2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepimiz öyle canım yaş küçükken daha iyi niyetli oluyor insan. Zamanla gözün açılıyor

Kızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Canım bugun twitterda yazmışlardı iki gündür kabuslarla uyanıyorum diye herkes altina bende bende yazmış

kızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen

Sigara kullanıyor muydu o, bizimki de öyle sırtım ağrıyor göğsüm ağrıyor falan diyordu iş yerinde yıkılmış kalmış hastaneye bi gidiyor acil yatış veriyorlar şükür çıkıyor da umarım sigaraya düşüp aynı şeyi yaşamaz

Benim kv fırıncıydı ben biraz hamurla uğraşıp bişeyler yapsam hemen gelin kaynana toprağından olur falan der sanki benim kendi annem yok bana öğretecek

kızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen
Ya benımde ıkı gundur sabah uyandıgımda parmaklarımı oynatamıyorum, sınra acılıyor ama tam deıl.. Magnezyumu da duzenlı alıyorum, yarın emzırme egıtımıne gjdıcem doktoru gorursem sorayım dıyordum

O da iciyordu

Ben ondan daha çok korkuyorum, bağırarak uyandırma şekli mi var ya tövbe tövbe
Benimki gece of oraya nasıl gidecez yetisemeyiz diye sayıkliyordu sen şimdi uyu ben seni götürecem sabah olunca dedim uyudu

Hahahahhaha sesli guldum. Kara para aklamak icin bebek bezi
Anam xok zorlamasaymiskm kendimi keskeneyse ayni sonuca vardiysak yalan solemiyolar demekki
Ayy bende hep keşke daha erken evlenseymişim diyorum 18doldumu yeterdi şartlar okul bilmem ne 26da zorla evlendik o da tarihi zorla aldık her kafadan bi ses
18 diilde 26 fln bence en guzel yaslar evlilik icin
Kiz 28de bulmussun konusuyosun
Ben bigun annemle en yakin arkima ben bu defteri kapattim beceremiyorum daha erkek sinek istemem dedim bigafta sonra esimle tanistim. 36yasinda kimse bana gec evlenmekten bahsetmesin gecen sene evlendik daha o da cocuk icin
bende hipp aldım ilk kızıma da hipp almıştım, sonra anne sütü yettiği için çoğu boşa gidip atmıştık hatta bunda da öyle olur inşallah :)
Bende dioeum insallah gerek kalmaz emziririm. Aldigimi da saglik ocagina fln birakirim. Cevremde tanidik yok cnku kullanan
Kuzum gelmid gecmis olsunnn
Bize de haber ver
Ay vermezmiyim yahu

Çok sağol Allah sizlerden razı olsun rabbim bizleri sevdiklerimizle , sağlığımızla sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…