2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
6 aydan sonra riskli olabilir diye genıtale ağda onermedıler bana. Islak kullanım erkek traş makınesı aldım bu dönem ıcın mecbur. Allahtan lazerlıyim bır genıtql sorun oda yapacak bırsey yok.

Maşallah
Bu kadar kolay oluyormu gerçekten

canım suyun geldikten sonra evde mi durdun. basın sağolsun bu arada deden için

Maşallah
Bazısı o kadar kolay diye anlatıyor ki hayran kalıyorum. Bırı de annem 3 çocuk doğurdum bır avazda geldınız hepınız der. Imrenıyorum ben ınsallah bizlerdede öyle geçer. bazısı ise Allah yardımcısı olsun çok zor sancılı bir süreç. Bakalım bizim yazgı nasıl az kaldı öğreneceğiz

Ya yerim ben onu kıyamamış annesineKız çocuklar için genital bölge karışık gerçekten. Vajina idrar deliği anüs bi sürü şey var çocuklara bi de bebek buradan geliyor deyince beyin yanıyor haliyle Benim de kızım olacak bakalım hangi yaşlarda nasıl öğreteceğimi araştırırım artık

6 aydan sonra riskli olabilir diye genıtale ağda onermedıler bana. Islak kullanım erkek traş makınesı aldım bu dönem ıcın mecbur. Allahtan lazerlıyim bır genıtql sorun oda yapacak bırsey yok.
Onu biz diğer grupta da konuştuk canım kızlar riskli deyince jiletle yapmıştım 24-25 hafta falandı o zaman. Lazerli olunca çok aşırı bi tüylenme olmuyor. Hamileliğim boyunca bir kez jilet yetti. Bir kez de doğumdan önce yapmam yeterli olacak. Aslında gebe okuluna gittiğimde bunun doğru olmadığını söylediler. Ağda erken doğuma düşüğe sebep olmaz dediler. Yine de risk alamıyorum 37yi bekleyeceğim ağda için

Maşallah
Benim arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı. İlk doğum olmasına rağmen o da çok kolay olduğunu anlattı. Sakin kalıp doğru zamanda ıkınınca hemen çıkıyor dedi. Zaten hep diyorlar işin sırrı sakin kalmaktaymış. Panikleyince nefes bozuluyor ıkınamıyorsun ve daha zor oluyormuş

Başın sağolsun canım Çok güzel bir Doğum olmuş maşallah Hemen ayağa kalktın demi, ağrı sızı oldu mu sonrasında
Benim dikişim yoktu ama ağrım oldu sonrasında. Korkutmak olmasın ama 3 4 gün adet ağrısı yaşadım birde vajina genişlediği için o an oturup kalkarken ilk günler tahriş olmuş gibi yanmalarım oldu ama geçti. Hemen ayağa kalksam kalkardım ama ben biraz yatıp şımarmaktan yana kullandım tercihimi teşekkür ederim bu arada Allah sizlere uzun hayırlı ömürler versin
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah doğum hikayen ne güzel geldi maşallah bende bi korku oluştu senin bu hikayeni okuyunca böyle kolaylık hissi düştü içime bi sakinledim okurken
Teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun tatlım korkma yapılmayacak bişey değil, zor evet ama geçiyor gerçekten. Şiddetli adet sancısı gibi oluyor o en üst ağrılar öyle düşün. Zaten doğum anında bebek ilerledikçe bir hafifleme geliyor ki anlatamam. Altta arkadaşa yazdım uzun oldu biraz orda anlattım oku inşallah daha da rahatlarsın. Kendini olumsuza yönlendirmen daha kötü olur senin için nasıl düşünürsen onu çekersin inan bana. Sonunda bebeğine kavuşacağını düşün hepsi geçiyor. Benim annem bana en panik anımda buradan dönüşü yok ya sakin ol ağrını azalt ya da telaş et daha kötü halde ol dedi haklıydı. Ne zaman sakinleşip sancıyı çok yüksek dayanılmayacak ağrı olarak görmekten vazgeçip çocuğum bana yaklaşıyor sabaha benimle olacak diye düşünmeye başladıysam o an ben rahatladım. İnşallah kolay güzel doğumun olsun bu arada doğum anında da sancı anında da bol bol ya Şafi, ya vedüd, ya mübdi esmaları okudum çokta faydası oldu.
Maşallah
Klişe gelecek ama her şey düşünce gerçekten. Ben başta çok panik yaptım ama annem beni o kadar güzel sakinleştirdi ki anlatamam. Zaten sancı öyle sürekli olan bişey değil gelip geçiyor, şiddetli adet sancısı çekenler bilir o en üst seviyede olan ağrı yani. Zor tabii kolay değil ama dayanılmaz da asla değil. Ne kadar sakin olur hareketli olursan o kadar iyi geçiyor. Doğum anı en zor olanı zaten o ıkınmak gereken zamanda sancı en üst seviyede oluyor ama bebek ilerledikçe o ağrı duruyor nefes alıp kendine geliyorsun sonra tekrar. Nasıl düşünürseniz öyle olur gerçekten, doğum başladıktan sonra dönüşü yok o an yapılan telaşın da bir faydası yok. İlk doğumum oldu evimde değildim erken oldu eşim yanımda değildi ama bunları yaşamama rağmen söylüyorum ki asla dayanılmaz ve öyle anlatılan kadar bişey değil, korkmayın
canım suyun geldikten sonra evde mi durdun. basın sağolsun bu arada deden için
Benim suyum birden gelmedi canım önce bir çay bardağının yarısı kadar geldi anladım sonra ped koydum sızıntı gibi devam etti ara ara. Evet ben evde durdum annem orda tek çekeceğine burda ol dedi bana 20 dakikada bir sıcak su tuttu karın ve alt bölgeme ama kaynar desem yeridir sürekli yürüdüm oturup kalktım hastaneye gittiğimde 6cm falandı açılmam. İyi ki de öyle yapmışım. Teşekkğr ederim tatlım Allah kalanlara hayırlı ömürler versin, herkese

