2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim esım normalde hiç rüya görmez ama bu ara benle beraber oda rüyalardan muzdarıp aşermeye kadar bır çok surecı beraber yaşıyoruz biz ondanda eksık kalmadı
Gerçekten öyle ya, mide bulantısı bile vardı ne alakaysa

Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştim Sigara kırmızı çizgim
Ben arkadaşlarla arada bir içerdim de akşam eve gelince anlardı kızardı bana. 35’ten sonra kendi sigaraya başladı. Ben artık içilen ortamda bile bulunamıyorum.

150 ye 50 diyosun
Dün baktım 120 tl altı çok ürün var kargo bedava uç uç ile alınır en kötü
Ama kategori değişiyor bir yandan
Ben de 24 yasinda evlendim. Gercekten 24 yas kucuk evlenmek icin. Ilk zamanlar yaptigimiz seyler cok sacma geliyor 30 dan sonra uyandim, bi aydinlanma geldi, rahatladim
Ben 22 de evlendim acelem neyse
Ya kibar insanlar işte kızı çalıştığı halde çekinen. Oğlu çalışınca gelin harcayınca gözü kalıyor işte kV tarafının. Çalışan kadınlar daha çok göze batıyor bence.
Ayy bir okuturken yıprandığımın tazminatı hiç bir şey olamaz ya
ben normalde bir yerde otursak 2 kişiyle konuşur arkadaki 2 masayı da dinlerim şimdi karşımdakini aklımda tutamıyorum inşallah geçiyordur aptala döndüm
Yaa sana boşa bayılmıyorum
Ben de öyleyim aşırı saflaştım böyle ki cin gibiydim
Hadi ya sende mi Brütüs
Ahahhahahahahaha ilk görüşte toto incelemek mi
Bir kusur onu buldum bir de az zayıf geldi gözüme ben buna kilo aldırırım dedim salak gibi 82 kilo fit adamı 100 kilo dombili yaptım
Max gelin kaynana ilişkisinin tepe noktasi
Ya sorma geçen diyoki burda olsa oğlumun doğum gününü pastanede kutlar 1000-2000 neyse ödermişaramadı bile çocugu doğum gününde 50 tl harçlık verdi giderken sadece yaşlı büyük babaanne var ondan cömert ( kp ın annesi )onun yanına her gittiğimde çocuga zaten 50 veriyor 90 küsür yaşında kadın
Senin annen bakarsa para almaz diye yerini yapıyor ama kendi baksa istiyor çakal
Acaba senin kaynanan benimkinin neyi kendim yazdım sandım bir an
Aman ya sömürgeci bunlar. Oğulları karısı çocuguna değil gelin evine değil onlara kazansın harcasın isteyen aç gözlüler.

Aaah ah sözverdi bana da bırakıcam dedı, ben de çaya 3 4 seker atardım. O da bana sekerı bırakacağıma söz verdırıdı, ben nısanlandıgımız hafta bıraktım sekerı, o sozunde durmadı
Erkeklere güven olmaz
Geçen sene kuzeni sigara içerken benim safında eline tutuşturmuş.1-2 fırt çekti.İnsan içinde adama saldırıp gırtlaklayasım geldi. Gözlerimle yedim resmen eşimi
Eve gittik ağzıma geleni saydım. Ne namusunu bıraktım ne haysiyetini sen adam mısın bana verdiğin her söz yalan sende kumar karı kız herşey vardır diye ( Bende ki olayları abartma ve evhamlanma şekli)
**1 hafta evde yemek yapmadım. Zıkkım ye umurunda değilsin dedim. yüzüne bile bakmadım.

O gün tövbe etti ben bir daha bu mualemeleyi istemiyorum diye. O zamanadan beri benim korkuma sigara içen arkadaşları ile görüşmüyor. Sigara içilen ortamda bile durmuyor

Kızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Benimki hiç etkilenmiyor horul horul devam

Benim kv fırıncıydı ben biraz hamurla uğraşıp bişeyler yapsam hemen gelin kaynana toprağından olur falan der sanki benim kendi annem yok bana öğretecek
Off hem seni hem kendini övüyor
Balım dınlen kaç haftadır çok yoruldun çok yıprandın.
Çıkma tabi hastaneden zaten parasını alıyorlar 2 gecenin boşver. Gazın mazın iyice çıkana kadar kal.

