- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.821
Hayrına lınk atıversenAldım cnm
Aslan Khan doğruAdı ne yanlış yazmadın dimi
Sporda tutulan kaslar ıcın sıcak suyu havluya döker koyarlar. Deneye bılırsınKızlar boynum çok ağrıyo yaa ne yapabilirim bu ağrıyı nası yumuşatabilirimdoktorum kas gevşetici ağrı kesici kremlere zamanında sıcak bakmamıştı kullanma demişti
39 da bile dönen varmış bu secde pozisyonu çok etkiliymisen baş gelişli ise bence de durdurmaya gerek yok vadesi gelmiş yani bebişin ne zaöan istiyorsa o zaman doğsun maşallah boyu kilosu da iyiydi .
Dün bir arkadaşım işe görüştüm 38de dönmüş hala umudum var :)
Belkıde sorucam bu sefer cevap verirlerseOradaki cihazlar belki bizden farklıdır
Sana serum verdiler mi bu sancı sıklığı içinAlttaki sancı oluyor kalp atışı 130 da filan olunca uyuyor 140-150 uyanık. Bak mesela benimkini atayım altta ki sancı
Vermediler sancım çok yok diyince,Sana serum verdiler mi bu sancı sıklığı için
Özel bölgede ağrı varsa çatı ağrısıdır o20 sayfa okudumzorla bitirdim ya kızlar bende gece çok karın ağrısı yaşadım gündüzde karın ağrım olmaya devam etti. Bide özel bölgemde sızlama tarzı bi ağrı oldu ara ara yarın kontrolüm var ne diyecek doktor çok merak ediyorum
Nasıl vermediler kız senin sancıların baya düzenli sancılar ve yüksekte yani sen kaç sancıyla doğuracakmışsınVermediler sancım çok yok diyince,geçen ki de böyleydi doktorum her seferinde şaşırıyor
Yok balım çatı ağrısını tarif etmek için söylenilen yöntemlere hep baktım çatı değil. Benim ki baya böyle çocuk çıkacakmış gibi bi ağrı. Adet olmadan önce karın ağrısı gaz sancısı bir arada yaşardım ben ve özel bölgemde ağrım olurdu birebir aynılarıÖzel bölgede ağrı varsa çatı ağrısıdır o
O gün çok yoktu sancım regl ağrısı başlarken olur ya ufaktan bir karın ağrısı öyleydiNasıl vermediler kız senin sancıların baya düzenli sancılar ve yüksekte yani sen kaç sancıyla doğuracakmışsın
Sen kendine çok dikkat et senin sancın çok fazla acı eşiğin yüksek büyük ihtimalle bebeğin uyumuyor sadece rahim kasılmaları yüzünden hareket edememişVermediler sancım çok yok diyince,geçen ki de böyleydi doktorum her seferinde şaşırıyor
Sürekli uzun sürerse geçmezse yükselerek devam ederse acile git amaYok balım çatı ağrısını tarif etmek için söylenilen yöntemlere hep baktım çatı değil. Benim ki baya böyle çocuk çıkacakmış gibi bi ağrı. Adet olmadan önce karın ağrısı gaz sancısı bir arada yaşardım ben ve özel bölgemde ağrım olurdu birebir aynıları
Enfeksiyon olabilir mi20 sayfa okudumzorla bitirdim ya kızlar bende gece çok karın ağrısı yaşadım gündüzde karın ağrım olmaya devam etti. Bide özel bölgemde sızlama tarzı bi ağrı oldu ara ara yarın kontrolüm var ne diyecek doktor çok merak ediyorum
Evet canım kullanıyorum. Zaten bir iş yapsam hemen kasılma oluyor. Normalde çok hareketli ama dün ve bugün hareketi azaldı bir ara yine böyle oldu o zaman ters dönmüştü. Akıntım çok fazla geçenler de sandım su geldi lavaboya koştum. Bugün hemşire de sancın başlarsa hemen acile git dediSen kendine çok dikkat et senin sancın çok fazla acı eşiğin yüksek büyük ihtimalle bebeğin uyumuyor sadece rahim kasılmaları yüzünden hareket edememişsürekli uzan bol bol su iç magnezyum kullanıyor musun bol bol kabak çekirdeği ye
Canım sen şu evinde açılması olup farkli edemeyenlerin grubundansın bence. Doktorun her hafta kontrole çağırıyor demi? Çünkü sancıların inanılmaz düzenli ve yüksekmiş.O gün çok yoktu sancım regl ağrısı başlarken olur ya ufaktan bir karın ağrısı öyleydibaktı açılma da yok ama acil bir şey olursa hemen gel doğum her an başlayabilir her an gelebilir diye sürekli söylendi
Valla benim bugün acile gitmem için doğuruyor felan olmam lazım 1 kere gittim o günden sonra ben buraya ancak doğurmak zorunda kalırsam gelirim dedimSürekli uzun sürerse geçmezse yükselerek devam ederse acile git ama
Bence kesin var yarın idrar tahlili isticem. Zaten bitmedi gitti şu enfeksiyonEnfeksiyon olabilir mi
Sen boş da olsa serum isteseydin keşke nst sıklığını arttirdilar miEvet canım kullanıyorum. Zaten bir iş yapsam hemen kasılma oluyor. Normalde çok hareketli ama dün ve bugün hareketi azaldı bir ara yine böyle oldu o zaman ters dönmüştü. Akıntım çok fazla geçenler de sandım su geldi lavaboya koştum. Bugün hemşire de sancın başlarsa hemen acile git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?