- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.781
Baya pahalıymış ozaman buyok canım pahalı 1500ml 120 civarına aldık
AA benide eklermisiniz listeye sat 27 Mart tahmini doğum 01.01.2024 kız bebek 3. Tüp Bebek deneme yaş 37Sen son adet tarihini yaz bebeğim
Ben hep bundan aldım başka deterjan almadım canımBaya pahalıymış ozaman buama en azından kullanılabılırmıs onu ogrendım
12 mart son adet tarıhım doğumda degısmezse 11.12.2023Sen son adet tarihini yaz bebeğim
Gözün Aydın canım rabbim hayırlı evlat etsin sağlık sıhhatle yavrunuzla evinize gitmeyide nasip etsin inşallahKızlar merhaba
Durum özeti geçeyim size
Genel olarak durumum iyi ağırlarım bi yükselip bi düşüyor anormal bir durum yok şükürler olsun bugün çıkış yapabileceğimi söyledi doktorum ama ben çıkmak istemedim hem oğlum burda dedim hemde ilaçlara hala ihtiyacım var
Bol bol yürüyorum gecem gündüzüm karıştı kaçta uyuyup kaçta ayaktayım belli değil gece bir saat uyumuşum düşünün
Çınar’ı henüz görmedim bugün saat ikide görüş sanırım sadece ben göreceğim bilgi almaya gittiğinde eşim yokmuş doktor hemşire birşey öğrenemedik sonrada uyumuşuz yeni kalktım yemek yiyorum sonra bi duş oğluma hazırlanacağım çok heyecanlıyım
İsim Tuana EcrinSen son adet tarihini yaz bebeğim
Ben hollandadayım bu deterjanı buldum en son ama anneme bir tane alayım getırmeden yıkasın diye aldım ona . fıyata baktım bana uygun geldi ama ben bılmıyorum pıyasayı sepete eklemıstım 229 du baktım düşmüş aldımBen hep bundan aldım başka deterjan almadım canım
Hb den mi n11 den mi nerden aldınız?Bıkac gun once 1500ml ı 119 a aldık, %10da sonra yatıcak 109 a gelıyor yanı.. Bu pahalı.
Bizimkiler çok beklemek istemiyor senin ki de öyle olursa aralığın sonunda gelirAA benide eklermisiniz listeye sat 27 Mart tahmini doğum 01.01.2024 kız bebek 3. Tüp Bebek deneme yaş 37
En çok seni bekliyorummBen seviyorum özellikle eltimi
Kızlar bi kaç gündür okuyamadım herkes iyi umarım bende felaket bi baş dönmesi vardı günlerdir bugün doktora gittim doktor vertigoya benziyor anlattığına bakılırsa dedi bazen hamilelik tetikleyebilir dedi çok kötü birşey rabbim dusmanima bile vermesin
KK'nin çöktüğü gün HB'de vardı indirim e-bebek satıcısında 1500 Ml siveno 120 TL 'ye gelmiştiHb den mi n11 den mi nerden aldınız?
Canım benim 15 gün filan oldu bebek ismi netleşeliBirde kızlar bu Selin kolonyaları almıştık süsleyen var mi varsa resim atabilir mi örnek olurdu bize.
Kurutulmuş cipsolar aldım birde jüt ip öylece duruyorlar etiket bastıramadığım için kocam kişisi hala isim konusunda bi dursun bakalım diyor
ben n11den siveno deterjan ve biberon temizleyiciyi 160a aldım kuponlaKK'nin çöktüğü gün HB'de vardı indirim e-bebek satıcısında 1500 Ml siveno 120 TL 'ye gelmişti
Sağol inşallah geçici birseydir gerçekten zor bi kaç hareket verdi onları yapacamGeçmiş olsun vertigo çok zordur
Yüzde 10 diyince link gelir var ya sizdeKK'nin çöktüğü gün HB'de vardı indirim e-bebek satıcısında 1500 Ml siveno 120 TL 'ye gelmişti
Bende sonunda öyle bi delilik yapacam galiba bu gidişleCanım benim 15 gün filan oldu bebek ismi netleşeli
NET bir şekilde işteki kocama mesaj attım ya akşama isim önerisi ile gel yada isimli herşeyin birazdan siparişini kendim veririm diye.
Akşam geldi kuzu kuzu benim istediğim ismi kabul etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?