- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.801
kız yapacak %10 yarın başlıyor N11 'de kampanya bende uçuçlar için direniyorum şuan alışveriş yapmayarakYüzde 10 diyince link gelir var ya sizdebende anca yüzde 3
N11 uç uçları yüzde 10 yapacakmış yine.
Tv de gördüö geçen.
Belki 9-10-11 kasımda yapar.
İndirim günleri o zaman ya.
Bana da saglik ocağındaki ebe 4. gün gel dediKızlar bu arada bugün hemşire bana bebek doğunca 4. Gün sağlık ocağına gel dedi. Hastaneden verilen kağıtlarla topuk kanı alınacakmis bilmeyen varsa haberiniz olsun
Adı ne yanlış yazmadın dimi12 mart son adet tarıhım doğumda degısmezse 11.12.2023aslan khan İnş adıda
Çok hareketli maşallah birde kasılma çok oluyor bende o yüzden korkuyorum 36yi geçsin gelsinBizimkiler çok beklemek istemiyor senin ki de öyle olursa aralığın sonunda gelir
Oradaki cihazlar belki bizden farklıdırEvet.Hollandadayım
Normal seyir ne gitti pekiBenim bugün 60 10 dakika sonra 70 80 90 şeklinde 4 sancım çıktı nst dedoktorum bekliyoruz artık bunları dedi sancidan endişe etme 1 hafta daha sık dişini
Hb den canım, paylastım grupta da, hatta baglantının koptuğu gundu, aksama kadar bekledım lınkı paylasabılmek ıcınHb den mi n11 den mi nerden aldınız?
20 li gitti 40 a çıktı 60 oldu tekrar 20 lere indi sonra 70 80 90 40 20 20 gittiNormal seyir ne gitti peki
Sıcak havlu koyabilirsinKızlar boynum çok ağrıyo yaa ne yapabilirim bu ağrıyı nası yumuşatabilirimdoktorum kas gevşetici ağrı kesici kremlere zamanında sıcak bakmamıştı kullanma demişti
Ben hiç öyle bişey hissetmedim ya normal adet ağrımda benim diz kapaklarımı oyarlar sanki . 100 üstüne fırlayınca dedim karnım çatlayacak bebiş karnı yarmaya çalışıyor herhalde dedim . Herkeste Farklı demek kiBen hep merak ediyordum 90 100 Luk sancı nasıl hissettiriyor diye adet gününüz gelir karnınıza bir ağrı girer kesin kan geldi diye lavaboya gidersiniz ya onun aynisi
Sen nıye esıne lınkletmıyosunYüzde 10 diyince link gelir var ya sizdebende anca yüzde 3
N11 uç uçları yüzde 10 yapacakmış yine.
Tv de gördüö geçen.
Belki 9-10-11 kasımda yapar.
İndirim günleri o zaman ya.
Kendi içinde bir düzen var mı diye merak ettim de kafasına göre takılmış sanki20 li gitti 40 a çıktı 60 oldu tekrar 20 lere indi sonra 70 80 90 40 20 20 gitti
Saol canım hemen deneyimmSıcak havlu koyabilirsin
Büyük ihtimalleBen hiç öyle bişey hissetmedim ya normal adet ağrımda benim diz kapaklarımı oyarlar sanki . 100 üstüne fırlayınca dedim karnım çatlayacak bebiş karnı yarmaya çalışıyor herhalde dedim . Herkeste Farklı demek ki
Birde kızlar bu Selin kolonyaları almıştık süsleyen var mi varsa resim atabilir mi örnek olurdu bize.
Kurutulmuş cipsolar aldım birde jüt ip öylece duruyorlar etiket bastıramadığım için kocam kişisi hala isim konusunda bi dursun bakalım diyor
Büyük ihtimalleBen hiç öyle bişey hissetmedim ya normal adet ağrımda benim diz kapaklarımı oyarlar sanki . 100 üstüne fırlayınca dedim karnım çatlayacak bebiş karnı yarmaya çalışıyor herhalde dedim . Herkeste Farklı demek ki
Kendi doktoruma attım cumartesi kesin gel dedi ama sancıyi durdurmak vb için uğraşmaya gerek yok mudahale etmem dediKendi içinde bir düzen var mı diye merak ettim de kafasına göre takılmış sanki
Aldım cnmKızlar kangru aldınız mı?
zaten baş gelişli ise bence de durdurmaya gerek yok vadesi gelmiş yani bebişin ne zaöan istiyorsa o zaman doğsun maşallah boyu kilosu da iyiydi .Büyük ihtimalle
Kendi doktoruma attım cumartesi kesin gel dedi ama sancıyi durdurmak vb için uğraşmaya gerek yok mudahale etmem dediaile hekimi şu iç dinlen bu doğabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?