2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yüzde 10 diyince link gelir var ya sizde bende anca yüzde 3

N11 uç uçları yüzde 10 yapacakmış yine.
Tv de gördüö geçen.
Belki 9-10-11 kasımda yapar.
İndirim günleri o zaman ya.
kız yapacak %10 yarın başlıyor N11 'de kampanya bende uçuçlar için direniyorum şuan alışveriş yapmayarak

Kızlar boynum çok ağrıyo yaa ne yapabilirim bu ağrıyı nası yumuşatabilirim doktorum kas gevşetici ağrı kesici kremlere zamanında sıcak bakmamıştı kullanma demişti

Ben hep merak ediyordum 90 100 Luk sancı nasıl hissettiriyor diye adet gününüz gelir karnınıza bir ağrı girer kesin kan geldi diye lavaboya gidersiniz ya onun aynisi
Ben hiç öyle bişey hissetmedim ya normal adet ağrımda benim diz kapaklarımı oyarlar sanki . 100 üstüne fırlayınca dedim karnım çatlayacak bebiş karnı yarmaya çalışıyor herhalde dedim . Herkeste Farklı demek ki

Büyük ihtimalle

Ben sadece basit bir etket yapistirdim

Eklentiler

• Selin.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
Büyük ihtimalle
Kendi içinde bir düzen var mı diye merak ettim de kafasına göre takılmış sanki
Kendi doktoruma attım cumartesi kesin gel dedi ama sancıyi durdurmak vb için uğraşmaya gerek yok mudahale etmem dedi aile hekimi şu iç dinlen bu doğabilir dedi

Büyük ihtimalle

Kendi doktoruma attım cumartesi kesin gel dedi ama sancıyi durdurmak vb için uğraşmaya gerek yok mudahale etmem dedi aile hekimi şu iç dinlen bu doğabilir dedi
zaten baş gelişli ise bence de durdurmaya gerek yok vadesi gelmiş yani bebişin ne zaöan istiyorsa o zaman doğsun maşallah boyu kilosu da iyiydi .
Dün bir arkadaşım işe görüştüm 38de dönmüş hala umudum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…