- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.861
Her an gelebilir işte biraz tedirginimAy kağıdı gördüm de e sen iyi doğurmamışsın
Bu benim her an gelebilir dedikleri nst sonucum seninkinin yanında süt limanÇatı muayenesi yaptılar mi
Kız direk koymadım kiDirekt ateşe koymamak lazımacı bir şekilde öğrendin
Ne zamandı bu nst?Her an gelebilir işte biraz tedirginim
O manzarayı tahmin ediyorumKız direk koymadım kialtt közmatik közmatik üstünden 5-6 patlıcan ben patlıcanların üstüne koyarım her zaman yaptıgım yöntem buharda daha iyi pişsin dedim ama demekki altını çok açtım bir de wok ocak hayvan gibi yanıyor zaten ısı basınc cam kendinden geçti şarjım olsa size çekip atacaktım.
Sağı solu cam yapmadan alelacele çöpe attım çöpü de dışarı
Pazartesi günüNe zamandı bu nst?
O manzarayı tahmin ediyorum
Ben en son Ella bonne den patik ayakkabı aldımMarketten alıyorum da onlar sayılmıyorilla kuponla alınacak
Başka bi doktora gitme ihtimalin yok mu yaaPazartesi günü
Canım özel var da onlar da pek bir şey bilmiyor küçük yerde yaşıyoruz gelişmemiş pek. Şöyle soyluyeyim eşimin eşli ağrıyordu devlete gittik bir şey yok dedi özele gittik çatlak var dedi sonra tekrar kontrole gidince çatlak aslında yokmuşBaşka bi doktora gitme ihtimalin yok mu yaa
Ne bilim yaa iyisin ama dimi bişi yok 1hafta daha bekleseCanım özel var da onlar da pek bir şey bilmiyor küçük yerde yaşıyoruz gelişmemiş pek. Şöyle soyluyeyim eşimin eşli ağrıyordu devlete gittik bir şey yok dedi özele gittik çatlak var dedi sonra tekrar kontrole gidince çatlak aslında yokmuş
Sancım yok iyiyim hareket etmeyince korkuyorum işteNe bilim yaa iyisin ama dimi bişi yok 1hafta daha beklese
Azalma var canım dönmüşte olabilir ama şüphede kalıyorum bugün sağlık ocağında baktılar kalp atışı 140Hareketlerinde azalma mı var yoksa hiç mi yok?
Ben sleepy temızlık bezlerınden alıcaktım, 50 tl kupon bıtmıs, 100lu 61 e gelecektıBacılar 50 tl kuponla ne aldınız kupon geçersiz olacak nerdeyse iki gündür çöp almadım
Sen onları hiç onemseme 2 günde bir nstye git bu kadar düzenli ve buyuk sancı rahim ağzını açar Allah korusunAzalma var canım dönmüşte olabilir ama şüphede kalıyorum bugün sağlık ocağında baktılar kalp atışı 140
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?