- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.761
Ben 2 hafta önce gittiğimde doktora bazen geceleri ağrım oluyor dediğimde günde 1 olan magnezyumu 2 ye çıkardı. Sorup çıkar 2 ye hemen rahatlatır. O zamana kadar da muz ye ondaki potasyum da kasları rahatlatıyor.kızlar siz magnezyumu doktora danışıp mı günde 2 ye çıkardınız? Her yerim ağrıyor ellerim eklemlerim çıtır çıtır resmen
Sorma sorma geçen gün trafikteyiz, gözüme bir balkonda sigara içen biri ilişti iç geçirdim. Benimki hayırdır nooldu dedi. Dedim ki şu an denize karşı oturup ince bir dal sigara yaksam, yanında da bir beyaz şarapAnaaaam dogursam da sigara icsem die gun sayiyodum sonra ogrendim ki sutten daha cok geciyomusama gunde 1 tane icmeyi planliyorum bak 8 ay oldu ruyalwrimds hep sigara iciyorum beynim yandi artik. Asiri asiri kotu bukdr sevdigimi bilmiodum. He iciomusun de hayir icmiyorum ama beynim dio ki ara verdim okdr birakmadim. Mesela suan keske bitane olsa… senin aksine bnm icinde sigara icio olmaso gerekiodu esimin ay cok rezilim
Ay ben gittim. Ne oldu sadece o zmn ictigim sograyai icemiorum marka degistirdim
Yaa boyle duydugunuz herseye kafanızı hıc takmayın,bılımsel arastırma mı yapmıs tanıdıgınız? Insanları korkutmaya bayılıyor herkes.Uzun sürmüyor ama fazla oluyor bir tanıdığım eğer anne karnında çok hıçkırıksa çıkınca reflü olma olasılığı çok yüksek falan demişti doğruluğu var mı biliyor musun canım hiç
Canım bebek arabası inglesina elekta aldık, ana kucağı da onun darwin modelini. Biz temmuz gibi almıştık şimdi yine indirim yapmışlar bir bak gezenbebe yeKızlar ben hastane sürecinden sonra hazırlıklarımı hizlandiraym dedim de bebek arabası ve puset olarak neler aldınız ben gezip kendim bakacaktım ama artık zor gibi duruyor internetten alaym
Zor ya, herkes takmıs tatıl konusuna da, bırsuru cocugun sorumlulugunu alıyorsun, anne babadan daha cok yıpratıyorum kendımı bıseyler ogrensın dıyeBende hep keşke öğretmen olsaydım deyip duruyorum eşimede diyorum ben erkek olsam öğretmenle evlenirdim demekki dışarıdan görüldüğü gibi değil herkese işi zor
İnşallahKuşum inşallah herşey normale döner
Hayır daha önce 2 hafta gerilip vardı . Toparlamisti biraz ama bu muayenede fazla geri kaldığını gördü.İlk defa mı geri çıktı bebiş acaba? nesquik muz kefir kuruyemişler kilo aldırıyor bebeğe ve tabiki proteininşallah güzel haberler alırız sizden
Hayır rahim içi gelişme geriliği.Plesanta yaşlanması mi var
İlk kızımda aynı problemi yaşadık 3hafta karın çevre geriliği vardı 37.haftada yüksek tansiyondan acil doğuma alındım 2doz çiğer geliştirici vuruldum küvöze girmeden aldık kucağımıza çok çabuk toparlıyorlar merak etmeyin bazen bebek için anne karnı güvenli olmuyor dışarıda büyümesi gerekiyor
anaaaa daha da sana laf dememek lazım kimse ters dönmesin diyeKızlar geçen çok fena kabız olduğumda bundan beter birşey yok diyerek
Hatırlarsanız sevmediğiniz kişilere kabız olsun diye dua edin demiştim. Yılan eltime geçse keşke bu dert demiştim
Dua saatine gelmiş heralde çokda içten söylememiştim ama Kalın bağırsakları filan kilit olmuş 1 haftadır hastanedeymiş
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Ama kendimen korktum orası net
Tabikii zordur ama insanoğlu hep başkasında gördüğünü ister cazip gelirZor ya, herkes takmıs tatıl konusuna da, bırsuru cocugun sorumlulugunu alıyorsun, anne babadan daha cok yıpratıyorum kendımı bıseyler ogrensın dıye
Evet.HollandadayımYurt dışında misin
Bana kâğıt vermıyorlarAlttaki sancı oluyor kalp atışı 130 da filan olunca uyuyor 140-150 uyanık. Bak mesela benimkini atayım altta ki sancı
Tabıkı,her zorlugun yanında guzellıkler de var, ılk ogrencılerım mezun oldular unıversiteden ıs hayatına gırdıler bıle, arıyorlar benden mutlusu yok o gunTabikii zordur ama insanoğlu hep başkasında gördüğünü ister cazip gelirbenim yakın arkadaşım kimya öğretmeni cumaya ders verdiler diye çok sinirliydi cumayı boşaltmak istiyordu bende hep ona imrenirdim ne güzel dertlerin var diye Ama bence özenilecek bir mesleğinin olması kötü birşey değil bence insanı motive eder
Bıkac gun once 1500ml ı 119 a aldık, %10da sonra yatıcak 109 a gelıyor yanı.. Bu pahalı.Bu deterjan uygun mudur kullanım için bilmiyorum. Fiyat indirimde görünce atmak istedim.
evet ya o süper oldu şuan 750 ml olanlar bile 130-150 bandında en uygunBıkac gun once 1500ml ı 119 a aldık, %10da sonra yatıcak 109 a gelıyor yanı.. Bu pahalı.
Bebeğim 1.5 litre olanlar daha uyguna geliyo bu 750mlBu deterjan uygun mudur kullanım için bilmiyorum. Fiyat indirimde görünce atmak istedim.
yok canım pahalı 1500ml 120 civarına aldıkBu deterjan uygun mudur kullanım için bilmiyorum. Fiyat indirimde görünce atmak istedim.
Haha Eltisini kaynanasını sevmeyenler DM kutumda sizleri bekliyorumanaaaa daha da sana laf dememek lazım kimse ters dönmesin diye
Genelde altta ki oluyor canım zaten küçük olan sayı sancıdirBana kâğıt vermıyorlarverselerdi çözerdim bişileri ama makineye bağlanıp çözülüyorum sadece
Ben seviyorum özellikle eltimiHaha Eltisini kaynanasını sevmeyenler DM kutumda sizleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?