- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.661
Öyle bir illet ki içmesi ayrı kurtulması da ayrı zulüm, Allahım sağlığına zeval vermesin inşallahBenım esım de yiyor sigarayı, günde 2 paket, ocagımıza incir agacı dike dike bi Hal oldu
Tamm canım bir hafta daha idare edecekler sağolsunlar doğru olanı yapmıssın bence eve dövmekle dinlen senEvet gitmiştim ama eve geri geldim dayanamadim evde yatıyorum şimdimüdürüm bu hafta seni idare edelim ama pazartesi calisamaz raporu getir bu halde calistiramam seni dedi
Ama öyle deme çok mantıklı bir yatırım aracıHahahahhaha sesli guldum. Kara para aklamak icin bebek bezi
Anam xok zorlamasaymiskm kendimi keskeneyse ayni sonuca vardiysak yalan solemiyolar demekki
18 diilde 26 fln bence en guzel yaslar evlilik icin
Kiz 28de bulmussun konusuyosun
Ben bigun annemle en yakin arkima ben bu defteri kapattim beceremiyorum daha erkek sinek istemem dedim bigafta sonra esimle tanistim. 36yasindakimse bana gec evlenmekten bahsetmesin gecen sene evlendik daha o da cocuk icin
Bende dioeum insallah gerek kalmaz emziririm. Aldigimi da saglik ocagina fln birakirim. Cevremde tanidik yok cnku kullanan
Kuzum gelmid gecmis olsunnn
Ay vermezmiyim yahu
Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.Benım esım de yiyor sigarayı, günde 2 paket, ocagımıza incir agacı dike dike bi Hal oldu
Bebek olunca bırakacağına söz verdı, ama hala bır caba yok,goremıyorumÖyle bir illet ki içmesi ayrı kurtulması da ayrı zulüm, Allahım sağlığına zeval vermesin inşallah
Aaah ah sözverdi bana da bırakıcam dedı, ben de çaya 3 4 seker atardım. O da bana sekerı bırakacağıma söz verdırıdı, ben nısanlandıgımız hafta bıraktım sekerı, o sozunde durmadıBen eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştimSigara kırmızı çizgim
Aynen sağolsun halimi görünce anladı çok şükürTamm canım bir hafta daha idare edecekler sağolsunlar doğru olanı yapmıssın bence eve dövmekle dinlen sen
Annem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayıBebek olunca bırakacağına söz verdı, ama hala bır caba yok,goremıyorumgrctıgımız yıl hastaneden nıkotın bandı verdıler sırtına yapıstırdık 2 gunden sonra bıraktı kasındırıyor dedi
Bızı de dvelet hastanesının sıgara bıraktırma polikliniginden aradılar, gıttı, aslında verdıklerı nıkotın bandı dusuk dozdu, ama ıımcı tura gecmeyı bırak 3.gune dayanamadı. Yaa bıraz da kafada bıtecekAnnem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayı
Tüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlararada bir girip bakmaya çalışıyorum ama ne tadım kaldı ne tuzum. Sordugun için teşekkür ediyorum
çok mu kalabalıksınız oturduğun yerdeAkrabalarımda mesafeli ilişkiye sıcak bakan yok burun sokmayı severlermaşallahları var bu konuda
fazla açıldı şimdideHepimiz öyle canım yaş küçükken daha iyi niyetli oluyor insan. Zamanla gözün açılıyor
Ayy ben de heyecanlandm şimdiKızlar merhaba
Durum özeti geçeyim size
Genel olarak durumum iyi ağırlarım bi yükselip bi düşüyor anormal bir durum yok şükürler olsun bugün çıkış yapabileceğimi söyledi doktorum ama ben çıkmak istemedim hem oğlum burda dedim hemde ilaçlara hala ihtiyacım var
Bol bol yürüyorum gecem gündüzüm karıştı kaçta uyuyup kaçta ayaktayım belli değil gece bir saat uyumuşum düşünün
