremi sürdügümü duyunca bir anda soyunup kat kat göbeğini açıp baaak bende hiç çatlak yok gızıııım bana çektiysen semde çatlamazsın gızııııım demişti ahhahaha. Sonrada her zamanki cümlesini tekrarladı gelin gaynana doprağına ceker gızıııım
Ya benımde ıkı gundur sabah uyandıgımda parmaklarımı oynatamıyorum, sınra acılıyor ama tam deıl.. Magnezyumu da duzenlı alıyorum, yarın emzırme egıtımıne gjdıcem doktoru gorursem sorayım dıyordumkızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen
Sen olmasan ben ne yapardım de geçBenim kv fırıncıydı ben biraz hamurla uğraşıp bişeyler yapsam hemen gelin kaynana toprağından olur falan dersanki benim kendi annem yok bana öğretecek
O da iciyorduSigara kullanıyor muydu o, bizimki de öyle sırtım ağrıyor göğsüm ağrıyor falan diyordu iş yerinde yıkılmış kalmış hastaneye bi gidiyor acil yatış veriyorlar şükür çıkıyor da umarım sigaraya düşüp aynı şeyi yaşamaz
Benimki gece of oraya nasıl gidecez yetisemeyiz diye sayıkliyorduBen ondan daha çok korkuyorum, bağırarak uyandırma şekli mi var ya tövbe tövbe
Tövbe yarrabim ya bir alemlerBenimki gece of oraya nasıl gidecez yetisemeyiz diye sayıkliyordusen şimdi uyu ben seni götürecem sabah olunca dedim uyudu
bunların ki içmek değil bence bildiğin sömürüyor benim kardeşO da iciyordu
Hahahahhaha sesli guldum. Kara para aklamak icin bebek beziKız estagfrullah ne görgüsüzlüğü
Dedik bizim kızda para var sanıyorlar
Kara para aklamak için bebek bezi ile deterjan alıyorsun sanıyorlar demekkisenin eşinin ailesinin kredi ile ilgili bir travması var belli
Anam xok zorlamasaymiskm kendimi keskeBen palmi sordugumda gelen cevap :
Merhaba,
Öncelikle bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bebek mamaları Avrupa Birliği Direktiflerine göre üretilmektedir. Bu yasaların içerisinde de Palm yağı da izin verilen bir içeriktir. Palm yağının bebek beslenmesinde kullanılma sebebi uygun bir yağ (Omega 3 ve 6 olarak) kombinasyonuna sahip olmasıdır. HİPP ürünlerinin üretimi sırasında ılık işlem denilen prosesi uyguladığı için herhangi bir zararlı bileşen ortaya çıkmaz. Ayrıca Palm Yağı çok iyi bir Omega-6 kaynağıdır. HiPP bebek ürünlerindeki Palm yağı güvenle kullanılabilir.
Süt formüllerimizin içeriğinde kullandığımız bitkisel yağlarımızın hepsi organik olup; yüksek sıcaklıklara maruz kalmadan soğuk sıkım yöntem ile elde edilmektedir. Bebeklerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir işleme maruz kalmamaktadır. HiPP, kalite standartlarına bebeklerimizin sağlığı için önem vermektedir.
Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
NOT:Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda lütfen doktorunuza danışınız.
Sağlıklı günler dileriz..
HİPP Ebeveyn Servisi
-------------------------------------------------------
HİPP Dış Tic. Ltd. Şti.
Koşuyolu Mah. İsmailpaşa Sk. No:54
34718 Kadıköy/ İstanbul TÜRKİYE
18 diilde 26 fln bence en guzel yaslar evlilik icinAyy bende hep keşke daha erken evlenseymişim diyorum18doldumu yeterdi şartlar okul bilmem ne 26da zorla evlendik o da tarihi zorla aldık her kafadan bi ses
Kiz 28de bulmussun konusuyosunBen de erken evlenmek isterdim ama birini bulamadımeşimi bulduğumda 28 yaşındaydım ama o benden küçük, maaşı azdı, sonra işsiz kaldı, sonra babasına ev yaptırdı vs. Anca 32’de evlendik. 40’ta da böyle çocuk yapmaya uğraşıyoruz
Bende dioeum insallah gerek kalmaz emziririm. Aldigimi da saglik ocagina fln birakirim. Cevremde tanidik yok cnku kullananbende hipp aldım ilk kızıma da hipp almıştım, sonra anne sütü yettiği için çoğu boşa gidip atmıştık hatta bunda da öyle olur inşallah :)
Kuzum gelmid gecmis olsunnnHava kesesi patladığı için söndü akciğeri tüp taktılar eğer işe yaramasaydı ameliyat olacaktı tabi sigaraya devam ederse tekrar edecek inşallah bu son olur da bir daha böyle şeyler yaşamayız Allahım sağlığımızdan ayırmasın bizleri
Ay vermezmiyim yahuBize de haber ver
Evet gitmiştim ama eve geri geldim dayanamadim evde yatıyorum şimdiSen ne yaptın canım gittin mi işe
Benım esım de yiyor sigarayı, günde 2 paket, ocagımıza incir agacı dike dike bi Hal oldubunların ki içmek değil bence bildiğin sömürüyor benim kardeş
Çok sağol Allah sizlerden razı olsunHahahahhaha sesli guldum. Kara para aklamak icin bebek bezi
Anam xok zorlamasaymiskm kendimi keskeneyse ayni sonuca vardiysak yalan solemiyolar demekki
18 diilde 26 fln bence en guzel yaslar evlilik icin
Kiz 28de bulmussun konusuyosun
Ben bigun annemle en yakin arkima ben bu defteri kapattim beceremiyorum daha erkek sinek istemem dedim bigafta sonra esimle tanistim. 36yasindakimse bana gec evlenmekten bahsetmesin gecen sene evlendik daha o da cocuk icin
Bende dioeum insallah gerek kalmaz emziririm. Aldigimi da saglik ocagina fln birakirim. Cevremde tanidik yok cnku kullanan
Kuzum gelmid gecmis olsunnn
Ay vermezmiyim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?