2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar geçen çok fena kabız olduğumda bundan beter birşey yok diyerek
Hatırlarsanız sevmediğiniz kişilere kabız olsun diye dua edin demiştim. Yılan eltime geçse keşke bu dert demiştim
Dua saatine gelmiş heralde çokda içten söylememiştim ama Kalın bağırsakları filan kilit olmuş 1 haftadır hastanedeymiş
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Ama kendimen korktum orası net

kızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen
Ben 2 hafta önce gittiğimde doktora bazen geceleri ağrım oluyor dediğimde günde 1 olan magnezyumu 2 ye çıkardı. Sorup çıkar 2 ye hemen rahatlatır. O zamana kadar da muz ye ondaki potasyum da kasları rahatlatıyor.
Sorma sorma geçen gün trafikteyiz, gözüme bir balkonda sigara içen biri ilişti iç geçirdim. Benimki hayırdır nooldu dedi. Dedim ki şu an denize karşı oturup ince bir dal sigara yaksam, yanında da bir beyaz şarap hamilelikte şak diye bıraktım ama doğurunca bilemiyorum benimki yanımda fosur fosur içerken zor.

Yaa boyle duydugunuz herseye kafanızı hıc takmayın,bılımsel arastırma mı yapmıs tanıdıgınız? Insanları korkutmaya bayılıyor herkes.

Kızlar ben hastane sürecinden sonra hazırlıklarımı hizlandiraym dedim de bebek arabası ve puset olarak neler aldınız ben gezip kendim bakacaktım ama artık zor gibi duruyor internetten alaym
Canım bebek arabası inglesina elekta aldık, ana kucağı da onun darwin modelini. Biz temmuz gibi almıştık şimdi yine indirim yapmışlar bir bak gezenbebe ye

Bende hep keşke öğretmen olsaydım deyip duruyorum eşimede diyorum ben erkek olsam öğretmenle evlenirdim demekki dışarıdan görüldüğü gibi değil herkese işi zor
Zor ya, herkes takmıs tatıl konusuna da, bırsuru cocugun sorumlulugunu alıyorsun, anne babadan daha cok yıpratıyorum kendımı bıseyler ogrensın dıye

Kuşum inşallah herşey normale döner
İnşallah
İlk defa mı geri çıktı bebiş acaba? nesquik muz kefir kuruyemişler kilo aldırıyor bebeğe ve tabiki protein inşallah güzel haberler alırız sizden
Hayır daha önce 2 hafta gerilip vardı . Toparlamisti biraz ama bu muayenede fazla geri kaldığını gördü.
Kan akımında problem olup olmadığına baktı. Göbek kordonu kaynaklı mi diye kontrol etti.
Benim ilginç olan kısım su miktarı iyi, kordon kan akımı normal.
Plesanta yaşlanması mi var
Hayır rahim içi gelişme geriliği.

İnşallah kazasız belasız sağlıklı kucağıma alırım dışarıda büyüsün önemli değil sağlıklı olsun yeterli

anaaaa daha da sana laf dememek lazım kimse ters dönmesin diye

Zor ya, herkes takmıs tatıl konusuna da, bırsuru cocugun sorumlulugunu alıyorsun, anne babadan daha cok yıpratıyorum kendımı bıseyler ogrensın dıye
Tabikii zordur ama insanoğlu hep başkasında gördüğünü ister cazip gelir benim yakın arkadaşım kimya öğretmeni cumaya ders verdiler diye çok sinirliydi cumayı boşaltmak istiyordu bende hep ona imrenirdim ne güzel dertlerin var diye Ama bence özenilecek bir mesleğinin olması kötü birşey değil bence insanı motive eder

Tabıkı,her zorlugun yanında guzellıkler de var, ılk ogrencılerım mezun oldular unıversiteden ıs hayatına gırdıler bıle, arıyorlar benden mutlusu yok o gun
Bırsuru cocugum var derım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…