Çınar’ı henüz görmedim bugün saat ikide görüş sanırım sadece ben göreceğim bilgi almaya gittiğinde eşim yokmuş doktor hemşire birşey öğrenemedik sonrada uyumuşuz yeni kalktım yemek yiyorum sonra bi duş oğluma hazırlanacağım çok heyecanlıyım
İnstada kurt bakışalım vs diyen bi kadın vardı ya. Kızlar soru soruyorlardı sana çok aşık seni çok seviyo ondan telefonlarını açmıyor falan diyordu ya tam onun gibi hissettim okuyuncaBenim eşimi de kan tutar iyy kanlı kanlı getirmezler temizlerler de mi der doğuma gel derim yok ben bayılırım ben sevmem der sanki ben seve seve gidiyorumbence erkekler bilmedikleri konular da kendi akılları yerine etrafı kolaçan ediyorlar sonra yapılması gerekmiş diyorlar oradaki kadın da doğuma git diye konuyu acmamistir eşin konuyu açmıştır sonra o da normallestirince demek ki giriliyor olmuştur aslında sen söyledigin için doğuma girmeyi normallestirecej bir şey aramış bence seni cok seviyor ki bu kadar korkmasına rağmen bu konuyu güvendiği birine açıp biraz destekle yanında olmaya karar vermiş sadece yapış şekli yanlıs
Kızlar soran dua eden herkesten Allah razı olsun annem biraz önce aradı çıkabiliriz diye
Şimdide kardeşim aradı gelin beni alın diyeşükürler olsun
Gunaaaaydnnnn
13:30karya hanimla randevum var36+0dan selamlar
Evet pdr. Yeni nesil gümbür gümbür cidden benim enerjim hiç kalmadı artıkPdr mi branşın? Bizim bu sene 12 olanlar ve ondan öncesi okul çok iyiydi ama bu pandemide ortaokul okuyup gelenler çok fena. Önceden nöbet tutmak koridorda yürüyüş yapmaktı, şimdi her sınıfa tek tek bakıp sevişenleri ayırmak gerekiyor♀ çocuk küçükken de biraz zor gelceksin ama belki okula gelmek iyi gelir bilemedim. Benim artık kafam kaldırmıyor. Saatlerce ders anlatayım o sorun değil, ekstra şeyler çok yıpratıyor beni.
O direk kendi söyledi ikiye çıkarıyorum diyekızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen
Kızlar merhaba
Durum özeti geçeyim size
Genel olarak durumum iyi ağırlarım bi yükselip bi düşüyor anormal bir durum yok şükürler olsun bugün çıkış yapabileceğimi söyledi doktorum ama ben çıkmak istemedim hem oğlum burda dedim hemde ilaçlara hala ihtiyacım var
Bol bol yürüyorum gecem gündüzüm karıştı kaçta uyuyup kaçta ayaktayım belli değil gece bir saat uyumuşum düşünün
Çınar’ı henüz görmedim bugün saat ikide görüş sanırım sadece ben göreceğim bilgi almaya gittiğinde eşim yokmuş doktor hemşire birşey öğrenemedik sonrada uyumuşuz yeni kalktım yemek yiyorum sonra bi duş oğluma hazırlanacağım çok heyecanlıyım
Burnunu açmak için serum fizyolojik koyuyorlar direkt sıkmak yerine ya da sadece su koyan da gördüm mukozayı yumuşatıp aspiratörle çekiyorlar veya olası bir durumda hastalığında reçete edildiyse ventolin koyuyorsun sıvı olanlardan ev konforunda tedavibende astım var eşimde astım var tüm ailemde alerji var. bizim bebe alerjik olmaz inşallah diye dua ediyorum ama 3te2 olacak istatistikler öyle diyorhava nemlendirici var odamızda bir de bundan alsam mı almasam mı bilemiyorum bunlara sanırım serum fizyolojik koyuluyor değil mi?
Benim esım normalde hiç rüya görmez ama bu ara benle beraber oda rüyalardan muzdarıpKızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?