- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.681
Gerçekten öyle ya, mide bulantısı bile vardı ne alakaysaBenim esım normalde hiç rüya görmez ama bu ara benle beraber oda rüyalardan muzdarıpaşermeye kadar bır çok surecı beraber yaşıyoruz biz ondanda eksık kalmadı
Ben arkadaşlarla arada bir içerdim de akşam eve gelince anlardı kızardı bana. 35’ten sonra kendi sigaraya başladı. Ben artık içilen ortamda bile bulunamıyorum.Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştimSigara kırmızı çizgim
150 ye 50 diyosunN11 limitsiz kupon vermedi dün beybi.
Vereydi biz duramazdık
Geçen eşimin iş yerine aynı anda ARAS- TRENYOL EKSPRES-HEPSİJEt- YURTİÇİ ve SENDEO birlikte giriş yapmış. Eşime diyorlarmış gömü mü buldunuz bu alışveriş niye
Ben 22Ben de 24 yasinda evlendim. Gercekten 24 yas kucuk evlenmek icin. Ilk zamanlar yaptigimiz seyler cok sacma geliyor30 dan sonra uyandim, bi aydinlanma geldi, rahatladim
Ya kibar insanlar işte kızı çalıştığı halde çekinen. Oğlu çalışınca gelin harcayınca gözü kalıyor işte kV tarafının. Çalışan kadınlar daha çok göze batıyor bence.Benimde annem bakacak bebeğe . Ben de çok istiyorum parayla baksın diye çünkü durumları da çok iyi değil ve kendi parasını kazanmak ona da iyi hissettirir mental olarak. Ama bi hediye aldığımda bile aşırı olay oluyor annemde babamda çok kızıyor bu konuda eski kafalılar biraz kocanla aran bozulmasın modundalar. Ben de bu para işini nasıl çözerim diye düşünüyorum
Ayy bir okuturken yıprandığımın tazminatı hiç bir şey olamaz yaBence öğretmenlerin de yıpranma payı olması gerekiyor. Bazen diyorum bi rezillik yapayım, geri hizmete alsınlar beni. İlçe milli eğitime gidip takılayım orda. Ya da arşive kütüphaneye falan koysunlar beni. Sessiz sessiz oturayım.
Yaa sana boşa bayılmıyorumben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyoruminşallah geçiyordur aptala döndüm
Hadi ya sende mi BrütüsBen de öyleyim aşırı saflaştım böyle ki cin gibiydim
Bir kusur onu buldumAhahhahahahahaha ilk görüşte toto incelemek mi
Ya sorma geçen diyoki burda olsa oğlumun doğum gününü pastanede kutlar 1000-2000 neyse ödermişMax gelin kaynana ilişkisinin tepe noktasi
Senin annen bakarsa para almaz diye yerini yapıyorBenimki desürekli eşime yengen kuzeninin çocuğuna bakıyor (babaannesi) o kuzenin olacak hayırsız var yemez kadına ne para verir ne bir şey düzenli maaş odemesi gerekmez mi diyor sonra ben de sizinkine bakarım diyor ben de bizimkine annem bakacak diyorum bu sefer de nineler torun bakarken para Mara beklemez diyor
Aman ya sömürgeci bunlar. Oğulları karısı çocuguna değil gelin evine değil onlara kazansın harcasın isteyen aç gözlüler.Acaba senin kaynanan benimkinin neyikendim yazdım sandım bir an
Erkeklere güven olmazAaah ah sözverdi bana da bırakıcam dedı, ben de çaya 3 4 seker atardım. O da bana sekerı bırakacağıma söz verdırıdı, ben nısanlandıgımız hafta bıraktım sekerı, o sozunde durmadı
Benimki hiç etkilenmiyor horul horul devamKızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Off hem seni hem kendini övüyorBenim kv fırıncıydı ben biraz hamurla uğraşıp bişeyler yapsam hemen gelin kaynana toprağından olur falan dersanki benim kendi annem yok bana öğretecek
Balım dınlen kaç haftadır çok yoruldun çok yıprandın.Kızlar merhaba
Durum özeti geçeyim size
Genel olarak durumum iyi ağırlarım bi yükselip bi düşüyor anormal bir durum yok şükürler olsun bugün çıkış yapabileceğimi söyledi doktorum ama ben çıkmak istemedim hem oğlum burda dedim hemde ilaçlara hala ihtiyacım var
Bol bol yürüyorum gecem gündüzüm karıştı kaçta uyuyup kaçta ayaktayım belli değil gece bir saat uyumuşum düşünün
Çınar’ı henüz görmedim bugün saat ikide görüş sanırım sadece ben göreceğim bilgi almaya gittiğinde eşim yokmuş doktor hemşire birşey öğrenemedik sonrada uyumuşuz yeni kalktım yemek yiyorum sonra bi duş oğluma hazırlanacağım çok heyecanlıyım
Anaaaam dogursam da sigara icsem die gun sayiyodum sonra ogrendim ki sutten daha cok geciyomusBen eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştimSigara kırmızı çizgim
Ay ben gittim. Ne oldu sadece o zmn ictigim sograyai icemiorum marka degistirdimAnnem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayı
EtkilenmezmiKızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Ben hiç kıyamam yaErkeklere güven olmaz
Geçen sene kuzeni sigara içerken benim safında eline tutuşturmuş.1-2 fırt çekti.İnsan içinde adama saldırıp gırtlaklayasım geldi. Gözlerimle yedim resmen eşimi
Eve gittik ağzıma geleni saydım. Ne namusunu bıraktım ne haysiyetini sen adam mısın bana verdiğin her söz yalan sende kumar karı kız herşey vardır diye( Bende ki olayları abartma ve evhamlanma şekli )