Teşekkür ederim canım sağol Sen ilkini nasıl doğurmuştun?

sancıların kaç dakkaya düsünce gittin peki

Canım son sorum lavman yaptılar mı Doğum öncesi

Doğum sonrası için yaptım pazarlığımı şimdiden benim e-ticaret alanı homeofice müsait işyeride tamam dedi doğum izni bitişi homeofice olucam bebek 9 aylık yada 1 yaşına gelene kadar.
Öğretmen olarak yada özelde idareci olarak devam etseydim bu seçeneğim olmayacaktı o yüzden arada iyi ki meslek değiştirmişim diyorum.

sancıların kaç dakkaya düsünce gittin peki
15 veya 20 dk falandı en son evde baktığım da sanırım, annem takip etti sancılarımı o yüzden ben tam hatırlamıyorum
Canım son sorum lavman yaptılar mı Doğum öncesi
Yok kuşum yapılmadı, sonta da takılmadı bana zaten ben 2 gün önce afedersin şiddetli ishal olmuştum sanırım doğuma hazırlıktı

Ay öyle mi bir ben mi normal doğum yaptım? Kız beni yanlız bırakmayın normal yapın
Benim niyetimde normal doğum son dk bir aksilik olmazsa
Doğuma giderken senin sakinliğinden istiyorum bende
Bir akşam ortadan yok olup doğurdum da geldim diyeceğim hepinize

Ay öyle mi bir ben mi normal doğum yaptım? Kız beni yanlız bırakmayın normal yapın

Teşekkür ederim canım sağol Sen ilkini nasıl doğurmuştun?
Üçüncü sezeryan olacak bu.

Asm ye gidecektin ne dediler?
Kızçe napıyor?

Seninkini ne zaman alacaklar benjo normal başlatacaklar değilmi
İnşallah hepimiz için kelebeksry gibi normal bir doğum olur çoğunluk sezaryene yönelimce benimde cesaretim kırılıyordu
Ama kelebek umut oldu bana
Bende tüm ailemin normal ve kolay doğurmasına güvenerek normal beklemeye çalışacağım inşallah kordonumuzda çözülürse

Tatlımm doğumun başladımı
Nasıl oldun

Ben varım hamilelik bazen vertigoyu tetikleyebiliyor ama sadece baş dönmesi gibi degil sağdan sola çevirince bile olan bişey çok berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…