- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.841
Her hafta çağırıyordu 2 hafta da 1di pazartesi günü gittim dedi cuma gel bundan sonra sık görüşeceğiz muhtemelen haftada 2 kere görecek. L Lmntbrdgi dediği gibi ağrı eşiği yüksek galiba o da hamilelikte oldu önceden ufak bir ağrım olsa dayanamazdim.Canım sen şu evinde açılması olup farkli edemeyenlerin grubundansın bence. Doktorun her hafta kontrole çağırıyor demi? Çünkü sancıların inanılmaz düzenli ve yüksekmiş.
Valla benim bugün acile gitmem için doğuruyor felan olmam lazım 1 kere gittim o günden sonra ben buraya ancak doğurmak zorunda kalırsam gelirim dedimyarın sabah mis gibi randevum var ona gidicem
Cuma tekrar gidecem kontrole canım daha sık gel dedi. O gün eşim gece vardiyasından çıkmıştı çok çalışmış yorgundu uykudan uyandırıp gittim sabah 9 gibi geldi akşam 6 gibi geri gitti işi de riskli bir an önce dinlensin diye bir şey demedim. Sancım da çok yoktu hâlâ da yok cuma bakalım ne çıkacak.Sen boş da olsa serum isteseydin keşke nst sıklığını arttirdilar mi
Canım senin şekerin var mıydı şekerin yoksa dut suyu enfeksiyona çok iyi geliyor düşürüyorBence kesin var yarın idrar tahlili isticem. Zaten bitmedi gitti şu enfeksiyon
Korkutmak istemiyorum ama seninki doğum sıklığında sancıların sakın evde tek kalma doğum çantan mutlaka yakında olsun seni bu şekilde yollayan hastaneyi şikayet etsen yeridir bir serum takmak çok mu zorlarina gitmiş
Sen sancini hissetmiyorsun büyük ihtimalle 100 u bile geçmiş sakin hissederim vb diye bekleme senin en en az 1 hafta daha dogurmaman lazımCuma tekrar gidecem kontrole canım daha sık gel dedi. O gün eşim gece vardiyasından çıkmıştı çok çalışmış yorgundu uykudan uyandırıp gittim sabah 9 gibi geldi akşam 6 gibi geri gitti işi de riskli bir an önce dinlensin diye bir şey demedim. Sancım da çok yoktu hâlâ da yok cuma bakalım ne çıkacak.
Evet canım farkındayım maalesef onun için biraz tedirginim hareket etmese korkuyorumKorkutmak istemiyorum ama seninki doğum sıklığında sancıların sakın evde tek kalma doğum çantan mutlaka yakında olsun seni bu şekilde yollayan hastaneyi şikayet etsen yeridir bir serum takmak çok mu zorlarina gitmiş
İnşallah bekler ama diğer nst kağıdım da böyleydi 16 gün filan oldu inşallah biraz daha beklerSen sancini hissetmiyorsun büyük ihtimalle 100 u bile geçmiş sakin hissederim vb diye bekleme senin en en az 1 hafta daha dogurmaman lazım
Diğeri de mi bu kadar sıktıİnşallah bekler ama diğer nst kağıdım da böyleydi 16 gün filan oldu inşallah biraz daha bekler
Evet bunun gibiydi onu çekmedim bunu çekeyim dursun belki size atarım diye çektim.Diğeri de mi bu kadar sıktı
Kaynanamı linkleyecemSen nıye esıne lınkletmıyosun
Çatı muayenesi yaptılar miEvet bunun gibiydi onu çekmedim bunu çekeyim dursun belki size atarım diye çektim.
Ben de geçen hafta doğum yapan bir arkadaşımla konuştum ultrasonda bebeği iki hafta da aynı kilo ve boyda çıkınca gelişimi durmuş deyip baş geliş olmasına rağmen sezaryen tarihi vermişti doktoru (37+3). Ameliyattan bir gün önce hafif hafif ağrıları olmuş bunun adet sancısı gibi üşüttüm sanıp yatıp dinlenmiş o da. Bir de ameliyat gerginliği stresi vs de var üstünde. Meğer bebek makat gelişe dönmüş bu kramplarla. Bir de açılması başlamış. Su, nişan vs gelmemiş. Doktoru ameliyatta fark etmiş senin açılman var diye. Bu açılmayla gelsen makat geliş olduğu için yine acil ameliyata alırdım seni normal doğuramadım diye hiç üzülme için rahat olsun demiş.zaten baş gelişli ise bence de durdurmaya gerek yok vadesi gelmiş yani bebişin ne zaöan istiyorsa o zaman doğsun maşallah boyu kilosu da iyiydi .
Dün bir arkadaşım işe görüştüm 38de dönmüş hala umudum var :)
Yok canım sadece açıklık var mı ona baktıÇatı muayenesi yaptılar mi
Her doktorun bakış açısı çok farklı ama seninki biraz umursamaz modda geldi bana sen kendin çok dikkatli olYok canım sadece açıklık var mı ona baktı
Ay kağıdı gördüm de e sen iyi doğurmamışsınVermediler sancım çok yok diyince,geçen ki de böyleydi doktorum her seferinde şaşırıyor
Borcamlar varya onlarda ocakta çatlıyorKızlar ya kendi kendime nazar ettim.
10 senelik tefal tencere kapağı wok ocaktaki Közmatikteki patlıcanın üstüne koydum çaat diye tuz buz oldu.
Yorumlarda hep termoid kapaklara yazıyorlardı yemek pişerken patladı diye görsellerde vardı hatta.
Demekki olay kapak değil ısının fazlalığı ve geçirgenliği imiş şok oldum.
Ya ben de sanıyorum termoid e hep yazmışlar ya kapaklar ince herhalde ondan çatlıyor sandım. Kız bir de en büyük boy kapağım gitti aynı boy başka uyan kapak da yok.Çelik takımın en geniş tenceresi idi. Diğerleri 3 -4 tanesi birbirlerine uyuyor zaten bu garip öksüz kaldı şimdiBorcamlar varya onlarda ocakta çatlıyor
Direkt ateşe koymamak lazımYa ben de sanıyorum termoid e hep yazmışlar ya kapaklar ince herhalde ondan çatlıyor sandım. Kız bir de en büyük boy kapağım gitti aynı boy başka uyan kapak da yok.Çelik takımın en geniş tenceresi idi. Diğerleri 3 -4 tanesi birbirlerine uyuyor zaten bu garip öksüz kaldı şimdi
Thermoid etkisi yan gözde de oğlumun patatesi haşlanıyordu sahanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?