- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.701
Burcum kova tatlımKız çok dominantsın korktum vallaburcun ne?
Sendeki ağız mıçma kapasitesinin onda biri olsa bende adam önümde el pençe divan dururdu sanırım
Ne kadar safdirik im bir kez daha anladım
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kardeşin hemen iyileşirTüp takılı hala. Akciğerinde hava kesesi patladığı için takılı eğer düzelmezse ameliyat diyorlararada bir girip bakmaya çalışıyorum ama ne tadım kaldı ne tuzum. Sordugun için teşekkür ediyorum
Arada gözünün yaşına bakmadan kıymak gerekiyor.Ben hiç kıyamam ya
Sen son adet tarihini yaz bebeğimYok muymuşum, farkında değilim kiekle o zaman sana zahmet canım benim erkek, transfer 15 Nisan doğum tarihi 31.12. normaldeeee
Gel sarılalım150 ye 50 diyosun
Dün baktım 120 tl altı çok ürün var kargo bedava uç uç ile alınır en kötü
Ama kategori değişiyor bir yandan
Ben 22de evlendim acelem neyse
Ya kibar insanlar işte kızı çalıştığı halde çekinen. Oğlu çalışınca gelin harcayınca gözü kalıyor işte kV tarafının. Çalışan kadınlar daha çok göze batıyor bence.
Ayy bir okuturken yıprandığımın tazminatı hiç bir şey olamaz ya
Yaa sana boşa bayılmıyorum
Hadi ya sende mi Brütüs
Bir kusur onu buldumbir de az zayıf geldi gözüme ben buna kilo aldırırım dedim salak gibi 82 kilo fit adamı 100 kilo dombili yaptım
Ya sorma geçen diyoki burda olsa oğlumun doğum gününü pastanede kutlar 1000-2000 neyse ödermişaramadı bile çocugu doğum gününde 50 tl harçlık verdi giderken sadece yaşlı büyük babaanne var ondan cömert ( kp ın annesi )onun yanına her gittiğimde çocuga zaten 50 veriyor 90 küsür yaşında kadın
Senin annen bakarsa para almaz diye yerini yapıyorama kendi baksa istiyor çakal
Aman ya sömürgeci bunlar. Oğulları karısı çocuguna değil gelin evine değil onlara kazansın harcasın isteyen aç gözlüler.
Öyle zor bir şey ki insallah bebeği gördükten sonra kendi kendine bırakırBebek olunca bırakacağına söz verdı, ama hala bır caba yok,goremıyorumgrctıgımız yıl hastaneden nıkotın bandı verdıler sırtına yapıstırdık 2 gunden sonra bıraktı kasındırıyor dedi
Hahahahahq ama öyle oluyorİnstada kurt bakışalım vs diyen bi kadın vardı ya. Kızlar soru soruyorlardı sana çok aşık seni çok seviyo ondan telefonlarını açmıyor falan diyordu ya tam onun gibi hissettim okuyunca
Çok sağol kuzum geldiler şükür ağrısı sızısı var ama inşallah zamanla düzelirCanım çok geçmiş olsun. İnşallah kardeşin hemen iyileşir
Canım benim çok üzgünüm, inşallah bir an önce tedavisi olur da düzelir. Kardeş çok başkaama lütfen dikkat et sen de kendine
Çok teşekkür ediyorum canımAy şimdi gördüm çok sevindim kuzum
Allah okurken doğurdun sandım yahadi güzel haberlerle inşallah
Hickirmasi ciğer geliştirdigini gösterir iyi bir şey ama aklına takılıyorsa yine doktoruna danisMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse
Benimde öyle oluyor en az 2 kere hıçkırık tutuyor bide benimki uzun uzun hıçkırıyorMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse
Yarın kontrolüm var soracağım inşallahHickirmasi ciğer geliştirdigini gösterir iyi bir şey ama aklına takılıyorsa yine doktoruna danis
Uzun sürmüyor ama fazla oluyor bir tanıdığım eğer anne karnında çok hıçkırıksa çıkınca reflü olma olasılığı çok yüksek falan demişti doğruluğu var mı biliyor musun canım hiçBenimde öyle oluyor en az 2 kere hıçkırık tutuyor bide benimki uzun uzun hıçkırıyor
Ben de yokum listede ya@Oezzi29 sen niye listede yoksun kız? Biri daha vardı yaa ikiz listede olmayan kimdi o doğurdu mu naptı sesi çıkmıyor adını da unuttum
Hayır tabii ki aklına öyle şeyler getirme hıçkırık dediğimiz şey uzun nefes almaları o da akcigerle ilgili niye reflüsu olsun kiraz kadar mideleri var neredeyseUzun sürmüyor ama fazla oluyor bir tanıdığım eğer anne karnında çok hıçkırıksa çıkınca reflü olma olasılığı çok yüksek falan demişti doğruluğu var mı biliyor musun canım hiç
Benımde 4 5 kere hıçkırıyor bazen çok uzun sürüyor ama ıyı bırseymısMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?