- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.881
Ben devlette gidiyorum ya canım her nstye gittiğimde kontrolw gitmek zorundayımSen onları hiç onemseme 2 günde bir nstye git bu kadar düzenli ve buyuk sancı rahim ağzını açar Allah korusun
Acilden giriş yapsanBen devlette gidiyorum ya canım her nstye gittiğimde kontrolw gitmek zorundayım
Yine aynı şekilde doktora yönlendirir maalesef devlet böyleAcilden giriş yapsan
Yaaa hadi bakalim. Sakin kal
Çarpıntıyı soyledım, nıdıcard yapar dedı, sıkıntı da goremeyınce bırakalım dedı zsten 32 de bıraktırcaktım ddı, 30+5 bugun, 1 hafta onceden bırakmıs olduk, progestan 32 de bırakıcaz, proluton da sanırım oyleYaaa hadi bakalim. Sakin kalkac haftaliksin simdi. Neden biraktirdi
Sancin, sikintin yoksa birakman iyi olmustur tabi. Ozellikle nidicard beni mahvetmisti. Kafami kaldiramiyordum. Yatmaya devam mi ediyorsunÇarpıntıyı soyledım, nıdıcard yapar dedı, sıkıntı da goremeyınce bırakalım dedı zsten 32 de bıraktırcaktım ddı, 30+5 bugun, 1 hafta onceden bırakmıs olduk, progestan 32 de bırakıcaz, proluton da sanırım oyle
Açılmanin başladığını düşünüyorsan doktoruna sorsanasavascii benim de 2 gundur vajina sanki disari cikacak gibi bir degisik his var. Ayaktayken hissediyorum ama en cok wc de. Wc ye gitmeye korkar oldum. Sanirim acilma basladi. Yatinca rahatim o yuzden yatmaya devam. Cumartesi soyleyince yine aciklik bakacak kesin
Aynen, ufak tefek ev ıslerı o kadar, dısarı cıkmıyorumSancin, sikintin yoksa birakman iyi olmustur tabi. Ozellikle nidicard beni mahvetmisti. Kafami kaldiramiyordum. Yatmaya devam mi ediyorsun
Sattan emin misin kız?Madem benide ekleyin mahallenin meraklısı gibi herkesi kontrol ediyorum çokta etik olmuyor kim kaçıncı haftada kim o haftada neler yapıyor diye benim sat: 3 Nisan bir kız bir erkek çoğul gebelik isimleri kararsızımtahmini doğum inşallah 11 Aralık
3 mart - kız- 08.12.2023- Sade- AnkaraYaz bebeğim ekleyim
Sat tarihimde karışık bana uzun protokol uygulamışlardı transfer hazırlığı için ama 3 nisan kabul etmişti doktorum Benim ikiz olduğu için 35 veya 36 ya anca giderim:) yoksa 40 hafta hesaplanmıyor:)Sattan emin misin kız?
He anladım sezeryan planın o şekilde hayırlısı ile gelsinlerSat tarihimde karışık bana uzun protokol uygulamışlardı transfer hazırlığı için ama 3 nisan kabul etmişti doktorum Benim ikiz olduğu için 35 veya 36 ya anca giderim:) yoksa 40 hafta hesaplanmıyor:)
Daha yeni basladi, yarin da takip edecegim. Sanci da yok. Artarsa yazarim doktora. Cumartesi randevum normalde.Açılmanin başladığını düşünüyorsan doktoruna sorsanane olur ne olmaz
Doktor bana bi tarihi vermedi ben evrene pozitif enerji gönderiyorum 36 ya kadar beklesinler diye Yani inşallah bebeklerde plana uyar erkenden gelmeyin dışarısı güzel değil diyorum amaHe anladım sezeryan planın o şekilde hayırlısı ile gelsinler
Gevşeme hareketlerindeki ilk egzersiz mi ?39 da bile dönen varmış bu secde pozisyonu çok etkiliymis
Evet oGevşeme hareketlerindeki ilk egzersiz mi ?
Dinler onlar seni annesiDoktor bana bi tarihi vermedi ben evrene pozitif enerji gönderiyorum 36 ya kadar beklesinler diye Yani inşallah bebeklerde plana uyar erkenden gelmeyin dışarısı güzel değil diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?