- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.721
Benimde vurdulu kırdılı oğlum gıttı sakın sessız bırsey geldi . Arada korkmayım diye bı vurup kaçıyor. Hareketlerın yerını su ara sancılar aldıKızlar sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım. Bebişin hareketleri az kontrol ettireyim dedim gitmişken nabzı 140 çıktı muhtemelen uyuyor. Normalde hareketi azaldı ya sürekli uyuyor ya da yine ters döndü
Benim ki de öyle arada hareket ediyor sonra yok nst de sancı çıktı ya o beni endişelendiriyor 35+0 haftalık şuanBenimde vurdulu kırdılı oğlum gıttı sakın sessız bırsey geldi . Arada korkmayım diye bı vurup kaçıyor. Hareketlerın yerını su ara sancılar aldı35+2 deyım.
Hayır ne alakası var ki o aslında hıçkırık değil nefes egzersizleri yapıyor bebek ciğerlerini geliştiriyorUzun sürmüyor ama fazla oluyor bir tanıdığım eğer anne karnında çok hıçkırıksa çıkınca reflü olma olasılığı çok yüksek falan demişti doğruluğu var mı biliyor musun canım hiç
Yaz bebeğim ekleyimBen de yokum listede ya
Kuşum inşallah herşey normale dönerMerhaba Aralık anneleri
35+1 olarak gittiğim kontrol de 3 hafta geri olduğunu öğrendik (1960 Gr 32+2 ile uyumlu)
Nst de hareket az olunca (3 defa girdimistedikleri gibi çıkmadı) apar topar doppler ultrason a yönlendirdi.
Doppler de sıkıntı çıkmadı ama takibe alınacak Gelişim geriliği olduğu için ciğer geliştirici iğne olacağım bugün +yarın . Haftada 2 kontrol. Gelişim geriliği artarsa 1 aya çıkarsa sezaryen olacakmsm.
Aralık annesi olmam zor gibi gözüküyor artık.
Bende bu gün 32+5 canım benimde bu aralar hıçkırık çok ama bu güzel birşey ciğer için normal bazen benim de çok uzun sürüyor bazen iki üç dk sürüyor günde iki oluyor dünden beri çok hissetmedim hıçkırık amaMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse
İlk defa mı geri çıktı bebiş acaba? nesquik muz kefir kuruyemişler kilo aldırıyor bebeğe ve tabiki proteinMerhaba Aralık anneleri
35+1 olarak gittiğim kontrol de 3 hafta geri olduğunu öğrendik (1960 Gr 32+2 ile uyumlu)
Nst de hareket az olunca (3 defa girdimistedikleri gibi çıkmadı) apar topar doppler ultrason a yönlendirdi.
Doppler de sıkıntı çıkmadı ama takibe alınacak Gelişim geriliği olduğu için ciğer geliştirici iğne olacağım bugün +yarın . Haftada 2 kontrol. Gelişim geriliği artarsa 1 aya çıkarsa sezaryen olacakmsm.
140 çok iyi bir değerKızlar sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım. Bebişin hareketleri az kontrol ettireyim dedim gitmişken nabzı 140 çıktı muhtemelen uyuyor. Normalde hareketi azaldı ya sürekli uyuyor ya da yine ters döndü
Plesanta yaşlanması mi varMerhaba Aralık anneleri
Benim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst deBenim ki de öyle arada hareket ediyor sonra yok nst de sancı çıktı ya o beni endişelendiriyor 35+0 haftalık şuan
Bende hep keşke öğretmen olsaydım deyip duruyorum eşimede diyorum ben erkek olsam öğretmenle evlenirdim demekki dışarıdan görüldüğü gibi değil herkese işi zorBence ogretemene baglı o durumotorıte şart
Tatilleri vb güzel çalışma şartları iyi ama sorumluluk fazlaBende hep keşke öğretmen olsaydım deyip duruyorum eşimede diyorum ben erkek olsam öğretmenle evlenirdim demekki dışarıdan görüldüğü gibi değil herkese işi zor
26 Mart canımSen son adet tarihini yaz bebeğim
Normal, akcigerleri gelisiyor… saatlerce günlerce sürerse normal degil ama 30 dk ya kadar da sürse normalMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben bugün 33+6 günlük hamileyim 10 gün önce bı lekelenmem oldu hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vuruldum şimdi birşey yok şükür herşey yolunda ama aklıma takılan şey kızımi çok fazla hıçkırık tutuyor karnimdayken günde en az 4 5 kere normal mi bu çok uzun sürmüyor ama oluyor her gün neredeyse
Tamam bebek26 Mart canım
Net sanciyi Berden goruyorsunuzBenim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst dedoktorum bekliyoruz artık bunları dedi sancidan endişe etme 1 hafta daha sık dişini
Aynen bende saatlik mesaisi ve tatillerine göz koyduydumTatilleri vb güzel çalışma şartları iyi ama sorumluluk fazlaama yine olss yine öğretmen olurdum
2 hafta daha dursun yaBenim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst dedoktorum bekliyoruz artık bunları dedi sancidan endişe etme 1 hafta daha sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?