Bizde de aynı sigara sorunu var hamile olursan bırakıcam söz dedi 7 aylıkken bırakıcam söz dedi şimdi içtiğini görmüyorum ama gece çalışıp sabah eve geldiğinde kokluyorum içmiş napayım içmeden gece uyanık kalamıyorum uykum geliyor diyor onun haricinde içmiyor napsak işe de mi yollamasak

Ben eşimle ilk tanıştım nerelesin ne okudun muhabbetine hiç girmedn sigara içiyor musun diye sordum.
Evet deseydi masadan net kalkıp gitmiştim Sigara kırmızı çizgim
Anaaaam dogursam da sigara icsem die gun sayiyodum sonra ogrendim ki sutten daha cok geciyomusama gunde 1 tane icmeyi planliyorum bak 8 ay oldu ruyalwrimds hep sigara iciyorum beynim yandi artik. Asiri asiri kotu bukdr sevdigimi bilmiodum. He iciomusun de hayir icmiyorum ama beynim dio ki ara verdim okdr birakmadim. Mesela suan keske bitane olsa… senin aksine bnm icinde sigara icio olmaso gerekiodu esiminay cok rezilim
Annem bu sigara bırakma merkezine gitti komşularımızla ilaç verdiler ve hepsi bıraktı 2 ay içinde sigarayı
Ay ben gittim. Ne oldu sadece o zmn ictigim sograyai icemiorum marka degistirdim

Kızlar sizin de eşiniz sizden etkileniyor mu? Hani biz tuhaf tuhaf rüyalar görüyoruz, eşinizde görüyor mu? Sürekli kabus görüp bağırarak uyanıyor benim de ödümü koparıyor ya
Etkilenmezmi haftasonu sabah tabii ki bebek tarafından tekmeleriyle erken uyandım. Üşümüşümde üstümü açtığım için kocama yanaştım güya. Kolunu üstüme attı oda. Şimdi bi bi kolunu hareket ettiriyo bi diğer kolunu ama uyuyo. Durmuyo da artık dayanamadım uyandırdım dedim beni dürtüp duruyon zetan erken uyandım diye. Meğer rüyasında adam dövüyomuş bide diyo ki iyi kafa atmadım

Ben hiç kıyamam ya

Kız çok dominantsın korktum vallaburcun ne?
Sendeki ağız mıçma kapasitesinin onda biri olsa bende adam önümde el pençe divan dururdu sanırım
Ne kadar safdirik im bir kez daha anladım

Kız çok dominantsın korktum vallaburcun ne?
Sendeki ağız mıçma kapasitesinin onda biri olsa bende adam önümde el pençe divan dururdu sanırım
Ne kadar safdirik im bir kez daha anladım
Safdiriklik degil kiz o. Herkesin mizacı farkli

Eşim ıcıyordu bende aralıkta başlamıştım sıgaraya. Zor bir süreçten geçiyordum.dertlesecek kimse olamayınca esımden bır ıkı derken başladım Hamıle kalınca bırakmamı istedi bende aynı anda bırakırsak olur dedim.Baya bı dırendıama Bırımız bıraksak dıgerı ıcınce anlamı yok . En son oturdum ağladım bız bu çocuğa ıyı anne baba olamaıcaz diye ama nasıl feryat fıgan ağlamadır anlatamam kskskdkdkd. Benı ole görünce tamam dedi şükür bıraktık beraber darısı sızlere ıns

Yaa sınırlarımı iyi çizemiyorum sorun orda sınır çizmeyi bilsem kafam hep rahat olur. Saygı sınırını aşan çok kişi oluyor çevremde izin vermemem lazım.
Vermemek lazım. Bır kere gecınce delık desık edıyorlar sınırı. zor oluyor ama oncelıgı kendine verdıgın anda bakıyorsun dıyorsun bu zamana kadar nıe uğraşmışım hayır demek yapamazsın demek bu kadar kolaymıymıs dıye yakın zamanda bu ıyılıgı kendine yapman umıdı ıle

Benim bana fabrika bacası gibiydi
Çocukluğumuzdan beri travma yaşattı bize.
Annemin hiç beyaz perdesi olmadı mesela hep babamın sigara dumanlarında sap sarıydı ( Annem acısını çıkartmak için salonu full yenilenmişti babama ama adama para harcamakta etki etmedi.

Sigadan öyle bir koktuk ki ne ben ne kız kardeşlerim ömrümüzde ne sigaraya merak duyduk nede bir kere tadına baktık.Nargile filanda bilmem ben 1 nefesi 40 paket sigaraya denk tek onu bilirim.

Eşime uyguladığım zulum ve şiddet hep eski kötü anılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…