2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız çok dominantsın korktum vallaburcun ne?
Sendeki ağız mıçma kapasitesinin onda biri olsa bende adam önümde el pençe divan dururdu sanırım
Ne kadar safdirik im bir kez daha anladım
Burcum kova tatlım
Biraz baskınımdır.
Eski idarecilik dominatlığı bendeki mesleğimdeki en sevdiğim deformasyon.Az mı çekti velilerim ve öğrencilerim benden
( Bir kere öğretmenken veli beni çok sertim diye müdüre şikayete gitmiş.Müdürümde ben laf etmeye çekiniyorum gözünüz alıyorsa gidin siz konuşun demiş.Veli karşıma çıkamadı azarlarım diye )
Çok fena bezdiririm karşımdakini geri adım atmam.
Çok çekiyor benden kocamda kocam ama ilk başta içmiyorum diyerek kendini ele verdiği için saydığım her lafı yuttu oda benim şansıma

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kardeşin hemen iyileşir

Kızlar ben hastane sürecinden sonra hazırlıklarımı hizlandiraym dedim de bebek arabası ve puset olarak neler aldınız ben gezip kendim bakacaktım ama artık zor gibi duruyor internetten alaym

Gel sarılalım

Öyle zor bir şey ki insallah bebeği gördükten sonra kendi kendine bırakır

İnstada kurt bakışalım vs diyen bi kadın vardı ya. Kızlar soru soruyorlardı sana çok aşık seni çok seviyo ondan telefonlarını açmıyor falan diyordu ya tam onun gibi hissettim okuyunca
Hahahahahq ama öyle oluyor

Canım benim çok üzgünüm, inşallah bir an önce tedavisi olur da düzelir. Kardeş çok başka ama lütfen dikkat et sen de kendine
çok sağol canım çıktı hastaneden şükür haftaya tekrar kontrol var. Ben de daha iyim bugün şükürler olsun

Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse

Hickirmasi ciğer geliştirdigini gösterir iyi bir şey ama aklına takılıyorsa yine doktoruna danis

Benimde öyle oluyor en az 2 kere hıçkırık tutuyor bide benimki uzun uzun hıçkırıyor

Benimde öyle oluyor en az 2 kere hıçkırık tutuyor bide benimki uzun uzun hıçkırıyor
Uzun sürmüyor ama fazla oluyor bir tanıdığım eğer anne karnında çok hıçkırıksa çıkınca reflü olma olasılığı çok yüksek falan demişti doğruluğu var mı biliyor musun canım hiç

Hayır tabii ki aklına öyle şeyler getirme hıçkırık dediğimiz şey uzun nefes almaları o da akcigerle ilgili niye reflüsu olsun kiraz kadar mideleri var neredeyse

Kızlar sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım. Bebişin hareketleri az kontrol ettireyim dedim gitmişken nabzı 140 çıktı muhtemelen uyuyor. Normalde hareketi azaldı ya sürekli uyuyor ya da yine ters döndü

Benımde 4 5 kere hıçkırıyor bazen çok uzun sürüyor ama ıyı bırseymıs ciğerleri hazırlanıyormuş dış dünyaya . Gene sor aklında kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…