2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
39 da bile dönen varmış bu secde pozisyonu çok etkiliymis

Özel bölgede ağrı varsa çatı ağrısıdır o

Özel bölgede ağrı varsa çatı ağrısıdır o
Yok balım çatı ağrısını tarif etmek için söylenilen yöntemlere hep baktım çatı değil. Benim ki baya böyle çocuk çıkacakmış gibi bi ağrı. Adet olmadan önce karın ağrısı gaz sancısı bir arada yaşardım ben ve özel bölgemde ağrım olurdu birebir aynıları

Nasıl vermediler kız senin sancıların baya düzenli sancılar ve yüksekte yani sen kaç sancıyla doğuracakmışsın
O gün çok yoktu sancım regl ağrısı başlarken olur ya ufaktan bir karın ağrısı öyleydi baktı açılma da yok ama acil bir şey olursa hemen gel doğum her an başlayabilir her an gelebilir diye sürekli söylendi

Vermediler sancım çok yok diyince, geçen ki de böyleydi doktorum her seferinde şaşırıyor
Sen kendine çok dikkat et senin sancın çok fazla acı eşiğin yüksek büyük ihtimalle bebeğin uyumuyor sadece rahim kasılmaları yüzünden hareket edememiş sürekli uzan bol bol su iç magnezyum kullanıyor musun bol bol kabak çekirdeği ye

Sürekli uzun sürerse geçmezse yükselerek devam ederse acile git ama

Enfeksiyon olabilir mi

Evet canım kullanıyorum. Zaten bir iş yapsam hemen kasılma oluyor. Normalde çok hareketli ama dün ve bugün hareketi azaldı bir ara yine böyle oldu o zaman ters dönmüştü. Akıntım çok fazla geçenler de sandım su geldi lavaboya koştum. Bugün hemşire de sancın başlarsa hemen acile git dedi

Canım sen şu evinde açılması olup farkli edemeyenlerin grubundansın bence. Doktorun her hafta kontrole çağırıyor demi? Çünkü sancıların inanılmaz düzenli ve yüksekmiş.
Sürekli uzun sürerse geçmezse yükselerek devam ederse acile git ama
Valla benim bugün acile gitmem için doğuruyor felan olmam lazım 1 kere gittim o günden sonra ben buraya ancak doğurmak zorunda kalırsam gelirim dedim yarın sabah mis gibi randevum var ona gidicem

Sen boş da olsa serum isteseydin keşke nst sıklığını arttirdilar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…