2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet gitmiştim ama eve geri geldim dayanamadim evde yatıyorum şimdi müdürüm bu hafta seni idare edelim ama pazartesi calisamaz raporu getir bu halde calistiramam seni dedi
Tamm canım bir hafta daha idare edecekler sağolsunlar doğru olanı yapmıssın bence eve dövmekle dinlen sen

Ama öyle deme çok mantıklı bir yatırım aracı
Hemde uzun vadede kazanç kapısı. Mesela aldığım bezler pişik yaparsa 2 ay sonra dolapta %30 zamnlı fiyata eklerim. O dönem yinede ucuz olacağı için kapış kapış gider

Benım esım de yiyor sigarayı, günde 2 paket, ocagımıza incir agacı dike dike bi Hal oldu
Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştim Sigara kırmızı çizgim

Öyle bir illet ki içmesi ayrı kurtulması da ayrı zulüm, Allahım sağlığına zeval vermesin inşallah
Bebek olunca bırakacağına söz verdı, ama hala bır caba yok,goremıyorum grctıgımız yıl hastaneden nıkotın bandı verdıler sırtına yapıstırdık 2 gunden sonra bıraktı kasındırıyor dedi

Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştim Sigara kırmızı çizgim
Aaah ah sözverdi bana da bırakıcam dedı, ben de çaya 3 4 seker atardım. O da bana sekerı bırakacağıma söz verdırıdı, ben nısanlandıgımız hafta bıraktım sekerı, o sozunde durmadı

Annem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayı

Annem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayı
Bızı de dvelet hastanesının sıgara bıraktırma polikliniginden aradılar, gıttı, aslında verdıklerı nıkotın bandı dusuk dozdu, ama ıımcı tura gecmeyı bırak 3.gune dayanamadı. Yaa bıraz da kafada bıtecek

Canım benim çok üzgünüm, inşallah bir an önce tedavisi olur da düzelir. Kardeş çok başka ama lütfen dikkat et sen de kendine

Kızlar merhaba
Durum özeti geçeyim size
Genel olarak durumum iyi ağırlarım bi yükselip bi düşüyor anormal bir durum yok şükürler olsun bugün çıkış yapabileceğimi söyledi doktorum ama ben çıkmak istemedim hem oğlum burda dedim hemde ilaçlara hala ihtiyacım var
Bol bol yürüyorum gecem gündüzüm karıştı kaçta uyuyup kaçta ayaktayım belli değil gece bir saat uyumuşum düşünün
Çınar’ı henüz görmedim bugün saat ikide görüş sanırım sadece ben göreceğim bilgi almaya gittiğinde eşim yokmuş doktor hemşire birşey öğrenemedik sonrada uyumuşuz yeni kalktım yemek yiyorum sonra bi duş oğluma hazırlanacağım çok heyecanlıyım

Ayy ben de heyecanlandm şimdi hastaneden cikmamakla çok iyi yapmışsın hem ağrıların için hem de çınar kuşa yakın olmak sana iyi gelir

İnstada kurt bakışalım vs diyen bi kadın vardı ya. Kızlar soru soruyorlardı sana çok aşık seni çok seviyo ondan telefonlarını açmıyor falan diyordu ya tam onun gibi hissettim okuyunca

Kızlar soran dua eden herkesten Allah razı olsun annem biraz önce aradı çıkabiliriz diye
Şimdide kardeşim aradı gelin beni alın diye şükürler olsun

Ay şimdi gördüm çok sevindim kuzum

Gunaaaaydnnnn
13:30karya hanimla randevum var36+0dan selamlar

Allah okurken doğurdun sandım ya hadi güzel haberlerle inşallah

Evet pdr. Yeni nesil gümbür gümbür cidden benim enerjim hiç kalmadı artık

Ay ne güzel telaşlar iyi olmuş çıkmaman hastaneden bebişine yakın olursun

Burnunu açmak için serum fizyolojik koyuyorlar direkt sıkmak yerine ya da sadece su koyan da gördüm mukozayı yumuşatıp aspiratörle çekiyorlar veya olası bir durumda hastalığında reçete edildiyse ventolin koyuyorsun sıvı olanlardan ev konforunda tedavi hem de sessiz. Hastane tipi olanlar baya gürültülü korkar bebekler. Ben hamileliğimin başlangıcında oğlumu bahane ederek aldım ama aslında kendime almıştım astımımdan ötürü. 600 ₺ ye

Kızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Benim esım normalde hiç rüya görmez ama bu ara benle beraber oda rüyalardan muzdarıp aşermeye kadar bır çok surecı beraber yaşıyoruz biz ondanda eksık kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…