- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.741
Ayy dursun birazcık daha bu bebisler neden coştu ki bu ara böyleBenim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst dedoktorum bekliyoruz artık bunları dedi sancidan endişe etme 1 hafta daha sık dişini
Finale adım adımAyy dursun birazcık daha bu bebisler neden coştu ki bu ara böyle
Üstteki kalp atışı alttaki sancıNet sanciyi Berden goruyorsunuznet giriyorum ama ben ve cocugun kalp atisi var sadece ekranda. Yarın giricem bakayım belkı 7 8 kez girdim hatta günde ıkı kez aldılar bazen kimse bana sancın var bu kadar demedi Benımkıler sancımı halısulasyon mu merak ediyorum
Eve erken gelme kısmı iyi tabi. Gençken iyiydi, 30 saat derse giriyor, sonra etüd merkezine gidiyor, ondan sonra da geziyordum akşam. Şimdi eve hoşafım çıkmış geliyorum.Bende hep keşke öğretmen olsaydım deyip duruyorum eşimede diyorum ben erkek olsam öğretmenle evlenirdim demekki dışarıdan görüldüğü gibi değil herkese işi zor
Sen 1 hafta daha sık dişini 36 yi aş gerisi gelecek inşallah bol su iç ve dinlen senin sürecin benimkine benziyor çünkü2 hafta daha dursun ya
Üstteki kalp atışı 120-140 arası normalmiş , alttaki ise sancı 20nin üzerinde olursa sancı var demekmiş ben de hastanede yatarken hemşirelerden öğrendimNet sanciyi Berden goruyorsunuznet giriyorum ama ben ve cocugun kalp atisi var sadece ekranda. Yarın giricem bakayım belkı 7 8 kez girdim hatta günde ıkı kez aldılar bazen kimse bana sancın var bu kadar demedi Benımkıler sancımı halısulasyon mu merak ediyorum
Evet ya ilerliyoruz durmadanFinale adım adım
Üstteki kalp atışı alttaki sancı
Ahahaha son cumlen on numaraAynen bende saatlik mesaisi ve tatillerine göz koyduydumBen devlette mühendisim çok şükür ama yağmur çamur güneş sahaya çıkmak zorunda kalıyorum birde sorumluluk ve stres tamam bedava yapmıyorum bu işleri ama yinede öğretmenlik hep çazip gelmiştir ben yine olsa yine mühendis olmazdım
Eşim mühendis. Keşke liseden sonra bi fabrikaya girseydim, şimdi usta başı olurdum diyordu bi ara. Hala öyle diyor mu bilmiyorum. Akşam sorarım.Aynen bende saatlik mesaisi ve tatillerine göz koyduydumBen devlette mühendisim çok şükür ama yağmur çamur güneş sahaya çıkmak zorunda kalıyorum birde sorumluluk ve stres tamam bedava yapmıyorum bu işleri ama yinede öğretmenlik hep çazip gelmiştir ben yine olsa yine mühendis olmazdım
Sen bebise soyle o daha küçük biz bir tık büyüdükEvet ya ilerliyoruz durmadan
Bana o senın kalbîn dendı sancılıymış ksksksk rakam ekranda kâğıt yok anlık bakıp görmem lazım sanırımÜstteki kalp atışı 120-140 arası normalmiş , alttaki ise sancı 20nin üzerinde olursa sancı var demekmiş ben de hastanede yatarken hemşirelerden öğrendim
İlk kızımda aynı problemi yaşadık 3hafta karın çevre geriliği vardı 37.haftada yüksek tansiyondan acil doğuma alındım 2doz çiğer geliştirici vuruldum küvöze girmeden aldık kucağımıza çok çabuk toparlıyorlar merak etmeyin bazen bebek için anne karnı güvenli olmuyor dışarıda büyümesi gerekiyorMerhaba Aralık anneleri
35+1 olarak gittiğim kontrol de 3 hafta geri olduğunu öğrendik (1960 Gr 32+2 ile uyumlu)
Nst de hareket az olunca (3 defa girdimistedikleri gibi çıkmadı) apar topar doppler ultrason a yönlendirdi.
Doppler de sıkıntı çıkmadı ama takibe alınacak Gelişim geriliği olduğu için ciğer geliştirici iğne olacağım bugün +yarın . Haftada 2 kontrol. Gelişim geriliği artarsa 1 aya çıkarsa sezaryen olacakmsm.
Aralık annesi olmam zor gibi gözüküyor artık.
Madem benide ekleyin mahallenin meraklısı gibi herkesi kontrol ediyorum çokta etik olmuyor kim kaçıncı haftada kim o haftada neler yapıyor diye benim sat: 3 Nisan bir kız bir erkek çoğul gebelik isimleri kararsızımTamam bebek
Yurt dışında misinBana o senın kalbîn dendı sancılıymış ksksksk rakam ekranda kâğıt yok anlık bakıp görmem lazım sanırımbızım bebıs 140 üstü genelde 150lerde ben benımkı diye hıc oralı olmadım alttakıne yarın ızlerım video vardı ondan ekran görüntüsü aldım alttakı sancı usstekı baby
Su mu eşim artık bidon taşımaktan yorulduSen 1 hafta daha sık dişini 36 yi aş gerisi gelecek inşallah bol su iç ve dinlen senin sürecin benimkine benziyor çünkü
Evet ya benimkinin ne acelesi varsa babası 7aylik doğmuş ona özendi heraldeSen bebise soyle o daha küçük biz bir tık büyüdük
Aynen ben de ekrana baktım sürekliBana o senın kalbîn dendı sancılıymış ksksksk rakam ekranda kâğıt yok anlık bakıp görmem lazım sanırımbızım bebıs 140 üstü genelde 150lerde ben benımkı diye hıc oralı olmadım alttakıne yarın ızlerım video vardı ondan ekran görüntüsü aldım alttakı sancı usstekı baby
boy kilo dedi miBenim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst dedoktorum bekliyoruz artık bunları dedi sancidan endişe etme 1 hafta daha sık dişini
Alttaki sancı oluyor kalp atışı 130 da filan olunca uyuyor 140-150 uyanık. Bak mesela benimkini atayım altta ki sancıBana o senın kalbîn dendı sancılıymış ksksksk rakam ekranda kâğıt yok anlık bakıp görmem lazım sanırımbızım bebıs 140 üstü genelde 150lerde ben benımkı diye hıc oralı olmadım alttakıne yarın ızlerım video vardı ondan ekran görüntüsü aldım alttakı sancı usstekı baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?