2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Z Zecmel balım bulaşık deterjanını denedim senin için eskisi henüz bitmemesine rağmen.
Genel olarak zaten bulaşığını akıtıp yıkarım pislikli koymam ama performans olarak iyi bence. Şans verilebilir. Kokusu yok rahatsız etmiyor. Yüksek derecede yıkadığım için erimiş sorun olmamış ama istersen düşük derecede de denerim senin için.

Benim makine tamı bile fazla geldiği için kırıp kullanıyordum en son. Bunu tam denedim ama.
Tavayı beğendim ama içi parlak çıktı.

Kullandıkça yorumumu güncellerim.

Bu arada kelebeksry tek normal doğuran de mi?
Diğer arkadaşlar hepsi sezeryan.

Ben de tam temiz içerikli değil sanırım belki kullanmam diye düşünüyordum kimyager arkadaşı önerdiyse kullanırım

ilk gebeligimde 56ile hamile kaldım 80le doguma girdim 24kg aldım yani. şeker meker bisi yok 3650gram doğru gayet sağlıklı sadece ben ayı gibi yiyodum sonra 61e düştüm bi daha hamile kaldım 34haftayız 32de 71dim yani 10kg almısım ben de az almışım yav diyordum ilke kıyasla

Ebeler neler görmüştür. Doğum dediğin aniden gelen bişey. Ağda yapabilen var yapamayan vardır hiç umursadıklarını sanmıyorum ama biz rahat edemeyiz. 37ye kadar bebek durursa 37de giderim ben. Henüz Recep İvedik gibi olmadım o yüzden bekleyeceğim

ben yogun bakım hemşiresiyim evet acil bi durum sonuçta asla hastanın kılıyla tüyüyle kokusuyla vs ilgilenmeyiz ama iş kendim olunca utanırım ben

Bence çok değil. 34+5 im ben. 65 kilo ile hamile kaldım şu an 75 kiloyum.

31.haftadayım canım 50 yle başladım 61 im şu an. 5 haftadır şeker diyeti yapıyorum diyet yaparken 2 kilo aldım. Diyet uygulamaya devam ediyorum ama kendimi sıkmadan arada esnetiyorum. Genel olarak az kiloda başlayanlar daha çok kilo alıyormuş bunun etkisi olabilir bir de ben ilk başlarda ( 9 kiloyu alırken ) karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Her gün baklava ekler profiterol bu tarz şeyler tüketiyordum. Beslenmene bak bakalım onun da etkisi vardır muhakkak. Diyete başlamasaydım sanırım şu an 63 falan olurdum diye düşünüyorum

Kızlar merhaba 23 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini her gün hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün daha az. Bu dönemde böyle olması normal mi acaba?
Çok normal, 27-28. Haftadan sonra her gün hissetmelisin, senin haftalarında her gün hissetmeyebilirsin, tüm doktorlar bunu söylüyor

Ya çocuk aklımla kesiği dikişi düşünmüyordum ki. Çok mantıklı geliyordu göbek deliğinden bebek çıkmasızaten kız çocuklar için genital bölge tam bi muamma
Benim kızım 5 yaşında. Daha önce sormuştu, biz de doktor karnından çıkarıyor falan demiştik. Kardeşi olacağını öğrenince bi stres geldi çocuğa. Anne karnını kesmesinler, benim yüzümden karnını mı kestiler, keşke kardeşim olmasa, karnını kesecekler falan diyordu. Sonra işi ilerletti. Benim çocuğum olmasını istemiyorum, karnımı kesmelerinden korkuyorum falan demeye başladı. Ben de en sonunda dedim ki aslında anneler kaka yapar gibi ıkınıyor, bebek çıkıyor. Yemin ederim çocuk bir rahatladı ki artık hiç bu konuyu sormuyor. Hatta ben bebek doğurum doktoru olcam, kadınlar çömelip bebek doğururken onlara yardım etcem diyor çömelip doğurmuyorlar ama bi yatak var onda yatıyorlat dedim, öyle kaka mı yapılır diyor

Ben 16 kilo aldım normal almışsın sen de, haftalarımızda aynı…

Nasıl oldu ben kaçırmışım onu
Olur öyle mesajlar çok yığılıyor bende çoğu şeyi kaçırıyorum bazen güzel oldu kuşum hiç korkma normal yapacaksan eğer, kötü yönleri zor yönleri vardı elbet ama hepsi geçti inşallah sizlerin de kolayca olur geçer

İnş canım Açılman kendiliğinden mi oldu suni sancı mı verdiler canım

Erke riski demişti doktorum ama hala direneniliyorum çok şükür 33+4 oldum yola devam bakalım kilo konusunda da şu ana kadar 10 kilo aldım doktorum bana 10/15 kg üstü istemiyorum sende demişti idealin demişti hala idealde devam ediyorum bence sende fazladan bi kilo almamışsın canım olmadı gerektiği gibi

Ay öyle mi bir ben mi normal doğum yaptım? Kız beni yanlız bırakmayın normal yapın

İnş canım Açılman kendiliğinden mi oldu suni sancı mı verdiler canım
Kuşum benim dedem vefat etti ben memlekete gittim 7 saatlik yol orda telaş falan derken sancım vardı ama yoruldum diye düşündüm. İşte 1 hafta normal adet gibi sancım oldu aralıklarla ama düzensizdi 1 saatte 1.30 saatte bazen 3 saat falan takmadım. İşte 1 hafta sonra bir baktım ki hem gün içinde çok oldu hem şiddeti arttı sonra suyum geldi anneciğim sağolsun sürekli sıcak duş yürüme egzersiz falan açılmam kendi oldu hastanede 2 veya 3 saat çektim sadece sonra İşte 10 cm olunca 4 kez ıkındım doğdu

Başın sağolsun canım Çok güzel bir Doğum olmuş maşallah Hemen ayağa kalktın demi, ağrı sızı oldu mu sonrasında

41 kilo ile basladimnbugin itibariyle 53 olmusum. 12 kilo aldim simdilik. Bakalim kacla bitirecegim hamileligi. Ilk hamileligimde 54 le doguma girmistim

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah doğum hikayen ne güzel geldi maşallah bende bi korku oluştu senin bu hikayeni okuyunca böyle kolaylık hissi düştü içime bi sakinledim okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…