**1 hafta evde yemek yapmadım. Zıkkım ye umurunda değilsin dedim. yüzüne bile bakmadım.
O gün tövbe ettiben bir daha bu mualemeleyi istemiyorum diye. O zamanadan beri benim korkuma sigara içen arkadaşları ile görüşmüyor. Sigara içilen ortamda bile durmuyor
Kız çok dominantsın korktum vallaErkeklere güven olmaz
Geçen sene kuzeni sigara içerken benim safında eline tutuşturmuş.1-2 fırt çekti.İnsan içinde adama saldırıp gırtlaklayasım geldi. Gözlerimle yedim resmen eşimi
Eve gittik ağzıma geleni saydım. Ne namusunu bıraktım ne haysiyetini sen adam mısın bana verdiğin her söz yalan sende kumar karı kız herşey vardır diye( Bende ki olayları abartma ve evhamlanma şekli )
**1 hafta evde yemek yapmadım. Zıkkım ye umurunda değilsin dedim. yüzüne bile bakmadım.
O gün tövbe ettiben bir daha bu mualemeleyi istemiyorum diye. O zamanadan beri benim korkuma sigara içen arkadaşları ile görüşmüyor. Sigara içilen ortamda bile durmuyor
Safdiriklik degil kiz o. Herkesin mizacı farkliKız çok dominantsın korktum vallaburcun ne?
Sendeki ağız mıçma kapasitesinin onda biri olsa bende adam önümde el pençe divan dururdu sanırım
Ne kadar safdirik im bir kez daha anladım
Yaa sınırlarımı iyi çizemiyorumSafdiriklik degil kiz o. Herkesin mizacı farkli
Kocam ve Karadenizli aşireti aynı semtteyizçok mu kalabalıksınız oturduğun yerde
fazla açıldı şimdide
Eşim ıcıyordu bende aralıkta başlamıştım sıgaraya. Zor bir süreçten geçiyordum.dertlesecek kimse olamayınca esımden bır ıkı derken başladımBizde de aynı sigara sorunu var hamile olursan bırakıcam söz dedi 7 aylıkken bırakıcam söz dedi şimdi içtiğini görmüyorum ama gece çalışıp sabah eve geldiğinde kokluyorum içmiş napayım içmeden gece uyanık kalamıyorum uykum geliyor diyor onun haricinde içmiyor napsak işe de mi yollamasak
Vermemek lazım. Bır kere gecınce delık desık edıyorlar sınırı.Yaa sınırlarımı iyi çizemiyorumsorun orda sınır çizmeyi bilsem kafam hep rahat olur. Saygı sınırını aşan çok kişi oluyor çevremde izin vermemem lazım.
Gayet iyi, benim biraz önde gidiyor bebisim bir de erkekler genelde biraz daha büyük oluyorlarEvet canım kız benimki 43 cm 1973gram dedi 32de iyi dedi biran önce 2bucugu gecseler çok korkuyom ya
Benim bana fabrika bacası gibiydiAnaaaam dogursam da sigara icsem die gun sayiyodum sonra ogrendim ki sutten daha cok geciyomusama gunde 1 tane icmeyi planliyorum bak 8 ay oldu ruyalwrimds hep sigara iciyorum beynim yandi artik. Asiri asiri kotu bukdr sevdigimi bilmiodum. He iciomusun de hayir icmiyorum ama beynim dio ki ara verdim okdr birakmadim. Mesela suan keske bitane olsa… senin aksine bnm icinde sigara icio olmaso gerekiodu esimin ay cok rezilim
Ay ben gittim. Ne oldu sadece o zmn ictigim sograyai icemiorum marka degistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?